Meedoen gangbang stront neuken

Kwestie van tijd zou het zijn, dat zij de pik in haar keel zou moeten dulden. Hij nam haar zeer diep,’’ik gag.. Vicky voelde de stotende lul opzwellen en daar ketsten de eerste stralen sperma al in haar mond.

Ze slikte ditmaal het meeste door, er lekte nog wat langs haar kin dat op haar babydoll droop. Zijn pik verslapte en gleed uit haar mond, hij veegde zijn lul schoon aan haar nachtkleedje, daar ging ze lekker van stinken. Vicky mocht weer naar boven en papa smeerde wat boterhammen voor tijdens de pauze op zijn werk en even later vertrok hij. Vicky werd een uur later door mama gewekt want het was tijd om op te staan, te ontbijten en dan moest zij naar school. Mama waste nu wel het aangekoekte geil van haar gezicht, het vlindertje bleef op haar kutje zitten ook als ze in de schoolbank zat, gelukkig was het trillen niet te horen.

Vicky schoof natuurlijk wel regelmatig op haar stoel, wat de leraar uit lokte te zeggen,’’Vicky blijf eens stil zitten, hittepetit. Haar klitje keek schalks uit het kapseltje. Wilma hielp haar weer met de bandjes strak aantrekken terwijl Vicky er voor zorgde dat het neusje van de vlinder goed op haar klitje zat. Ik moet papa thuis al afzuigen, zei ze. Vicky was blij dat de dag er op zat en een ding was zeker, dat ding liet ze op school niet meer er op.

Papa was een uur later ook thuis en Vicky moest hem gelijk weer leeg zuigen. Hij zat op een stoel met de benen wijd en zij moest er tussen knielen.

Ze zoog hem goed af en slikte nu zonder te knoeien de lauwe glibberige zooi door, je ging aan de smaak wennen vond ze en het leek dit keer al minder smerig. Het werd nu dagelijkse gewoon dat Vicky ‘s morgens zijn ODOL, om in haar mond geneukt te worden kreeg en dat ze later op de dag hem een of twee maal moest leeg pijpen, in de weekenden was dat soms nog vaker, als hij onverwacht geil op haar werd. Mama wilde af en toe dat ze haar kut likte maar dat was niet zo vaak.

Vicky praat er af en toe met haar vriendin over, maar veel snapte ze er nog niet van. Wilma werd wel nieuwsgieriger wat het nou eigenlijk was dat af zuigen.

Ze kwam Pieter de buurjongen tegen op een Woensdagmiddag. Jij weet nog al veel, He. Wilma kon aan het lawaai horen dat de buurman in de schuur bezig was, hij lag op zijn knieën naast de bromfiets en allerlei onderdelen er van lagen er naast. Hij had smerige zwarte handen door het werk. Hij keek op toen het buurmeisje de schuur in kwam, ze had weer zo een lekker kort zomers jurkje aan,’’ik ik wil wat weten.

Vraag maar, alleen mijn pincode krijg je niet. De buurman was ook helemaal gek op jonge meisjes en de zeventien jarige Wilma met haar lange blonde haren deed hem wel wat. Zij opende het iets en hij gleed naar binnen, hij pakte met zijn smerige handen haar hoofd en zei licht kreunend,’’zuigen slet. Pieter was eigenlijk wel nieuwsgierig of de buurman het wel wist, hij hoorde de buurman niet meer sleutelen aan zijn brommer, dus liep hij om de schuur heen en trok de deur iets open, daar lag Wilma op haar knieën met de pik van de buurman in haar mond?

Zuigen aaagghh zuig me af sletje mmmmmm aaaaggggh zz.. Zuig mij ll leeg. De buurman begon steeds luider te kreunen. Dat hij klaar kwam in de mond van Wilma begreep Pieter nog niet, maar hij zag dat de buurman zijn grote piemel uit haar mond haalde en dat Wilma sperma in haar gezicht gespoten kreeg. Hij had zichzelf al wel een paar keer afgetrokken, dus hij wist best wat er in Wilma’s gezicht gespoten werd. Hij zag het sperma ook uit haar mondje lopen. De buurman tilde haar jurk op en trok haar onderbroek naar beneden, hij voelde aan Wilma’s kutje zag Pieter.

