Kut met piercing kutje voelen

kut met piercing kutje voelen

..

Neukend dansen slavinnen gangbang

Marja gaf sonja een spiegel zodat ze zichzelf kon bewonderen en was zeer blij met de mooie ringen. Toen sonja op wilde staan deed ze haar benen bij elkaar en voelde hoe het bolletje met stekeltjes langs haar kittelaar schuurde en er begon gelijk enige opwinding in haar kutje te komen. Ze liep een rondje rond het bed en vertelde tegen marja en mij dat ze gelijk een natte kut kreeg van het gekriebel van dat bolletje.

Ik vertelde dat ze dit staafje in moest houden zodat ze vanavond flink opgegeild zou zijn als we het tegen kees zouden zeggen en laten zien. Sonja stemde hiermee in en ging zich weer aankleden en wij gingen weer naar ons eigen huis. Na het eten om ongeveer 8 uur hadden we afgesproken dat de buren een borreltje zouden komen drinken.

De buurvrouw wil piercings. Marja en ik hadden al een aantal dingetjes klaargelegd onder de bank zodat we die spullen direct konden pakken. Ook had ik al de videocamera op het statief naast de bank gezet om alles weer op te kunnen nemen.

Toen we eenmaal aan de borrel zaten begonnen sonja en marja elkaar een beetje te strelen ten teken dat ze wilde beginnen met vrijen en zette ik de videocamera aan. Kees zat een beetje raar te kijken maar vond het niet vreemd want we hadden wel vaker met elkaar geneukt.

Om het nog steeds een verrassing voor kees te houden hielden de dames hun t-shirt aan waardoor de tepelpiercings nog niet zichtbaar werden, maar trokken ze alleen de broek uit van marja zodat die met haar kale kut open en bloot op de bank zat. Om onze lullen lekker stijf te maken gingen de dames daarna tussen onze benen op hun knieën zitten om ons lekker te pijpen.

Daarbij zeiden ze dat wij niets mochten doen en onze handen thuis moesten houden. Ik wist wel waarom, maar kees wist nog steeds van niets.

De dames kleedden ons helemaal uit zodat wij naakt onderuit gezakt op de bank zaten. Marja ging op een gegeven moment met haar kale natte kutje op de rechtopstaande stijve dikke lul van kees zitten met haar gezicht naar hem toe en begon rustig op en neer te neuken. Sonja ging met haar billen gekeerd naar ons staan en trok haar slipje uit waardoor wij nog steeds geen zicht hadden op haar kale natte en gepiercte kutje.

Sonja liet zich langzaam achterover zakken en geleide met haar hand mijn lul richting haar kale kutje. Ik voelde hoe sonja mijn eikel tegen haar kutlippen duwde en zich een klein stukje liet zakken, waardoor mijn eikel in haar kutje verdween. Ik kon duidelijk de ringen door haar kutlippen langs de zijkant van mijn harde lul voelen. Doordat sonja nog verder zakte werden haar kutlippen als vanzelf iets naar binnen getrokken waardoor het gladde bolletje die aan de onderkant van haar kittelaar piercing zat tegen de onderkant van mijn lul gleed.

Doordat ook deze piercing iets naar binnen getrokken werd tijdens het neuken werd haar kittelaar aan de bovenkant bijzonder gestimuleerd door het bolletje met de kleine puntige stekeltjes. Door dat bijzondere gevoel van de piercings die langs mijn lul gleden werd mijn lul keihard en stond recht overeind. Bij iedere beweging die sonja nu maakte begon ze steeds harder te kreunen. Marja en sonja draaiden hun hoofden naar elkaar toe en begonnen elkaar lekker te tongen. Ondertussen was kees ook aardig opgewonden geraakt van het gekreun van zijn eigen vrouw die op mijn lul zat te rijden en van het natte kutje van marja die hem zat te neuken.

Hij stak zijn handen onder het t-shirt van marja en wilde haar borsten strelen. Toen hij zijn handen op haar borsten wilde leggen schrok hij een beetje en deed verschrikt het t-shirt van marja omhoog om te kijken wat hij precies aan haar tepels voelde. Marja trok gelijk haar t-shirt over haar hoofd uit en ondersteunde haar borsten met haar handen om vol trots de tepelpiercings aan haar buurman te laten zien.

Kees zijn mond viel open en zei dat hij het een schitterend en vooral geil gezicht vond om te zien. De mooie borsten van zijn buurvrouw gepierct met mooie gouden ringen. En pakte met beide handen haar borsten en streelde haar tepels. Sonja volgde nauwlettend de reactie van haar man kees hoe hij reageerde op de piercings. En gaf marja en mij een vette knipoog.

Marja kreunde nu ook omdat ze voelde dat de lul van kees in haar kutje nog wat dikker was geworden van zijn opwinding. Ondertussen had ik mijn armen om de heupen van sonja gedaan en pakte op de tast de piercing ringen beet en trok zo een beetje aan haar kutlippen.

Waardoor sonja nog meer begon te kreunen en het kutgeil uit haar kutje liep. Sonja vond dat het tijd geworden was om haar man haar piercings te laten zien en zei tegen kees dat hij zijn ogen dicht moest doen en dicht houden. Kees deed wat er van hem gevraagd werd en marja en sonja stapte van onze lullen af. Sonja trok haar t-shirt uit en marja ging achter sonja op haar knieën zitten.

Ze deed haar armen om de heupen van sonja en pakte de kutlippiercings beet en trok haar kutlippen uit elkaar. Sonja kreunde zachtjes en liet zich langzaam over de rechtopstaande lul van haar man glijden. Toen ze de lul van haar man helemaal in zich had zitten liet marja de ringen los waardoor kees deze niet langs zijn lul had voelen glijden. Ze pakte de handen van haar man en bracht deze naar haar borsten. Toen kees zijn handen op haar borsten legde voelde hij ook gelijk de tepelpiercings bij zijn vrouw en deed snel zijn ogen open.

Ook de piercings bij sonja vond kees bijzonder mooi. Omdat sonja supergeil was geworden stonden haar tepels als vingerhoedjes op haar borsten met daar doorheen de gouden ringen, niet te groot en ook niet te klein. Kees vond het schitterend en gaf sonja een heerlijke tongzoen.

