Kleine tieten grote tepels poep neuken

kleine tieten grote tepels poep neuken

Vera, als je moeder het goed vindt mag je wat mij betreft mee. Maar dan zullen we eerst een dag moeten oefenen om te kijken of je het echt wel leuk vindt. Morgen heb ik daar wel tijd voor. Ga je morgen mee Vera. Het motor pak van Chantal bleek wat groot te zijn maar met alle banden strak aangetrokken kon het wel. Ook de helm was oké. De volgende morgen om 8 uur pikte ik de jongedame op, ze stond al klaar in de motor outfit, alleen motorlaarzen waren wandelschoenen geworden.

Na een snelle bak koffie en de belofte aan Yvonne dat ik heel voorzichtig zou doen vertrokken we. Ik had een mooie route door de Eifel uitgezet. Veel bochten fijn stuurwerk. Als Vera dit leuk vond zou een grote reis moeten lukken. Ze stapte achterop, kroop tegen me aan en knelde zich zo aan me vast dat het bijna pijn deed. Dat zou na een paar kilometer wel beter worden als ze wat gewend was.

Binnen de kortste keren zat ze relaxed achterop en leek ze helemaal ontspannen. Eerst een stuk autoweg, gelijk flink het gas er op, kijken of ze bang werd van hoge snelheden maar dat prinsesje achterop gaf geen kik. Ze leek het zelfs leuk te vinden. Dan achter Aken de Eifel in. Mooie bochtige wegen door het middelgebergte. Tegen enen stopte ik voor een tank, plas en lunch pauze.

Vera had hoge nood, ze rende naar de toiletten om haar blaas te legen, ik volgde haar in een wat rustiger tempo. We aten een hapje en onder het eten vroeg ik naar haar ervaring achter op de motor. Ze had het fantastisch gevonden vooral van het bochten werk op de smalle wegen door de bergen vond ze prachtig. Na het eten gingen we verder nog een uurtje door de Eifel en dan weer naar huis. Toen we weer bij Yvonne thuis aan kwamen kon Vera maar niet uit gerateld raken over die fantastische motorrit.

Vera, betekent dat dat je mee wilt naar Griekenland? Dat was een overbodige vraag. En of ze mee wilde. Liefst ook een paar laarzen, die schoenen zijn prima maar als het regent wil je echt laarzen. En ook een regenpak. Ik zal een lijstje maken wat je mee moet nemen, en dat is niet echt veel, onderweg wassen we de kleren wel.

Ik nam afscheid van mijn nichtje en haar moeder met de belofte een lijstje te sturen van spullen die mee moesten. Vind je het echt goed dat Vera mee gaat Bart, je levert een deel van je vrijheid in en daar ga je toch meestal voor. Ik heb het haar beloofd Yvonne en bovendien is Vera een ontzettend leuke meid om als gezelschap te hebben, je weet dat we erg goed met elkaar overweg kunnen. Maar hoe ga je dat doen met slapen Bart? Dat bekijk ik per plaats, als er kamers zijn met twee aparte bedden dan wilde ik een kamer nemen en indien er maar 1 bed is dan neem ik 2 kamers.

Heb je daar problemen mee Yvonne? Nee Bart, maar ik weet niet of Vera met jou op een kamer wil. We bekijken het daar wel, we zijn 3 weken samen en ik verwacht dat ze daar na een dag of wat niet moeilijk over zal doen. Eindelijk was het zo ver, zondagmorgen Ik nam afscheid van Chantal, ze zou het de komende 3 weken zonder me moeten stellen maar daar was ze door de jaren heen wel aan gewend geraakt. Tien minuten later was ik bij mijn schoonzus om Vera op te halen. Vera stond klaar, een meisje van 13 met een flitsend strak leren motorpak, via marktplaats voor een prikkie nog snel op de kop getikt.

Vera zag er echt sexy uit voor een 13 jarig meisje. Ja hoor, ze kuste haar moeder en stapte achterop. Will, zal je goed op mijn meisje passen vroeg Yvonne. Tuurlijk doe ik dat maak je geen zorgen wij gaan 3 fantastische weken beleven Yvonne en we zijn terug voor je het weet.

Yvonne en Ellen zwaaiden ons uit en Ellen leek toch wel een beetje jaloers op haar grote zus. Ergens tussen Baden Baden en de Zwitserse grens zouden we overnachten. Het weer was prima en ik kon lekker door rijden. Vera voelde zich snel thuis achter op de motor. We stopte een paar keer voor plas en koffie pauze en natuurlijk ook een keer om te tanken.

Rond een uur of vier vond ik het welletjes. We stopte in een dorpje bij een klein hotel waar ik 2 kamers boekte. Klein en eenvoudig maar netjes en goedkoop. We installeerde ons en na een douche gingen we wat eten in het dorpje.

Na de maaltijd maakte we een korte wandeling door het dorp. Vera was moe en ik kon ondertussen ook wel wat rust gebruiken dus om Later die nacht brak er een stevig onweer los.

Ik werd er wakker van. Even later werd er op de deur geklopt. Ik zocht snel mijn onderbroek trok die aan en liep naar de deur. Daar stond Vera in haar nachthemdje, rillend vertelde ze dat ze bang was van het onweer en dat ze in die vreemde kamer alleen niet meer kon slapen.

Wat doe je thuis als het onweert Vera? Dan mag ik bij mam in bed slapen. Mag ik bij jou komen liggen alsjeblieft? Tja, wat moest ik? Ik kon haar moeilijk naar haar eigen kamer sturen waar ze zo bang was. Goed Vera kruip er maar bij. Mijn bed was een twijfelaar niet erg breed dus maar voor een nacht moest het wel lukken.

Het rommelde en bliksemde nog een tijdje maar uiteindelijk viel ik weer in slaap. Tegen een uur of 3 in de morgen werd ik wakker. Ik lag op mijn zij, en Vera lag tegen me aan, lepeltje, lepeltje. Mijn arm om haar middel geslagen en mijn hand op haar blote buik, haar nachthemd was zeker omhoog gekropen. Ze voelde heerlijk zacht en warm aan en ik raakte er behoorlijk opgewonden van en kreeg een stijve die stevig tegen de billen van het tienermeisje drukte.

Het kon toch niet dat ik opgewonden raakte van mijn 13 jarige nichtje maar dat gebeurde dus wel. Ik ging uit bed liep de badkamer in gooide wat koud water in mijn gezicht en langzaam werd mijn pik weer slap. Ik plaste en kroop toch maar weer terug in bed. Ging zo ver mogelijk van Vera afliggen als mogelijk en viel toch weer in slaap. Rond half zes werd ik weer wakker en weer lag Vera tegen me aan gekropen en weer lag mijn arm rond haar middel. Mijn hand op haar onder buik en haar nachthemd was weer omhoog.

Voorzichtig liet ik mijn vingers over haar buikje spelen, langzaam wat naar beneden. Ik voelde geen broekje, ging nog wat lager en toen wist ik het zeker, ze had geen broekje meer aan. Dat moest ze dan toch ergens tussen 3 uur vannacht en nu uit getrokken hebben. Ik liet mijn hand voorzichtig nog een beetje afdalen en voelde een pluk schaamhaar, ik wist niet dat meisjes van 13 al haar op hun spleetje hadden. Mijn pik was onder tussen harder als hij ooit geweest was.

En was tegen haar bilspleet gedrukt met alleen mijn boxer er tussen. Ik liet mijn vingers door het schaamhaar van dat jonge kind spelen en ging langzaam verder naar beneden tot ik haar spleetje beroerde. Toen voelde ik dat dat spleetje behoorlijk nat was, Vera moest dus ook opgewonden zijn maar waardoor? Vera bewoog opeens, ik verstijfde, bang dat ze wakker zou worden. Maar ze kreunde een beetje draaide wat en drukte haar kontje nog vaster tegen me aan en leek gewoon door te slapen.

Even later hervatte ik mijn vingerspel en ging zachtjes door haar kleine poesje. Ze was echt nat nu. Ik liet mijn wijsvinger over haar klitje gaan, weer wat beweging en weer wat gekreun. Opeens drukte haar hand tegen de mijne, Vera was wakker en moedigde me aan door te gaan.

Ik begon dat kleine meisje nu echt te vingeren, haar doosje was ondertussen klets nat geworden. Ze begon meer te kreunen en spreidde haar benen verder zodat ik beter bij haar kleine kutje kon. Na een paar minuten kwam ze klaar. Ze duwde mijn hand weg, haar klitje leek over prikkelt. Vera stamelde ik, dat had ik niet mogen doen maar je lag zo lekker tegen me aan en je voelde zo fijn dat ik het niet kon laten.

Maar ik vond het heel erg fijn oom Bart ik wilde het zelf ook. Dat weet ik Vera maar ik ben je oom en bovendien ben je een meisje van 13 jaar, dat is absoluut verboden. Als iemand hier ooit achter komt moet ik de gevangenis in als je moeder me tenminste niet eerst vermoord. Ik zal het echt nooit vertellen oom Bart en ik vond het echt fijn. Stop alsjeblieft met dat oom Bart, Bart is voldoende als je samen in een bed ligt.

Goed Bart, soms vergeet ik dat we dat hadden afgesproken. Maar ik zal het echt tegen niemand zeggen. Ik vond het zo lekker, veel fijner als wanneer ik het zelf doe. Het was onder tussen bijna 7 uur en tijd om op te staan.

We pakte onze spullen bij elkaar, Vera op haar kamer ik op de mijne. Ondertussen dacht ik na over hoe het nu verder moest. We pakten alles op de motor en gingen naar de ontbijtzaal. Snel een paar kopjes koffie voor mij en thee voor Vera een paar broodjes en we konden op weg.

Vera zat vast tegen me aan, haar armen om mijn middel gaven me gelijk weer dat gevoel dat ik had toen ik naast haar in bed lag. Ik kreeg weer een erectie. Gelukkig gaf de mooie omgeving afleiding. We reden nog een stukje door het Zwarte Woud en dan richting Bodensee. Onderweg stopte we even om te tanken en om bij een supermarkt wat eten te kopen voor de lunch, vanaf vandaag zou dat zo elke dag gaan. Lunchen langs de weg, omdat het goedkoop is en ook nog leuk om te picknicken.

Rond de middag dus een langere pauze om te eten ergens op een kleine parkeerplaats aan de Bodensee. Er was verder niemand dus gelegenheid om het voorval van afgelopen nacht nog een met Vera te bespreken.

Ik vroeg Vera waarom dat ze vannacht haar broekje had uit getrokken. Ik werd vannacht wakker en toen voelde ik je hand op mijn buik, dat voelde heel erg lekker. Ik merkte dat je wakker werd maar ik hield me slapend, toen voelde ik je penis tegen mijn billen en daar raakte ik erg opgewonden van. Dus toen je opstond om te plassen, heb ik snel mijn broekje uitgedaan om het beter te kunnen voelen. Maar je ging toen een stuk je van me af liggen zodat dat niet meer ging.

Toen je sliep ben ik weer tegen je aan gekropen en in slaap gevallen. Later werd ik wakker van je vingers die over mijn spleetje gingen. En ik voelde je penis weer tegen mijn bips. Het was echt heel lekker Bart en ik ben nooit zo lekker klaargekomen. Heb je al eens eerder iets met een jongen gedaan Vera? Nee, ik heb wel een vriendje gehad maar daar heb ik alleen mee gekust.

Heeft hij ook niet aan je borstjes gezeten? Dat wel maar alleen boven mijn kleren. Oké, we gaan zo weer rijden maar we moeten wel even afspreken hoe we nu verder gaan. Waar wil je vannacht slapen, boek ik een kamer voor je of slapen we in één hotelkamer? Ik wil alleen maar bij jou slapen Bart ook al is er geen onweer.

Oké, een kamer dus. We zien wel hoe het verder gaat. We vervolgde onze reis, stukje door Zwitserland en dan Oostenrijk in. Daar stopte we in een stadje bij een leuk hotel.

Ik nam er een kamer en vertelde dat Vera mijn dochter was. Niemand maakte een probleem. Snel uitpakken even douchen en de stad in om de benen te strekken en later een hapje te eten. Na het eten wilde Vera eigenlijk gelijk terug naar het hotel. Dus dat hebben we maar gedaan. Ze poetste haar tanden kwam terug in de kamer en begon zich voor me uit te kleden. Alleen haar behaatje en onderbroekje hield ze nog aan.

Ik stond er bij en keek er na en wist niet wat te doen, die kleine meid was echt een schoonheid, vannacht had ik haar niet echt kunnen bekijken maar nu dus in volle glorie. Slank nog smalle heupen en kleine borstjes in een mooi behaatje verpakt. Eindelijk vond ik mijn stem terug, je bent een hele mooie meid Vera zo iets moois heb ik nog nooit gezien, daar kan geen volwassen vrouw aan tippen.

Vera glunderde, vind je me echt mooi Bart? Ja meisje je bent prachtig. Daarop deed ze haar beha en slipje ook uit. Ik zag 2 kleine puntige borstjes met vrij grote tepels voor een 13 jarig meisje en haar poesje had al een behoorlijk bosje schaamhaar. Ik wil met je naar bed Bart. En ik wil je penis ook zien. Het is een penis Vera maar meestal noem ik dat lul of pik, penis is voor de dokter, net als vagina.

Ik kleedde me uit tegen de tijd dat ik bij mijn onderbroek was aan gekomen stond mijn pik stokstijf. Vera keek met grote ogen. Ik heb nog nooit een pe.. Hoe kan dat ooit in mijn kutje passen vroeg ze. Het past Vera maak je geen zorgen maar zou je die echt in je buikje willen voelen, echt neuken. Ja Bart, ik droom er al een jaar over hoe het zou zijn om een echte pik in me te voelen. Ik denk daar steeds aan als ik met mezelf speel.

We zullen wel zien wat er gebeurt. Naar bed jij, ik kom er zo aan, eerst even plassen. Even later kroop ik bij Vera in het bed. Haar blote lijf tegen het mijne. Ik nam haar hoofd in mijn handen en kuste haar lippen voor het eerst. Haar mond ging open en mijn tong glipte naar binnen.

We kusten steeds heftiger en Vera werd er snel goed in. Mijn handen gingen naar haar kleine tietjes en ik streelde haar tepels. Vera begon licht te kreunen ik liet een hand naar haar kinderkutje glijden, kwam weer in dat harige bosje.

Ik stopte met kussen, keek Vera aan en vroeg of ze er ooit over had gedacht om die haartjes weg te scheren. Daar had ze nooit bij stilgestaan. Ik vind een kaal kutje bij een meisje veel mooier Vera, mag ik je poesje scheren? Vera vond het prima als ik dat wilde. Ik ging uit bed naar de badkamer pakte scheergel en scheermesje en een handdoek. Ik legde een handdoek onder de billen van Vera spoot wat gel in mijn handen en masseerde daar haar poesje mee.

Toen schoor ik snel alle haartjes weg. En een prachtig kinderkutje kwam te voorschijn. Ik waste het kutje schoon met een washand en veel water. De handdoek haalde ik weg en daar lag mijn kleine Princes. Ik ging tussen haar benen zitten en begon haar nu kale kutje te kussen, Vera wist niet wat haar overkwam. Bart vind je dat niet vies? Nee hoor, lekker juist en hoe vind jij het? Aan de kirrende geluidjes wist ik dat ze het aangenaam vond, de smaak van scheerschuim was al nagenoeg weg en maakte plaats voor de intieme smaak van haar tienerpoesje.

Ik likte haar spleetje sabbelde aan haar klitje en al snel kwam Vera klaar. Ik ging weer naast haar liggen, haar hand ging naar mijn pik, voelende en verkennend betaste ze mijn gezwollen pik.

Ik liet haar begaan, haar hand op en neer over mijn lul bracht me op de rand van een orgasme. Maar ik wilde dat ze mijn eerste orgasme goed kon zien. Dus ging ik boven haar kutje zitten en begon zelf aan mijn stijve te sjorren, let op Vera dan zie je hem zo spuiten. En binnen een paar seconden spoot ik over haar tienerborstjes. Grote stralen zaad spetterde op haar tietjes en deels in haar gezicht.

Wow Bart, dat was mooi, en zo veel sperma, dat had ik nooit verwacht. Ik heb zelfs wat op mijn gezicht. Ze likte met haar tong een beetje van mijn zaad van haar lippen. Ze spuugde het gelijk weer uit. Vind je mijn zaad vies Vera? Vies, ik weet het niet. Erg lekker in ieder geval niet. Je moet er aan wennen schatje. Ik weet het niet, misschien wen ik er wel nooit aan. Ze pakte mijn nu slappe en door zaad besmeurde pik in haar hand, speelde er een beetje mee en boog toen haar hoofd er naar toe. Voorzichtig nam ze mijn pik in haar mond en begon er langzaam aan te sabbelen en zuigen.

Het duurde niet lang voor mijn staaf weer rechtstond in volle glorie. Vind je het niet meer vies nu? Nog wel een beetje maar ik wilde je zo schoon maken en bovendien heb je mijn spleetje ook gelikt.

