Lekker jong en geil twee meisjes vingeren

lekker jong en geil twee meisjes vingeren

..

Lekker zuigen thaise massage pijpen


lekker jong en geil twee meisjes vingeren

..

Hoe ga je daarmee om? Meisjes van een jaar of 2 à 3 tot een jaar of 6 à 7 kunnen wippen, friemelen, schuren en schuiven tot ze ervan gaan zuchten, zweten, en rood aanlopen. Ouders en leerkrachten durven er nauwelijks over te praten maar deze meisjes zijn gewoon aan het masturberen. Praktisch alle kinderen beginnen rond hun 2e jaar met friemelen aan hun geslachtsdelen.

Ze doen dat omdat het een lekker en ontspannend gevoel geeft. En als ze het eenmaal 'ontdekt' hebben, gaan ze er vaak ook mee door; jongetjes wat vaker met een hand in hun broek, en meisjes wat vaker met behulp van een object zoals een knuffel, een klimrek, of de spijlen van een kinderstoel. Van jongens wordt eigenlijk nooit gemeld — door ouders en crècheleidsters — dat ze ook een hoogtepunt bereiken, maar bij meisjes wel. Dat kun je zien aan dat zuchten, zweten en rood aanlopen, maar ze kunnen het ook zelf vertellen.

Bijvoorbeeld als ze zeggen "dat ze nog niet klaar zijn". Sommige kinderen houden er op een gegeven moment uit zichzelf mee op, vooral als ze veel afleiding in hun omgeving hebben. Andere kinderen houden er pas mee op als ze merken dat er afkeurend op wordt gereageerd.

Of als vriendjes of vriendinnetjes er iets van zeggen. Rond het 7e jaar weten de meeste kinderen wel dat dat gefriemel iets is wat je maar beter niet te vaak openlijk en in het bijzijn van anderen kunt doen. In principe hoef je niets speciaals te doen. Gewoon niet reageren dus.

Maar als u zich stoort aan dit gedrag, of als u vindt dat uw dochter het niet moet doen in het openbaar, dan kunt er wel iets van zeggen. Vertel haar dan dat ze dit beter straks kan doen, als ze in bed ligt. Reageer niet afkeurend en word niet boos, maar bied haar een alternatief moment en een alternatieve plek. Ook kunt u haar, zodra ze er in de huiskamer mee begint, afleiden door samen iets leuks te doen.

Als u merkt dat ze het in haar eigen bed doet, of op haar eigen kamer, kunt u er maar beter niets van zeggen. Daardoor zal ze begrijpen dat u haar gedrag niet afkeurt, en dat er bepaalde plaatsen zijn waarop ze probleemloos haar gang kan gaan. Als kinderen onophoudelijk masturberen op school, kunt u het 't beste overlaten aan de leerkrachten om daarop te reageren. Voor hen geldt hetzelfde als voor u, namelijk dat ze dit gedrag gewoon kunnen negeren, of dat ze kunnen zeggen dat ze het niet willen hebben.

Ik denk inderdaad niet aan abnormaal sexueel gedrag, volgens mij meer vroegrijp gedrag. Ik vind 10 nog zo jong. Ik denk dat ik vooral worstel met de vraag op welke leeftijd ik "echte" sex geaccepteerd vind en wat nu eigenlijk het verschil is tussen "echte" sex, en naakt spelen en elkaars geslachtsdelen aanraken.

Twee van haar halfzussen zijn beiden op jarige leeftijd zwanger geraakt. In algemene termen heb ik altijd tegen de kinderen gezegd: Beauke maandag 19 augustus Is je dochter donker? Meisjes van Afrikaanse afkomst zijn vaak veel eerder geslachtsrijp en dus misschien ook seksueel actief. Maar ja, tien is wel erg jong Mijn zusje was er ook heel jong bij, die had op haar twaalfde een vriendje waar ze al alles mee deed.

Toen is ze ook met de pil begonnen, maar kan dat in de VS? Ze begint net een beetje borstjes te krijgen maar is nog niet ongesteld.

Volgens mij worden de meisjes uit haar familie laat ongesteld. Haar oudere zus werd net voor haar 14e ongesteld. Ik vind 12 ook nog erg jong voor sex en aan de pil. Zolang dochter nog niet ongesteld is hoeft er in ieder geval geen pil bij en zolang ze met meiden aanrommelt ook niet natuurlijjk. Ik was wel van plan haar meteen aan de pil te doen als ze een vriendje zou krijgen, maar dan dacht ik toch meer aan 14 en niet jonger.