Tegelijkertijd begon sonja langzaam met haar heupen te bewegen en schoof langzaam van voor naar achteren. Hierdoor voelde kees nog steeds niet de kutlippiercings, maar sonja tikte wel iedere keer met de piercing die door haar kittelaar zat tegen kees zijn lul aan en stimuleerde hierdoor zichzelf met het andere bolletje met de stekeltjes boven op haar kittelaar.

Sonja begon steeds geiler te kreunen en ging ondertussen op en neer bewegen op kees zijn keiharde lul. Toen ze dat deed voelde kees iedere keer wat langs zijn lul glijden en duwde zijn vrouw wat achterover. Sonja leunde zo ver mogelijk naar achteren door haar handen op kees zijn knieën te steunen zodat ze niet van de bank kon vallen.

Door deze houding kreeg kees een schitterend uitzicht op de kale kut van zijn vrouw en zag wat er telkens langs zijn lul gleed.

Ook deze piercings vond hij zeer mooi en streelde met zijn duim over de piercing door haar kittelaar. Dit was teveel voor sonja en kwam gillend klaar. Omdat het voor kees ook bijzonder opwindend was kwam hij ook diep in zijn vrouw haar kut klaar en spoot haar helemaal vol met zijn sperma. Marja was ondertussen weer op mijn lul gaan zitten en neukte me in een vlot tempo. Omdat ze met haar gezicht naar mij toe zat had ik een schitterend uitzicht op de op en neer deinende borsten met de versierde tepels en streelde en kneep hierin waardoor marja ook snel klaarkwam.

Sonja was op de schoot van kees blijven zitten en begon weer zachtjes te neuken op de stijf gebleven lul van haar man.

Sonja en marja wilde wel uitproberen wat ze allemaal met hun piercings konden doen. Sonja en marja wilden wel uitproberen wat ze allemaal met hun piercings konden doen en vroegen aan mij alles uit te proberen wat mij te binnen schoot.

Ik dacht even na en maakte een klein plannetje. Ik zei dat sonja op haar rug op het salontafeltje moest gaan liggen. Ik pakte een aantal elastiekjes en maakte deze vast aan haar tepelpiercings. Toen zei ik tegen marja dat zij op haar buik op sonja moest gaan liggen, wat zij ook gaarne deed. Terwijl de dames elkaar aan het tongzoenen waren streelde sonja marja haar rug en haar billen en maakte ik de elastiekjes kruislings vast aan de tepelpiercings van marja. Ik zei tegen kees dat hij tussen de benen van zijn vrouw moest gaan staan zodat hij haar in haar kut kon neuken.

Toen zei ik dat marja op haar handen en knieën moest gaan zitten. Eerst deed marja haar knieën onder haar billen waardoor haar kont omhoog stond, wat een heerlijk gezicht gaf op haar halfopenstaande kutje en heerlijke anusgaatje. Door dit uitzicht kreeg kees weer een keiharde stijve lul. Daarna deed marja haar armen omhoog waardoor ze door middel van de elastiekjes aan de borsten van zichzelf en van sonja trok. Door de elastiekjes bleef er constant spanning op de borsten van de dames staan en probeerde marja hoe ver ze omhoog kon gaan en daardoor zichzelf en haar buurvrouw te pijnigen.

Tegelijkertijd stak kees zijn lul in de openstaande kut van zijn vrouw en begon haar stevig te neuken. Iedere keer als kees naar voren stootte schoof sonja iets omhoog en trok daardoor ook aan de borsten van de boven haar hangende buurvrouw. Kees trok zijn lul uit de kut van zijn vrouw en stak hem zonder waarschuwing in een keer in het drijfnatte kutje van marja. En begon haar in hetzelfde tempo als zijn eigen vrouw te neuken.

Hierdoor bleef zijn vrouw stil liggen en duwde hij iedere keer marja iets naar voren als hij diep in haar kut neukte en trok marja met haar borsten dmv de elastiekjes aan de borsten van haar buurvrouw. Rob legde uit dat hij de ruimte zou verlaten, Leny kon dan haar gang gaan, er was volledige privacy Leny was verbijsterd, maar ging toch accoord. Rob liep weg, hij ging meteen naast beide collega's staan en waren verheugd dat ze een amateur masturbatieshow zouden bijwonen.

Ik was verward, maar raakte best wel opgewonden. Leny keek nog eens goed rond en liet een hand naar beneden zakken.

Ze streelde eerst haar liezen, daarna haar volle schaamlippen. Ze likte even aan haar vingers en plantte twee vingertoppen op haar clitje. Ze begon te wrijven. Ik keek mijn ogen uit, ik had Leny nog nooit zien masturberen en dan ook nog haar kale kut, wauw! Rob en zijn beide collega's haalden hun pik uit hun broek en begonnen zich, al toekijkend, af te trekken. Zo, die Rob heeft een dikke pik! Niet heel veel langer, ik denk 18 cm. Ondertussen werd een beeldscherm op het plafond boven Leny aangezet en een pornofilm begon af te spelen.

Leny houdt daar helemaal niet van, keek eerst een andere kant op, maar even later ging ze toch kijken. Ze zag dat een vrouw nogal stevig op z'n hondjes geneukt werd door een stevige pik, terwijl ze zelf een andere pik pijpte.

Ook de schommelde tieten werden mooi in beeld gebracht. Intussen was Leny over gegaan van het strelen van haar clit naar het pittig naar binnen duwen van drie vingers. Ze spreidde nog verder haar benen, trok haar knieën iets op en verhoogde het tempo.

Ik kon goed zien dat ze drijfnat werd! Haar vingers glommen en het eerste kutsapdruppeltje viel op de vloer. De drie mannen stonden stevig aan hun pikken te rukken en begonnen alledrie licht te hijgen.

Leny bleef haar vingers diep naar binnen pompen en met haar andere hand wreef ze in een hoog tempo over haar clit. Die clit was goed te zien, hij werd roder en voller, Leny haar benen waren wijd en ze duwde haar bekken steeds hoger.