We lagen achterover, ik streelde haar buikje en Vera lag als een poes te spinnen. Bart, ga je nu ook echt seks met me hebben vroeg ze. Echt seks, wat bedoel je daar mee? Nou dat je je piemel in mijn spleetje stopt. Zou je dat willen? Ja heel graag maar ik wil niet zwanger worden en ik weet niet of je condooms heb. Condooms zijn niet nodig schat, ik ben een aantal jaren geleden gesteriliseerd dus voor een eventuele zwangerschap hoef je bij mij niet bang te zijn.

Wat zou je moeder ervan zeggen als je zwanger terug zou komen, ik moet er niet aan denken. En wat te denken van tante Chantal, die zou ook niet blij zijn als ze wist dat we seks hadden zei Vera. Daar zou je je nog wel eens ik kunnen vergissen Vera, Chantal en ik hebben een zeer open huwelijk.

Voor we vertrokken vroeg ze hoe ik tijdens deze reis aan mijn seksuele trekken zou komen. Ze weet dat ik onderweg wel eens een meisje op scharrel voor een hete avond. Toen ik haar zei dat het wel een paar keer masturberen in de badkamer zou worden keek ze me aan en zei of je kijk eens lief naar Vera, en helpt die je een handje.

Toen zei ik dat dat zeker niet zou gebeuren, nu denk ik er anders over. Ga je me nu dan neuken Bart? Nog niet schat, je bent nog jong, je poesje is erg strak en moet eerst wat voorbereiding krijgen, een beetje op rekken enzo. Je weet dat de eerste keer best wel pijn kan doen he. Dat kan me niet schelen ik wil het of het pijn doet of niet.

Oké schatje maar vandaag niet, we gaan slapen morgen hebben we weer een lange rit voor de boeg. De volgende morgen werd ik gewekt door een warme kus op mijn mond, ik dacht dat je nooit wakker zou worden slaapkop zij Vera. Ik keek op de klok, half zeven, we hebben nog een half uurtje Vera, het ontbijt is pas half acht. Dat weet ik maar ik wil eerst nog even met je seksen Bart. Ze dook onder de lakens en nam mijn pik in haar kleine mondje dat ging overigens maar net. Ze begon me te pijpen.

Niet dat ze dat zo goed deed, het was ook pas haar 2 e keer maar ik spoot binnen vijf minuten dat geile mondje vol met zaad.

Ze slikte het door en begon weer te zoenen, ik proefde mijn zaad in haar mond. Mijn handen gleden over haar lijfje naar haar kontje. Ik streelde haar gladde bips en liet mijn vinger in haar enigszins vochtige kutje glijden, mijn ervaren vinger werk bezorgde haar een snel orgasme.

Nu douchen, inpakken, ontbijten en weg schat we gaan vanavond wel weer verder. Tijdens het ontbijt even de kaart op tafel. Hoe rijden we vandaag Bart? Vanmorgen nog door Oostenrijk, met een paar stevige bergpassen, ik hoop dat je die mooie bochtige bergweggetjes mooi vind Vera.

Dan gaan we een stukje door Italië maar dat is maar een uur of 2. Dan Slovenië in, ook daar rijden we maar een paar uur, daar zien we meer van op de terugweg.

Ik denk dat we net over de Sloveense grens in Kroatië overnachten. We vertrokken met een zonovergoten hemel een werkelijk schitterende dag al snel werd het te warm en moest er een laag kleding uit. Vera had alleen een shirtje en een onderbroekje aan onder het motorpak, ik trouwens ook. Ergens in Italië langs de kant van een landweggetje stopte we voor de lunch. Er kwamen wolken over drijven, ik keek even op mijn tablet hoe het weer zich zou gaan ontwikkelen deze middag.

Er zou aan het einde van de middag een groot gebied met onweer over komen. Ik vertelde het Vera en die betrok al, moeten we door het onweer rijden vroeg ze bang.

Nee liefje we stoppen voor het zo ver is, we zoeken voor die tijd wel een hotelletje of iets dergelijks. We rijden verder, stopte rond half 3 nog even om te tanken. We reden net Slovenië binnen toen in de verte af en toe al een bliksemschicht te zien was. Het grens dorp had maar één hotel, dus daar maar naar toe, het was niet veel bijzonders maar de kamer was schoon. Er was maar een bed wel een kingsize bed, de hotelbediende vroeg of dat een probleem was. We installeerde ons in de kamer, alle spullen van de motor, er was geen garage dus de BMW moest buiten overnachten, een extra slot er op en alle spullen er van dan kon er weinig gebeuren.

Ik ging onder de douche en tot mijn vreugde kwam Vera er ook onder. We zeepten elkaar in en waste alle gevoelige plekjes. Na een kwartier vond ik het welletjes. Droogde me af en Vera deed het zelfde. Nee Vera, ik sta alleen maar te genieten van je mooie lijf. Je bent echt een schatje. Het was ondertussen flink gaan regenen en het donderde en bliksemde er op los.

Vera was toch wel een beetje bang. Ik ging naakt op bed liggen en Vera kwam bij me liggen. Ben je bang Vera? Ja, een beetje wel maar als ik bij je lig niet zo erg. We lagen naast elkaar Vera begon me weer te kussen. Het lijkt of je er niet genoeg van kunt krijgen Vera. Maar het is toch ook zo lekker, kussen met jou is heel fijn Bart ik krijg daar vlinders van in mijn buik, heel anders als met Harm die jongen waar ik eerder eens mee gekust heb.

Ik streelde haar haren en keek naar haar gezicht. Je bent niet oud Bart en zeker geen oude bok. Je hebt heel fijn en heel zacht met me gespeeld en me heerlijk laten klaar komen. Ik geloof dat een jongen van mijn leeftijd dat niet zo goed kan.

En je wilt nog steeds met me neuken om het maar eens plat te zeggen? Ja Bart ik kan niet wachten tot ik die grote pik in mijn spleetje voel. Ik streelde haar nu kale doosje een beetje, ze werd snel nat en erg opgewonden. Ik zorgde er wel voor dat ze niet klaar kwam, steeds als ik merkte dat ze richting hoogte punt ging stopte ik even.

He, Bart laat me nou klaarkomen. Nee schat, je moet wachten tot na het eten. Ik stond op en begon me aan te kleden voor het avondmaal. Kleed je aan Vera of wil je in je blote kont mee naar het restaurant. Vera kleedde zich met gepaste tegenzin aan en kamde haar haren. We liepen naar beneden, het onweer was gestopt maar het regende nog steeds. Direct naast het hotel was een klein Balkan restaurant, we gingen naar binnen en bestelde de dagschotel.

Een uurtje later vertrokken we weer het weer was opgeklaard en de zon kwam nog even door. Ondanks de verkwikkende onweersbui was het nog steeds broeierig warm. Ik zette de ramen open om frissere lucht binnen te laten maar deed wel de gordijnen dicht tegen pottenkijkers. Ik pakte de whisky fles uit de motorkoffer en schonk een stevige borrel in.

Mag ik ook wat vroeg Vera. Whisky Vera, ik denk niet dat je dat lekker vind, bovendien mogen meisjes van 13 geen alcohol.

Ik wil het gewoon eens proeven Bart. Nou neem hier dan maar een heel klein slokje van zei ik terwijl ik haar mijn glas gaf. Ze nam een slokje en spuugde het meteen weer uit. Bah, dat jij dat lekker vind, het brand in mijn mond en smaakt smerig. Ik gaf haar een flesje sinaasappelsap, hier schat spoel daar je mond maar mee. Jij wilde het proeven en nu weet je hoe whisky smaakt. Voor Vera geen whisky dus. Ik wil met je vrijen Bart, je hebt me vanmiddag niet klaar laten komen maar als je het nu niet doet doe ik het zelf wel.

Ik had duidelijk met een oversekste tiener te maken. Ben je geil meisje. Hoe wil je het hebben dan. Oh Bart, wil je me alsjeblieft nu neuken, ik wil weten hoe dat voelt. Tja, wie zou haar niet willen neuken. Oké Vera maar denk er aan dat het de eerste paar keer pijn kan doe. Ik zal voorzichtig zijn maar toch.

En waar wil je het hebben? In je kleine poesje of eerst in je kontje. In mijn kontje vroeg Vera, dat is toch smerig, daar poep ik uit. Dat is zo Vera maar als je lekker hebt gedoucht is het heerlijk om aan te likken en ook om je daar te neuken. Het doet in het begin wel pijn maar het genot daarna is geweldig. Ik wil je het liefst eerst in je kleine kontje neuken, je kutje komt later wel. Ben je dan wel heel voorzichtig Bart. Natuurlijk schatje maar het doet echt wel even pijn.

Kleed je maar vast uit, ik kom zo. Ik ging de badkamer in, pakte een flesje bodylotion, trok mijn kleren uit en ging naast haar liggen. Ik kuste mijn kleine vriendinnetje op de mond, Vera ging daar gretig op in. Na een paar minuten daalde ik af naar haar tepeltjes en kleine borstjes. Ik begon aan de tepeltjes te zuigen en beet er af en toe zacht in.

Vera raakte in extase, als ik niet oppaste zou ze snel klaar komen en dat wilde ik niet. Ze mocht komen als ik in haar kinderkontje zat, niet eerder. Na de tepeltjes een kus op haar klitje, niet lang en toen liet ik haar om draaien.

Ik zoende haar billetjes en ging met mijn tong naar het rimpelige sterretje. Ik likte haar poepgaatje, en ging langzaam met mijn tong het aarsje in. Na een paar minuten kontje tongen vroeg ik haar of ze het lekker vond. Ga door Bart, niet stoppen het is heerlijk. Ik voelde even aan haar kutje, dat was klets nat. Ik tongde haar kleinste gaatje nog even, pakte toen de fles lotion en smeerde daar mijn pik royaal mee in.

Ook het kleine aarsje voorzag ik van een laagje. Ontspan je Vera, ik ga je poepertje neuken en ik zal het heel voorzichtig doen. Hoe meer je ontspant hoe minder de pijn. Ik pakte een paar handdoeken. Legde die onder Vera zodat wat er ook gebeurde de lakens een beetje schoon bleven en ging op mijn knieën tussen haar benen zitten.

Vera, ik ga mijn pik nu in je warme holletje steken, ontspan je zo veel mogelijk. Ik zette mijn dikke tot het uiterste gezwollen pik tegen het tiener kontje, voorzichtig probeerde ik de eikel in haar poepgaatje te krijgen. Het lukt niet echt, ik zette wat meer druk maar geen succes. Vera, ontspannen meisje zo kom ik nooit in je kontje, ik duwde een hand onder haar, zocht haar kleine kutje en begon haar klitje te vingeren, daardoor leek mijn kleine nichtje wat te ontspannen.

Ik zetten nog wat meer druk en heel langzaam gleed mijn eikel het kontje binnen. Strakker had ik nooit iets om mijn pik gevoeld. Stop, het doet zeer, niet meer even wachten. Toen mijn eikel helemaal door haar sluitspier was verzwolgen stopte ik even om het meisje aan mijn pik te laten wennen.

Ja, ga maar daar maar voorzichtig Bart. Ik liet mijn pik zijn reis in dat strakke kontje vervolgen. Ik bleef haar kutje vingeren en gleed heel langzaam in haar.

Na een paar minuten zat mijn pik helemaal in haar bruine gaatje. Ik zit er helemaal in Vera, je bent geen maagd meer in je kontje. Probeer je te blijven ontspannen, ik ga je nu neuken en voor ik klaar kom zwelt mijn pik meestal nog wat op en wordt je nog wat verder geopend.

Vera zei niets, ze kreunde alleen maar. Ik liet mijn paal bijna helemaal uit haar glijden en begon te neuken. Het zou niet lang duren in dat strakke kinderkontje voor ik haar vol spoot. Ik verhevigde mijn vinger werk in haar kleine kutje, en gleed steeds soepeler in haar darmen. Vera leek er aan gewend en begon een beetje terug te stoten op mijn pik, ze kreunde steeds harder en leek klaar te gaan komen.

Ik was zelf ook bijna zo ver. Na nog wat subtiel vingerwerk ging mijn kleine meisje door het lint, ze kwam klaar en rilde over haar hele lijfje. Dat was voor mij de trigger, ik zwol op en spoot haar kontje vol met mijn hete zaad.

Ik draaide mijn schatje op haar zij met mijn lul in haar kontje en zo lagen we lepeltje, lepeltje. Mijn pik verslapte en gleed uit haar, haar kontje sputterde een beetje. Ik was helemaal verzadigd en Vera ook, ze viel meteen in slaap.

Ze lag op haar buik, dat gaf mij de gelegenheid om haar kontje te inspecteren en te zien of ik de vorig avond geen schade had aangericht. Toen ik haar billetjes wat van elkaar trok kon ik niet veel zien, haar kontje zag er niet uit. Een natte bruine massa kleefde tussen haar billen. Ik keek naar mijn pik, die zat ook onder. Dat krijg je als je niet gaat douchen na een anale neukpartij en zeker als je van te voren er niet voor zorg dat haar darmen leeg zijn dacht ik.

Ik kuste mijn schatje wakker en dirigeerde haar linea recta naar de douche. Ze keek slaperig, onder de douche legde ik haar uit waarom dat meteen moest. We douchten heel zorgvuldig. Ik gooide de handdoeken waar we op gelegen hadden ook in de douche en we kleden ons voor de nieuwe dag. Tijdens het ontbijt vroeg ik hoe het met haar poepertje ging. Ze keek verschrikt, hier verstaat ons niemand Vera. Ze luchtte op, ik voel een beetje beurs daar achter lachte ze voorzichtig.

Hoe vond je het om je eerst neukpartij in je kontje te krijgen liefje? Het deed eerst best wel veel pijn Bart maar later toen ik er aan gewend was, was het erg lekker, ik ben heerlijk klaar gekomen door je vingers in mijn poesje en je pik in mijn bips. Genoeg over seks Vera zei ik terwijl ik de landkaart op tafel uitspreidde. Vandaag volgen we de kust. Eerst nog een klein stukje Slovenië en dan Kroatië in. Soms langs de Adriatische zee, soms een beetje landinwaarts.

We maken er vandaag een niet al te lange dag van. Ik wil tot een uur of twee of 3 rijden en dan een hotelletje zoeken ergens aan het strand. Er wordt heel mooi weer voorspeld dus wil ik vanmiddag nog een uurtje of wat aan het strand door brengen, jij ook? Ja dat wil ik ook wel maar ik heb geen bikini mee, je had niet gezegd dat ik die mee moest nemen. Dat is ook niet nodig Vera, er zijn hier in Kroatië tientallen naaktstranden. Nee, ik ga niet bloot op het strand liggen, dat doe ik echt niet.

Ach Vera, binnen 10 minuten ben je daar aan gewend. Nee ik doe het echt niet. Nou dan doen we het anders, er zijn daar ook genoeg kleine afgeschermde strandjes waar nooit iemand komt, gaan we daar heen. Oké, als je zeker weet dat niemand het ziet doe ik het wel.

Kom schatje ik ga betalen en dan op weg. We reden over de mooie bochtige kustweg, prachtig uitzicht over de eilandjes in de Adriatische zee.

Fijn stuurwerk, motorrijden in optima forma. Tegen twaalf uur stopte ik bij een winkeltje, kocht een paar broodjes en wat beleg, reed nog een paar kilometer tot een parkeerplaats met uitzicht over een baai en stopte daar voor de lunch. Snel wat koffie en thee gemaakt en een paar broodjes gegeten. Vera moest hoognodig en ik wees op een kleine struik, het enige stukje beschutting daar. Ze keek wat benepen maar deed toch haar plas achter die struik.

We reden verder, stukje door het binnen land en dan weer langs de kust. Even voor tweeën passeerden we Split. Ik wilde daar wel overnachten maar daar had je geen kleine strandjes dus nog maar een stukje verder. We mikte de bagage in de kamer pakte ieder een handdoek en reden langs de kust tot ik aan een kleine baai tussen de rotsen een afgeschermd stukje strand vond.

Ik zette de motor op slot en we klauterden over de rotsen naar beneden. Ik kleedde me uit en rende de zee in. Vera bleef treuzelend staan. Ik meisje niemand ziet je hier, kijk eens om je heen, nergens mensen te zien.

Vera kleedde zich toch maar uit. Haar ranke blote lijf was een genot voor het oog. Ze liep naar het water en zwom naar me toe. Ik vind het eng Bart zo in mijn blootje op het strand maar hier in het water voelt het wel lekker helemaal naakt.

We zwommen een minuut of tien en gingen toen op de rotsen van het strandje liggen. Na een half uurtje verplaatsten we ons naar een plekje in de schaduw, ik wilde niet dat we verbranden en zonnebrandcrème had ik niet. Tegen half zes reden we terug naar ons hotel. Namen daar een douche om het zand en zout af te spoelen. We pakten wat tijdschriften en liepen het dorpje in, tijd voor een drankje wat lezen en later een hapje eten. Om tien uur kwamen we weer in het hotel.