Waarom is het besides the point wat ik vind? Ik vind dat just de kern. Ik heb geen moeite met het verschil aanbrengen rekening houden met omgeving, en vrij en open jezelf kunnen zijn. Maar ik weet dus even niet zo goed hoe vrij ik haar wil laten zijn. En ik ben serieus met mijn vraag: Als ze aan elkaar geslachtsdelen friemelen en daar een lekker gevoel bij krijgen of zelfs klaarkomen dan is dat toch gewoon sex?

Ik heb even geprobeerd te googlen hierop maar vind bijzonder weinig. Allemaal lekker vaag van "doktertje spelen" is normaal en laat een kind vrij in zijn sexuele ontwikkeling. Ik word er nog niet wijzer van. Juniper, zegt precies wat ik niet zo goed uit mijn toetsenbord krijg.

Maak duidelijk aan haar dat ze bij jou met alles terecht kan, ook als het in de omgeving niet geaccepteerd wordt. En probeer ook dicht bij jezelf te blijven sorry voor de kots-uitdrukking , predik geen dingen waar je achter staat. Ik heb even geprobeerd te googlen hierop maar vind bijzonder wienig.

Oh ok, ik snap je probleemstelling nu wat beter: Je worstelt ook nog met de vraag wat jij zelf wil toelaten, klopt dat? Het enige wat je kunt doen is waarschijnlijk duidelijk maken dat je sommige dingen sex met iemand anders bijv alleen doet binnen een relatie en als je wat ouder bent. Ik vraag hier serieus om raad omdat ik het gewoon niet weet. Tot op zekere hoogte kunnen overigens nog wel dingen verbieden, ze is pas 10 en gaat alleen af en toe uit logeren bij die tante of een vriendinnetje.

Als we haar niet laten logeren kan er ook niks gebeuren. Ik neig overigens wel naar wat jij zegt: Ik heb wat boeken over sexuele ontwikkeling bij kinderen uit NL meegenomen maar die helpen me ook niet erg.

Klinkt allemaal erg als laat maar lekker gaan zolang het van beide kanten vrijwillig is. Dochter kennende kan ze echter ook volledig losgaan als ze denkt dat ze van mij groen licht heeft en ik denk dat ik haar toch echt wat te jong vind. Wat niet betekent dat ze haar sexuele gevoelens moet onderdrukken, maar wel dat ze nog maar even moet wachten met anderen daar in te betrekken en tot ze inderdaad een "echt" vriendje of vriendinnetje heeft.

Ik denk trouwens dat ik het volgende stappen plan aan zou houden: Want gezien de preutsheid van haar omgeving, ben jij waarschijnlijk de enige waar ze terecht kan met zulke dingen. Ik vind het heel normaal om te vertellen aan je dochter dat het niet netjes is om bij anderen je kleren uit te trekken.

Want dat vind ik, ondanks dat het vast bij haar ontdekkingsreis hoort, toch wel grensoverschrijdend gedrag. Misschien kan je haar uitleggen dat ze op zichzelf en in haar eigen kamer mag doen wat ze wil, maar dat het niet gepast is je uit te kleden als je ergens anders of met andere mensen slaapt. Anoniem maandag 19 augustus Dan inderdaad vragen wat zij denkt dat sex is. Dat was bij haar broer ook een goede insteek. Ik heb verder ook geen enkele problemen met wat ze op haar kamer uitvoert en ik vind met jezelf spelen alleen maar goed omdat je zo je lichaam goed leert kennen.

Broer was compleet in shock toen ik dat zei en ik moest hem juist kalmeren en uitleggen dat je vanzelf merkt of je daar behoefte aan hebt en dat dat voor iedereen op een andere leeftijd is.

Verder weten ze beiden dat ze altijd bij mij kunnen komen met vragen - zal dat nog wel benadrukken - maar dochter is echt zo gesloten als een oester als het komt op haar eigen gevoelens. Ook sociaal werkster krijgt er na 2 jaar 3x per week! Ze toont haar gevoelens meer indirect. Ik moet er dus vaak naar raden en ik heb het idee dat ik het vaak wel goed heb en dat ze dan aandachtig luistert naar wat ik zeg, maar toch niet toegeeft dat het bij haar speelt.

Overigens gaat het op alle andere fronten heel goed met haar en heeft ze afgelopen jaar enorme vorderingen gemaakt. Ik ga er ook zeker niet met een negatieve insteek in maar ze kan dit echt niet nog een keer bij tante of iemand anders doen want dan is ze automatisch niet meer welkom daar.

Dat reguleert zichzelf wel maar ik wil voorkomen dat ze daarmee een reputatie van "vies meisje" krijgt. Het is en blijft hier verschrikkelijk puriteins.