Ze begon ook echte neukbewegingen te maken met haar heupen! Ineens kwam haar bovenlichaam gekromd omhoog, een hele diepe grom en daar kwam ze heftig klaar. Zo, volgens mij is ze nog nooit zo intens klaargekomen! Wat geil om te zien zeg! Alleen, dat vonden Rob en de beide medewerkers ook Drie dikke, stijve pikken stonden klaar om te spuiten!

Maar ze deden dat niet, want Rob moest naar binnen. Hij deed zijn handschoenen weer aan en reed het tafeltje dichterbij. Rob positioneerde zich weer tussen de wijd gespreide benen van Leny en keek neer op de drijfnatte, gegeselde vagina van mijn brave echtgenote.

Haar binnenste schaamlippen waren prominent aanwezig en lagen losjes uitgeklapt, alsof ze wilden zeggen: Leny lag uitgeteld en na hijgend achterover op de tafel, amper bewust van wat er gebeurde. Een van de beide medewerkers liep stilletjes naar binnen. Hij kwam aan de zijkant, ter hoogte van haar heup, te staan.

Rob pakte een watje met ontsmettingsmiddel en zacht deppend ontsmette hij het gebied rond de dikke clit van Leny. Leny schrok en keek ongekend geil naar Rob. Daar lag mijn saaie echtgenote: En ik, ik stond machteloos, maar wel met een hele harde pik, toe te kijken.

Rob pakte de tang en het te piercen ringetje. De medewerker legde beide handen op de natte, volle schaamlippen van Leny, pakte ze op en trok ze uit elkaar en omhoog. Zodoende kwam haar volle clitje goed omhoog. Ik werd nog jaloerser, want nu zit weer een andere kerel aan de gleuf van mijn vrouw! Ineens deed Rob zijn broek open en liet zijn knalharde stijve uit zijn broek komen.

Leny zag dit niet, die kwam nog steeds bij van haar orgasme en verheugde zich volgens mij op nog meer prikkels op haar clit. Rob zette de tang op de clit en duwde in een keer de piercing door haar clitoris. Leny kreunde luid en kwam half omhoog. Rog sloot de piercing en speelde er iets mee! Leny kreunde nog harder, deels vanwege de pijn, deels vanwege geilheid.

Rob bleef dit doen en ondertussen schoof hij zijn knalharde pik diep in de drijfnatte kut van mijn jarige echtgenote. Leny begreep het niet goed, maar werd enorm geil van de dikke pik in haar kut en het gemanoeuvreer aan haar gepiercte clit. Rob beukte dieper en dieper. Ondertussen knoopte de andere medewerker de jurk verder open en pakte een dikke tiet van Leny beet.

Hij masseerde de borst en kneep zachtjes in de samengetrokken tepel. Ook nu vroeg Leny wat er gebeurde, en ook nu antwoordde de medewerker dat het allemaal was om haar af te leiden van de pijn. Rob bleef de pijn opwekken door zachtjes aan de piercing te trekken, maar Leny voelde eigenlijk alleen maar de dikke heen en weer schuivende pik van Rob in haar soppende neukgrotje.

De medewerker likte inmiddels de tepel en legde een hand van Leny om zijn stijve penis. Leny leek in trance, begon soepel de jonge pik af te trekken, terwijl ze steeds harder begon te kreunen op de pik van Rob. Die had inmiddels de piercing los gelaten en had Leny's brede heupen stevig beet gepakt, zodat hij hard door kon beuken in de drijfnatte poes van Leny.

Ik keek geschokt en opgewonden toe. Ik kon geen stap verzetten, geen enkele keer knipperen met mijn ogen en slikken kon ik niet vanwege mijn droge mond. Mijn brave Leny werd zo intens geneukt! Zoiets had ik nog nooit gezien! Ik hoorde via de geluidsinstallatie inmiddels ook steeds meer het gesop van Leny's geile kutje.

Oohh, wat geil allemaal! Ik had Leny nog nooit zo zien genieten, ik had haar ook nog nooit zo kunnen laten genieten, maar dankbaar voor Rob kon ik niet zijn. Ik zag dat Leny heel diep begon klaar te komen. Ondertussen rukte ze super snel aan de jonge pik, ik zag dat ze m erg stevig vast had en daar kwamen de klodders sperma uit de harde piemel.

Leny moest het voelen, want de klodders kwamen op haar buik en heup. Rob voelde haar kut nog natter worden, ze leek wel te squirten! Bij elke penetratie persten druppels kutvocht zich naar buiten, zodat Rob een steeds natter kruis kreeg.

Rob kwam ook klaar. Hij gooide zijn hoofd achterover, neukte nog even lekker door en spoot zijn dikke zaad diep tegen de oude baarmoedermond van Leny.

Leny spreidde haar benen nog verder, duwde haar bekken nog meer omhoog en naar voren en kreunde zo hard, dat de geluidsboxen kraakten. Met een dikke blote tiet, sperma op haar buik en een getatoeëerde pik in haar drijfnatte kut kwam ze heftig klaar! Zwaar hijgend lag ze helemaal slap op de behandelkamer. De jonge medewerker deed zijn broek docht en liep stilletjes naar de koffiekamer, een high five gevend aan zijn ook klaargekomen collega. Rob haalde zijn drijfnatte, halfstijve pik uit de open kut van Leny, deed zijn broek dicht en begon op te ruimen.

Leny lag nog met haar benen wijd en kwam een beetje bij. Ik kon haar piercing goed zien tussen haar kale schaamlippen. Leny wankelde overeind, zocht met licht gespreide benen naar haar grote onderbroek, trok deze aan en wankelde naar de shop. Daar kwam ik haar tegen. De blik in haar ogen zal ik nooit meer vergeten, zo bevredigd, zo geil, zo opgewonden, zo anders Stilzwijgend reden we naar huis en Leny had nog enkele dagen een pijnlijk poesje.