Ik was moe en kroop gelijk in bed. Vera volgde, kwam lekker tegen me aan liggen, zoals ze nu gewend was helemaal naakt en begon gelijk te kussen. Ik kuste haar even terug maar hield toen de boot af. Vanavond niet schatje, we hebben eens een goede nachtrust nodig.

Vera was wat teleurgesteld maar protesteerde niet lang, ze was ook moe. De volgende morgen was ik vroeg wakker, wekte Vera en nam snel een douche. Kom op slaapmuts we hebben vandaag een lange dag dus douchen aankleden en alles inpakken. Om half acht hadden we ontbeten en waren we op weg. Ik wilde vandaag door Bosnië en Montenegro. Een mooie erg warme dag, we reden rustig over kleine wegen. De kust verlieten we na een uur of negen, alleen nog heuvels kleine boerderijen en kleine dorpje.

Even stoppen bij een winkeltje om de nodige voorraad in te slaan en dan weer verder, rustig aan vandaag. Even na drieën kwamen we aan de Albanese grens aan.

Dat had toch nog wel wat voeten in aarde om de grens over te komen. Een grondige inspectie van de bagage en uitgebreide studie van onze paspoorten kost meer als drie kwartier. Uiteindelijk kregen we de stempels en mochten het land in. We vervolgde onze trip richting hoofdstad Tirana. De wegen werden hier erg slecht en het tempo moest flink naar beneden. Tegen half zeven bereikten we het centrum van Tirana, het was even zoeken naar een niet te duur hotel. Ik wilde hier 2 nachten blijven en morgen uitgebreid de stad bezichtigen.

We vonden een mooi modern hotel aan de rand van het centrum en ook nog eens heel betaalbaar. Ik boekte een kamer en mocht de motor in de parkeerkelder zetten. De bagage er van en naar de kamer koste nog een kwartiertje en dan snel even douchen en in het hotel restaurant wat eten. Daarna zijn we de stad in gelopen, lekker slenteren langs winkeltjes en cafeetjes. We dronken wat op een terras en tegen elven waren we weer terug in het hotel.

Alle twee erg moe. We kropen in bed even kussen maar dan slapen. De volgende morgen werd ik tegen acht uur gewekt door Vera, ze had mijn pik in haar hand en speelde er mee. Ik kreeg meteen een stijve en begon mijn kleine vriendinnetje te kussen.

Even wachten Vera we gaan eerst even ontbijten en dan kruipen we weer in bed. Trek snel wat aan, niet douchen, je ruikt zo veel lekkerder. Vijf minuten later zaten we in de ontbijtzaal. Snel een paar broodjes en koffie en thee. Een half uur later lagen we nu met een niet meer knorrende maag op bed. Het spel begon opnieuw. Ik ga je nu neuken Vera, je tienerkutje ontmaagden. Als we klaar zijn ben je een vrouw en geen jong meisje meer. Bart doe het nu, ik wil het al dagen laat me niet langer wachten.

Ze begon me te kussen en pakte mijn pik in haar handen en begon me af te trekken. Ik liet haar even begaan, mijn geslacht was op volle sterkte en ik wilde mijn schatje beffen tot ze klaar kwam. Ik ging op mijn rug liggen en vroeg Vera om met haar poesje boven mijn mond te gaan zitten zodat ik haar haarloze spleetje kon likken. Ze rook heerlijk tussen haar benen, de broeierige geur van haar ongewassen kutje maakte me nog geiler als ik al was.

De smaak was fantastisch, ik likte haar vol overgave, het kleine spleetje en haar kittelaar kregen een uitgebreide beurt. Het duurde niet lang voor mijn kleine schat klaar kwam. Ze kreunde en kronkelde boven mijn gezicht, haar poesje droop van vocht, ik likte alles op. Even later ging ze naast me liggen, helemaal voldaan. Ik draaide Vera op haar rug, spreidde haar benen en ging er op mijn knieën tussen zitten.

Ik wilde haar ontmaagding snel laten verlopen dus plaatste ik mijn pik voor haar kutje, de eikel er tegen en schoof langzaam in een beweging haar natte doosje binnen, in een keer compleet tot aan mijn ballen in het kinderkutje, ze was heel erg strak maar ook heel erg nat dus zonder al te veel problemen gleed ik er in.

Bart, stop het doet pijn gilde ze maar het was te laat ik had haar al ontmaagd. Ik bleef even liggen met mijn lul tot aan de wortel in haar doosje, Vera snikte, haal hem er uit, het doet pijn. Ik streelde haar gezicht, rustig meisje, de pijn is zo over. Je zult het zo meteen lekker gaan vinden. Ik wachtte nog een paar minuten tot het snikken minder werd en uiteindelijk stopte.

Doet het geen pijn maar schatje? Nee zei ze met nog betraande wangen. Ik veegde de tranen weg en begon toen heel voorzichtig wat op en neer te bewegen met mijn pik. Vera bleef nog een paar minuten passief liggen maar na verloop van tijd begon ze onder me te draaien en mijn steeds feller wordende stoten op te vangen. Onze paring werd wilder en wilder Vera duwde steeds haar kutje omhoog als ik in haar gleed. Ze was werkelijk klets nat. Ik voelde mijn zaad opborrelen in mijn ballen.

Het zou niet lang meer duren voor ik haar kleine strakke kutje vol zou spuiten. Ik probeerde het zolang mogelijk te rekken om Vera ook de kans te geven om klaar te komen. Ik hield het echt niet meer en op het moment dat mijn kleine nichtje klaar kwam spoot ik haar hele kinderfabriekje vol met mijn gelukkig voor Vera onvruchtbare zaad. Ik was echt helemaal leeg geneukt en liet me op Vera zakken, veel te zwaar voor dat kind maar ik ging gewoon door mijn armen.

Vera duwde me van haar af en langzaam rolde ik om en lag op mijn zij tegen haar aan. Ik keek naar haar, het jonge meisje leek helemaal uitgeblust. Ik zag mijn zaad vermengd met een beetje bloed als een roze stroom uit haar kutje lopen, haar lipjes stonden nog een beetje open en het mengsel van bloed en sperma drupte op de handdoek die onder haar billen lag.

We lagen zo een paar minuten en toen we beide weer een beetje bij waren gekomen kroop Vera weer op me. Ze ging op mijn buik zitten, boog zich voor over en kuste me. Bedankt oom Bart, ik had nooit kunnen denken dat neuken zo lekker zou zijn. Het zaad drupte nog uit het meisje, nu op mijn buik. Ik geloof niet dat ik ooit zo veel gespoten heb. Ik vond het ook heel fijn Vera, ik had nooit verwacht dat ik met je zou vrijen maar je bent echt het fijnste meisje waar ik ooit seks mee heb gehad. Beter dan tante Chantal vroeg Vera verwonderd.

Ja, Vera beter als Chantal, die is echt geweldig in bed maar jij bent nog zo jong en zo strak in je kutje daar kan een man alleen maar van dromen. Chantal is een fantastische vrouw maar nu ik met jou geneukt heb wil ik dat voor de rest van mijn leven blijven doen. En tante Chantal dan vroeg Vera verbaasd. Die blijf ik natuurlijk ook doen. Het mooiste zou zijn om het met z´n drieën te doen.

Ja duh, dat zal ze nooit goed vinden en bovendien wil ik dat denk ik ook niet. Je zou je wel eens kunnen vergissen Vera, Chantal is biseksueel en we hebben wel eens vaker een vriendin tussen ons in liggen.

Vera keek of ze water zag branden. Tante Chantal doet het ook met vrouwen, dat kan ik niet geloven. Reken maar van wel Vera ze vindt het heerlijk om een poesje uit te likken. Ik weet alleen niet of ze het met een meisje van 13 zou willen maar het zou me niets verbazen. Doet je poesje pijn Vera? Een beetje Bart, het voelt een beetje beurs aan allemaal daar onder. Tja, dat is natuurlijk niet zo gek, je bent nog erg strak in je kutje en hebt toch een flinke paal in dat kleine doosje gehad.

Het zal wel een paar dagen gevoelig zijn. Kunnen we dan een paar dagen niet neuken Bart? Het meisje met de kleine tietjes en grote tepels, mastubeerd haar kale kut door haar net panty.

Haar tepels worden groter en groter als hij zijn grote lul in haar steekt. Nadat hij aan haar grote tepels heeft gezogen, zuigt het meisje aan zijn grote lul en trekt er aan. Om vervolgens zijn grote lul in haar natte kut te nemen en zich laat neuken, terwijl je haar tepels ziet groeien. Winkel meisje speelt met haar tepels en laat haar kut zien. In de pauze, speelt het winkel meisje met haar tepels voor de webcam en laat haar kale kut zien.

Met zijn grote lul slaat ze tegen haar grote harde tepels. Kijkend naar haar grote natuurlijke borsten, trekt ze zijn grote stijve lul af en tikt hem tegen haar grote harde tepels. Puntige tieten met grote tepels.

Voor de webcam streelt het meisje haar puntige borsten en likt haar grote tepels, dan masseert ze haar kaal geschoren kutje terwijl ze aan het chatten is. Schattige tiener heeft een leliewitte huid,roze tepels en een geil roze kutje. Een super schattig geil meisje, haar leliewitte huid waartegen haar zacht roze tepels mooi afsteken. Haar kutje is geil en daardoor roze gekleurd,goed doorbloed. Dit mooie meisje te zien masturberen is een verwennerij. Verleidelijk mastubeerd het meisje haar natte kut.

Kijkend in de camera mastubeerd het mooie meisje haar geschoren natte kut en streelt haar grote tepels. Ik spuit je kleine tietjes met grote tepels vol sperma. Kleine tietjes grote tepels en een zeik natte kut, die ze eerst mastubeerd met een vibrator. Dan trekt ze de dikke lul met een hand af, tot hij klaarkomt op haar kleine tietjes met bikkel harde tepels. Mooie tieten met harde tepels en een dikke kont.

Alleen het kopje van de enorme zwarte nep lul duwwt ze tegen haar klit en tepels. Het tiener meisje geilt zichzelf op, door haar tepels en klit te masseren.

Om vervolgens met de grote zwarte nep lul haar tepels te strelen en de eikel van de nep lul tegen haar klit te duwen. Je eigen tepels likken. Een milf met lekkere tieten weet wel hoe ze zichzelf kan verwennen. Ze likt en bijt op haar tepels en vingert haar natte grotje. Kijk haar grote borsten schudden bij elke stoot in haar vette kut.

De dikke meid showt haar grote borsten, likt haar tepels en knijpt er in.

.

Strak en nat gratis seks dating

Accepteriez-vous d'utiliser un préservatif si vous couchez avec une partenaire rencontrée sur notre site? Et enfin, avez-vous 24 ans ou plus? Les femmes nous ont demandé de ne pas autoriser les moins de 24 ans à les contacter, parce qu'elles ont déjà subi le comportement grossier de certains hommes plus jeunes. Vous pouvez maintenant accéder à la liste et aux photos des femmes de votre région.

Encore une fois, soyez discret au sujet de leur identité. Tapez sur le bouton « Continuer » ci-dessous pour lancer votre recherche à l'aide de votre code postal. Ceci n'est PAS un site de rencontre! Quel genre de silhouette vous attire? Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   Mince.

Gros seins sont indispensables. Un cul sexy est nécessaire. Quel âge des femmes vous convient le mieux? Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   21 - Veel bochten fijn stuurwerk. Als Vera dit leuk vond zou een grote reis moeten lukken. Ze stapte achterop, kroop tegen me aan en knelde zich zo aan me vast dat het bijna pijn deed.

Dat zou na een paar kilometer wel beter worden als ze wat gewend was. Binnen de kortste keren zat ze relaxed achterop en leek ze helemaal ontspannen. Eerst een stuk autoweg, gelijk flink het gas er op, kijken of ze bang werd van hoge snelheden maar dat prinsesje achterop gaf geen kik.

Ze leek het zelfs leuk te vinden. Dan achter Aken de Eifel in. Mooie bochtige wegen door het middelgebergte. Tegen enen stopte ik voor een tank, plas en lunch pauze. Vera had hoge nood, ze rende naar de toiletten om haar blaas te legen, ik volgde haar in een wat rustiger tempo.

We aten een hapje en onder het eten vroeg ik naar haar ervaring achter op de motor. Ze had het fantastisch gevonden vooral van het bochten werk op de smalle wegen door de bergen vond ze prachtig.

Na het eten gingen we verder nog een uurtje door de Eifel en dan weer naar huis. Toen we weer bij Yvonne thuis aan kwamen kon Vera maar niet uit gerateld raken over die fantastische motorrit. Vera, betekent dat dat je mee wilt naar Griekenland? Dat was een overbodige vraag. En of ze mee wilde. Liefst ook een paar laarzen, die schoenen zijn prima maar als het regent wil je echt laarzen. En ook een regenpak.

Ik zal een lijstje maken wat je mee moet nemen, en dat is niet echt veel, onderweg wassen we de kleren wel. Ik nam afscheid van mijn nichtje en haar moeder met de belofte een lijstje te sturen van spullen die mee moesten. Vind je het echt goed dat Vera mee gaat Bart, je levert een deel van je vrijheid in en daar ga je toch meestal voor. Ik heb het haar beloofd Yvonne en bovendien is Vera een ontzettend leuke meid om als gezelschap te hebben, je weet dat we erg goed met elkaar overweg kunnen.

Maar hoe ga je dat doen met slapen Bart? Dat bekijk ik per plaats, als er kamers zijn met twee aparte bedden dan wilde ik een kamer nemen en indien er maar 1 bed is dan neem ik 2 kamers. Heb je daar problemen mee Yvonne? Nee Bart, maar ik weet niet of Vera met jou op een kamer wil. We bekijken het daar wel, we zijn 3 weken samen en ik verwacht dat ze daar na een dag of wat niet moeilijk over zal doen. Eindelijk was het zo ver, zondagmorgen Ik nam afscheid van Chantal, ze zou het de komende 3 weken zonder me moeten stellen maar daar was ze door de jaren heen wel aan gewend geraakt.

Tien minuten later was ik bij mijn schoonzus om Vera op te halen. Vera stond klaar, een meisje van 13 met een flitsend strak leren motorpak, via marktplaats voor een prikkie nog snel op de kop getikt. Vera zag er echt sexy uit voor een 13 jarig meisje. Ja hoor, ze kuste haar moeder en stapte achterop. Will, zal je goed op mijn meisje passen vroeg Yvonne. Tuurlijk doe ik dat maak je geen zorgen wij gaan 3 fantastische weken beleven Yvonne en we zijn terug voor je het weet.

Yvonne en Ellen zwaaiden ons uit en Ellen leek toch wel een beetje jaloers op haar grote zus. Ergens tussen Baden Baden en de Zwitserse grens zouden we overnachten. Het weer was prima en ik kon lekker door rijden.

Vera voelde zich snel thuis achter op de motor. We stopte een paar keer voor plas en koffie pauze en natuurlijk ook een keer om te tanken. Rond een uur of vier vond ik het welletjes. We stopte in een dorpje bij een klein hotel waar ik 2 kamers boekte. Klein en eenvoudig maar netjes en goedkoop. We installeerde ons en na een douche gingen we wat eten in het dorpje. Na de maaltijd maakte we een korte wandeling door het dorp. Vera was moe en ik kon ondertussen ook wel wat rust gebruiken dus om Later die nacht brak er een stevig onweer los.

Ik werd er wakker van. Even later werd er op de deur geklopt. Ik zocht snel mijn onderbroek trok die aan en liep naar de deur. Daar stond Vera in haar nachthemdje, rillend vertelde ze dat ze bang was van het onweer en dat ze in die vreemde kamer alleen niet meer kon slapen. Wat doe je thuis als het onweert Vera?

Dan mag ik bij mam in bed slapen. Mag ik bij jou komen liggen alsjeblieft? Tja, wat moest ik? Ik kon haar moeilijk naar haar eigen kamer sturen waar ze zo bang was. Goed Vera kruip er maar bij. Mijn bed was een twijfelaar niet erg breed dus maar voor een nacht moest het wel lukken. Het rommelde en bliksemde nog een tijdje maar uiteindelijk viel ik weer in slaap. Tegen een uur of 3 in de morgen werd ik wakker.

Ik lag op mijn zij, en Vera lag tegen me aan, lepeltje, lepeltje. Mijn arm om haar middel geslagen en mijn hand op haar blote buik, haar nachthemd was zeker omhoog gekropen. Ze voelde heerlijk zacht en warm aan en ik raakte er behoorlijk opgewonden van en kreeg een stijve die stevig tegen de billen van het tienermeisje drukte.

