Betaalde sex utrecht baarmoeder neuken

betaalde sex utrecht baarmoeder neuken

...

Rimpelkut vrouw zoekt sex zonder condoom


betaalde sex utrecht baarmoeder neuken

...

En mijn reactie stond haar wel aan. Maar ze snapte nu dat, dat saaie eigenlijk een beetje van zijn moeder was. Ze vroeg me of ik haar wilde aanraken.

Dit wilde ik wel maar ik kon het niet. Ze zag er lekker uit en de uitnodiging was te gek maar het was wel de vrouw van me zoon. Ze ging wat dichter tegen me aan zitten en legde haar hand op me been en vreef omhoog. Ze wilde dit dus net zo graag als ik. We keken elkaar die aan in de ogen en ik Verdronk in die blauwe kijkers van der. Toen was het moment daar. Onze hoofden gingen tegen elkaar aan en onze lippen raakten elkaar.

Onze monden gingen open en de tongen raakte elkaar in zoete heerlijke zoen. Ook al was dit hartstikke fout het was echt heerlijk. We besloten toen onze lippen los kwamen dat we beter terug konden gaan naar de menigte om geen argwaan te kweken.

Terug bij de receptie hadden zo te zien weinig mensen ons gemist. We gingen onze eigen weg en toch hielde we elkaar de hele avond in de gaten. Het feest was in volle gang toen stefi mij de dansvloer op trok. Samen danste we zwoel over de dansvloer. Ik voelde de aantrekking kracht. De behoefte om weer heerlijk met haar te tongen.

Ze kwam met haar mond naar me oor. Na die heerlijke zoen van net kan ik niet wachten op de huwelijknacht. Ze keek me weer aan en knipoogde naar me. Ik was verbaasd dat ze dat nu perse tegen mij zou zeggen. Omdat we het feest niet in de buurt van onze woonplaats vierde hadden we in een hotel de hele verdieping geboekt en natuurlijk de bruissuite die ook op die gang lag.

Zodat de familie lekker kon feesten en toch veilig thuis aan zou komen. Na we de laatste dans hadden gedaan en het gelukkige bruidspaar de bedank speeches hadden gehouden gingen we af op het hotel.

Daar aangekomen werd Stefi netjes over de drempel gedragen door Rob. Of het zo uitkwam weet ik niet maar ik kreeg de kamer naast de bruis suite. Deze kamers waren met elkaar verbonden door een dubbele deur. Ik deed me strikje af, knoopte me overhemd wat los en plof neer in een stoel en denk na over wat er vandaag allemaal gebeurt is.

Ongelofelijk ik had staan zoenen met de kersverse bruid van me zoon. Opeens werd ik nieuwsgierig naar hun huwelijksnacht besloot mijn deur naar de suite open te doen en aan de andere deur te luisteren. Ik hoorde wat gepraat over de dag en de kleding werd uitgetrokken. Niet echt het romantisch begin van je eerste vrijpartij tussen man en vrouw. Ik luisterde nog aandachtiger en ik hoorde Rob zeggen, sorry schat ik ben gebroken daarna een plof op het bed en uit Stefi der mond hoorde ik de naam sukkel.

Nou me zoon wist ook niet van aanpakken. Ik ging op me bed zitten. Ik was nu toch wel opgewonden en besloot pay-TV aan te zetten om te kijken wat er was. En dat stond me wel aan een leuke jonge blonde dame werd goed verwend door 2 oudere mannen.

Het was alsof de natuur er mee speelde. Opeens hoorde ik achter me, He bink waarom kijken als je het zelf mee kan maken. Daar stond Stefi in haar volledige huwelijksnacht uitfit. Notabenen die ik voor haar had gekozen in de winkel.

Ook had ze haar pumps nog aan. Ik werd wilt wat een vamp stond daar. Ik was vergeten me tussendeur goed dicht te doen en ze was afgekomen op het gekreun. Ze liep op me af als een model op de catwalk. Ik hield het niet meer alles stond bij me op springen. Ze trok me om hoog en begon me helemaal uit te kleden. Daar stond ik dan volledig naakt tegen over me schoondochter.

Niet het ergste me mannelijk stond keihard naar voren. Ik wist niet wat te doen me schamen of er helemaal op los gaan. Ze keek me aan en zei ik wil je en ik wil je vannacht. Dit was mijn teken. Ik trok haar mooie stingetje uit en duwde haar achterover op bed. Daar lag een mooi kaal poesje dat al zeiknat was van de opwinding. Ik pakte haar voet beet en langzaam zoenend ging ik over haar been tot ik bij haar genot plekje uitkwam. Ik voelde de warmte er vanaf komen.

Langzaam liet ik mijn tong opzoek gaan naar haar klitje. Ik merkte snel genoeg dat ik deze gevonden had want al bij de eerste aanraking sloeg haar lichaam op hol. Ik was dus niet de enige die op springen stond.

Ik liet me tong spelen met haar klitje en dit vond ze zeker prettig want al na luttele seconden kwam ze luid klaar. Wat een wijf heerlijk gewoon. Het vocht stroomde uit haar poesje op me tong en gezicht. Ik besloot lekker door te gaan en hiermee had ze zeker geen probleem en op nieuw kwam ze heerlijk en luid klaar op me tong. Ik gleed om hoog en begon weer heerlijk met haar te tongzoenen. Dank je wel was wat ze zei toen onze lippen elkaar losliepen. Ik keek haar niet begrijpend aan.

Rob vond beffen maar vies en weigerde dat ook te doen. Ik stond versteld me zoon had echt de ballen verstand van vrouwen. Nu was het mijn beurt volgens haar. Langzaam zoenend ging ze naar beneden bij me pik aangekomen pakte ze hem beet en keek verlekkerd er naar. Met haar tong over haar lippen en mij aankijkend waren haar worden wat een heerlijke knots is dit.