Maar ik voelde aan alle kanten dat ik een andere echtgenote terug heb gekregen na ons bezoek aan Brabant. Haar blik, houding en woordkeus was veranderd.
kut met piercing kutje voelen

..
Seks adressen masturberen in het bos

  • Oudekutten natte pik
  • Tiener orgy negerinne kut
  • Grote prammen ssex film
  • Gratis neuken tilburg amsterdam noord sex
Geile homo films sex in de rimboe


We hebben drie volwassen dochters. Ik heb een saaie administratieve functie, Leny werkt op het gemeentehuis, bij de afdeling financiën.

Toen we trouwden deden we regelmatig aan seks, ik was haar eerste vriend, maar met name na de drie bevallingen werd dat steeds minder. Nu doen we het nog enkele malen per jaar. Ik ben zelf iets te zwaar, heb een pik van 14 cm. Leny is ook iets te zwaar, waardoor haar borsten naar cup D zijn gegaan. Leny is altijd nogal saai gekleed, nooit spannend oid. Ik kijk af en toe porno, Leny vindt porno vreselijk.

Ik hou van geschoren poesjes, Leny vindt dat raar. Je begrijpt, dit schiet niet op. Onze middelste dochter heeft enkele piercings en tattoos en Leny vindt dat zo leuk, dat wil ze ook! Ik ben er op tegen en zo langzamerhand ben ik doodmoe van het gezeur hierover. Toen Leny er weer over begon heb ik vanuit frustratie geroepen dat ze een piercing mocht, maar dat ik bepaalde op welke plek en dat ik bepaalde door wie het gedaan werd! Ik zou haar wel krijgen en wist precies wat ze niet fijn zou vinden.

Na enige bedenktijd vond Leny mijn voorstel goed. Dit had ik niet verwacht Ik riep dat de piercing in haar clitoris aangebracht moest worden, nergens anders, en dat ze daarvoor zichzelf zou moeten scheren en dat een vreemde tussen haar benen moest kijken. Leny was geschokt, verkleurde meteen en liep weg. Dit vond ze echt gemeen! Na een week vertelde ze dat ze die piercing toch wilde Ik was verbijsterd, want zo was Leny niet!

Maar goed, ik ging meteen op internet op zoek naar een dubieuze piercer en uiteindelijk vond ik een piercer in Brabant die al enkele malen aangeklaagd was vanwege grensoverschrijdend gedrag bij vrouwelijke klanten. Hij was nooit veroordeeld, vanwege gebrek aan bewijs, maar iedereen wist dat hier toch wat meer aan de hand was. Ik maakte een afspraak. Het was de eerste 2 maanden vol, alleen a. Ik legde Leny voor dat in Brabant er nog een plekje was en dat een man het zou doen.

Ik wist bijna zeker dat Leny toch zou weigeren, maar uiterst verlegen stemde ze toe. Om eerlijk te zijn zat ik erg met deze situatie in mijn maag.

Ik wilde echt niet dat een vreemde vent uitgebreid het behaarde gleufje van mijn vrouw zou bekijken, betasten, enz. Wie A zegt, moet ook B zeggen. Uiteindelijk vertrokken we op maandagochtend richting Brabant. Ik zette Leny af, parkeerde de auto in een parkeergarage en kwam enkele minuten laten de tattooshop in. Het was helemaal leeg. Twee jonge medewerkers, helemaal onder de tattoos, waren bezig was spulletjes op te ruimen. Leny ging net een afgesloten ruimte binnen, achter een een vent van midden dertig aan.

Dat was waarschijnlijk de piercer. De twee jongere medewerkers keken naar mij en ik gaf aan alleen even rond te willen kijken. Ze hadden niet door dat ik bij Leny hoorde. Ineens liepen beide jongemannen gehaast de koffiekamer van de shop in, mij alleen achterlatend.

Ik liep langzaam achter hen aan, zag dat zij de koffiekamerdeur niet goed afgesloten hadden en door de ruime kier van de niet goed afgesloten koffiekamerdeur zag ik diverse ramen waardoor je een behandelruimte kon inkijken. In die behandelruimte zaten Leny en de piercer aan een tafeltje en Leny moest enkele documenten ondertekenen iets met garantie, niet-aansprakelijk, enz. Het viel me al snel op dat je de behandelruimte goed ik kon kijken, maar Leny leek dat niet te zien.

Het bleek later, dat zij alleen maar spiegels zag, waarbij zij dacht dat die spiegels er waren om de aangebrachte tattoos en piercings te bewonderen. In ieder geval, vanuit deze koffiekamer had je uitmuntend zicht op de behandelkamer die er stond. Een tafel met van die gynaecologische kniesteunen.

Leny kon ik via enkele geluidsboxen goed horen. Ze bespraken de behandeling. Ik zag aan Leny dat ze zich erg opgelaten voelde, ze had rode blosjes en ze trilde iets. Ze zat namelijk aan tafel met de eerste man na mij , die haar poes zou zien en aanraken. De piercer, Rob, legde uit dat de verdoving goed zou werken, dat hij met een assistent de piercing zou aanbrengen, hij legde de nabehandeling uit en eventuele complicaties.

En toen was het zo ver! Leny werd uitgenodigd om op de tafel te gaan liggen. Leny had vanmorgen een uiteraard nogal degelijke jurk aangetrokken omdat dat makkelijker zou zijn. Leny stond op, deed trillend haar grote onderbroek uit en klom op de tafel. Angstvallig hield ze haar knieën bij elkaar en deed ze nog niet in de beugels.

Rob trok een tafeltje op wieltjes naar zich toe met daarop diverse materialen. Terwijl Leny geholpen werd om haar benen in de beugels te doen, verplaatste Rob de beugels in een wijde stand. Leny schoof langzaam haar jurk omhoog en daar zag ik voor het eerst haar geschoren kut. De dames kleedden ons helemaal uit zodat wij naakt onderuit gezakt op de bank zaten.

Marja ging op een gegeven moment met haar kale natte kutje op de rechtopstaande stijve dikke lul van kees zitten met haar gezicht naar hem toe en begon rustig op en neer te neuken.

Sonja ging met haar billen gekeerd naar ons staan en trok haar slipje uit waardoor wij nog steeds geen zicht hadden op haar kale natte en gepiercte kutje. Sonja liet zich langzaam achterover zakken en geleide met haar hand mijn lul richting haar kale kutje.