Het kon toch niet dat ik opgewonden raakte van mijn 13 jarige nichtje maar dat gebeurde dus wel. Ik ging uit bed liep de badkamer in gooide wat koud water in mijn gezicht en langzaam werd mijn pik weer slap. Ik plaste en kroop toch maar weer terug in bed. Ging zo ver mogelijk van Vera afliggen als mogelijk en viel toch weer in slaap. Rond half zes werd ik weer wakker en weer lag Vera tegen me aan gekropen en weer lag mijn arm rond haar middel. Mijn hand op haar onder buik en haar nachthemd was weer omhoog.

Voorzichtig liet ik mijn vingers over haar buikje spelen, langzaam wat naar beneden. Ik voelde geen broekje, ging nog wat lager en toen wist ik het zeker, ze had geen broekje meer aan. Dat moest ze dan toch ergens tussen 3 uur vannacht en nu uit getrokken hebben. Ik liet mijn hand voorzichtig nog een beetje afdalen en voelde een pluk schaamhaar, ik wist niet dat meisjes van 13 al haar op hun spleetje hadden.

Mijn pik was onder tussen harder als hij ooit geweest was. En was tegen haar bilspleet gedrukt met alleen mijn boxer er tussen.

Ik liet mijn vingers door het schaamhaar van dat jonge kind spelen en ging langzaam verder naar beneden tot ik haar spleetje beroerde. Toen voelde ik dat dat spleetje behoorlijk nat was, Vera moest dus ook opgewonden zijn maar waardoor? Vera bewoog opeens, ik verstijfde, bang dat ze wakker zou worden. Maar ze kreunde een beetje draaide wat en drukte haar kontje nog vaster tegen me aan en leek gewoon door te slapen. Even later hervatte ik mijn vingerspel en ging zachtjes door haar kleine poesje.

Ze was echt nat nu. Ik liet mijn wijsvinger over haar klitje gaan, weer wat beweging en weer wat gekreun. Opeens drukte haar hand tegen de mijne, Vera was wakker en moedigde me aan door te gaan. Ik begon dat kleine meisje nu echt te vingeren, haar doosje was ondertussen klets nat geworden. Ze begon meer te kreunen en spreidde haar benen verder zodat ik beter bij haar kleine kutje kon. Na een paar minuten kwam ze klaar. Ze duwde mijn hand weg, haar klitje leek over prikkelt. Vera stamelde ik, dat had ik niet mogen doen maar je lag zo lekker tegen me aan en je voelde zo fijn dat ik het niet kon laten.

Maar ik vond het heel erg fijn oom Bart ik wilde het zelf ook. Dat weet ik Vera maar ik ben je oom en bovendien ben je een meisje van 13 jaar, dat is absoluut verboden. Als iemand hier ooit achter komt moet ik de gevangenis in als je moeder me tenminste niet eerst vermoord. Ik zal het echt nooit vertellen oom Bart en ik vond het echt fijn. Stop alsjeblieft met dat oom Bart, Bart is voldoende als je samen in een bed ligt. Goed Bart, soms vergeet ik dat we dat hadden afgesproken. Maar ik zal het echt tegen niemand zeggen.

Ik vond het zo lekker, veel fijner als wanneer ik het zelf doe. Het was onder tussen bijna 7 uur en tijd om op te staan. We pakte onze spullen bij elkaar, Vera op haar kamer ik op de mijne. Ondertussen dacht ik na over hoe het nu verder moest. We pakten alles op de motor en gingen naar de ontbijtzaal. Snel een paar kopjes koffie voor mij en thee voor Vera een paar broodjes en we konden op weg.

Vera zat vast tegen me aan, haar armen om mijn middel gaven me gelijk weer dat gevoel dat ik had toen ik naast haar in bed lag. Ik kreeg weer een erectie. Gelukkig gaf de mooie omgeving afleiding. We reden nog een stukje door het Zwarte Woud en dan richting Bodensee.

Onderweg stopte we even om te tanken en om bij een supermarkt wat eten te kopen voor de lunch, vanaf vandaag zou dat zo elke dag gaan. Lunchen langs de weg, omdat het goedkoop is en ook nog leuk om te picknicken. Rond de middag dus een langere pauze om te eten ergens op een kleine parkeerplaats aan de Bodensee.

Er was verder niemand dus gelegenheid om het voorval van afgelopen nacht nog een met Vera te bespreken. Ik vroeg Vera waarom dat ze vannacht haar broekje had uit getrokken. Ik werd vannacht wakker en toen voelde ik je hand op mijn buik, dat voelde heel erg lekker. Ik merkte dat je wakker werd maar ik hield me slapend, toen voelde ik je penis tegen mijn billen en daar raakte ik erg opgewonden van.

Dus toen je opstond om te plassen, heb ik snel mijn broekje uitgedaan om het beter te kunnen voelen. Maar je ging toen een stuk je van me af liggen zodat dat niet meer ging. Toen je sliep ben ik weer tegen je aan gekropen en in slaap gevallen. Later werd ik wakker van je vingers die over mijn spleetje gingen. En ik voelde je penis weer tegen mijn bips. Het was echt heel lekker Bart en ik ben nooit zo lekker klaargekomen.

Heb je al eens eerder iets met een jongen gedaan Vera? Nee, ik heb wel een vriendje gehad maar daar heb ik alleen mee gekust.

Heeft hij ook niet aan je borstjes gezeten? Dat wel maar alleen boven mijn kleren. Oké, we gaan zo weer rijden maar we moeten wel even afspreken hoe we nu verder gaan. Waar wil je vannacht slapen, boek ik een kamer voor je of slapen we in één hotelkamer?

Ik wil alleen maar bij jou slapen Bart ook al is er geen onweer. Oké, een kamer dus. We zien wel hoe het verder gaat. We vervolgde onze reis, stukje door Zwitserland en dan Oostenrijk in. Daar stopte we in een stadje bij een leuk hotel. Ik nam er een kamer en vertelde dat Vera mijn dochter was. Niemand maakte een probleem. Snel uitpakken even douchen en de stad in om de benen te strekken en later een hapje te eten.

Na het eten wilde Vera eigenlijk gelijk terug naar het hotel. Dus dat hebben we maar gedaan. Ze poetste haar tanden kwam terug in de kamer en begon zich voor me uit te kleden. Alleen haar behaatje en onderbroekje hield ze nog aan. Ik stond er bij en keek er na en wist niet wat te doen, die kleine meid was echt een schoonheid, vannacht had ik haar niet echt kunnen bekijken maar nu dus in volle glorie.

Slank nog smalle heupen en kleine borstjes in een mooi behaatje verpakt. Eindelijk vond ik mijn stem terug, je bent een hele mooie meid Vera zo iets moois heb ik nog nooit gezien, daar kan geen volwassen vrouw aan tippen.

Vera glunderde, vind je me echt mooi Bart? Ja meisje je bent prachtig. Daarop deed ze haar beha en slipje ook uit.

Ik zag 2 kleine puntige borstjes met vrij grote tepels voor een 13 jarig meisje en haar poesje had al een behoorlijk bosje schaamhaar. Ik wil met je naar bed Bart. En ik wil je penis ook zien. Het is een penis Vera maar meestal noem ik dat lul of pik, penis is voor de dokter, net als vagina.

Ik kleedde me uit tegen de tijd dat ik bij mijn onderbroek was aan gekomen stond mijn pik stokstijf. Vera keek met grote ogen. Ik heb nog nooit een pe.. Hoe kan dat ooit in mijn kutje passen vroeg ze. Het past Vera maak je geen zorgen maar zou je die echt in je buikje willen voelen, echt neuken.

Ja Bart, ik droom er al een jaar over hoe het zou zijn om een echte pik in me te voelen. Ik denk daar steeds aan als ik met mezelf speel. We zullen wel zien wat er gebeurt. Naar bed jij, ik kom er zo aan, eerst even plassen. Even later kroop ik bij Vera in het bed. Haar blote lijf tegen het mijne. Ik nam haar hoofd in mijn handen en kuste haar lippen voor het eerst. Haar mond ging open en mijn tong glipte naar binnen.

We kusten steeds heftiger en Vera werd er snel goed in. Mijn handen gingen naar haar kleine tietjes en ik streelde haar tepels. Vera begon licht te kreunen ik liet een hand naar haar kinderkutje glijden, kwam weer in dat harige bosje. Ik stopte met kussen, keek Vera aan en vroeg of ze er ooit over had gedacht om die haartjes weg te scheren.

Daar had ze nooit bij stilgestaan. Ik vind een kaal kutje bij een meisje veel mooier Vera, mag ik je poesje scheren? Vera vond het prima als ik dat wilde. Ik ging uit bed naar de badkamer pakte scheergel en scheermesje en een handdoek.

Ik legde een handdoek onder de billen van Vera spoot wat gel in mijn handen en masseerde daar haar poesje mee. Toen schoor ik snel alle haartjes weg. En een prachtig kinderkutje kwam te voorschijn. Ik waste het kutje schoon met een washand en veel water. De handdoek haalde ik weg en daar lag mijn kleine Princes.

Ik ging tussen haar benen zitten en begon haar nu kale kutje te kussen, Vera wist niet wat haar overkwam. Bart vind je dat niet vies? Nee hoor, lekker juist en hoe vind jij het? Aan de kirrende geluidjes wist ik dat ze het aangenaam vond, de smaak van scheerschuim was al nagenoeg weg en maakte plaats voor de intieme smaak van haar tienerpoesje. Ik likte haar spleetje sabbelde aan haar klitje en al snel kwam Vera klaar. Ik ging weer naast haar liggen, haar hand ging naar mijn pik, voelende en verkennend betaste ze mijn gezwollen pik.

Ik liet haar begaan, haar hand op en neer over mijn lul bracht me op de rand van een orgasme. Maar ik wilde dat ze mijn eerste orgasme goed kon zien. Dus ging ik boven haar kutje zitten en begon zelf aan mijn stijve te sjorren, let op Vera dan zie je hem zo spuiten. En binnen een paar seconden spoot ik over haar tienerborstjes.

Grote stralen zaad spetterde op haar tietjes en deels in haar gezicht. Wow Bart, dat was mooi, en zo veel sperma, dat had ik nooit verwacht. Ik heb zelfs wat op mijn gezicht.

Ze likte met haar tong een beetje van mijn zaad van haar lippen. Ze spuugde het gelijk weer uit. Vind je mijn zaad vies Vera? Vies, ik weet het niet. Erg lekker in ieder geval niet. Je moet er aan wennen schatje.

Ik weet het niet, misschien wen ik er wel nooit aan. Ze pakte mijn nu slappe en door zaad besmeurde pik in haar hand, speelde er een beetje mee en boog toen haar hoofd er naar toe. Voorzichtig nam ze mijn pik in haar mond en begon er langzaam aan te sabbelen en zuigen. Het duurde niet lang voor mijn staaf weer rechtstond in volle glorie.

Vind je het niet meer vies nu? Nog wel een beetje maar ik wilde je zo schoon maken en bovendien heb je mijn spleetje ook gelikt. We lagen achterover, ik streelde haar buikje en Vera lag als een poes te spinnen.

Bart, ga je nu ook echt seks met me hebben vroeg ze. Echt seks, wat bedoel je daar mee? Nou dat je je piemel in mijn spleetje stopt. Zou je dat willen? Ja heel graag maar ik wil niet zwanger worden en ik weet niet of je condooms heb. Condooms zijn niet nodig schat, ik ben een aantal jaren geleden gesteriliseerd dus voor een eventuele zwangerschap hoef je bij mij niet bang te zijn.

Wat zou je moeder ervan zeggen als je zwanger terug zou komen, ik moet er niet aan denken. En wat te denken van tante Chantal, die zou ook niet blij zijn als ze wist dat we seks hadden zei Vera.

Daar zou je je nog wel eens ik kunnen vergissen Vera, Chantal en ik hebben een zeer open huwelijk. Voor we vertrokken vroeg ze hoe ik tijdens deze reis aan mijn seksuele trekken zou komen. Ze weet dat ik onderweg wel eens een meisje op scharrel voor een hete avond.

Toen ik haar zei dat het wel een paar keer masturberen in de badkamer zou worden keek ze me aan en zei of je kijk eens lief naar Vera, en helpt die je een handje. Toen zei ik dat dat zeker niet zou gebeuren, nu denk ik er anders over. Ga je me nu dan neuken Bart? Nog niet schat, je bent nog jong, je poesje is erg strak en moet eerst wat voorbereiding krijgen, een beetje op rekken enzo.

Je weet dat de eerste keer best wel pijn kan doen he. Dat kan me niet schelen ik wil het of het pijn doet of niet. Oké schatje maar vandaag niet, we gaan slapen morgen hebben we weer een lange rit voor de boeg. De volgende morgen werd ik gewekt door een warme kus op mijn mond, ik dacht dat je nooit wakker zou worden slaapkop zij Vera.

Ik keek op de klok, half zeven, we hebben nog een half uurtje Vera, het ontbijt is pas half acht. Dat weet ik maar ik wil eerst nog even met je seksen Bart. Ze dook onder de lakens en nam mijn pik in haar kleine mondje dat ging overigens maar net.

Ze begon me te pijpen. Niet dat ze dat zo goed deed, het was ook pas haar 2 e keer maar ik spoot binnen vijf minuten dat geile mondje vol met zaad. Ze slikte het door en begon weer te zoenen, ik proefde mijn zaad in haar mond. Mijn handen gleden over haar lijfje naar haar kontje.

Ik streelde haar gladde bips en liet mijn vinger in haar enigszins vochtige kutje glijden, mijn ervaren vinger werk bezorgde haar een snel orgasme. Nu douchen, inpakken, ontbijten en weg schat we gaan vanavond wel weer verder. Tijdens het ontbijt even de kaart op tafel. Hoe rijden we vandaag Bart? Vanmorgen nog door Oostenrijk, met een paar stevige bergpassen, ik hoop dat je die mooie bochtige bergweggetjes mooi vind Vera.

Dan gaan we een stukje door Italië maar dat is maar een uur of 2. Dan Slovenië in, ook daar rijden we maar een paar uur, daar zien we meer van op de terugweg. Ik denk dat we net over de Sloveense grens in Kroatië overnachten.

We vertrokken met een zonovergoten hemel een werkelijk schitterende dag al snel werd het te warm en moest er een laag kleding uit. Vera had alleen een shirtje en een onderbroekje aan onder het motorpak, ik trouwens ook. Ergens in Italië langs de kant van een landweggetje stopte we voor de lunch. Er kwamen wolken over drijven, ik keek even op mijn tablet hoe het weer zich zou gaan ontwikkelen deze middag.

Er zou aan het einde van de middag een groot gebied met onweer over komen. Ik vertelde het Vera en die betrok al, moeten we door het onweer rijden vroeg ze bang. Nee liefje we stoppen voor het zo ver is, we zoeken voor die tijd wel een hotelletje of iets dergelijks. We rijden verder, stopte rond half 3 nog even om te tanken.

We reden net Slovenië binnen toen in de verte af en toe al een bliksemschicht te zien was. Het grens dorp had maar één hotel, dus daar maar naar toe, het was niet veel bijzonders maar de kamer was schoon. Er was maar een bed wel een kingsize bed, de hotelbediende vroeg of dat een probleem was. We installeerde ons in de kamer, alle spullen van de motor, er was geen garage dus de BMW moest buiten overnachten, een extra slot er op en alle spullen er van dan kon er weinig gebeuren. Ik ging onder de douche en tot mijn vreugde kwam Vera er ook onder.

We zeepten elkaar in en waste alle gevoelige plekjes. Na een kwartier vond ik het welletjes. Droogde me af en Vera deed het zelfde.

Nee Vera, ik sta alleen maar te genieten van je mooie lijf. Je bent echt een schatje. Het was ondertussen flink gaan regenen en het donderde en bliksemde er op los. Vera was toch wel een beetje bang. Ik ging naakt op bed liggen en Vera kwam bij me liggen. Ben je bang Vera? Ja, een beetje wel maar als ik bij je lig niet zo erg. We lagen naast elkaar Vera begon me weer te kussen. Het lijkt of je er niet genoeg van kunt krijgen Vera. Maar het is toch ook zo lekker, kussen met jou is heel fijn Bart ik krijg daar vlinders van in mijn buik, heel anders als met Harm die jongen waar ik eerder eens mee gekust heb.

Ik streelde haar haren en keek naar haar gezicht. Je bent niet oud Bart en zeker geen oude bok. Je hebt heel fijn en heel zacht met me gespeeld en me heerlijk laten klaar komen. Ik geloof dat een jongen van mijn leeftijd dat niet zo goed kan. En je wilt nog steeds met me neuken om het maar eens plat te zeggen? Ja Bart ik kan niet wachten tot ik die grote pik in mijn spleetje voel.

Ik streelde haar nu kale doosje een beetje, ze werd snel nat en erg opgewonden. Ik zorgde er wel voor dat ze niet klaar kwam, steeds als ik merkte dat ze richting hoogte punt ging stopte ik even. He, Bart laat me nou klaarkomen. Nee schat, je moet wachten tot na het eten. Ik stond op en begon me aan te kleden voor het avondmaal.