Daarna trok hij haar onderbroekje weer omhoog,’’ ik wil dit wel vaker met jou doen Wilma, dan geef ik je zakgeld en ik wil meer geile dingen met jou gaan doen, maar dan gewoon bij me thuis. Haar jurk zat onder de zwarte vlekken en ook had ze een veeg over haar gezicht. De buurman gaf haar twintig euro, zag Pieter en hij maakte dat hij weg kwam bij de schuur.

Hij had eigenlijk ook wel zin om dat met Wilma te doen. Vicky was inmiddels een ervaren pijpster geworden na een aantal maanden en ze slikte probleemloos haar vaders sperma door, dat ging nog maanden door en haar volgende verjaardag kwam alras in zicht. Het was weer een gezellige avond. Mama had een taart voor haar gebakken en papa had er zeventien kaarsjes op gezet. Vicky’s kutje was nu supergevoelig en blijkbaar blijvend.

Ze had het vlindertje drie maand lang onafgebroken op haar kutje gehad. De Barbie pop en bij behoren waren direct na de eerste dag vorig jaar al ergens boven in de kast neer gelegd.

Papa had haar ook al laten oefenen door met de kunst lul over haar klitje en heel haar kutje te wrijven terwijl die trilde. Vicky vond het heel lekker in haar onderbuik dat gevoel.

Vicky haar lange haren, nog langer dan vorig jaar hingen weer als vlechtjes langs haar heerlijke lichaam, zeventien jaar geworden ze had iets vollere billen en dijen en haar tietjes waren ook forser.

Natuurlijk had ze weer een zeer kort rokje aan moeten trekken van mama, ze liet zich nog steeds domineren, door haar ouders.

Wilma gaf haar als eerste het cadeautje. Wilma was zelf inmiddels achttien jaar. Vicky peuterde het pakje los en er zaten balletjes in oplopend in grote die met elkaar verbonden waren? De mannen dronken bier. Pieter ook want die vond zich een man en hij dronk het glas in een teug leeg. De beide meisjes kregen breezer, want ze moesten een beetje losser zijn vanavond. Mama zette de schalen chips en nootjes op tafel en nam zelf wijn.

De buurman gaf haar een cadeautje. Vicky trok het los en haar kwamen stalen enkelboeien uit, met zebra bond er om heen, de sleuteltjes gaf hij lachend aan papa. Het was inmiddels elf uur en mama en papa begonnen de spullen op te ruimen. Wilma en Vicky hadden beiden drie flessen breezer op gemaakt en liepen behoorlijk onvast rond. Tja, en wat dan op valt? Er ging niemand naar huis.

Mama hielp haar eigen dochter en Wilma in geile sekskleding super korte zwarte rokjes, een jarretel gordeltje waaraan ze bij beiden netkousen aan klikte. Sliploos, Vicky met haar vlechten en strikjes en Wilma twee lange staartjes in haar blonde haren en ook strikjes. Ze kregen een zwart BH-tje aan en beiden werden voor zien van de boeien, want ja enkel boeien kon je natuurlijk ook als handboeien gebruiken.

Hun handen op de rug en dus gebruiksklaar. Met zijn drieën liepen ze naar de grote slaapkamer. Papa, de buurman en Pieter waren geheel naakt, voor Pieter was dat een verrassing en hij had dan ook nog een rood hoofd van schaamte, moest wel even wennen, He.

Papa en de buurman hun pikken waren al kei en keihard, maar Pieter zijn pik begon omhoog te schokken toen hij de beide meisjes zag binnen komen,’’Jezus wat zien die er lekker uit. Mama trok grommend Pieter over zich heen, haar kut lekte. Ze had gewoon zin om deze jonge knaap te ontmaagden, ’’je mag wel aan mijn tieten voelen hoor en knijp er maar in.

Ik ga nu echt neuken? Spookte het in Pieter zijn hoofd, wie had dat nu kunnen bedenken. Pieter deed zijn best, het voelde wel lekker, ze had stevige grote tieten vond hij en de kut voelde ook wel lekker aan. Pieter zijn zweet spatte van hem af, zo een hoog tempo hield hij aan en de vrouw begon steeds harder te kreunen, hij hoorde en voelde zijn piemel soppen in haar kut.

Het gevoel werd steeds lekkerder, heel anders dan wanneer je met je eigen hand aan je piem zat te rukken. De vrouw sloeg haar benen om hem heen en hield zo zijn pik diep in haar, ze voelde hem spuiten en dat was voor haar voldoende om een orgasme te krijgen.