Ze liet hem vervolgens een beetje in haar mond zakken en ik werd overspoeld door een zalig gevoel. Langzaam begon Stefi mij te pijpen en het voelde hemels. Deze dame wist wat ze deed ze wisselde af van langzaam naar snel. Alleen de eikel of even likken aan de ballen wat een gevoel was dit. Nadat ze me ruim 20 minuten zo heerlijk had verwent hield ik het niet meer en gaf aan dat ik kwam ze zette zich schap en toen ik klaar kam slikte ze al me zaad netjes zonder te morsen door.

Wat een heerlijk gezicht is dat om te zien. Ze likte hem netjes schoon en er begon weer leven in te komen.

Ze keek hiervan op. Kan jij nog een keer. Ze ging naast me liggen en we zoende nog heerlijk. Ik legde haar op haar rug en nam plaats tussen haar open benen met de eikel tussen haar lipjes.

Even had ik een moment van twijfel of ik dit nu wel moest doen. Ze deed haar bennen dicht waarbij me eikel haar kutje in floepte en ook langzaam de rest van lul in haar kutje zakte. Het voelde heerlijk aan. Ze was echt heerlijk strak alsof je iemand ontmaagde. Gelukkig was ik net klaar gekomen en kon ik er weer lang tegen aan. Maar dat gelde niet voor lekkere Stefi. Ze kreunen en ze bewoog haar hele lichaam. Heerlijk gewoon ik neukte haar naar een orgasme wat waarschijnlijk nog nooit was gebeurt want ze was helemaal in trans.

Ik stopte even om haar op adem te laten komen en vervolgens begon ik weer me lul in en uit haar poesje te schuiven. Ze keek me nu diep in me ogen aan en vroeg me haar achter langs te neuken.

Ze draaide zich om en deed haar lekkere achterwerk uitnodigend omhoog. Onweerstaanbaar wat ik daar zag. Ik zette me pik opnieuw voor haar poesje en duwde naar binnen. Dit keer makkelijker maar nog heerlijk strak. Ik besloot van me positie te genieten en pakte haar heupen beet en begon haar te stoten in haar poesje ze kreunde en ze steunde opnieuw kwam ze ook weer heerlijk klaar ik deed moeite om me in te houden maar toen ze opnieuw met haar poesje begon te knijpen hield ik het niet meer en spoot al me zaad rechtstreeks naar haar baarmoeder.

Nadat ik me lul met een plopje uit haar kutje trok bedacht ik me dat Stefi niet meer aan de pil was van wegen hun kinderwens. Het idee dat ik opnieuw vader zou worden wond me op en me oude heer stond gelijk weer paraat.

Stefi draaide zich nu om en stak haar benen in de lucht. Ik keek haar benieuwd aan en ze zei dat ze graag een kind van me wilde en daarom het zaad er niet uit wilde laten lopen. Wat een geil mokkel is dit. Stefi draaide zich naar me toen naam opnieuw me lul in haar mondje en likte hem weer schoon. Nadat ze daarmee klaar was liep ze snel terug naar haar eigen kamer. Ik dacht dat ik iets verkeerds had gedaan maar dat was gelukkig niet zo want al snel kwam ze terug met een potje vaseline.

Ze bukte voor me neer en gaf een kusje op me eikel. Daarna smeerde ze me pik in met vaseline zodat ie super glad werd. Ze keek me aan en zei ik wil dat je me helemaal uitwoont. Dit was niet voor dovemans oren bestemd en ik nam het potje vaseline en smeerde teder haar aarsje in.

Toen ik klaar was zette ik me eikel er tegen aan en duwde er wat tegen aan. Ik kon dit soft doen en beetje voor beetje er in glijden of hard en in een keer naar binnen gaan. Ik besloot voor het laatste te gaan aangezien dit lekkere sletje wel tegen een stootje kon. Ik zette kracht en duwde heel me lul in een keer in haar kont. Er kwam een pijnlijke gil uit haar mond. Ik liet me lul er even inzitten. Ook Stefi begon het lekker te vinden want ze kreunde al weer volop van geiligheid.

Me bewegingen werden steeds sneller en onder tussen liet ik me vinger over haar klitje glijden. Dit werd Stefi echt te veel en ze beleefde een orgasme zoals ik nog nooit een vrouwelijk orgasme me heb gezien.

Haar hele lichaam verslapte en storten voor me ogen in en ze gleed van me lul af. Ze bleef nog even schokken en er verscheen een voldane glimlach op haar mond. Ik ging naast haar liggen. Ze keek me aan en verontschuldigde zich zelf maar ze kon niet meer. Ze was helemaal op. Ik besloot haar de rust te geven die ze nodig heeft.

Ik tilde haar op en nam haar mee naar de suite van haar en Rob. Legde haar daar op bed gaf haar nog een nacht zoen en sloop voorzichtig terug naar mijn kamer. Daar op me bed liggend het ook voor mij te veel werd en ik moe maar zeker voldaan in slaap viel. De volgende ochtend aan de ontbijtzaal kwam het kersverse bruidspaar ook aanschuiven.

Iedereen keek ze aan. Ze moesten er van blozen. Er werd uitgebreid gegeten en hierna vervolgde iedereen zijn weg. Je hoeft haar verhaal niet zo serieus te nemen hoor. Ik denk dat je ook even moet neuken om je frustraties weg te werken. Ik vond de tekst ''neuken'' erg leuk om te lezen. Wat een leuk beeldende uitleg.

Het zou eigenlijk onderricht moeten worden aan alle prostituees. Want weinigen gebruiken de technieken die jij beschrijft. De meesten werken toch echt zoals je in het begin schrijft; liggen benen uit elkaar en "ga je gang", hooguit kantelen ze hun bekken op de maat mee. In heel wat jaren prostitutie bezoek, heb ik maar 2x het geluk mogen meemaken dat een prostituee haar bekkenbodemspieren gebruikte.