Ik voelde hoe sonja mijn eikel tegen haar kutlippen duwde en zich een klein stukje liet zakken, waardoor mijn eikel in haar kutje verdween. Ik kon duidelijk de ringen door haar kutlippen langs de zijkant van mijn harde lul voelen. Doordat sonja nog verder zakte werden haar kutlippen als vanzelf iets naar binnen getrokken waardoor het gladde bolletje die aan de onderkant van haar kittelaar piercing zat tegen de onderkant van mijn lul gleed.

Doordat ook deze piercing iets naar binnen getrokken werd tijdens het neuken werd haar kittelaar aan de bovenkant bijzonder gestimuleerd door het bolletje met de kleine puntige stekeltjes. Door dat bijzondere gevoel van de piercings die langs mijn lul gleden werd mijn lul keihard en stond recht overeind. Bij iedere beweging die sonja nu maakte begon ze steeds harder te kreunen. Marja en sonja draaiden hun hoofden naar elkaar toe en begonnen elkaar lekker te tongen.

Ondertussen was kees ook aardig opgewonden geraakt van het gekreun van zijn eigen vrouw die op mijn lul zat te rijden en van het natte kutje van marja die hem zat te neuken. Hij stak zijn handen onder het t-shirt van marja en wilde haar borsten strelen.

Toen hij zijn handen op haar borsten wilde leggen schrok hij een beetje en deed verschrikt het t-shirt van marja omhoog om te kijken wat hij precies aan haar tepels voelde.

Marja trok gelijk haar t-shirt over haar hoofd uit en ondersteunde haar borsten met haar handen om vol trots de tepelpiercings aan haar buurman te laten zien. Kees zijn mond viel open en zei dat hij het een schitterend en vooral geil gezicht vond om te zien.

De mooie borsten van zijn buurvrouw gepierct met mooie gouden ringen. En pakte met beide handen haar borsten en streelde haar tepels.

Sonja volgde nauwlettend de reactie van haar man kees hoe hij reageerde op de piercings. En gaf marja en mij een vette knipoog. Marja kreunde nu ook omdat ze voelde dat de lul van kees in haar kutje nog wat dikker was geworden van zijn opwinding. Ondertussen had ik mijn armen om de heupen van sonja gedaan en pakte op de tast de piercing ringen beet en trok zo een beetje aan haar kutlippen.

Waardoor sonja nog meer begon te kreunen en het kutgeil uit haar kutje liep. Sonja vond dat het tijd geworden was om haar man haar piercings te laten zien en zei tegen kees dat hij zijn ogen dicht moest doen en dicht houden. Kees deed wat er van hem gevraagd werd en marja en sonja stapte van onze lullen af. Sonja trok haar t-shirt uit en marja ging achter sonja op haar knieën zitten.

Ze deed haar armen om de heupen van sonja en pakte de kutlippiercings beet en trok haar kutlippen uit elkaar. Sonja kreunde zachtjes en liet zich langzaam over de rechtopstaande lul van haar man glijden. Toen ze de lul van haar man helemaal in zich had zitten liet marja de ringen los waardoor kees deze niet langs zijn lul had voelen glijden. Ze pakte de handen van haar man en bracht deze naar haar borsten. Toen kees zijn handen op haar borsten legde voelde hij ook gelijk de tepelpiercings bij zijn vrouw en deed snel zijn ogen open.

Ook de piercings bij sonja vond kees bijzonder mooi. Omdat sonja supergeil was geworden stonden haar tepels als vingerhoedjes op haar borsten met daar doorheen de gouden ringen, niet te groot en ook niet te klein.

Kees vond het schitterend en gaf sonja een heerlijke tongzoen. Tegelijkertijd begon sonja langzaam met haar heupen te bewegen en schoof langzaam van voor naar achteren. Hierdoor voelde kees nog steeds niet de kutlippiercings, maar sonja tikte wel iedere keer met de piercing die door haar kittelaar zat tegen kees zijn lul aan en stimuleerde hierdoor zichzelf met het andere bolletje met de stekeltjes boven op haar kittelaar.

Sonja begon steeds geiler te kreunen en ging ondertussen op en neer bewegen op kees zijn keiharde lul. Toen ze dat deed voelde kees iedere keer wat langs zijn lul glijden en duwde zijn vrouw wat achterover. Sonja leunde zo ver mogelijk naar achteren door haar handen op kees zijn knieën te steunen zodat ze niet van de bank kon vallen.

Door deze houding kreeg kees een schitterend uitzicht op de kale kut van zijn vrouw en zag wat er telkens langs zijn lul gleed. Ook deze piercings vond hij zeer mooi en streelde met zijn duim over de piercing door haar kittelaar. Dit was teveel voor sonja en kwam gillend klaar. Omdat het voor kees ook bijzonder opwindend was kwam hij ook diep in zijn vrouw haar kut klaar en spoot haar helemaal vol met zijn sperma.

Marja was ondertussen weer op mijn lul gaan zitten en neukte me in een vlot tempo. Omdat ze met haar gezicht naar mij toe zat had ik een schitterend uitzicht op de op en neer deinende borsten met de versierde tepels en streelde en kneep hierin waardoor marja ook snel klaarkwam. Sonja was op de schoot van kees blijven zitten en begon weer zachtjes te neuken op de stijf gebleven lul van haar man. Sonja en marja wilde wel uitproberen wat ze allemaal met hun piercings konden doen.

Sonja en marja wilden wel uitproberen wat ze allemaal met hun piercings konden doen en vroegen aan mij alles uit te proberen wat mij te binnen schoot. Ik dacht even na en maakte een klein plannetje. Ik zei dat sonja op haar rug op het salontafeltje moest gaan liggen. Ik pakte een aantal elastiekjes en maakte deze vast aan haar tepelpiercings. Toen zei ik tegen marja dat zij op haar buik op sonja moest gaan liggen, wat zij ook gaarne deed.