Kleed je aan Vera of wil je in je blote kont mee naar het restaurant. Vera kleedde zich met gepaste tegenzin aan en kamde haar haren. We liepen naar beneden, het onweer was gestopt maar het regende nog steeds.

Direct naast het hotel was een klein Balkan restaurant, we gingen naar binnen en bestelde de dagschotel. Een uurtje later vertrokken we weer het weer was opgeklaard en de zon kwam nog even door. Ondanks de verkwikkende onweersbui was het nog steeds broeierig warm. Ik zette de ramen open om frissere lucht binnen te laten maar deed wel de gordijnen dicht tegen pottenkijkers.

Ik pakte de whisky fles uit de motorkoffer en schonk een stevige borrel in. Mag ik ook wat vroeg Vera. Whisky Vera, ik denk niet dat je dat lekker vind, bovendien mogen meisjes van 13 geen alcohol.

Ik wil het gewoon eens proeven Bart. Nou neem hier dan maar een heel klein slokje van zei ik terwijl ik haar mijn glas gaf. Ze nam een slokje en spuugde het meteen weer uit. Bah, dat jij dat lekker vind, het brand in mijn mond en smaakt smerig. Ik gaf haar een flesje sinaasappelsap, hier schat spoel daar je mond maar mee.

Jij wilde het proeven en nu weet je hoe whisky smaakt. Voor Vera geen whisky dus. Ik wil met je vrijen Bart, je hebt me vanmiddag niet klaar laten komen maar als je het nu niet doet doe ik het zelf wel. Ik had duidelijk met een oversekste tiener te maken. Ben je geil meisje. Hoe wil je het hebben dan. Oh Bart, wil je me alsjeblieft nu neuken, ik wil weten hoe dat voelt.

Tja, wie zou haar niet willen neuken. Oké Vera maar denk er aan dat het de eerste paar keer pijn kan doe. Ik zal voorzichtig zijn maar toch. En waar wil je het hebben? In je kleine poesje of eerst in je kontje.

In mijn kontje vroeg Vera, dat is toch smerig, daar poep ik uit. Dat is zo Vera maar als je lekker hebt gedoucht is het heerlijk om aan te likken en ook om je daar te neuken. Het doet in het begin wel pijn maar het genot daarna is geweldig. Ik wil je het liefst eerst in je kleine kontje neuken, je kutje komt later wel.

Ben je dan wel heel voorzichtig Bart. Natuurlijk schatje maar het doet echt wel even pijn. Kleed je maar vast uit, ik kom zo. Ik ging de badkamer in, pakte een flesje bodylotion, trok mijn kleren uit en ging naast haar liggen.

Ik kuste mijn kleine vriendinnetje op de mond, Vera ging daar gretig op in. Na een paar minuten daalde ik af naar haar tepeltjes en kleine borstjes. Ik begon aan de tepeltjes te zuigen en beet er af en toe zacht in. Vera raakte in extase, als ik niet oppaste zou ze snel klaar komen en dat wilde ik niet. Ze mocht komen als ik in haar kinderkontje zat, niet eerder. Na de tepeltjes een kus op haar klitje, niet lang en toen liet ik haar om draaien. Ik zoende haar billetjes en ging met mijn tong naar het rimpelige sterretje.

Ik likte haar poepgaatje, en ging langzaam met mijn tong het aarsje in. Na een paar minuten kontje tongen vroeg ik haar of ze het lekker vond. Ga door Bart, niet stoppen het is heerlijk. Ik voelde even aan haar kutje, dat was klets nat. Ik tongde haar kleinste gaatje nog even, pakte toen de fles lotion en smeerde daar mijn pik royaal mee in. Ook het kleine aarsje voorzag ik van een laagje.

Ontspan je Vera, ik ga je poepertje neuken en ik zal het heel voorzichtig doen. Hoe meer je ontspant hoe minder de pijn. Ik pakte een paar handdoeken. Legde die onder Vera zodat wat er ook gebeurde de lakens een beetje schoon bleven en ging op mijn knieën tussen haar benen zitten. Vera, ik ga mijn pik nu in je warme holletje steken, ontspan je zo veel mogelijk.

Ik zette mijn dikke tot het uiterste gezwollen pik tegen het tiener kontje, voorzichtig probeerde ik de eikel in haar poepgaatje te krijgen.

Het lukt niet echt, ik zette wat meer druk maar geen succes. Vera, ontspannen meisje zo kom ik nooit in je kontje, ik duwde een hand onder haar, zocht haar kleine kutje en begon haar klitje te vingeren, daardoor leek mijn kleine nichtje wat te ontspannen.

Ik zetten nog wat meer druk en heel langzaam gleed mijn eikel het kontje binnen. Strakker had ik nooit iets om mijn pik gevoeld. Stop, het doet zeer, niet meer even wachten. Toen mijn eikel helemaal door haar sluitspier was verzwolgen stopte ik even om het meisje aan mijn pik te laten wennen.

Ja, ga maar daar maar voorzichtig Bart. Ik liet mijn pik zijn reis in dat strakke kontje vervolgen. Ik bleef haar kutje vingeren en gleed heel langzaam in haar. Na een paar minuten zat mijn pik helemaal in haar bruine gaatje. Ik zit er helemaal in Vera, je bent geen maagd meer in je kontje. Probeer je te blijven ontspannen, ik ga je nu neuken en voor ik klaar kom zwelt mijn pik meestal nog wat op en wordt je nog wat verder geopend. Vera zei niets, ze kreunde alleen maar.

Ik liet mijn paal bijna helemaal uit haar glijden en begon te neuken. Het zou niet lang duren in dat strakke kinderkontje voor ik haar vol spoot. Ik verhevigde mijn vinger werk in haar kleine kutje, en gleed steeds soepeler in haar darmen. Vera leek er aan gewend en begon een beetje terug te stoten op mijn pik, ze kreunde steeds harder en leek klaar te gaan komen. Ik was zelf ook bijna zo ver.

Na nog wat subtiel vingerwerk ging mijn kleine meisje door het lint, ze kwam klaar en rilde over haar hele lijfje. Dat was voor mij de trigger, ik zwol op en spoot haar kontje vol met mijn hete zaad.

Ik draaide mijn schatje op haar zij met mijn lul in haar kontje en zo lagen we lepeltje, lepeltje. Mijn pik verslapte en gleed uit haar, haar kontje sputterde een beetje.

Ik was helemaal verzadigd en Vera ook, ze viel meteen in slaap. Ze lag op haar buik, dat gaf mij de gelegenheid om haar kontje te inspecteren en te zien of ik de vorig avond geen schade had aangericht.

Toen ik haar billetjes wat van elkaar trok kon ik niet veel zien, haar kontje zag er niet uit. Een natte bruine massa kleefde tussen haar billen. Ik keek naar mijn pik, die zat ook onder. Dat krijg je als je niet gaat douchen na een anale neukpartij en zeker als je van te voren er niet voor zorg dat haar darmen leeg zijn dacht ik.

Ik kuste mijn schatje wakker en dirigeerde haar linea recta naar de douche. Ze keek slaperig, onder de douche legde ik haar uit waarom dat meteen moest. We douchten heel zorgvuldig. Ik gooide de handdoeken waar we op gelegen hadden ook in de douche en we kleden ons voor de nieuwe dag. Tijdens het ontbijt vroeg ik hoe het met haar poepertje ging.

Ze keek verschrikt, hier verstaat ons niemand Vera. Ze luchtte op, ik voel een beetje beurs daar achter lachte ze voorzichtig. Hoe vond je het om je eerst neukpartij in je kontje te krijgen liefje? Het deed eerst best wel veel pijn Bart maar later toen ik er aan gewend was, was het erg lekker, ik ben heerlijk klaar gekomen door je vingers in mijn poesje en je pik in mijn bips.

Genoeg over seks Vera zei ik terwijl ik de landkaart op tafel uitspreidde. Vandaag volgen we de kust. Eerst nog een klein stukje Slovenië en dan Kroatië in. Soms langs de Adriatische zee, soms een beetje landinwaarts. We maken er vandaag een niet al te lange dag van. Ik wil tot een uur of twee of 3 rijden en dan een hotelletje zoeken ergens aan het strand. Er wordt heel mooi weer voorspeld dus wil ik vanmiddag nog een uurtje of wat aan het strand door brengen, jij ook?

Ja dat wil ik ook wel maar ik heb geen bikini mee, je had niet gezegd dat ik die mee moest nemen. Dat is ook niet nodig Vera, er zijn hier in Kroatië tientallen naaktstranden. Nee, ik ga niet bloot op het strand liggen, dat doe ik echt niet.

Ach Vera, binnen 10 minuten ben je daar aan gewend. Nee ik doe het echt niet. Nou dan doen we het anders, er zijn daar ook genoeg kleine afgeschermde strandjes waar nooit iemand komt, gaan we daar heen.

Oké, als je zeker weet dat niemand het ziet doe ik het wel. Kom schatje ik ga betalen en dan op weg. We reden over de mooie bochtige kustweg, prachtig uitzicht over de eilandjes in de Adriatische zee. Fijn stuurwerk, motorrijden in optima forma. Tegen twaalf uur stopte ik bij een winkeltje, kocht een paar broodjes en wat beleg, reed nog een paar kilometer tot een parkeerplaats met uitzicht over een baai en stopte daar voor de lunch.

Snel wat koffie en thee gemaakt en een paar broodjes gegeten. Vera moest hoognodig en ik wees op een kleine struik, het enige stukje beschutting daar. Ze keek wat benepen maar deed toch haar plas achter die struik. We reden verder, stukje door het binnen land en dan weer langs de kust. Even voor tweeën passeerden we Split. Ik wilde daar wel overnachten maar daar had je geen kleine strandjes dus nog maar een stukje verder. We mikte de bagage in de kamer pakte ieder een handdoek en reden langs de kust tot ik aan een kleine baai tussen de rotsen een afgeschermd stukje strand vond.

Ik zette de motor op slot en we klauterden over de rotsen naar beneden. Ik kleedde me uit en rende de zee in. Vera bleef treuzelend staan. Ik meisje niemand ziet je hier, kijk eens om je heen, nergens mensen te zien. Vera kleedde zich toch maar uit. Haar ranke blote lijf was een genot voor het oog. Ze liep naar het water en zwom naar me toe. Ik vind het eng Bart zo in mijn blootje op het strand maar hier in het water voelt het wel lekker helemaal naakt. We zwommen een minuut of tien en gingen toen op de rotsen van het strandje liggen.

Na een half uurtje verplaatsten we ons naar een plekje in de schaduw, ik wilde niet dat we verbranden en zonnebrandcrème had ik niet. Tegen half zes reden we terug naar ons hotel. Namen daar een douche om het zand en zout af te spoelen. We pakten wat tijdschriften en liepen het dorpje in, tijd voor een drankje wat lezen en later een hapje eten. Om tien uur kwamen we weer in het hotel. Ik was moe en kroop gelijk in bed. Vera volgde, kwam lekker tegen me aan liggen, zoals ze nu gewend was helemaal naakt en begon gelijk te kussen.

Ik kuste haar even terug maar hield toen de boot af. Vanavond niet schatje, we hebben eens een goede nachtrust nodig. Vera was wat teleurgesteld maar protesteerde niet lang, ze was ook moe. De volgende morgen was ik vroeg wakker, wekte Vera en nam snel een douche. Kom op slaapmuts we hebben vandaag een lange dag dus douchen aankleden en alles inpakken. Om half acht hadden we ontbeten en waren we op weg. Ik wilde vandaag door Bosnië en Montenegro.

Een mooie erg warme dag, we reden rustig over kleine wegen. De kust verlieten we na een uur of negen, alleen nog heuvels kleine boerderijen en kleine dorpje. Even stoppen bij een winkeltje om de nodige voorraad in te slaan en dan weer verder, rustig aan vandaag. Even na drieën kwamen we aan de Albanese grens aan. Dat had toch nog wel wat voeten in aarde om de grens over te komen.

Een grondige inspectie van de bagage en uitgebreide studie van onze paspoorten kost meer als drie kwartier. Uiteindelijk kregen we de stempels en mochten het land in. We vervolgde onze trip richting hoofdstad Tirana. De wegen werden hier erg slecht en het tempo moest flink naar beneden.

Tegen half zeven bereikten we het centrum van Tirana, het was even zoeken naar een niet te duur hotel. Ik wilde hier 2 nachten blijven en morgen uitgebreid de stad bezichtigen. We vonden een mooi modern hotel aan de rand van het centrum en ook nog eens heel betaalbaar. Ik boekte een kamer en mocht de motor in de parkeerkelder zetten. De bagage er van en naar de kamer koste nog een kwartiertje en dan snel even douchen en in het hotel restaurant wat eten.

Daarna zijn we de stad in gelopen, lekker slenteren langs winkeltjes en cafeetjes. We dronken wat op een terras en tegen elven waren we weer terug in het hotel. Alle twee erg moe. We kropen in bed even kussen maar dan slapen. De volgende morgen werd ik tegen acht uur gewekt door Vera, ze had mijn pik in haar hand en speelde er mee.

Ik kreeg meteen een stijve en begon mijn kleine vriendinnetje te kussen. Even wachten Vera we gaan eerst even ontbijten en dan kruipen we weer in bed. Trek snel wat aan, niet douchen, je ruikt zo veel lekkerder.

Vijf minuten later zaten we in de ontbijtzaal. Snel een paar broodjes en koffie en thee. Een half uur later lagen we nu met een niet meer knorrende maag op bed. Het spel begon opnieuw. Ik ga je nu neuken Vera, je tienerkutje ontmaagden. Als we klaar zijn ben je een vrouw en geen jong meisje meer. Bart doe het nu, ik wil het al dagen laat me niet langer wachten. Ze begon me te kussen en pakte mijn pik in haar handen en begon me af te trekken.

Ik liet haar even begaan, mijn geslacht was op volle sterkte en ik wilde mijn schatje beffen tot ze klaar kwam. Ik ging op mijn rug liggen en vroeg Vera om met haar poesje boven mijn mond te gaan zitten zodat ik haar haarloze spleetje kon likken.

Ze rook heerlijk tussen haar benen, de broeierige geur van haar ongewassen kutje maakte me nog geiler als ik al was. De smaak was fantastisch, ik likte haar vol overgave, het kleine spleetje en haar kittelaar kregen een uitgebreide beurt.

Het duurde niet lang voor mijn kleine schat klaar kwam. Ze kreunde en kronkelde boven mijn gezicht, haar poesje droop van vocht, ik likte alles op. Even later ging ze naast me liggen, helemaal voldaan. Ik draaide Vera op haar rug, spreidde haar benen en ging er op mijn knieën tussen zitten. Ik wilde haar ontmaagding snel laten verlopen dus plaatste ik mijn pik voor haar kutje, de eikel er tegen en schoof langzaam in een beweging haar natte doosje binnen, in een keer compleet tot aan mijn ballen in het kinderkutje, ze was heel erg strak maar ook heel erg nat dus zonder al te veel problemen gleed ik er in.

Bart, stop het doet pijn gilde ze maar het was te laat ik had haar al ontmaagd. Ik bleef even liggen met mijn lul tot aan de wortel in haar doosje, Vera snikte, haal hem er uit, het doet pijn.

Ik streelde haar gezicht, rustig meisje, de pijn is zo over. Je zult het zo meteen lekker gaan vinden. Ik wachtte nog een paar minuten tot het snikken minder werd en uiteindelijk stopte. Doet het geen pijn maar schatje? Nee zei ze met nog betraande wangen. Ik veegde de tranen weg en begon toen heel voorzichtig wat op en neer te bewegen met mijn pik. Vera bleef nog een paar minuten passief liggen maar na verloop van tijd begon ze onder me te draaien en mijn steeds feller wordende stoten op te vangen.

Onze paring werd wilder en wilder Vera duwde steeds haar kutje omhoog als ik in haar gleed. Ze was werkelijk klets nat. Ik voelde mijn zaad opborrelen in mijn ballen. Het zou niet lang meer duren voor ik haar kleine strakke kutje vol zou spuiten.

Ik probeerde het zolang mogelijk te rekken om Vera ook de kans te geven om klaar te komen. Ik hield het echt niet meer en op het moment dat mijn kleine nichtje klaar kwam spoot ik haar hele kinderfabriekje vol met mijn gelukkig voor Vera onvruchtbare zaad. Ik was echt helemaal leeg geneukt en liet me op Vera zakken, veel te zwaar voor dat kind maar ik ging gewoon door mijn armen.

Vera duwde me van haar af en langzaam rolde ik om en lag op mijn zij tegen haar aan. Ik keek naar haar, het jonge meisje leek helemaal uitgeblust. Ik zag mijn zaad vermengd met een beetje bloed als een roze stroom uit haar kutje lopen, haar lipjes stonden nog een beetje open en het mengsel van bloed en sperma drupte op de handdoek die onder haar billen lag. We lagen zo een paar minuten en toen we beide weer een beetje bij waren gekomen kroop Vera weer op me.