Een techniek die je niet aanhaalt maar bij mijn vriendin goed effect heeft is wanneer de man iets hoger gaat "liggen" tijdens de penetratie waardoor de "rug" van zijn penis tegen haar schaambeen komt en daarbij ook de clitoris af en toe raakt. De penis stoot daarbij wat meer naar beneden dan naar voren. Daar tegenover kun je als man juist ook inwendig iets omhoog stoten waardoor de eikel juist inwendig over het ribbelige schaambeen wrijft daar waarvan men zegt dat de G-Spot zou zitten zeker wanneer zij haar heupen iets naar boven kantelt.

Het was leuk dit soort dingen vanuit het vrouwelijk perspectief te lezen. Ik ben nu al een paar dagen hier aan 't lezen en ik krijg echt zin om het eens te doen. Zon, zo noem ik je liever , zou ik dan zoeken naar iemand van 30 jaar of ouder? Heb ik dan meer kans om een goede hoer te ontdekken? Kan me goed voorstellen dat dit super voelt. Ik heb dus nog nooit geneukt. Dat is wel duidelijk: Anoniem van 30 mei Waarom lezen wij ze dan? Vind het verhaal van anoniem van Jeetje, dat neuken hogere wiskunde is wie had dat kunnen bedenken.

Ik vind een aantal van de geschreven stukjes erg poëtisch klinken trouwens. Ik bedoel je kan het niet van gezichten aflezen. Zondares heeft de Fourier-analyse opnieuw uitgevonden. Erg leuk om te lezen, ook al moet ik er nog even een keer doorheen leyen voordat ik helemaal snap wat je met alle technische details bedoelt. Wat ik nu al snap, ben ik het wel mee eens in ieder geval!

Ik weet waar je over schrijft, Zondares, en ik denk dat het goed is dat mannen hierover lezen! Dit is voor mij al wel gevorderd hoor, ik ben eigenlijk heel nieuwsgierig naar de "moeilijkere" dingen die je ons kan leren. Eigenlijk krijg ik spijt dat ik niet eerder begonnen ben, ik loop zo achter bij je. Geweldig stuk, heb nog nooit zo'n leuke en nuttige gedetailleerde gebruiksaanwijzing gelezen. Zon, het gewone sexleven van mannen die nooit hoeren bezoeken is zoals motorijden: Bij U langskomen is zoals een dag vrij rijden op het circuit van Assen of Francorchamps.

De beginnelingen krijgen eerst les en er wordt voorgereden, de gevorderden gaan al wat harder en dan zijn er ook nog de licentiehouders. Iedereen die van zo'n dagje raggen op circuit terugkomt zegt dat het niet te vergelijken is met gewoon motorijden. Er komen veel techniek en trukjes bij kijken, de moto's zijn niet de BMW 's met bakken die lijken op de ijsco-man.

De met lelijke bakken beladen motorijder met de vrouw achterop begrijpt er maar niets van en de enige vergelijking die hij kan maken zijn de 2 wielen. Ik denk dat het dàt is wat sommigen hier bedoelen. Jij bent ZOO professioneel bezig dat we het soms niet meer kunnen volgen.

Ik ben lang geleden toch eens met mijn chopperke op een circuit gaan rijden: Het verschil is dat je wel lessen kan volgen en dat er al veel boeken over verschenen zijn. Wanneer komt uw boek? Dit zijn stiekem toch wel de stukken waarom ik je blog bezoek. Met zoveel kennis zou je goede sexterapeute kunnen zijn. Ik heb een hele leerzame nacht achter de rug, ik heb het uitgeprobeerd met mijn vriendje, en ik zeg je: Dit vind ik nergens anders, echt heel leuk dat je dit doet. Bedankt, ook van mijn vriendje.

Persoonlijk vind ik het belangrijk vrouwen met wat ritme in de heupen kunnen neuken en geen stijve plank zijn. Verder wil je als man ook het gevoel hebben dat je een vrouw een klein beetje misbruikt en haar natuurlijk een stevige beurt geven wat overigens goed is voor haar.

Het meest sexy wat een hoer mij ooit subtiel gezegd heeft was: In deze blog schrijf je over precies de details die ik belangrijk vind bij een DVP, en die je niet vaak vindt. Bij een vrouw als jij is neuken de hoofdzaak van de ervaring, in plaats van een afmaker. Dat is zo zeldzaam. Ik hoop dat de andere hoeren die dit lezen, het goed in hun oren knopen!

Erg op het praktische en het doen gericht, zoals met meerdere stukjes en ook vooral het "zo goed te zijn" Maar daarin is zondares echt de enige niet, ik ken er meer, maar mis bij haar vooral het gevoel, het geestelijke aspect heel erg, waardoor neuken bij haar erg hard wordt, gewoon als een lichamelijk gerichte bezigheid en prestatie, terwijl het toch echt met veel meer geestelijk gevoel zou moeten gaan.

Belangrijke tip over dat te grote condoom dat je droog maakt, dat blijkt bij ons ook het probleem te zijn. Wat een enorm verhaal zeg. Ik kan er geen touw aan vastknopen. Volgens mij ben je het een beetje kwijt, Zondares. Weer een hoop reacties, zeg!

En ik heb weer het idee dat er toch nietzoveel van word begrepen als ik wel dacht. Misschien was het wel een beetje hoog gegrepen. Anoniem 30 mei En dat is gewoon technisch iets wat je moet leren.

Het idee dat het in jezelf moet zitten, zorgt ervoor dat heel veel mensen er niets van kunnen, en denken dat ze geweldig goed zijn. Seks moet je leren. Ik weet uit mijn eigen ervaring wat ik hier opschrijf. En ik heb ook ervaring met al die medische onzin die over seks wordt verteld. Je kut kan dieper worden als je regelmatig rekt, hoe denk je anders dat je die grote dildo's kan gebruiken, als we vanzelf maar zo diep zijn.