Pieter voelde dat haar kut zijn best deed om zijn pik af te knijpen en ze kwam schokkend onder hem klaar. Pieter voelde zijn sperma door zijn buis heen in haar kut schieten, nadat ze allebei uitgehijgd waren, duwde ze hem van haar af.

Wilma werd door papa bij haar schouder gepakt en Vicky voelde de hand van de buurman op haar schouder. De beide meisjes gingen op bed liggen en werden door de mannen naar voren getrokken zodat ze met hun kontje op de rand van het bed lagen, hun dijen werden zover mogelijk uit elkaar getrokken zodat hun kutjes al iets open gingen staan. De buurman zag het klitje van Vicky al uit het kapseltje komen, dat kwam natuurlijk door de lange werking van het vlindertje.

De mannen knielden tussen hun dijen en roken de frisse geile geur van de kutjes vermengd met wat urine lucht. Wilma voelde als eerste een tong haar kutje binnendringen en papa begon driftig te likken de geur van haar kutje trok goed zijn neusgaten in en deed zijn pik extra hard worden. Vicky kreeg ook een tong in haar spleetje, ‘’Huhu aahh huhu. De beide sletjes begonnen vocht aan te maken wat de mannen gulzig met hun tongen oplepelde. Ze merkte beiden wel dat ze erg strak waren, dat werd zo dadelijk nog wat als ze hun eerste volwassen harde mannen lul in hun lichaam kregen.

Hun dikke kut lipjes zwollen wat op door het gelik. Mama drukte bij Vicky een rood balletje op haar mond, die ze gewillig opende zodat mama het balletje goed tussen haar lippen kreeg en ze trok het riempje goed strak achter haar hoofd.

Wilma kreeg een strook sport tape over haar mond. De buurman trok Vicky van het bed en zette haar tegen een nachtkastje aan en drukte haar voor over en spreidde haar benen.

Papa trok Wilma nu over de lengte van het bed en spreidde haar benen, hij kroop over haar heen en zette zijn vette dikke pik op haar iets open staande kutje. De buurman drukte zijn lul tegen het natte gevoelige spleetje van Vicky. Pieter zat met grote ogen te kijken en zijn pik was al weer hard. God o god dat deed verrekte pijn, maar die vent op haar drukte door en leek haar uiteen te splijten en al snel begon hij te stoten steeds dieper, de weerstand werd met een snelle diepe haal vernietigd, ‘’whheeeeee.

Toen de buurman het eerste gemurmel van Wilma hoorde, begon hij zijn lul bij Vicky naar binnen te persen, die was al net zo strak waardoor hij veel kracht moest gebruiken, ook zij kreeg het gevoel compleet open te scheuren, ‘’mmmmmmmm rrrmm rrrmmmr,’’ meer kon ze de door de mondknevel niet uit brengen, toen haar vliesje aan barrels werd gejaagd. Beiden werden al snel in hoog tempo genomen en het harde gereedschap van de mannen verdween bij elke stoot dieper in de geile lichamen van de te neuken geile jonge hoertjes, want ze kregen er zakgeld voor en als je het voor geld deed was je een prostituee, of te wel een hoertje!

De traantjes vloeide rijkelijk en langzaam, zeer langzaam verdween de snijdende pijn, wat nog een tijdje bleef zeuren maar ook dat verdween. Mama merkte dat en verwijderde de tape bij Wilma en de mondknevel bij haar dochter. Beide meisjes kreunde zachtjes en hun mondjes stonden open om het gekreun de vrijheid te geven, schuimend kwam hun vocht vermengd met bloed langs de stotende pikken naar buiten. Buurman oooooooo, vv voelt zz z.. Haar gevoelige klitje werd bij elke stoot deels naar binnen getrokken.

Wilma kreunde wat inhoudende, maar het begon lekker te voelen, alleen wist ze nog niet wat ze er mee aan moest. Wilma had van haar moeder wel is iets gehoord en had daar uit begrepen dat je pas op je zeventiende of zo er op moest rekenen dat mannen je wilde neuken en nu was het dan zover en zat er al een hele dikke grote pik in haar te stoten en waren mannen al geil op haar en werd ze zelfs al hoertje genoemd.