Ze ging op mijn buik zitten, boog zich voor over en kuste me. Bedankt oom Bart, ik had nooit kunnen denken dat neuken zo lekker zou zijn. Het zaad drupte nog uit het meisje, nu op mijn buik. Ik geloof niet dat ik ooit zo veel gespoten heb. Ik vond het ook heel fijn Vera, ik had nooit verwacht dat ik met je zou vrijen maar je bent echt het fijnste meisje waar ik ooit seks mee heb gehad.

Beter dan tante Chantal vroeg Vera verwonderd. Ja, Vera beter als Chantal, die is echt geweldig in bed maar jij bent nog zo jong en zo strak in je kutje daar kan een man alleen maar van dromen. Chantal is een fantastische vrouw maar nu ik met jou geneukt heb wil ik dat voor de rest van mijn leven blijven doen.

En tante Chantal dan vroeg Vera verbaasd. Die blijf ik natuurlijk ook doen. Het mooiste zou zijn om het met z´n drieën te doen. Ja duh, dat zal ze nooit goed vinden en bovendien wil ik dat denk ik ook niet. Je zou je wel eens kunnen vergissen Vera, Chantal is biseksueel en we hebben wel eens vaker een vriendin tussen ons in liggen.

Vera keek of ze water zag branden. Tante Chantal doet het ook met vrouwen, dat kan ik niet geloven. Reken maar van wel Vera ze vindt het heerlijk om een poesje uit te likken. Ik weet alleen niet of ze het met een meisje van 13 zou willen maar het zou me niets verbazen. Doet je poesje pijn Vera? Een beetje Bart, het voelt een beetje beurs aan allemaal daar onder. Tja, dat is natuurlijk niet zo gek, je bent nog erg strak in je kutje en hebt toch een flinke paal in dat kleine doosje gehad.

Het zal wel een paar dagen gevoelig zijn. Kunnen we dan een paar dagen niet neuken Bart? Ik weet het niet schat even afwachten en bovendien heb je een fantastisch kontgaatje waar ik je ook in kan nemen. Kom overeind we gaan douchen en de stad in. Een half uurtje later waren we aangekleed en liepen we Tirana in. Mooie pleinen, kleine cafeetjes, winkeltjes en nog veel communistische beelden uit een voor het volk beroerd verleden.

We dwaalden uren rond door de stad, namen een uitgebreide lunch op een terras. Ik vond een museum over de geschiedenis van Albanië en kreeg Vera zo ver dat ze er mee in ging. Ze had het niet zou op oudheden zei ze. En ik dan Vera, ik ben toch ook een oudheid. Jij bent wel een leuke oudheid giechelde ze.


kleine tieten grote tepels poep neuken

Vera, als je moeder het goed vindt mag je wat mij betreft mee. Maar dan zullen we eerst een dag moeten oefenen om te kijken of je het echt wel leuk vindt. Morgen heb ik daar wel tijd voor. Ga je morgen mee Vera. Het motor pak van Chantal bleek wat groot te zijn maar met alle banden strak aangetrokken kon het wel. Ook de helm was oké. De volgende morgen om 8 uur pikte ik de jongedame op, ze stond al klaar in de motor outfit, alleen motorlaarzen waren wandelschoenen geworden.

Na een snelle bak koffie en de belofte aan Yvonne dat ik heel voorzichtig zou doen vertrokken we. Ik had een mooie route door de Eifel uitgezet. Veel bochten fijn stuurwerk. Als Vera dit leuk vond zou een grote reis moeten lukken. Ze stapte achterop, kroop tegen me aan en knelde zich zo aan me vast dat het bijna pijn deed. Dat zou na een paar kilometer wel beter worden als ze wat gewend was. Binnen de kortste keren zat ze relaxed achterop en leek ze helemaal ontspannen.

Eerst een stuk autoweg, gelijk flink het gas er op, kijken of ze bang werd van hoge snelheden maar dat prinsesje achterop gaf geen kik. Ze leek het zelfs leuk te vinden. Dan achter Aken de Eifel in. Mooie bochtige wegen door het middelgebergte. Tegen enen stopte ik voor een tank, plas en lunch pauze. Vera had hoge nood, ze rende naar de toiletten om haar blaas te legen, ik volgde haar in een wat rustiger tempo. We aten een hapje en onder het eten vroeg ik naar haar ervaring achter op de motor.

Ze had het fantastisch gevonden vooral van het bochten werk op de smalle wegen door de bergen vond ze prachtig. Na het eten gingen we verder nog een uurtje door de Eifel en dan weer naar huis.

Toen we weer bij Yvonne thuis aan kwamen kon Vera maar niet uit gerateld raken over die fantastische motorrit. Vera, betekent dat dat je mee wilt naar Griekenland?

Dat was een overbodige vraag. En of ze mee wilde. Liefst ook een paar laarzen, die schoenen zijn prima maar als het regent wil je echt laarzen. En ook een regenpak. Ik zal een lijstje maken wat je mee moet nemen, en dat is niet echt veel, onderweg wassen we de kleren wel. Ik nam afscheid van mijn nichtje en haar moeder met de belofte een lijstje te sturen van spullen die mee moesten. Vind je het echt goed dat Vera mee gaat Bart, je levert een deel van je vrijheid in en daar ga je toch meestal voor.

Ik heb het haar beloofd Yvonne en bovendien is Vera een ontzettend leuke meid om als gezelschap te hebben, je weet dat we erg goed met elkaar overweg kunnen. Maar hoe ga je dat doen met slapen Bart? Dat bekijk ik per plaats, als er kamers zijn met twee aparte bedden dan wilde ik een kamer nemen en indien er maar 1 bed is dan neem ik 2 kamers. Heb je daar problemen mee Yvonne?

Nee Bart, maar ik weet niet of Vera met jou op een kamer wil. We bekijken het daar wel, we zijn 3 weken samen en ik verwacht dat ze daar na een dag of wat niet moeilijk over zal doen. Eindelijk was het zo ver, zondagmorgen Ik nam afscheid van Chantal, ze zou het de komende 3 weken zonder me moeten stellen maar daar was ze door de jaren heen wel aan gewend geraakt. Tien minuten later was ik bij mijn schoonzus om Vera op te halen.

Vera stond klaar, een meisje van 13 met een flitsend strak leren motorpak, via marktplaats voor een prikkie nog snel op de kop getikt. Vera zag er echt sexy uit voor een 13 jarig meisje. Ja hoor, ze kuste haar moeder en stapte achterop. Will, zal je goed op mijn meisje passen vroeg Yvonne.

Tuurlijk doe ik dat maak je geen zorgen wij gaan 3 fantastische weken beleven Yvonne en we zijn terug voor je het weet. Yvonne en Ellen zwaaiden ons uit en Ellen leek toch wel een beetje jaloers op haar grote zus.

Ergens tussen Baden Baden en de Zwitserse grens zouden we overnachten. Het weer was prima en ik kon lekker door rijden. Vera voelde zich snel thuis achter op de motor. We stopte een paar keer voor plas en koffie pauze en natuurlijk ook een keer om te tanken.

Rond een uur of vier vond ik het welletjes. We stopte in een dorpje bij een klein hotel waar ik 2 kamers boekte. Klein en eenvoudig maar netjes en goedkoop. We installeerde ons en na een douche gingen we wat eten in het dorpje. Na de maaltijd maakte we een korte wandeling door het dorp. Vera was moe en ik kon ondertussen ook wel wat rust gebruiken dus om Later die nacht brak er een stevig onweer los.

Ik werd er wakker van. Even later werd er op de deur geklopt. Ik zocht snel mijn onderbroek trok die aan en liep naar de deur. Daar stond Vera in haar nachthemdje, rillend vertelde ze dat ze bang was van het onweer en dat ze in die vreemde kamer alleen niet meer kon slapen.

Wat doe je thuis als het onweert Vera? Dan mag ik bij mam in bed slapen. Mag ik bij jou komen liggen alsjeblieft? Tja, wat moest ik? Ik kon haar moeilijk naar haar eigen kamer sturen waar ze zo bang was.

Goed Vera kruip er maar bij. Mijn bed was een twijfelaar niet erg breed dus maar voor een nacht moest het wel lukken. Het rommelde en bliksemde nog een tijdje maar uiteindelijk viel ik weer in slaap.

Tegen een uur of 3 in de morgen werd ik wakker. Ik lag op mijn zij, en Vera lag tegen me aan, lepeltje, lepeltje. Mijn arm om haar middel geslagen en mijn hand op haar blote buik, haar nachthemd was zeker omhoog gekropen. Ze voelde heerlijk zacht en warm aan en ik raakte er behoorlijk opgewonden van en kreeg een stijve die stevig tegen de billen van het tienermeisje drukte.

Het kon toch niet dat ik opgewonden raakte van mijn 13 jarige nichtje maar dat gebeurde dus wel. Ik ging uit bed liep de badkamer in gooide wat koud water in mijn gezicht en langzaam werd mijn pik weer slap.

Ik plaste en kroop toch maar weer terug in bed. Ging zo ver mogelijk van Vera afliggen als mogelijk en viel toch weer in slaap. Rond half zes werd ik weer wakker en weer lag Vera tegen me aan gekropen en weer lag mijn arm rond haar middel. Mijn hand op haar onder buik en haar nachthemd was weer omhoog. Voorzichtig liet ik mijn vingers over haar buikje spelen, langzaam wat naar beneden. Ik voelde geen broekje, ging nog wat lager en toen wist ik het zeker, ze had geen broekje meer aan.

Dat moest ze dan toch ergens tussen 3 uur vannacht en nu uit getrokken hebben. Ik liet mijn hand voorzichtig nog een beetje afdalen en voelde een pluk schaamhaar, ik wist niet dat meisjes van 13 al haar op hun spleetje hadden.

Mijn pik was onder tussen harder als hij ooit geweest was. En was tegen haar bilspleet gedrukt met alleen mijn boxer er tussen. Ik liet mijn vingers door het schaamhaar van dat jonge kind spelen en ging langzaam verder naar beneden tot ik haar spleetje beroerde.

Toen voelde ik dat dat spleetje behoorlijk nat was, Vera moest dus ook opgewonden zijn maar waardoor? Vera bewoog opeens, ik verstijfde, bang dat ze wakker zou worden. Maar ze kreunde een beetje draaide wat en drukte haar kontje nog vaster tegen me aan en leek gewoon door te slapen.

Even later hervatte ik mijn vingerspel en ging zachtjes door haar kleine poesje. Ze was echt nat nu. Ik liet mijn wijsvinger over haar klitje gaan, weer wat beweging en weer wat gekreun.

Opeens drukte haar hand tegen de mijne, Vera was wakker en moedigde me aan door te gaan. Ik begon dat kleine meisje nu echt te vingeren, haar doosje was ondertussen klets nat geworden. Ze begon meer te kreunen en spreidde haar benen verder zodat ik beter bij haar kleine kutje kon. Na een paar minuten kwam ze klaar. Ze duwde mijn hand weg, haar klitje leek over prikkelt.

Vera stamelde ik, dat had ik niet mogen doen maar je lag zo lekker tegen me aan en je voelde zo fijn dat ik het niet kon laten. Maar ik vond het heel erg fijn oom Bart ik wilde het zelf ook. Dat weet ik Vera maar ik ben je oom en bovendien ben je een meisje van 13 jaar, dat is absoluut verboden. Als iemand hier ooit achter komt moet ik de gevangenis in als je moeder me tenminste niet eerst vermoord. Ik zal het echt nooit vertellen oom Bart en ik vond het echt fijn.

Stop alsjeblieft met dat oom Bart, Bart is voldoende als je samen in een bed ligt. Goed Bart, soms vergeet ik dat we dat hadden afgesproken. Maar ik zal het echt tegen niemand zeggen. Ik vond het zo lekker, veel fijner als wanneer ik het zelf doe. Het was onder tussen bijna 7 uur en tijd om op te staan. We pakte onze spullen bij elkaar, Vera op haar kamer ik op de mijne. Ondertussen dacht ik na over hoe het nu verder moest. We pakten alles op de motor en gingen naar de ontbijtzaal.

Snel een paar kopjes koffie voor mij en thee voor Vera een paar broodjes en we konden op weg. Vera zat vast tegen me aan, haar armen om mijn middel gaven me gelijk weer dat gevoel dat ik had toen ik naast haar in bed lag.

Ik kreeg weer een erectie. Gelukkig gaf de mooie omgeving afleiding. We reden nog een stukje door het Zwarte Woud en dan richting Bodensee. Onderweg stopte we even om te tanken en om bij een supermarkt wat eten te kopen voor de lunch, vanaf vandaag zou dat zo elke dag gaan. Lunchen langs de weg, omdat het goedkoop is en ook nog leuk om te picknicken. Rond de middag dus een langere pauze om te eten ergens op een kleine parkeerplaats aan de Bodensee. Er was verder niemand dus gelegenheid om het voorval van afgelopen nacht nog een met Vera te bespreken.

Ik vroeg Vera waarom dat ze vannacht haar broekje had uit getrokken. Ik werd vannacht wakker en toen voelde ik je hand op mijn buik, dat voelde heel erg lekker. Ik merkte dat je wakker werd maar ik hield me slapend, toen voelde ik je penis tegen mijn billen en daar raakte ik erg opgewonden van. Dus toen je opstond om te plassen, heb ik snel mijn broekje uitgedaan om het beter te kunnen voelen. Maar je ging toen een stuk je van me af liggen zodat dat niet meer ging. Toen je sliep ben ik weer tegen je aan gekropen en in slaap gevallen.

Later werd ik wakker van je vingers die over mijn spleetje gingen. En ik voelde je penis weer tegen mijn bips. Het was echt heel lekker Bart en ik ben nooit zo lekker klaargekomen. Heb je al eens eerder iets met een jongen gedaan Vera? Nee, ik heb wel een vriendje gehad maar daar heb ik alleen mee gekust. Heeft hij ook niet aan je borstjes gezeten?

Dat wel maar alleen boven mijn kleren. Oké, we gaan zo weer rijden maar we moeten wel even afspreken hoe we nu verder gaan. Waar wil je vannacht slapen, boek ik een kamer voor je of slapen we in één hotelkamer? Ik wil alleen maar bij jou slapen Bart ook al is er geen onweer. Oké, een kamer dus. We zien wel hoe het verder gaat. We vervolgde onze reis, stukje door Zwitserland en dan Oostenrijk in.

Daar stopte we in een stadje bij een leuk hotel. Ik nam er een kamer en vertelde dat Vera mijn dochter was. Niemand maakte een probleem. Snel uitpakken even douchen en de stad in om de benen te strekken en later een hapje te eten. Na het eten wilde Vera eigenlijk gelijk terug naar het hotel. Dus dat hebben we maar gedaan. Ze poetste haar tanden kwam terug in de kamer en begon zich voor me uit te kleden. Alleen haar behaatje en onderbroekje hield ze nog aan. Ik stond er bij en keek er na en wist niet wat te doen, die kleine meid was echt een schoonheid, vannacht had ik haar niet echt kunnen bekijken maar nu dus in volle glorie.

Slank nog smalle heupen en kleine borstjes in een mooi behaatje verpakt. Eindelijk vond ik mijn stem terug, je bent een hele mooie meid Vera zo iets moois heb ik nog nooit gezien, daar kan geen volwassen vrouw aan tippen.

Vera glunderde, vind je me echt mooi Bart? Ja meisje je bent prachtig. Daarop deed ze haar beha en slipje ook uit. Ik zag 2 kleine puntige borstjes met vrij grote tepels voor een 13 jarig meisje en haar poesje had al een behoorlijk bosje schaamhaar.

Ik wil met je naar bed Bart. En ik wil je penis ook zien. Het is een penis Vera maar meestal noem ik dat lul of pik, penis is voor de dokter, net als vagina.

Ik kleedde me uit tegen de tijd dat ik bij mijn onderbroek was aan gekomen stond mijn pik stokstijf. Vera keek met grote ogen. Ik heb nog nooit een pe.. Hoe kan dat ooit in mijn kutje passen vroeg ze. Het past Vera maak je geen zorgen maar zou je die echt in je buikje willen voelen, echt neuken. Ja Bart, ik droom er al een jaar over hoe het zou zijn om een echte pik in me te voelen. Ik denk daar steeds aan als ik met mezelf speel. We zullen wel zien wat er gebeurt. Naar bed jij, ik kom er zo aan, eerst even plassen.

Even later kroop ik bij Vera in het bed. Haar blote lijf tegen het mijne. Ik nam haar hoofd in mijn handen en kuste haar lippen voor het eerst. Haar mond ging open en mijn tong glipte naar binnen. We kusten steeds heftiger en Vera werd er snel goed in. Mijn handen gingen naar haar kleine tietjes en ik streelde haar tepels. Vera begon licht te kreunen ik liet een hand naar haar kinderkutje glijden, kwam weer in dat harige bosje.