Vaginisme is natuurlijk een probleem, en het is heel vervelend voor de vrouwen die eraan lijden. Die vrouwen hebben juist er wat aan als ze leren dat hun kut geen wond is.

Dan raken ze makkelijker van die angst af. Eros Priapus, wat jij beschrijft werkt vooral goed met mannen met een kleine penis. Die "graaft "dan extra in de vagina, omdat hij het hoekje om moet schuiven.

Er zijn veel vrouwen die laat beginnen, en die hebben dan helemaal geen ervaring. En soms weet een meisje van 25 meer dan ik. Eleonore, met het moeilijke stuk wacht ik nogwel even. Ik had met dit stuk best al moeite. Bovendien snappen denk ik niet veel mensen dit al. Anoniem 31 mei Een boek komt er voorlopig niet, maar misschien ooit wel. James, Jos, Tara, jullie snappen er nietzoveel van. Seks is seks, en je kan het anders ervaren als je emotioneel meer betrokken bent, maar daar ga je echt niet beter van neuken.

Dat betweterige vind ik een beetje dom als ik zoveel uitleg heb gegeven. Neuken moet je leren? De beste en lekkerste seks heb je alleen als je die chemie erbij hebt, zoals eerder al gezegd, dus neem ook de voor jou negatieve commentaren eens serieus als iets waar jij misschien wel eens iets van kunt leren, want je bent ook op dit gebied echt geen allesweter. Dat merkte ik al aan je opmerkingen over een kut die grote dildo's weg kan werken Denk even na, dat is niet op te rekken, en dat zegt mij genoeg over wat jij werkelijk weet.

Ook over vrouwen met vaginisme die denken teveel dat hun kut een wond is? Ik vond dat een vrij harde opmerking van je, maar ik denk ook dat je erg zakelijk en hard bent ingesteld, los van je gevoeligheid als je je gemis over een vaste relatie en het willen hebben van kinderen uitspreekt.

Jij doet iets qua werk wat je eigenlijk niet wilt, hoe je diep van binnen eigenlijk niet bent. Dat ben ik steeds meer uit je verhalen op gaan maken. Zondares komt met hele goeie sekstips, ze weet duidelijk waar ze het over heeft. Waarom zou ik dan mensen geloven die niet met iets nuttigs komen, maar alleen maar komen zuigen?

Hier heb ik veel aan gehad. Wat zooi eigenwijze mensen hier zeg. Als je sterft van de spierpijn en een massage is het enige wat de pijn kan verlichten, krijg je dan de beste massage van je geliefde omdat je hotel de botel verliefd ben op elkaar en o zo veel van elkaar houdt of van een masseuse waar de nadruk op het technische werk ligt en gevoel geen enkele rol speelt?

Natuurlijk heb je meer waardering voor de massage die je van de geliefde heb gehad, maar die van de masseuse was effectiever. En nee dit is geen metafoor voor prostitutie, maar de vergelijking gaat wel op. Bouche de la loi: Ja, waarom zou je mensen geloven die wel met iets nuttigs komen, maar dat jij toch niet begrijpt? Heb je gelijk in. Anoniem van 2 juni Wat een gevoelloze domme vergelijking zeg. Wat is er toch mis met de mensen die hier een eigen eerlijke mening geven, al is die voor een ander negatief?

Hoerenlopers dulden sowieso geen comments die tegen hun eigen mening ingaan, want ze denken alleen maar aan neuken en lopen voortdurend hun pik achterna. Ik snap dat wel wat ze zeggen over 'gevoel' snap je zondares? Ik kan mij gewoon erg vinden in de opvattingen van Zondares over sex. Het belang van het emotionele gedeelte van sex wordt trouwens nergens ontkend. Het probleem is dat er vaak gedacht wordt dat goede sex grotendeels op basis hiervan plaatsvindt.

En dan kom je opeens iemand tegen die er meer kaas van heeft gegeten en staat je wereld op zijn kop. Het is misschien wel zo dat mensen met negatieve comments hier minder getolereerd worden hoewel positieve ook lang niet altijd goed opgevangen worden. Daarentegen gaat de negativiteit vaak over iets wat niet met het stukje bedoeld wordt. Als je een comment schrijft met het verkeerde uitgangspunt gaat dat natuurlijk problemen opleveren.

Hetzelfde als dit geen stukje is over het gevoel dat je bij seks kan hebben. Dit is een stukje over de technieken die je kan gebruiken. De kamasutra komt misschien ook wel zielloos over heb het niet gelezen ofzo, maar stel me voor dat er veel over techniek in staat en niet zo veel over gevoel. Desondanks is de kamasutra erg populair op seksgebied en daar maak ik uit op dat technieken toch belangrijk zijn bij seks.

En dus zijn deze tips erg welkom en wil ik het best eens proberen anders te doen. Verder dat seks met gevoel beter is weet ik niet helemaal zeker. Ieder zijn eigen mening denk ik maar. Voor zondares is het haar werk, dus heeft ze meer met de techniek te maken lijkt me. Vandaar ook het stukje hier over techniek en niet over gevoel. Dan moet je naar een vrouwen forum gaan denk ik als je over gevoel wilt lezen.

Hoewel, wie weet is het volgende stukje wel over het gevoel ze heeft tenslotte ook vriendjes gehad dus waarom niet. De reacties die "niet helemaal begrepen" worden geven dus commentaar op iets heel anders dan waar het stuk over geschreven worden. Daarom wordt het volgens mij niet begrepen als ik het mis heb hoor ik dat graag, maar zo heb ik het opgevat. Daarnaast heb ik nog iets in mijn gedachten dat me 'dwars' zit. Waarom beschouwen veel mensen breakup sex als de best seks die er is?