Terwijl de dames elkaar aan het tongzoenen waren streelde sonja marja haar rug en haar billen en maakte ik de elastiekjes kruislings vast aan de tepelpiercings van marja. Terwijl ze praat kijk ik haar aan maar kan ook niet laten misschien wat te lang vooruit naar het strakke leer bij haar kruis te kijken. Ze kijkt me wat langer aan. Ze trekt haar buik een beetje in en maakt haar riem los. De knoop en ritssluiting volgen. Ze duwt het strak zittende leer naar beneden.

Een heerlijk knisperend geluid. Het eerste stukje gaat lastig maar dan gaat het makkelijker. Ik merk dat ze geen ondergoed onder haar leren broek draagt. Ze zet een stap dichterbij en showt haar piercing. Ik buig wat voorover als we beiden opeens opkijken. De deur van de woonkamer slaat open en Danielle sprint binnen. Die heeft ze dankzij mij. Cynthia en ik kijken elkaar bewegingsloos aan en als ik terug naar Danielle kijk heeft ze haar strakke jeans over haar stevige billen naar beneden getrokken en duwt ze haar kale poesje naar voren terwijl ze met haar rechter wijsvinger het ringetje op en neer beweegt.

Ik ben naar Kevin. We horen de voordeur dichtslaan. Cynthia staat nog steeds voor me. Ik kijk haar aan en dan naar haar gepiercete kutje.

Ik kijk haar nogmaals aan. Ze kijkt me strak aan en haar mondje staat wat open. Ik trek haar naar me toe, mijn tong onder haar piercing en begin haar als een bezetene te likken. Ik voel de bolletjes van de piercing bewegen, ik proef haar geile perfecte kutje en ik hoor haar kreunen.

Ik trek haar nog strakker tegen me aan en terwijl mijn tong en lippen op en neer gaan voel ik hoe ze steeds natter wordt en haar adem af en toe stokt. Ze strekt haar nek en wrijft met de handen door haar haar. Haar andere hand verdwijnt onder haar shirtje bij haar rechterborst. Ik weet niet hoe lang ik met haar bezig ben geweest. Ik bleef maar doorgaan. Ze kon er ook geen genoeg van krijgen. Ik stond op springen. Ik trok mijn broek naar beneden, draai haar om en druk haar rug naar beneden tot ze met haar handen op het aanrecht leunt.

Duw haar groene shirtje verder omhoog zodat ik de tattoo op haar onderrug zie. We gaan steeds sneller. Ik lik haar in de nek en hoor van dichtbij hoe ze kreunt. Het tempo gaat nog wat omhoog. Bij iedere duw in haar kreun ik. Ze komt langzaam rechtop staan en kust me met een lange tongzoen. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

kut met piercing kutje voelen

Sex nl oma thuisontvangst almelo


Bewonderde zichzelf in de spiegel en was dolenthousiast. Trok alleen haar t-shirt aan en ging direct naar haar buurvrouw. Kees was nog aan het werk en marja deed gelijk haar t-shirt omhoog voor sonja. Sonja vond het ook schitterend en was een beetje jaloers.

Ik stelde haar gerust dat ik voor haar ook wat nieuws had, waardoor sonja nieuwsgierig werd. Ik liet eerst alleen de ringetjes zien aan sonja en vroeg of ik ze ook gelijk mocht aanbrengen. Sonja ging gelijk naar de slaapkamer, kleedde zich uit en ging op het bed liggen.

Marja en ik bogen over sonja haar borsten heen, haalde de oude ringen eruit en brachten de nieuwe tepelringen aan. Daarna deed sonja haar benen wijd en ging ik op mijn knieën tussen haar benen zitten en haalde eerste de oude ringen eruit en bracht ook hier de nieuwe ringen aan.

Als verrassing zei ik tegen sonja dat ze nog even moest blijven liggen en haalde de piercing door haar kittelaar eruit en bracht het nieuwe staafje aan met het bolletje met stekeltjes naar boven. Deze rustte inderdaad mooi aan de boven kant op haar kittelaar. Marja gaf sonja een spiegel zodat ze zichzelf kon bewonderen en was zeer blij met de mooie ringen.

Toen sonja op wilde staan deed ze haar benen bij elkaar en voelde hoe het bolletje met stekeltjes langs haar kittelaar schuurde en er begon gelijk enige opwinding in haar kutje te komen. Ze liep een rondje rond het bed en vertelde tegen marja en mij dat ze gelijk een natte kut kreeg van het gekriebel van dat bolletje.

Ik vertelde dat ze dit staafje in moest houden zodat ze vanavond flink opgegeild zou zijn als we het tegen kees zouden zeggen en laten zien. Sonja stemde hiermee in en ging zich weer aankleden en wij gingen weer naar ons eigen huis.

Na het eten om ongeveer 8 uur hadden we afgesproken dat de buren een borreltje zouden komen drinken. De buurvrouw wil piercings. Marja en ik hadden al een aantal dingetjes klaargelegd onder de bank zodat we die spullen direct konden pakken. Ook had ik al de videocamera op het statief naast de bank gezet om alles weer op te kunnen nemen.

Toen we eenmaal aan de borrel zaten begonnen sonja en marja elkaar een beetje te strelen ten teken dat ze wilde beginnen met vrijen en zette ik de videocamera aan. Kees zat een beetje raar te kijken maar vond het niet vreemd want we hadden wel vaker met elkaar geneukt.

Om het nog steeds een verrassing voor kees te houden hielden de dames hun t-shirt aan waardoor de tepelpiercings nog niet zichtbaar werden, maar trokken ze alleen de broek uit van marja zodat die met haar kale kut open en bloot op de bank zat.

Om onze lullen lekker stijf te maken gingen de dames daarna tussen onze benen op hun knieën zitten om ons lekker te pijpen.

Daarbij zeiden ze dat wij niets mochten doen en onze handen thuis moesten houden. Ik wist wel waarom, maar kees wist nog steeds van niets. De dames kleedden ons helemaal uit zodat wij naakt onderuit gezakt op de bank zaten. Marja ging op een gegeven moment met haar kale natte kutje op de rechtopstaande stijve dikke lul van kees zitten met haar gezicht naar hem toe en begon rustig op en neer te neuken.