Ze hebben lange schooldagen, na school is het huiswerk ook vaak best veel , avondeten en dan een uurtje vrije tijd. Soms gaan ze dan samen een stukje fietsen, of met mij mee naar het park, maar dochter wil het liefst op haar DSI spelen bij haar vader in de kamer. In het weekend zijn ze de hele dag bij mij of hun vader.

Buitenspelen met andere kinderen gebeurt niet omdat de kinderen die hier in de buurt wonen veel te slecht opgevoed zijn. Onze kinderen willen niet eens met hen omgaan. Anonymous maandag 11 juni Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn Account aanmaken Al een account? Log dan hier in. Recente artikelen niet beschikbaar. Klik hier om ze nog een keer op te halen. Deze week in VIVA. VIVA op social media Berichten waar je echt blij van wordt?

Dat is bij ons dagelijkse kost. Volg onze socialmediakanalen en je mist er geen een.


Amateur escort brabant erotic massage nijmegen


Vindt zelfs kussen vies, maar wilde wel graag snappen wat zijn piemel allemaal uitvoert natte dromen enzo. Tijd dus voor eenzelfde gesprek met zus maar ik weet echt even niet hoe ik op haar nachtelijke acties moet reageren. Gaarne jullie mening en advies, en als iemand iets vergelijkbaars heeft meegemaakt dan zou dat ook erg helpen. Jemig, volgens mij is dit heel normaal hoor Het was lekker spannend, broeken uit en friemelen. Wij wisten op dat moment nog niks over seks.

Toen mijn nichtje zelf ongesteld was geworden en verteld was over seks wilde ze deze spelletjes niet meer met mij doen. Ik zou het negeren en alleen tante erop wijzen dat ze een verknipt persoon is. If you say one more time that islam is NOT a believe of peace.. I will kill you! Is die tante ook Amerikaanse? Misschien is zij zo puriteins dat ze een onschuldig spelletje - zoiets als doktertje spelen - al opvat als seks en daarmee taboe en onaanvaardbaar.

Ik vind het trouwens niet raar dat die meiden allemaal op een kamer liggen jongens en meiden zijn gescheiden. Vroeger hadden wij ook slaapfeestjes op die leeftijd - wat vooral een melige giechel bende was. Dit is toch geen seks? Dit is doktertje spelen lijkt me. Of heeft tante gezien dat ze echt seksuele handelingen hebben gepleegd met alles erop en eraan.

Goh mijn kinderen zijn zowat de halve zomervakantie met hun vriendjes aan het logeren. En ze zullen vast wel eens "seks" hebben. Even wat meer achtergrond: Over de vader en zijn rol: Hij laat zeker dit soort moeilijke zaken over aan mij en over lastige onderwerpen zegt hij: Daar kan je een heel nieuwe discussie over beginnen maar dat is nu eenmaal hoe het is.

Zijn mening in deze is: De moeder is niet in het spel. De kinderen zijn bij haar weggehaald wegens verwaarlozing en ze vindt het niet de moeite waard om een bezoekregeling aan te vragen zolang die niet officieel is mogen wij de kinderen niet bij haar brengen. Dan woon ik in Amerika, in een achtergebleven gebied en de cultuur van mijn man en de familie van de kinderen is zwart ghetto. Dat is echt een heel groot verschil met wat - vermoed ik - de gemiddelde Viva lezeres kent.

De kinderen hebben nog helemaal geen sexuele voorlichtig op school gehad. Wel op een zomerkamp, maar dat ging meer over SOA's en voorbehoedsmiddelen. Het is vast een vooroordeel, maar zijn ze in die omgeving niet sowieso jonger bezig met seks dan wat wij gewend zijn? Dit betekent dus ook dat je ze goede voorlichting moet geven.

Als ze dat niet op school krijgen, en je man laat moeilijke onderwerpen aan jou over, lijk je mij de aangewezen persoon om een gesprek met de dochter aan te gaan. Hou het luchtig en in vertrouwen. Dan zul je vanzelf merken of dit soort spelletjes doktertje spelen zijn of niet.

Vertel daar ook bij dat vrijen erg prive is, maar dat ze met jou overal over kan praten, ook over nare dingen. Liza, ik kan me voorstellen dat jouw 'normale' reactie, vanuit jezelf bedoel ik daarmee, heel anders is dan de 'normale' reactie vanuit de cultuur van jouw vriend. Jouw reactie ligt waarschijnlijk wel dicht bij de viva vrouwen, maar die van je vriend en de tante niet. Dat lijkt me ontzettend lastig, want je moet een middenweg vinden tussen wat volgens jou het goede is en wat in de omgeving geaccepteerd is.