Dan is de liefde opgehouden en toch is de seks voor hun beter dan ooit? Hoe belangrijk is gevoel dan voor de seks? Als alle remmen los gaan is het blijkbaar ook geweldig, maar waarschijnlijk op een andere manier. Ik wil helemaal niet zeggen dat seks met je geliefde slecht is, en denk ook niet dat dat hier gesuggereerd wordt. En het lijkt me ook leuk seks te hebben met je geliefde, maar als je geen geliefde hebt kan je nog steeds prima seks hebben hoewel ik nog wel een paar dingetjes kan leren: In ieder geval 2 "Rilja en Richard86" die begrijpen dat "negatieve" comments ook moeten kunnen en zelfs wel eens iets toe kunnen voegen.

Ze willen alleen niet gelezen worden door de zogenaamde positieve lezers. Elk comment zou gewaardeerd moeten worden hier, want al zou het negatief overkomen, het hoeft niet vervelend te zijn bedoeld. Jammer dat dit hier gewoon niet kan. Ik ben het met Richard eens. Seksen met gevoel of zonder gevoel is een heel ander verhaal. De technieken die Zondares beschrijft kun je zonder gevoel doen en met gevoel lijkt me. Ik moet het nog een keertje of drie lezen voordat ik alles een beetje begrepen heb denk ik, maar ik ga dus zeker dingen proberen die je hier hebt verteld.

Dat stukje over ritme had ik al een aantal keer genoemd tegen mijn vriend hij is enorm wispelturig. Hij vond het echt niet leuk om te horen, maar inmiddels is het wel een stuk lekkerder voor mij nu! En ik heb al meerdere keren hier op de blog gelezen dat de beste seks, seks is met veel liefde enzo. Ik ben het er zeker mee eens dat dat een extra bonus is ja! Ik heb jaren redelijke slechte seks met behoorlijk wat liefde gehad hoor, maar de seks is in diezelfde relatie keer zo fijn nu de technieken ook dat verbeterd zijn ook van mijn kant.

Lieve zondares ik zal je heel eerlijk vertellen dat ik elke dag hier kom kijken en dat ik je stukjes van donderdag enorm mis! Wel ben ik super blij datje maandag stukjes daardoor lekker uitgebreid zijn. Dag zondares Ruim een jaar geleden stootte ik voor het eerst op je weblog. Toen heb ik vluchtig wat gelezen maar niet teruggekomen omdat ik je artikels niet interessant genoeg vond.

Vandaag zie ik dat je hits per dag hebt en daar ben ik wel een beetje jaloers op. Je schrijfstijl is er sterk op vooruit gegaan. Ik denk dat de sleutel van je succes ook ligt aan het feit dat je een leegte opvult in de markt. Over prostitutie, vanuit het standpunt van een prostituee, vind je niet zo veel.

Daarin is je blog uniek. Of vergis ik me? Bovendien hangt er nog altijd een taboesfeer rond prostitutie. Ook het feit dat je anoniem bent maakt het allemaal wat mysterieus.

Ik denk echter wel dat er klanten moeten zijn die vermoeden dat jij dat bloggertje bent omdat je af en toe over klanten schrijft en gebeurtenissen, maar die artikels vind vaak wel het leukste om te lezen vb. Ik vind het ook sterk dat je zo regelmatig schrijft want dat is niet evident, maar je hebt ook wel een onuitputtelijk onderwerp.

Dat begrijp ik niet. Nee dat klopt anoniem hierboven. Maar dat het voor veel mensen op gaat betekent het nog niet dat het niet dom is. Het is al een paar duizend jaar algemeen aangenomen dat hoeren over de jaren gewoon een uitgelubberde kut hebben. Een getraind lijf ziet er toch meestal beter uit dan een lijf die geen jaren sport beoefend heeft.

Spieren versterken juist door ze veel te gebruiken. Daarnaast; als er een baby doorheen kan, en het hersteld zich weer in enkele maanden, zal een penis van zo'n 5 cm breed echt zoveel effect resulteren, dat het gaat lubberen? Al meerdere malen is hier en op de volledige blog gereageerd dat er minstens 2 manieren van seks is.

Beide kunnen lekker zijn en geperfectioneerd worden. Vooral bij seks uit liefde; de liefde en chemie is er blijkbaar al, dus waarom niet de techniek erbij perfectioneren om het helemaal compleet te maken. En wie kan je beter werkende technieken uitleggen dan iemand die het ook professioneel doet? Mijn vriendin vind het heerlijk als ik een met aandacht biefstuk met een zakje Knorr champignon roomsaus en asperges voor haar klaarmaak.

Maar het wordt nog lekkerder wanneer een chefkok me uitgelegd heeft hoe ik zelf de roomsaus bereid. Als er een kind door een vagina kan, dan zal hij niet uitlubberen van een penis van 5 cm.

Klopt, maar wel als dat er al honderden zijn geweest en ook dikker dan 5 cm. En dan praat je na jaren toch wel anders hoor. Het zijn ook niet dezelfde soort spieren als waar jij je voorbeeld mee stelde. De vagina wordt zeker veel wijder door de ene penis na de andere erin te hebben gehad, en dat jarenlang, maar echt nog steeds niet dieper waar eerder al op is gereageerd.

Weet je waarom het kil overkomt? Ik denk omdat je dingen die we met sex associeren hier niet in noemt. Bijvoegelijk naamwoorden als warm, lekker, zacht, nat, misschien zelfs lief en teder of hard en genadeloos ook lekker ; , zouden meer dimensie geven.

Ik heb jarenlang gewoon seksuele relaties gehad, voordat ik met de prostitutie begon. Ik hoef geen les over hoe dat is, want ik wéét hoe dat is. Ik heb allebei meegemaakt, ik weet het verschil.