Sonja ging met haar billen gekeerd naar ons staan en trok haar slipje uit waardoor wij nog steeds geen zicht hadden op haar kale natte en gepiercte kutje. Sonja liet zich langzaam achterover zakken en geleide met haar hand mijn lul richting haar kale kutje.

Ik voelde hoe sonja mijn eikel tegen haar kutlippen duwde en zich een klein stukje liet zakken, waardoor mijn eikel in haar kutje verdween.

Ik kon duidelijk de ringen door haar kutlippen langs de zijkant van mijn harde lul voelen. Doordat sonja nog verder zakte werden haar kutlippen als vanzelf iets naar binnen getrokken waardoor het gladde bolletje die aan de onderkant van haar kittelaar piercing zat tegen de onderkant van mijn lul gleed. Doordat ook deze piercing iets naar binnen getrokken werd tijdens het neuken werd haar kittelaar aan de bovenkant bijzonder gestimuleerd door het bolletje met de kleine puntige stekeltjes.

Door dat bijzondere gevoel van de piercings die langs mijn lul gleden werd mijn lul keihard en stond recht overeind. Bij iedere beweging die sonja nu maakte begon ze steeds harder te kreunen. Marja en sonja draaiden hun hoofden naar elkaar toe en begonnen elkaar lekker te tongen. Ondertussen was kees ook aardig opgewonden geraakt van het gekreun van zijn eigen vrouw die op mijn lul zat te rijden en van het natte kutje van marja die hem zat te neuken.

Hij stak zijn handen onder het t-shirt van marja en wilde haar borsten strelen. Toen hij zijn handen op haar borsten wilde leggen schrok hij een beetje en deed verschrikt het t-shirt van marja omhoog om te kijken wat hij precies aan haar tepels voelde. Marja trok gelijk haar t-shirt over haar hoofd uit en ondersteunde haar borsten met haar handen om vol trots de tepelpiercings aan haar buurman te laten zien. Kees zijn mond viel open en zei dat hij het een schitterend en vooral geil gezicht vond om te zien.

De mooie borsten van zijn buurvrouw gepierct met mooie gouden ringen. En pakte met beide handen haar borsten en streelde haar tepels. Sonja volgde nauwlettend de reactie van haar man kees hoe hij reageerde op de piercings. En gaf marja en mij een vette knipoog. Marja kreunde nu ook omdat ze voelde dat de lul van kees in haar kutje nog wat dikker was geworden van zijn opwinding. Ondertussen had ik mijn armen om de heupen van sonja gedaan en pakte op de tast de piercing ringen beet en trok zo een beetje aan haar kutlippen.

Waardoor sonja nog meer begon te kreunen en het kutgeil uit haar kutje liep. Sonja vond dat het tijd geworden was om haar man haar piercings te laten zien en zei tegen kees dat hij zijn ogen dicht moest doen en dicht houden. Kees deed wat er van hem gevraagd werd en marja en sonja stapte van onze lullen af.

Sonja trok haar t-shirt uit en marja ging achter sonja op haar knieën zitten. Ze deed haar armen om de heupen van sonja en pakte de kutlippiercings beet en trok haar kutlippen uit elkaar. Drie dikke, stijve pikken stonden klaar om te spuiten! Maar ze deden dat niet, want Rob moest naar binnen. Hij deed zijn handschoenen weer aan en reed het tafeltje dichterbij.

Rob positioneerde zich weer tussen de wijd gespreide benen van Leny en keek neer op de drijfnatte, gegeselde vagina van mijn brave echtgenote. Haar binnenste schaamlippen waren prominent aanwezig en lagen losjes uitgeklapt, alsof ze wilden zeggen: Leny lag uitgeteld en na hijgend achterover op de tafel, amper bewust van wat er gebeurde.

Een van de beide medewerkers liep stilletjes naar binnen. Hij kwam aan de zijkant, ter hoogte van haar heup, te staan. Rob pakte een watje met ontsmettingsmiddel en zacht deppend ontsmette hij het gebied rond de dikke clit van Leny.

Leny schrok en keek ongekend geil naar Rob. Daar lag mijn saaie echtgenote: En ik, ik stond machteloos, maar wel met een hele harde pik, toe te kijken.

Rob pakte de tang en het te piercen ringetje. De medewerker legde beide handen op de natte, volle schaamlippen van Leny, pakte ze op en trok ze uit elkaar en omhoog. Zodoende kwam haar volle clitje goed omhoog. Ik werd nog jaloerser, want nu zit weer een andere kerel aan de gleuf van mijn vrouw! Ineens deed Rob zijn broek open en liet zijn knalharde stijve uit zijn broek komen. Leny zag dit niet, die kwam nog steeds bij van haar orgasme en verheugde zich volgens mij op nog meer prikkels op haar clit.

Rob zette de tang op de clit en duwde in een keer de piercing door haar clitoris. Leny kreunde luid en kwam half omhoog. Rog sloot de piercing en speelde er iets mee!

Leny kreunde nog harder, deels vanwege de pijn, deels vanwege geilheid. Rob bleef dit doen en ondertussen schoof hij zijn knalharde pik diep in de drijfnatte kut van mijn jarige echtgenote. Leny begreep het niet goed, maar werd enorm geil van de dikke pik in haar kut en het gemanoeuvreer aan haar gepiercte clit. Rob beukte dieper en dieper. Ondertussen knoopte de andere medewerker de jurk verder open en pakte een dikke tiet van Leny beet.

Hij masseerde de borst en kneep zachtjes in de samengetrokken tepel. Ook nu vroeg Leny wat er gebeurde, en ook nu antwoordde de medewerker dat het allemaal was om haar af te leiden van de pijn.

Rob bleef de pijn opwekken door zachtjes aan de piercing te trekken, maar Leny voelde eigenlijk alleen maar de dikke heen en weer schuivende pik van Rob in haar soppende neukgrotje. De medewerker likte inmiddels de tepel en legde een hand van Leny om zijn stijve penis. Leny leek in trance, begon soepel de jonge pik af te trekken, terwijl ze steeds harder begon te kreunen op de pik van Rob.