De tip om stiefsochter te vragen wat volgens haar seks is, lijkt me een mooie opening voor een gesprek. En ik zou ook aan tante vragen wat ze precies gezien heeft ook de vorige keren. Laat haar weten dat ze altijd bij je terecht kan met haar vragen en twijfels. En dat het ontdekken van haar eigen lichaam en gevoelens nooit slecht kan zijn. Je vindt vast een bewoording die past in haar cultuur en achtergrond.

Overigens deed ik ook zulke spelletjes met mijn nichtje en mijn eerste vriendje en vond dit zo normaal dat ik het er gewoon met mijn ouders over kon hebben. Dan over wat er gebeurd is: Het wordt gezien als iets vies en details doen niet ter zake. Ik ga natuurlijk eerst mijn dochter vragen naar haar verhaal.

Helaas is dochter een moeilijke prater, volledig contrast met haar broer. Wanhoop is niet aantrekkelijk. Als jij al na vier minuten haar bh-sluiting met militaire precisie hebt geïnspecteerd en exact de omvang van haar love handles kan beschrijven, kom je nergens. Dat is geen verleiding, dat is sexual harassment.

Neem de tijd voor mooie praatjes. Ga vervolgens samen aan de bar een drankje drinken. Daarmee zonder je haar af van haar vrouwelijke wolfpack én laat je zien dat je haar liever leert kennen dan haar aritmisch van achteren schuurt op de dansvloer. Wat nu belangrijk is: Echt, zo simpel is het. You name it, zolang het maar persoonlijk is. Want hoewel mannen het schijnbaar zelfs met een vuilnisbak zouden kunnen doen, mits deze genoeg vrouwelijke vormen lijkt te hebben, gaat een meisje niet de horizontale samba dansen met een man waar ze niets over weet.

Hierna is het in principe smooth sailing. Als een meisje met jou wat gaat drinken, langer dan twintig minuten met je blijft praten en ondanks dat verhaal over de kinderversjes nog steeds lacht: Vraag of ze meegaat om ergens nog wat te drinken, omdat jullie elkaar hier nauwelijks kunnen verstaan.

Of dat waar is, maakt niet uit. Voor je het weet heb je actie in de taxi, dankzij je goede gedrag. Want dat is het geheim: Onthoud wel, dit zijn geen universele wetten.

Vrouwen die bezet zijn, vrouwen die hun benen al drie weken niet hebben geschoren of vrouwen met ijzersterke principes; hoe charmant je ook bent, bij sommige meisjes gaat het niet lukken. Jij bent een gentleman geweest en vrouwen vergeten een gentleman nooit. Mocht je haar vervolgens nog een keer tegenkomen, zal ze zich bij het eerste oogcontact waarschijnlijk al afvragen of ze haar mooie ondergoed die dag wel heeft aangetrokken.

Of je aanraden bij een vriendin. Wat ik zei, win-win. Een curieuze aangelegenheid blijft het, wakker worden met een ODOL onwijs dikke ochtend lul.

Juliën probeert met wat bijzondere hulp het mysterie van morning wood te ontrafelen. Er wordt weinig over gesproken maar het komt veel voor: Hoe ga je daarmee om? Meisjes van een jaar of 2 à 3 tot een jaar of 6 à 7 kunnen wippen, friemelen, schuren en schuiven tot ze ervan gaan zuchten, zweten, en rood aanlopen. Ouders en leerkrachten durven er nauwelijks over te praten maar deze meisjes zijn gewoon aan het masturberen. Praktisch alle kinderen beginnen rond hun 2e jaar met friemelen aan hun geslachtsdelen.

Ze doen dat omdat het een lekker en ontspannend gevoel geeft. En als ze het eenmaal 'ontdekt' hebben, gaan ze er vaak ook mee door; jongetjes wat vaker met een hand in hun broek, en meisjes wat vaker met behulp van een object zoals een knuffel, een klimrek, of de spijlen van een kinderstoel.

Van jongens wordt eigenlijk nooit gemeld — door ouders en crècheleidsters — dat ze ook een hoogtepunt bereiken, maar bij meisjes wel.

Dat kun je zien aan dat zuchten, zweten en rood aanlopen, maar ze kunnen het ook zelf vertellen. Bijvoorbeeld als ze zeggen "dat ze nog niet klaar zijn". Sommige kinderen houden er op een gegeven moment uit zichzelf mee op, vooral als ze veel afleiding in hun omgeving hebben. Andere kinderen houden er pas mee op als ze merken dat er afkeurend op wordt gereageerd. Of als vriendjes of vriendinnetjes er iets van zeggen. Rond het 7e jaar weten de meeste kinderen wel dat dat gefriemel iets is wat je maar beter niet te vaak openlijk en in het bijzijn van anderen kunt doen.

In principe hoef je niets speciaals te doen.

lekker jong en geil twee meisjes vingeren