Je kut word dieper, en dat weet ik omdat ik er nu een stuk langere dingen in kan laten verdwijnen dan vroeger. En hij is na duizenden klanten nog nauwer dan hij ooit is geweest daarvoor. De vraagstelling in mijn enquete klopt prima. Ik maak verschil tussen een geteste vaste relatie, en één waarbij er niet word getest. Als je niet test, ben je niet veilig bezig. Je weet nooit wat je partner voor je relatie heeft opgelopen. Uit de grond van mijn hart: Wat je hier beschrijft, kom je echt niet vaak tegen.

Bij "gewone" vriendinnen heb ik dit nooit meegemaakt, en bij de hoeren die het zo doen werd ik meteen vaste klant, ook al kostten ze een rib uit mijn lijf. Wat ik je vragen wil: Dat is een tak waar je de huismoedertjes verwacht, dus je loopt veel klanten mis. Waarom ga je niet je meer op de luxe clubs, of op de escort richten? Beste Zondares, Sinds een jaar lees ik elke week trouw je stukjes, met name de stukjes waarin allerlei tips worden gegeven en technieken worden uitgelegd lees ik met veel interesse.

Ben een vrouw van 20 en heb weinig seks ervaring met mannen. Heb nooit een relatie met een man gehad, alleen een hoop one night stands waarbij niet gepraat wordt. Dus geen man heeft me ooit gezegd wat hij lekker vond, ik doe alles op gevoel, maar vrees dat er daarom behoorlijk wat aan mijn technieken te verbeteren valt. Daarom vind ik je tips zo interessant, maar ze maken me ook behoorlijk onzeker, vooral dit stukje!

Heb tijdens neuken nooit bewust iets speciaals met mijn kutspieren gedaan. Nu heb ik dus geprobeerd om die spieren eens wat aanspannen Ik vraag me sowieso af of ik dat tijdens neuken kan, en ritmisch knijpen lijkt me al helemaal vreselijk moeilijk. Hoe oefen ik dit het beste? En hoeveel oefening heb je wel niet nodig, volgens mij gaan er nog wel een paar jaar overheen eer ik dit HBO min niveau heb bereikt Gewoon plezier maken en een beetje doorleren Beste zon vond dat mooi gevonden van een schrijver , ik zit al met veel spanning op je WO-niveau te wachten.

Je schrijft telkens dat je je eigen stukjes warrig vind. Ik vind dat helemaal niet, ze zijn een beetje geschreven in spreek-stijl. Alsof je het me zelf aan het vertellen ben. Heb de weg nog niet kwijt kunnen raken. Zou erg graag je "gesproken" draft versie hier lezen Veel success met je blog, lees 'm met hééééééél veel interesse en plezier. Wow, wat een goede blogpost! Deze ga ik uitprinten en nooit meer kwijtraken: Je uitleg over ritmes vind ik heel duidelijk en door je schrijfstijl intuitief.

Maak je niet druk over de 'haters'.. Deze blog heeft voor mij neuken eindelijk interessant gemaakt. Ik hoop dat je er ooit nog verder over gaat. Als je ooit publiek gaat, wil ik wel een keertje met je lunchen.

Beste D, Ik heb vergeefs gezocht naar vrouwen die zo hard met hun kut in mijn lul konden knijpen dat het zeer deed, leek me leuk. Zondares wil ik niet vinden omdat ze niet gevonden wil worden, maar daarom kan ze mij niets bewijzen hoewel ik haar helemaal geloof. Als sensatie zijn er meisjes die, voor geld, noten kraken met hun kutspieren, dat zijn dus uitzonderingen.

Om je kutspieren sterker te maken kun je proberen een komkommer of iets dergelijks met je kutspieren te verhinderen dat die uit je kut valt, las ik ergens. Je kan ook aangeboren aanleg hebben bovendien. Lieve Zondares, Laat ik beginnen met god te bedanken voor je Blog. Beetje overdreven, maar ik meen wel oprecht dat ik het naast een kijkje krijgen in een taboewereld ook nog eens heel amusant en leerzaam vind. Voor iemand die niet met zijn kop op TV komt of rijk is krijg ik best veel vrouwelijk aandacht.

Met als gevolg ook veel seksuele contacten. Op zich zit het me ook wel mee, ik ben vrij aantrekkelijk, leuk in omgang, strak besneden normale penis waar ik niet onzeker over ben omdat ik ook wel besef dat niet hamer iemand een goede timmerman maakt.

Nu dacht ik niet dat ik door die ervaringen een ster ben in bed maar ik dacht wel altijd net als de meeste mannen dat ik het prima deed. En ik kan je vertellen dat ik gelijk het verschil in neuken merkte. Waar ik in het verleden zelf vooral de leiding nam tijdens het gebeuren merkte ik het verschil met vanacht. Eerst lieten de dames me lekker mijn gang gaan, waarschijnlijk omdat ik toch teveel bezig was met mijn eigen ding. Vanacht hield ik 1 tempo aan, versnelde ik niet en bleef ik doorgaan en merkte ik dat zij daarop inspeelde.

Het werd echt een "teamwork". Het was voor mij, na al die meiden, echt een eye-opener. Het is een erg lang stuk, maar je kan er behoorlijk van leren. Ik denk dat juist iemand met veel ervaring een prostituee heel veel kan leren.

Ik denk dat er genoeg mannen en vrouwen zijn, die heel onzeker zijn over hun ervaring, of gewoon nog nooit commentaar hebben gehad. Door dit te lezen kan iedereen eens de andere kant zien.

Alsnog een reactie heel laat! Wat een ingewikkeld verhaal, maar wel heel interessant.
Sexkontakte gratis tiener trekt opa af


Ze lachte en zei dus toch. Ik keek haar nu op mijn beurt verbaasd aan. Ze had al meerdere keren gezien dat ik een erectie had gekregen als ik naar haar keek.