Ik stopte met kussen, keek Vera aan en vroeg of ze er ooit over had gedacht om die haartjes weg te scheren. Daar had ze nooit bij stilgestaan. Ik vind een kaal kutje bij een meisje veel mooier Vera, mag ik je poesje scheren? Vera vond het prima als ik dat wilde. Ik ging uit bed naar de badkamer pakte scheergel en scheermesje en een handdoek.

Ik legde een handdoek onder de billen van Vera spoot wat gel in mijn handen en masseerde daar haar poesje mee. Toen schoor ik snel alle haartjes weg. En een prachtig kinderkutje kwam te voorschijn. Ik waste het kutje schoon met een washand en veel water. De handdoek haalde ik weg en daar lag mijn kleine Princes. Ik ging tussen haar benen zitten en begon haar nu kale kutje te kussen, Vera wist niet wat haar overkwam. Bart vind je dat niet vies?

Nee hoor, lekker juist en hoe vind jij het? Aan de kirrende geluidjes wist ik dat ze het aangenaam vond, de smaak van scheerschuim was al nagenoeg weg en maakte plaats voor de intieme smaak van haar tienerpoesje. Ik likte haar spleetje sabbelde aan haar klitje en al snel kwam Vera klaar.

Ik ging weer naast haar liggen, haar hand ging naar mijn pik, voelende en verkennend betaste ze mijn gezwollen pik. Ik liet haar begaan, haar hand op en neer over mijn lul bracht me op de rand van een orgasme. Maar ik wilde dat ze mijn eerste orgasme goed kon zien. Dus ging ik boven haar kutje zitten en begon zelf aan mijn stijve te sjorren, let op Vera dan zie je hem zo spuiten.

En binnen een paar seconden spoot ik over haar tienerborstjes. Grote stralen zaad spetterde op haar tietjes en deels in haar gezicht.

Wow Bart, dat was mooi, en zo veel sperma, dat had ik nooit verwacht. Ik heb zelfs wat op mijn gezicht. Ze likte met haar tong een beetje van mijn zaad van haar lippen. Ze spuugde het gelijk weer uit. Vind je mijn zaad vies Vera? Vies, ik weet het niet. Erg lekker in ieder geval niet. Je moet er aan wennen schatje.

Ik weet het niet, misschien wen ik er wel nooit aan. Ze pakte mijn nu slappe en door zaad besmeurde pik in haar hand, speelde er een beetje mee en boog toen haar hoofd er naar toe. Voorzichtig nam ze mijn pik in haar mond en begon er langzaam aan te sabbelen en zuigen. Het duurde niet lang voor mijn staaf weer rechtstond in volle glorie. Vind je het niet meer vies nu?

Nog wel een beetje maar ik wilde je zo schoon maken en bovendien heb je mijn spleetje ook gelikt. We lagen achterover, ik streelde haar buikje en Vera lag als een poes te spinnen. Bart, ga je nu ook echt seks met me hebben vroeg ze.

Echt seks, wat bedoel je daar mee? Nou dat je je piemel in mijn spleetje stopt. Zou je dat willen? Ja heel graag maar ik wil niet zwanger worden en ik weet niet of je condooms heb. Condooms zijn niet nodig schat, ik ben een aantal jaren geleden gesteriliseerd dus voor een eventuele zwangerschap hoef je bij mij niet bang te zijn. Wat zou je moeder ervan zeggen als je zwanger terug zou komen, ik moet er niet aan denken. En wat te denken van tante Chantal, die zou ook niet blij zijn als ze wist dat we seks hadden zei Vera.

Daar zou je je nog wel eens ik kunnen vergissen Vera, Chantal en ik hebben een zeer open huwelijk. Voor we vertrokken vroeg ze hoe ik tijdens deze reis aan mijn seksuele trekken zou komen.

Ze weet dat ik onderweg wel eens een meisje op scharrel voor een hete avond. Toen ik haar zei dat het wel een paar keer masturberen in de badkamer zou worden keek ze me aan en zei of je kijk eens lief naar Vera, en helpt die je een handje. Toen zei ik dat dat zeker niet zou gebeuren, nu denk ik er anders over. Ga je me nu dan neuken Bart? Nog niet schat, je bent nog jong, je poesje is erg strak en moet eerst wat voorbereiding krijgen, een beetje op rekken enzo.

Je weet dat de eerste keer best wel pijn kan doen he. Dat kan me niet schelen ik wil het of het pijn doet of niet. Oké schatje maar vandaag niet, we gaan slapen morgen hebben we weer een lange rit voor de boeg. De volgende morgen werd ik gewekt door een warme kus op mijn mond, ik dacht dat je nooit wakker zou worden slaapkop zij Vera.

Ik keek op de klok, half zeven, we hebben nog een half uurtje Vera, het ontbijt is pas half acht. Dat weet ik maar ik wil eerst nog even met je seksen Bart. Ze dook onder de lakens en nam mijn pik in haar kleine mondje dat ging overigens maar net. Ze begon me te pijpen. Niet dat ze dat zo goed deed, het was ook pas haar 2 e keer maar ik spoot binnen vijf minuten dat geile mondje vol met zaad.

Ze slikte het door en begon weer te zoenen, ik proefde mijn zaad in haar mond. Mijn handen gleden over haar lijfje naar haar kontje. Ik streelde haar gladde bips en liet mijn vinger in haar enigszins vochtige kutje glijden, mijn ervaren vinger werk bezorgde haar een snel orgasme.

Nu douchen, inpakken, ontbijten en weg schat we gaan vanavond wel weer verder. Tijdens het ontbijt even de kaart op tafel. Hoe rijden we vandaag Bart? Vanmorgen nog door Oostenrijk, met een paar stevige bergpassen, ik hoop dat je die mooie bochtige bergweggetjes mooi vind Vera.

Dan gaan we een stukje door Italië maar dat is maar een uur of 2. Dan Slovenië in, ook daar rijden we maar een paar uur, daar zien we meer van op de terugweg. Ik denk dat we net over de Sloveense grens in Kroatië overnachten. We vertrokken met een zonovergoten hemel een werkelijk schitterende dag al snel werd het te warm en moest er een laag kleding uit. Vera had alleen een shirtje en een onderbroekje aan onder het motorpak, ik trouwens ook.

Ergens in Italië langs de kant van een landweggetje stopte we voor de lunch. Er kwamen wolken over drijven, ik keek even op mijn tablet hoe het weer zich zou gaan ontwikkelen deze middag. Er zou aan het einde van de middag een groot gebied met onweer over komen. Ik vertelde het Vera en die betrok al, moeten we door het onweer rijden vroeg ze bang.

Nee liefje we stoppen voor het zo ver is, we zoeken voor die tijd wel een hotelletje of iets dergelijks. We rijden verder, stopte rond half 3 nog even om te tanken. We reden net Slovenië binnen toen in de verte af en toe al een bliksemschicht te zien was. Het grens dorp had maar één hotel, dus daar maar naar toe, het was niet veel bijzonders maar de kamer was schoon.

Er was maar een bed wel een kingsize bed, de hotelbediende vroeg of dat een probleem was. We installeerde ons in de kamer, alle spullen van de motor, er was geen garage dus de BMW moest buiten overnachten, een extra slot er op en alle spullen er van dan kon er weinig gebeuren.

Ik ging onder de douche en tot mijn vreugde kwam Vera er ook onder. We zeepten elkaar in en waste alle gevoelige plekjes. Na een kwartier vond ik het welletjes. Droogde me af en Vera deed het zelfde. Nee Vera, ik sta alleen maar te genieten van je mooie lijf. Je bent echt een schatje. Het was ondertussen flink gaan regenen en het donderde en bliksemde er op los. Vera was toch wel een beetje bang.

Ik ging naakt op bed liggen en Vera kwam bij me liggen. Ben je bang Vera? Ja, een beetje wel maar als ik bij je lig niet zo erg. We lagen naast elkaar Vera begon me weer te kussen. Het lijkt of je er niet genoeg van kunt krijgen Vera.

Maar het is toch ook zo lekker, kussen met jou is heel fijn Bart ik krijg daar vlinders van in mijn buik, heel anders als met Harm die jongen waar ik eerder eens mee gekust heb. Ik streelde haar haren en keek naar haar gezicht. Je bent niet oud Bart en zeker geen oude bok. Je hebt heel fijn en heel zacht met me gespeeld en me heerlijk laten klaar komen. Ik geloof dat een jongen van mijn leeftijd dat niet zo goed kan. En je wilt nog steeds met me neuken om het maar eens plat te zeggen? Ja Bart ik kan niet wachten tot ik die grote pik in mijn spleetje voel.

Ik streelde haar nu kale doosje een beetje, ze werd snel nat en erg opgewonden. Ik zorgde er wel voor dat ze niet klaar kwam, steeds als ik merkte dat ze richting hoogte punt ging stopte ik even.

He, Bart laat me nou klaarkomen. Nee schat, je moet wachten tot na het eten. Ik stond op en begon me aan te kleden voor het avondmaal. Kleed je aan Vera of wil je in je blote kont mee naar het restaurant. Vera kleedde zich met gepaste tegenzin aan en kamde haar haren. We liepen naar beneden, het onweer was gestopt maar het regende nog steeds. Direct naast het hotel was een klein Balkan restaurant, we gingen naar binnen en bestelde de dagschotel.

Een uurtje later vertrokken we weer het weer was opgeklaard en de zon kwam nog even door. Ondanks de verkwikkende onweersbui was het nog steeds broeierig warm. Ik zette de ramen open om frissere lucht binnen te laten maar deed wel de gordijnen dicht tegen pottenkijkers. Ik pakte de whisky fles uit de motorkoffer en schonk een stevige borrel in. Mag ik ook wat vroeg Vera. Whisky Vera, ik denk niet dat je dat lekker vind, bovendien mogen meisjes van 13 geen alcohol.

Ik wil het gewoon eens proeven Bart. Nou neem hier dan maar een heel klein slokje van zei ik terwijl ik haar mijn glas gaf. Ze nam een slokje en spuugde het meteen weer uit. Bah, dat jij dat lekker vind, het brand in mijn mond en smaakt smerig. Ik gaf haar een flesje sinaasappelsap, hier schat spoel daar je mond maar mee. Jij wilde het proeven en nu weet je hoe whisky smaakt. Voor Vera geen whisky dus.

Ik wil met je vrijen Bart, je hebt me vanmiddag niet klaar laten komen maar als je het nu niet doet doe ik het zelf wel. Ik had duidelijk met een oversekste tiener te maken.

Ben je geil meisje. Hoe wil je het hebben dan. Oh Bart, wil je me alsjeblieft nu neuken, ik wil weten hoe dat voelt. Tja, wie zou haar niet willen neuken. Oké Vera maar denk er aan dat het de eerste paar keer pijn kan doe. Ik zal voorzichtig zijn maar toch. En waar wil je het hebben? In je kleine poesje of eerst in je kontje. In mijn kontje vroeg Vera, dat is toch smerig, daar poep ik uit. Dat is zo Vera maar als je lekker hebt gedoucht is het heerlijk om aan te likken en ook om je daar te neuken.

Het doet in het begin wel pijn maar het genot daarna is geweldig. Ik wil je het liefst eerst in je kleine kontje neuken, je kutje komt later wel. Ben je dan wel heel voorzichtig Bart. Natuurlijk schatje maar het doet echt wel even pijn.

Kleed je maar vast uit, ik kom zo. Ik ging de badkamer in, pakte een flesje bodylotion, trok mijn kleren uit en ging naast haar liggen. Ik kuste mijn kleine vriendinnetje op de mond, Vera ging daar gretig op in.

Na een paar minuten daalde ik af naar haar tepeltjes en kleine borstjes. Ik begon aan de tepeltjes te zuigen en beet er af en toe zacht in. Vera raakte in extase, als ik niet oppaste zou ze snel klaar komen en dat wilde ik niet. Ze mocht komen als ik in haar kinderkontje zat, niet eerder.

Na de tepeltjes een kus op haar klitje, niet lang en toen liet ik haar om draaien. Ik zoende haar billetjes en ging met mijn tong naar het rimpelige sterretje. Ik likte haar poepgaatje, en ging langzaam met mijn tong het aarsje in.

Na een paar minuten kontje tongen vroeg ik haar of ze het lekker vond. Ga door Bart, niet stoppen het is heerlijk. Ik voelde even aan haar kutje, dat was klets nat. Ik tongde haar kleinste gaatje nog even, pakte toen de fles lotion en smeerde daar mijn pik royaal mee in.

Ook het kleine aarsje voorzag ik van een laagje. Ontspan je Vera, ik ga je poepertje neuken en ik zal het heel voorzichtig doen. Hoe meer je ontspant hoe minder de pijn. Ik pakte een paar handdoeken. Legde die onder Vera zodat wat er ook gebeurde de lakens een beetje schoon bleven en ging op mijn knieën tussen haar benen zitten.

Vera, ik ga mijn pik nu in je warme holletje steken, ontspan je zo veel mogelijk. Ik zette mijn dikke tot het uiterste gezwollen pik tegen het tiener kontje, voorzichtig probeerde ik de eikel in haar poepgaatje te krijgen. Het lukt niet echt, ik zette wat meer druk maar geen succes. Vera, ontspannen meisje zo kom ik nooit in je kontje, ik duwde een hand onder haar, zocht haar kleine kutje en begon haar klitje te vingeren, daardoor leek mijn kleine nichtje wat te ontspannen.

Ik zetten nog wat meer druk en heel langzaam gleed mijn eikel het kontje binnen. Strakker had ik nooit iets om mijn pik gevoeld. Stop, het doet zeer, niet meer even wachten. Toen mijn eikel helemaal door haar sluitspier was verzwolgen stopte ik even om het meisje aan mijn pik te laten wennen.

Ja, ga maar daar maar voorzichtig Bart. Ik liet mijn pik zijn reis in dat strakke kontje vervolgen. Ik bleef haar kutje vingeren en gleed heel langzaam in haar. Na een paar minuten zat mijn pik helemaal in haar bruine gaatje. Ik zit er helemaal in Vera, je bent geen maagd meer in je kontje. Probeer je te blijven ontspannen, ik ga je nu neuken en voor ik klaar kom zwelt mijn pik meestal nog wat op en wordt je nog wat verder geopend.

Vera zei niets, ze kreunde alleen maar. Ik liet mijn paal bijna helemaal uit haar glijden en begon te neuken. Het zou niet lang duren in dat strakke kinderkontje voor ik haar vol spoot. Ik verhevigde mijn vinger werk in haar kleine kutje, en gleed steeds soepeler in haar darmen. Vera leek er aan gewend en begon een beetje terug te stoten op mijn pik, ze kreunde steeds harder en leek klaar te gaan komen. Ik was zelf ook bijna zo ver.

Na nog wat subtiel vingerwerk ging mijn kleine meisje door het lint, ze kwam klaar en rilde over haar hele lijfje. Dat was voor mij de trigger, ik zwol op en spoot haar kontje vol met mijn hete zaad.

Ik draaide mijn schatje op haar zij met mijn lul in haar kontje en zo lagen we lepeltje, lepeltje. Mijn pik verslapte en gleed uit haar, haar kontje sputterde een beetje. Ik was helemaal verzadigd en Vera ook, ze viel meteen in slaap. Ze lag op haar buik, dat gaf mij de gelegenheid om haar kontje te inspecteren en te zien of ik de vorig avond geen schade had aangericht. Toen ik haar billetjes wat van elkaar trok kon ik niet veel zien, haar kontje zag er niet uit. Een natte bruine massa kleefde tussen haar billen.

Ik keek naar mijn pik, die zat ook onder. Dat krijg je als je niet gaat douchen na een anale neukpartij en zeker als je van te voren er niet voor zorg dat haar darmen leeg zijn dacht ik. Ik kuste mijn schatje wakker en dirigeerde haar linea recta naar de douche. Ze keek slaperig, onder de douche legde ik haar uit waarom dat meteen moest.

We douchten heel zorgvuldig. Ik gooide de handdoeken waar we op gelegen hadden ook in de douche en we kleden ons voor de nieuwe dag. Tijdens het ontbijt vroeg ik hoe het met haar poepertje ging. Ze keek verschrikt, hier verstaat ons niemand Vera.

Ze luchtte op, ik voel een beetje beurs daar achter lachte ze voorzichtig. Hoe vond je het om je eerst neukpartij in je kontje te krijgen liefje?

Het deed eerst best wel veel pijn Bart maar later toen ik er aan gewend was, was het erg lekker, ik ben heerlijk klaar gekomen door je vingers in mijn poesje en je pik in mijn bips. Genoeg over seks Vera zei ik terwijl ik de landkaart op tafel uitspreidde. Vandaag volgen we de kust. Eerst nog een klein stukje Slovenië en dan Kroatië in. Soms langs de Adriatische zee, soms een beetje landinwaarts.