Die had inmiddels de piercing los gelaten en had Leny's brede heupen stevig beet gepakt, zodat hij hard door kon beuken in de drijfnatte poes van Leny.

Ik keek geschokt en opgewonden toe. Ik kon geen stap verzetten, geen enkele keer knipperen met mijn ogen en slikken kon ik niet vanwege mijn droge mond. Mijn brave Leny werd zo intens geneukt! Zoiets had ik nog nooit gezien! Ik hoorde via de geluidsinstallatie inmiddels ook steeds meer het gesop van Leny's geile kutje.

Oohh, wat geil allemaal! Ik had Leny nog nooit zo zien genieten, ik had haar ook nog nooit zo kunnen laten genieten, maar dankbaar voor Rob kon ik niet zijn. Ik zag dat Leny heel diep begon klaar te komen. Ondertussen rukte ze super snel aan de jonge pik, ik zag dat ze m erg stevig vast had en daar kwamen de klodders sperma uit de harde piemel. Leny moest het voelen, want de klodders kwamen op haar buik en heup.

Rob voelde haar kut nog natter worden, ze leek wel te squirten! Bij elke penetratie persten druppels kutvocht zich naar buiten, zodat Rob een steeds natter kruis kreeg. Rob kwam ook klaar. Hij gooide zijn hoofd achterover, neukte nog even lekker door en spoot zijn dikke zaad diep tegen de oude baarmoedermond van Leny.

Leny spreidde haar benen nog verder, duwde haar bekken nog meer omhoog en naar voren en kreunde zo hard, dat de geluidsboxen kraakten. Met een dikke blote tiet, sperma op haar buik en een getatoeëerde pik in haar drijfnatte kut kwam ze heftig klaar!

Zwaar hijgend lag ze helemaal slap op de behandelkamer. De jonge medewerker deed zijn broek docht en liep stilletjes naar de koffiekamer, een high five gevend aan zijn ook klaargekomen collega.

Rob haalde zijn drijfnatte, halfstijve pik uit de open kut van Leny, deed zijn broek dicht en begon op te ruimen. Leny lag nog met haar benen wijd en kwam een beetje bij. Ik kon haar piercing goed zien tussen haar kale schaamlippen. Leny wankelde overeind, zocht met licht gespreide benen naar haar grote onderbroek, trok deze aan en wankelde naar de shop. Daar kwam ik haar tegen. De blik in haar ogen zal ik nooit meer vergeten, zo bevredigd, zo geil, zo opgewonden, zo anders Stilzwijgend reden we naar huis en Leny had nog enkele dagen een pijnlijk poesje.

Maar ik voelde aan alle kanten dat ik een andere echtgenote terug heb gekregen na ons bezoek aan Brabant. Wist je dat niet?. Weer keek ze me aan. Het werd stil en een beetje ongemakkelijk keek ze me aan. Bloosde ze nou een beetje? Ik zei haar dat ik haar dat niet ging vertellen als ze me toch niet geloofde.

We werkten weer een tijdje door. Ik besloot de uitdaging aan te nemen. Een half uurtje later belde ik bij Jacq aan. Ze deed al snel open, ze zei niks en draaide zich om. Terwijl ze voor me uit de gang in liep keek ik met bewondering naar haar billen die heerlijk strak in echte bluejeans waren verpakt.

Verder droeg ze een wit shirtje met daarover heen een geruite bloes, haar lange zwarte haren golfden over haar schouders en rug. In de woonkamer draaide ze zich naar me toe. Raad ik het in één keer goed dan moet jij vier opdrachten vervullen, raad ik het niet dan mag jij mij vier opdrachten geven. Daarna mag jij bij mij raden en gelden dezelfde regels. Bij de volgende ronde gaat het om drie opdrachten. Ze keek me aan; ‘alles wat je wilt. Ik begon om haar heen te lopen om haar grondig te bestuderen.

Ongegeneerd keek ik naar haar borsten, strak en hard met tepeltjes die lichtjes door de stof heen prikten. Jacq’s ogen schitterden en er verscheen een glimlach op haar gezicht. Jacq haalde haar schouders op en begon haar jeans knoopje voor knoopje open te maken ondertussen bleef ze me aankijken. Ik keek niet naar haar maar naar haar handen die langzaam haar broek naar beneden drukten.

Zachtjes drukte ik haar naar achteren in een grote fauteuil, pakte de stof van haar broek en string en trok de spijkerbroek uit. Ze lag half in de stoel en haar voeten vielen tegen mijn borstkas. Ik keek over haar knieën naar beneden, maar omdat ze haar benen gesloten had kon ik alleen maar het dunne streepje van haar schaamhaar zien. Ze bleef me aankijken. Ze daagde me uit met haar ogen. Ik nam haar enkels in mijn handen en trok haar benen uit elkaar.

Haar kut was donkerrood; opgewonden. Ik liet mijn handen tussen haar benen naar beneden glijden terwijl ik op mijn knieën zakte. Met mijn duimen spreidde ik haar grote schaamlippen. De kleine schaamlippen piekten iets naar buiten. Daartussen glom haar binnenste zacht roze. Een klein wit druppeltje geil balanceerde op het randje van haar gaatje. Ik snoof haar vrouwengeur op en kon me bijna niet beheersen om van haar sap te proeven.

Mezelf tot het uiterste beheersend liet ik mijn duimen omhoog naar klitje gaan en zachtjes drukte ik het velletje rondom haar knopje naar achteren. Toen liet ik haar los en ging recht staan. Hier is geen piercing te ontdekken. Of moet ik eerst de opdrachten uitvoeren? Ze stond op en liep om me heen, bestuurde me grondig en ging met haar handen in de richting van mijn kruis zonder me daarbij aan te raken. Mijn lul was, door het spannende spel en de glimmende kut die ik van zo dicht bij had gezien, al behoorlijk stijf.

Volgens mij heb jij een eikelpiercing. Ze bleef me aankijken terwijl ze tergend langzaam mijn gulp openritste. Haar koele hand ging achter het elastiek van mijn boxer.

kut met piercing kutje voelen