Ik baalde ze had het dus toch door. Ze vertelde dat ze daarom ook mij meenam die lingerie zaak in. Kijken wat ik van haar vond. En mijn reactie stond haar wel aan. Maar ze snapte nu dat, dat saaie eigenlijk een beetje van zijn moeder was. Ze vroeg me of ik haar wilde aanraken. Dit wilde ik wel maar ik kon het niet. Ze zag er lekker uit en de uitnodiging was te gek maar het was wel de vrouw van me zoon. Ze ging wat dichter tegen me aan zitten en legde haar hand op me been en vreef omhoog.

Ze wilde dit dus net zo graag als ik. We keken elkaar die aan in de ogen en ik Verdronk in die blauwe kijkers van der. Toen was het moment daar. Onze hoofden gingen tegen elkaar aan en onze lippen raakten elkaar. Onze monden gingen open en de tongen raakte elkaar in zoete heerlijke zoen. Ook al was dit hartstikke fout het was echt heerlijk. We besloten toen onze lippen los kwamen dat we beter terug konden gaan naar de menigte om geen argwaan te kweken. Terug bij de receptie hadden zo te zien weinig mensen ons gemist.

We gingen onze eigen weg en toch hielde we elkaar de hele avond in de gaten. Het feest was in volle gang toen stefi mij de dansvloer op trok.

Samen danste we zwoel over de dansvloer. Ik voelde de aantrekking kracht. De behoefte om weer heerlijk met haar te tongen. Ze kwam met haar mond naar me oor.

Na die heerlijke zoen van net kan ik niet wachten op de huwelijknacht. Ze keek me weer aan en knipoogde naar me. Ik was verbaasd dat ze dat nu perse tegen mij zou zeggen.

Omdat we het feest niet in de buurt van onze woonplaats vierde hadden we in een hotel de hele verdieping geboekt en natuurlijk de bruissuite die ook op die gang lag. Zodat de familie lekker kon feesten en toch veilig thuis aan zou komen. Na we de laatste dans hadden gedaan en het gelukkige bruidspaar de bedank speeches hadden gehouden gingen we af op het hotel. Daar aangekomen werd Stefi netjes over de drempel gedragen door Rob.

Of het zo uitkwam weet ik niet maar ik kreeg de kamer naast de bruis suite. Deze kamers waren met elkaar verbonden door een dubbele deur. Ik deed me strikje af, knoopte me overhemd wat los en plof neer in een stoel en denk na over wat er vandaag allemaal gebeurt is. Ongelofelijk ik had staan zoenen met de kersverse bruid van me zoon.

Opeens werd ik nieuwsgierig naar hun huwelijksnacht besloot mijn deur naar de suite open te doen en aan de andere deur te luisteren.

Ik hoorde wat gepraat over de dag en de kleding werd uitgetrokken. Niet echt het romantisch begin van je eerste vrijpartij tussen man en vrouw. Ik luisterde nog aandachtiger en ik hoorde Rob zeggen, sorry schat ik ben gebroken daarna een plof op het bed en uit Stefi der mond hoorde ik de naam sukkel. Nou me zoon wist ook niet van aanpakken. Ik ging op me bed zitten. Ik was nu toch wel opgewonden en besloot pay-TV aan te zetten om te kijken wat er was.

En dat stond me wel aan een leuke jonge blonde dame werd goed verwend door 2 oudere mannen. Het was alsof de natuur er mee speelde. Opeens hoorde ik achter me, He bink waarom kijken als je het zelf mee kan maken. Daar stond Stefi in haar volledige huwelijksnacht uitfit. Notabenen die ik voor haar had gekozen in de winkel. Ook had ze haar pumps nog aan. Ik werd wilt wat een vamp stond daar. Ik was vergeten me tussendeur goed dicht te doen en ze was afgekomen op het gekreun. Ze liep op me af als een model op de catwalk.

Ik hield het niet meer alles stond bij me op springen. Ze trok me om hoog en begon me helemaal uit te kleden. Daar stond ik dan volledig naakt tegen over me schoondochter. Niet het ergste me mannelijk stond keihard naar voren. Ik wist niet wat te doen me schamen of er helemaal op los gaan. Ze keek me aan en zei ik wil je en ik wil je vannacht. Dit was mijn teken. Ik trok haar mooie stingetje uit en duwde haar achterover op bed.

Daar lag een mooi kaal poesje dat al zeiknat was van de opwinding. Ik pakte haar voet beet en langzaam zoenend ging ik over haar been tot ik bij haar genot plekje uitkwam. Ik voelde de warmte er vanaf komen. Langzaam liet ik mijn tong opzoek gaan naar haar klitje.

Ik merkte snel genoeg dat ik deze gevonden had want al bij de eerste aanraking sloeg haar lichaam op hol. Ik was dus niet de enige die op springen stond. Ik liet me tong spelen met haar klitje en dit vond ze zeker prettig want al na luttele seconden kwam ze luid klaar. Wat een wijf heerlijk gewoon. Het vocht stroomde uit haar poesje op me tong en gezicht. Ik besloot lekker door te gaan en hiermee had ze zeker geen probleem en op nieuw kwam ze heerlijk en luid klaar op me tong.

Ik gleed om hoog en begon weer heerlijk met haar te tongzoenen. Dank je wel was wat ze zei toen onze lippen elkaar losliepen. Ik keek haar niet begrijpend aan.

Rob vond beffen maar vies en weigerde dat ook te doen. Ik stond versteld me zoon had echt de ballen verstand van vrouwen. Nu was het mijn beurt volgens haar. Langzaam zoenend ging ze naar beneden bij me pik aangekomen pakte ze hem beet en keek verlekkerd er naar. Met haar tong over haar lippen en mij aankijkend waren haar worden wat een heerlijke knots is dit.