We maken er vandaag een niet al te lange dag van. Ik wil tot een uur of twee of 3 rijden en dan een hotelletje zoeken ergens aan het strand. Er wordt heel mooi weer voorspeld dus wil ik vanmiddag nog een uurtje of wat aan het strand door brengen, jij ook? Ja dat wil ik ook wel maar ik heb geen bikini mee, je had niet gezegd dat ik die mee moest nemen.

Dat is ook niet nodig Vera, er zijn hier in Kroatië tientallen naaktstranden. Nee, ik ga niet bloot op het strand liggen, dat doe ik echt niet. Ach Vera, binnen 10 minuten ben je daar aan gewend. Nee ik doe het echt niet. Nou dan doen we het anders, er zijn daar ook genoeg kleine afgeschermde strandjes waar nooit iemand komt, gaan we daar heen.

Oké, als je zeker weet dat niemand het ziet doe ik het wel. Kom schatje ik ga betalen en dan op weg. We reden over de mooie bochtige kustweg, prachtig uitzicht over de eilandjes in de Adriatische zee.

Fijn stuurwerk, motorrijden in optima forma. Tegen twaalf uur stopte ik bij een winkeltje, kocht een paar broodjes en wat beleg, reed nog een paar kilometer tot een parkeerplaats met uitzicht over een baai en stopte daar voor de lunch.

Snel wat koffie en thee gemaakt en een paar broodjes gegeten. Vera moest hoognodig en ik wees op een kleine struik, het enige stukje beschutting daar. Ze keek wat benepen maar deed toch haar plas achter die struik. We reden verder, stukje door het binnen land en dan weer langs de kust.

Even voor tweeën passeerden we Split. Ik wilde daar wel overnachten maar daar had je geen kleine strandjes dus nog maar een stukje verder. We mikte de bagage in de kamer pakte ieder een handdoek en reden langs de kust tot ik aan een kleine baai tussen de rotsen een afgeschermd stukje strand vond.

Ik zette de motor op slot en we klauterden over de rotsen naar beneden. Ik kleedde me uit en rende de zee in. Vera bleef treuzelend staan. Ik meisje niemand ziet je hier, kijk eens om je heen, nergens mensen te zien. Vera kleedde zich toch maar uit. Haar ranke blote lijf was een genot voor het oog. Ze liep naar het water en zwom naar me toe. Ik vind het eng Bart zo in mijn blootje op het strand maar hier in het water voelt het wel lekker helemaal naakt.

We zwommen een minuut of tien en gingen toen op de rotsen van het strandje liggen. Na een half uurtje verplaatsten we ons naar een plekje in de schaduw, ik wilde niet dat we verbranden en zonnebrandcrème had ik niet. Tegen half zes reden we terug naar ons hotel. Namen daar een douche om het zand en zout af te spoelen. We pakten wat tijdschriften en liepen het dorpje in, tijd voor een drankje wat lezen en later een hapje eten.

Om tien uur kwamen we weer in het hotel. Ik was moe en kroop gelijk in bed. Vera volgde, kwam lekker tegen me aan liggen, zoals ze nu gewend was helemaal naakt en begon gelijk te kussen. Ik kuste haar even terug maar hield toen de boot af. Vanavond niet schatje, we hebben eens een goede nachtrust nodig. Vera was wat teleurgesteld maar protesteerde niet lang, ze was ook moe. De volgende morgen was ik vroeg wakker, wekte Vera en nam snel een douche.

Kom op slaapmuts we hebben vandaag een lange dag dus douchen aankleden en alles inpakken. Om half acht hadden we ontbeten en waren we op weg. Ik wilde vandaag door Bosnië en Montenegro. Een mooie erg warme dag, we reden rustig over kleine wegen.

De kust verlieten we na een uur of negen, alleen nog heuvels kleine boerderijen en kleine dorpje. Even stoppen bij een winkeltje om de nodige voorraad in te slaan en dan weer verder, rustig aan vandaag. Even na drieën kwamen we aan de Albanese grens aan. Dat had toch nog wel wat voeten in aarde om de grens over te komen.

Een grondige inspectie van de bagage en uitgebreide studie van onze paspoorten kost meer als drie kwartier. Uiteindelijk kregen we de stempels en mochten het land in. We vervolgde onze trip richting hoofdstad Tirana. De wegen werden hier erg slecht en het tempo moest flink naar beneden.

Tegen half zeven bereikten we het centrum van Tirana, het was even zoeken naar een niet te duur hotel. Ik wilde hier 2 nachten blijven en morgen uitgebreid de stad bezichtigen. We vonden een mooi modern hotel aan de rand van het centrum en ook nog eens heel betaalbaar. Ik boekte een kamer en mocht de motor in de parkeerkelder zetten. De bagage er van en naar de kamer koste nog een kwartiertje en dan snel even douchen en in het hotel restaurant wat eten.

Daarna zijn we de stad in gelopen, lekker slenteren langs winkeltjes en cafeetjes. We dronken wat op een terras en tegen elven waren we weer terug in het hotel. Alle twee erg moe. We kropen in bed even kussen maar dan slapen. De volgende morgen werd ik tegen acht uur gewekt door Vera, ze had mijn pik in haar hand en speelde er mee.

Ik kreeg meteen een stijve en begon mijn kleine vriendinnetje te kussen. Even wachten Vera we gaan eerst even ontbijten en dan kruipen we weer in bed. Trek snel wat aan, niet douchen, je ruikt zo veel lekkerder. Vijf minuten later zaten we in de ontbijtzaal. Snel een paar broodjes en koffie en thee. Een half uur later lagen we nu met een niet meer knorrende maag op bed.

Het spel begon opnieuw. Ik ga je nu neuken Vera, je tienerkutje ontmaagden. Als we klaar zijn ben je een vrouw en geen jong meisje meer. Bart doe het nu, ik wil het al dagen laat me niet langer wachten. Ze begon me te kussen en pakte mijn pik in haar handen en begon me af te trekken.

Ik liet haar even begaan, mijn geslacht was op volle sterkte en ik wilde mijn schatje beffen tot ze klaar kwam. Ik ging op mijn rug liggen en vroeg Vera om met haar poesje boven mijn mond te gaan zitten zodat ik haar haarloze spleetje kon likken.

Ze rook heerlijk tussen haar benen, de broeierige geur van haar ongewassen kutje maakte me nog geiler als ik al was. De smaak was fantastisch, ik likte haar vol overgave, het kleine spleetje en haar kittelaar kregen een uitgebreide beurt. Het duurde niet lang voor mijn kleine schat klaar kwam. Ze kreunde en kronkelde boven mijn gezicht, haar poesje droop van vocht, ik likte alles op. Even later ging ze naast me liggen, helemaal voldaan. Ik draaide Vera op haar rug, spreidde haar benen en ging er op mijn knieën tussen zitten.

Ik wilde haar ontmaagding snel laten verlopen dus plaatste ik mijn pik voor haar kutje, de eikel er tegen en schoof langzaam in een beweging haar natte doosje binnen, in een keer compleet tot aan mijn ballen in het kinderkutje, ze was heel erg strak maar ook heel erg nat dus zonder al te veel problemen gleed ik er in.

Bart, stop het doet pijn gilde ze maar het was te laat ik had haar al ontmaagd. Ik bleef even liggen met mijn lul tot aan de wortel in haar doosje, Vera snikte, haal hem er uit, het doet pijn. Ik streelde haar gezicht, rustig meisje, de pijn is zo over. Je zult het zo meteen lekker gaan vinden. Ik wachtte nog een paar minuten tot het snikken minder werd en uiteindelijk stopte.

Doet het geen pijn maar schatje? Nee zei ze met nog betraande wangen. Ik veegde de tranen weg en begon toen heel voorzichtig wat op en neer te bewegen met mijn pik. Vera bleef nog een paar minuten passief liggen maar na verloop van tijd begon ze onder me te draaien en mijn steeds feller wordende stoten op te vangen. Onze paring werd wilder en wilder Vera duwde steeds haar kutje omhoog als ik in haar gleed.

Ze was werkelijk klets nat. Ik voelde mijn zaad opborrelen in mijn ballen. Het zou niet lang meer duren voor ik haar kleine strakke kutje vol zou spuiten. Ik probeerde het zolang mogelijk te rekken om Vera ook de kans te geven om klaar te komen. Ik hield het echt niet meer en op het moment dat mijn kleine nichtje klaar kwam spoot ik haar hele kinderfabriekje vol met mijn gelukkig voor Vera onvruchtbare zaad.

Ik was echt helemaal leeg geneukt en liet me op Vera zakken, veel te zwaar voor dat kind maar ik ging gewoon door mijn armen. Vera duwde me van haar af en langzaam rolde ik om en lag op mijn zij tegen haar aan.

Ik keek naar haar, het jonge meisje leek helemaal uitgeblust. Ik zag mijn zaad vermengd met een beetje bloed als een roze stroom uit haar kutje lopen, haar lipjes stonden nog een beetje open en het mengsel van bloed en sperma drupte op de handdoek die onder haar billen lag.

We lagen zo een paar minuten en toen we beide weer een beetje bij waren gekomen kroop Vera weer op me. Ze ging op mijn buik zitten, boog zich voor over en kuste me. Bedankt oom Bart, ik had nooit kunnen denken dat neuken zo lekker zou zijn. Het zaad drupte nog uit het meisje, nu op mijn buik.

Ik geloof niet dat ik ooit zo veel gespoten heb. Ik vond het ook heel fijn Vera, ik had nooit verwacht dat ik met je zou vrijen maar je bent echt het fijnste meisje waar ik ooit seks mee heb gehad. Beter dan tante Chantal vroeg Vera verwonderd. Ja, Vera beter als Chantal, die is echt geweldig in bed maar jij bent nog zo jong en zo strak in je kutje daar kan een man alleen maar van dromen. Chantal is een fantastische vrouw maar nu ik met jou geneukt heb wil ik dat voor de rest van mijn leven blijven doen.

En tante Chantal dan vroeg Vera verbaasd. Die blijf ik natuurlijk ook doen. Het mooiste zou zijn om het met z´n drieën te doen. Ja duh, dat zal ze nooit goed vinden en bovendien wil ik dat denk ik ook niet.

Je zou je wel eens kunnen vergissen Vera, Chantal is biseksueel en we hebben wel eens vaker een vriendin tussen ons in liggen. Vera keek of ze water zag branden. Tante Chantal doet het ook met vrouwen, dat kan ik niet geloven. Reken maar van wel Vera ze vindt het heerlijk om een poesje uit te likken. Ik weet alleen niet of ze het met een meisje van 13 zou willen maar het zou me niets verbazen.

Doet je poesje pijn Vera? Een beetje Bart, het voelt een beetje beurs aan allemaal daar onder. Tja, dat is natuurlijk niet zo gek, je bent nog erg strak in je kutje en hebt toch een flinke paal in dat kleine doosje gehad. Het zal wel een paar dagen gevoelig zijn. Kunnen we dan een paar dagen niet neuken Bart?

Het meisje met de kleine tietjes en grote tepels, mastubeerd haar kale kut door haar net panty. Haar tepels worden groter en groter als hij zijn grote lul in haar steekt. Nadat hij aan haar grote tepels heeft gezogen, zuigt het meisje aan zijn grote lul en trekt er aan.

Om vervolgens zijn grote lul in haar natte kut te nemen en zich laat neuken, terwijl je haar tepels ziet groeien. Winkel meisje speelt met haar tepels en laat haar kut zien. In de pauze, speelt het winkel meisje met haar tepels voor de webcam en laat haar kale kut zien.

Met zijn grote lul slaat ze tegen haar grote harde tepels. Kijkend naar haar grote natuurlijke borsten, trekt ze zijn grote stijve lul af en tikt hem tegen haar grote harde tepels. Puntige tieten met grote tepels. Voor de webcam streelt het meisje haar puntige borsten en likt haar grote tepels, dan masseert ze haar kaal geschoren kutje terwijl ze aan het chatten is. Schattige tiener heeft een leliewitte huid,roze tepels en een geil roze kutje. Een super schattig geil meisje, haar leliewitte huid waartegen haar zacht roze tepels mooi afsteken.

Haar kutje is geil en daardoor roze gekleurd,goed doorbloed. Dit mooie meisje te zien masturberen is een verwennerij. Verleidelijk mastubeerd het meisje haar natte kut. Kijkend in de camera mastubeerd het mooie meisje haar geschoren natte kut en streelt haar grote tepels. Ik spuit je kleine tietjes met grote tepels vol sperma. Kleine tietjes grote tepels en een zeik natte kut, die ze eerst mastubeerd met een vibrator. Dan trekt ze de dikke lul met een hand af, tot hij klaarkomt op haar kleine tietjes met bikkel harde tepels.

Mooie tieten met harde tepels en een dikke kont. Alleen het kopje van de enorme zwarte nep lul duwwt ze tegen haar klit en tepels. Het tiener meisje geilt zichzelf op, door haar tepels en klit te masseren. Om vervolgens met de grote zwarte nep lul haar tepels te strelen en de eikel van de nep lul tegen haar klit te duwen.

Je eigen tepels likken. Een milf met lekkere tieten weet wel hoe ze zichzelf kan verwennen. Ze likt en bijt op haar tepels en vingert haar natte grotje. Kijk haar grote borsten schudden bij elke stoot in haar vette kut. De dikke meid showt haar grote borsten, likt haar tepels en knijpt er in.

.Neuk actrice gezocht

  • 920
  • Suf geneukt sex in emmen
  • Helemaal tot aan mijn ballen zat ik in het tienerkontje, ik wachtte weer even en begon toen langzaam in en uit het meisjeskontje te stoten. Pompen sommige bodacious tepels

Grote kutjes neukende gays


Petite Japanse chick met kleine tepels Grote tepels - Bamboo Cum en melk Druk jezelf uit Kinky plagen van gezwollen tepels Na het spelen met jongens dick Mooi meisje 2 Leuke melken tieten Bound En Milked helemaal over haar gezicht!

Tieten I Crave 5 Harde sex met vervelende tiener Aziatische grote tepels Heerlijke amateur prachtige lesbiennes likken tepels Busty lesbiennes zuigen Aziatische Tepels Japanse Mature Tepel speeltjes - Cireman Superb areolae Milf Fucks Boy Zelf tepels martelen voor cam Milky Tits door snahbrandy Volwassen chick met grote tepels en strakke kont Aanraken haar tieten in een trein Pompen sommige bodacious tepels Rondborstige Lesbian Beauties Ontzagwekkende Meisje doet tieten en tepels massage Waardeloze hoer in tepelklemmen en krijgt speelgoed uit haar meester Beaucoup de ces femmes sont des mères célibataires en manque et des femmes mariées qui cherchent à tromper leur mari.

Il se peut qu'elles fassent partie de vos voisines ou des gens que vous connaissez. Acceptez-vous de garder la discrétion sur l'identité de ces femmes? Ces femmes nous ont demandé de ne pas les mettre en contact avec des hommes qui cherchent une « liaison ». Elles ont juste envie de baiser vite fait. Accepteriez-vous d'utiliser un préservatif si vous couchez avec une partenaire rencontrée sur notre site? Et enfin, avez-vous 24 ans ou plus? Les femmes nous ont demandé de ne pas autoriser les moins de 24 ans à les contacter, parce qu'elles ont déjà subi le comportement grossier de certains hommes plus jeunes.

Haar tepels worden groter en groter als hij zijn grote lul in haar steekt. Nadat hij aan haar grote tepels heeft gezogen, zuigt het meisje aan zijn grote lul en trekt er aan. Om vervolgens zijn grote lul in haar natte kut te nemen en zich laat neuken, terwijl je haar tepels ziet groeien.

Winkel meisje speelt met haar tepels en laat haar kut zien. In de pauze, speelt het winkel meisje met haar tepels voor de webcam en laat haar kale kut zien.

Met zijn grote lul slaat ze tegen haar grote harde tepels. Kijkend naar haar grote natuurlijke borsten, trekt ze zijn grote stijve lul af en tikt hem tegen haar grote harde tepels. Puntige tieten met grote tepels. Voor de webcam streelt het meisje haar puntige borsten en likt haar grote tepels, dan masseert ze haar kaal geschoren kutje terwijl ze aan het chatten is.

Schattige tiener heeft een leliewitte huid,roze tepels en een geil roze kutje. Een super schattig geil meisje, haar leliewitte huid waartegen haar zacht roze tepels mooi afsteken. Haar kutje is geil en daardoor roze gekleurd,goed doorbloed. Dit mooie meisje te zien masturberen is een verwennerij. Verleidelijk mastubeerd het meisje haar natte kut. Kijkend in de camera mastubeerd het mooie meisje haar geschoren natte kut en streelt haar grote tepels.

Ik spuit je kleine tietjes met grote tepels vol sperma. Kleine tietjes grote tepels en een zeik natte kut, die ze eerst mastubeerd met een vibrator. Dan trekt ze de dikke lul met een hand af, tot hij klaarkomt op haar kleine tietjes met bikkel harde tepels. Mooie tieten met harde tepels en een dikke kont.