Ze liet hem vervolgens een beetje in haar mond zakken en ik werd overspoeld door een zalig gevoel. Langzaam begon Stefi mij te pijpen en het voelde hemels. Deze dame wist wat ze deed ze wisselde af van langzaam naar snel.

Alleen de eikel of even likken aan de ballen wat een gevoel was dit. Nadat ze me ruim 20 minuten zo heerlijk had verwent hield ik het niet meer en gaf aan dat ik kwam ze zette zich schap en toen ik klaar kam slikte ze al me zaad netjes zonder te morsen door. Wat een heerlijk gezicht is dat om te zien. Ze likte hem netjes schoon en er begon weer leven in te komen. Ze keek hiervan op. Kan jij nog een keer. Ze ging naast me liggen en we zoende nog heerlijk.

Ik legde haar op haar rug en nam plaats tussen haar open benen met de eikel tussen haar lipjes. Even had ik een moment van twijfel of ik dit nu wel moest doen. Ze deed haar bennen dicht waarbij me eikel haar kutje in floepte en ook langzaam de rest van lul in haar kutje zakte. Het voelde heerlijk aan. Ze was echt heerlijk strak alsof je iemand ontmaagde.

Gelukkig was ik net klaar gekomen en kon ik er weer lang tegen aan. Maar dat gelde niet voor lekkere Stefi. Ze kreunen en ze bewoog haar hele lichaam.

Heerlijk gewoon ik neukte haar naar een orgasme wat waarschijnlijk nog nooit was gebeurt want ze was helemaal in trans. Ik stopte even om haar op adem te laten komen en vervolgens begon ik weer me lul in en uit haar poesje te schuiven.

Ze keek me nu diep in me ogen aan en vroeg me haar achter langs te neuken. Ze draaide zich om en deed haar lekkere achterwerk uitnodigend omhoog. Onweerstaanbaar wat ik daar zag. Ik zette me pik opnieuw voor haar poesje en duwde naar binnen. Dit keer makkelijker maar nog heerlijk strak. Ik besloot van me positie te genieten en pakte haar heupen beet en begon haar te stoten in haar poesje ze kreunde en ze steunde opnieuw kwam ze ook weer heerlijk klaar ik deed moeite om me in te houden maar toen ze opnieuw met haar poesje begon te knijpen hield ik het niet meer en spoot al me zaad rechtstreeks naar haar baarmoeder.

Nadat ik me lul met een plopje uit haar kutje trok bedacht ik me dat Stefi niet meer aan de pil was van wegen hun kinderwens. Het idee dat ik opnieuw vader zou worden wond me op en me oude heer stond gelijk weer paraat.

Stefi draaide zich nu om en stak haar benen in de lucht. Ik keek haar benieuwd aan en ze zei dat ze graag een kind van me wilde en daarom het zaad er niet uit wilde laten lopen.

Wat een geil mokkel is dit. Stefi draaide zich naar me toen naam opnieuw me lul in haar mondje en likte hem weer schoon. Nadat ze daarmee klaar was liep ze snel terug naar haar eigen kamer.

Ik dacht dat ik iets verkeerds had gedaan maar dat was gelukkig niet zo want al snel kwam ze terug met een potje vaseline. Ze bukte voor me neer en gaf een kusje op me eikel. Daarna smeerde ze me pik in met vaseline zodat ie super glad werd. Ze keek me aan en zei ik wil dat je me helemaal uitwoont. Dit was niet voor dovemans oren bestemd en ik nam het potje vaseline en smeerde teder haar aarsje in. Toen ik klaar was zette ik me eikel er tegen aan en duwde er wat tegen aan.

Ik kon dit soft doen en beetje voor beetje er in glijden of hard en in een keer naar binnen gaan. Ik besloot voor het laatste te gaan aangezien dit lekkere sletje wel tegen een stootje kon. Ik zette kracht en duwde heel me lul in een keer in haar kont. Er kwam een pijnlijke gil uit haar mond. Ik liet me lul er even inzitten.

Ook Stefi begon het lekker te vinden want ze kreunde al weer volop van geiligheid. Me bewegingen werden steeds sneller en onder tussen liet ik me vinger over haar klitje glijden.

Dit werd Stefi echt te veel en ze beleefde een orgasme zoals ik nog nooit een vrouwelijk orgasme me heb gezien.

Haar hele lichaam verslapte en storten voor me ogen in en ze gleed van me lul af. Ze bleef nog even schokken en er verscheen een voldane glimlach op haar mond. Ik ging naast haar liggen. Ze keek me aan en verontschuldigde zich zelf maar ze kon niet meer. Ze was helemaal op. Ik besloot haar de rust te geven die ze nodig heeft. Ik tilde haar op en nam haar mee naar de suite van haar en Rob. Eenvoudig op één plek tussen het occasion aanbod van 15 autowebsites naar jouw tweedehands auto zoeken, doe je op GasPedaal.

Wil je je tweedehands auto verkopen? Plaats je advertentie gratis online via Speurders. Voor het gebruik van Speurders. Om te voorkomen dat u of uw kinderen sex of erotische sites bezoeken kunt u een van de volgende websites bekijken. Wij gebruiken cookies Akkoord. Soort aanbieder Particulier Zakelijk Soort Aangeboden Gevraagd Ja 40 Nee Ja Nee Thuisontvangst Dames Erotiek - Contact - escort en thuis ontvangst. Datum nieuw naar oud Datum oud naar nieuw Prijs hoog naar laag Prijs laag naar hoog.

Dit is een erotische advertentie. Indien je ouder bent dan 18 jaar kan je doorgaan. Toon 15 Toon 25 Toon 50 Toon Vind een dame bij jou in de buurt die je bij haar in privé ontvangt voor spannende afspraak. Thuisontvangst is de rubriek met gewillige dames op de site die op zoek zijn naar leuke en plezierige bijverdienste.

betaalde sex utrecht baarmoeder neuken