Vicky kreunde steeds harder en gilde er soms bij van geiligheid. Pieter dacht er opeens aan wat hij de buurman bij Wilma had zien doen en stond op. Hij liep naar het nachtkastje waar Vicky voorover gebogen op leunde en draaide haar hoofd zijn kant op. Gelijk daarna keken we allebei, naar het sperma wat uit haar kut op het aanrecht droop.

Ik had gisteravond al zin om je te neuken. Ondeugend zei ze dat ze nog lang niet genoeg had gehad. Ik toog naar boven, en waste mijn zaakje even lekker schoon voordat ik me in de kleren hees. Nou ja, ik trok mijn korte broek aan met een T-shirtje.

Met blote voeten in mijn werkschoenen stond ik even later in de schuur. Er moest een zoldertje getimmerd worden. De aannemer was inmiddels gearriveerd, en die begon met twee mannen met het her opmetselen van een gebroken muur. De dwarsbalken waren nog intact, en op hun plaats, zodat ik kon beginnen met het leggen van de vloer. Na een uurtje of zo, kon ik al op een stukje zolder staan, en dat vergemakkelijkte het werk aanzienlijk. Rond half tien hielden we koffie pauze. We zaten achter het huis, en mijn schoonzus schonk de koffie in.

De metselaars zaten een paar meter verderop, op een stapel hout. Ze wilden de tuinset niet vuil maken zeiden ze. Schoonzus was een zwierige verschijning, en ze had een zomerjurkje aan en duidelijk was te zien dat ze vandaag geen bh droeg. We keken met veel plezier naar haar. Ze genoot zichtbaar van de aandacht. Ze zwierde heen en weer, en even later bood ze de kijkgrage mannen een koekje aan. Ze nam plaats schuin tegenover mij, en boog naar mij toe om ook mij een koekje aan te bieden.

Ze keek me ondeugend aan, en gunde mij een uitgebreide blik tussen haar borsten. Ze knipoogde er bij. De zon stond al hoog, en ze schoof iets onderuit. Ze schoof haar jurkje tot aan haar kruis omhoog. Bijna verslikte ik me, Ik keek recht in haar blote kruis. Het loeder droeg geen slipje! Ze zat voor de metselaars gezien achter de tafel, maar ik kon niet anders dan naar haar spleet te kijken.

We spraken over koetjes en kalfjes, en ik nam haar steeds zo onopvallend mogelijk op. Met de brandende zon in mijn nek en een dikke lul zat ik aan mijn tweede bakkie koffie. Schoonzus zwierde langs de metselaars en terwijl ze de koffie in schonk genoot ze van hun hongerige blikken.

Ik had weinig stof tot praten, en ging dus maar aan mijn werk. Dit beloofde een leuke week te worden. Een uurtje later stond ik op de ladder, met mijn buik tegen de nieuwe zoldervloer, toen ik plotseling een hand langs mijn been omhoog voelde glijden.

Tintelingen in mijn onderbuik zorgden dat ik acuut een stijve kreeg. Even later stond zij boven en ik beneden. Ze had haar zomerjurkje verwisseld voor een hele korte broek, met een T-shirtje. Een kwartiertje later had ik een behoorlijk voorraad hout boven, en ik klom ook de ladder op. Ze zat gehurkt en liet zonder gene zien dat ze nog steeds geen slipje droeg. Ik greep haar zonder veel omhaal recht in haar kruis. Ik voelde met een vinger in haar vagina, en likte hem even later af.

Terwijl ik nog op de ladder stond duwde ik mijn gezicht in haar kruis. Zelf trok ze de stof opzij, en gewillig liet ze zich beffen. Ingehouden kreunend liet ze zich achterover zakken.

Ze genoot van de likbeurt. En met het gemompel van de metselaars op de achtergrond komt ze kort daarna stilletjes klaar. Ze trekt me zachtjes de ladder op. Mijn paal is niet moeilijk te vinden. Binnen twee tellen hebben haar wriemelende handjes mijn broek los, en even later verdwijnt mijn pik tussen haar lippen. Met mijn broeken op mijn enkels sta ik voor mijn schoonzus.

Ook ik ben supergeil van dit spannende gedoe, en binnen een minuut bereik ik mijn hoogtepunt. Met twee handen om mijn billen trekt zij mijn lul diep in haar keel. Dit is voor mij het ultieme genot. Spastische krampen trekken dor mijn ruggenmerg, en grommend spuit ik mijn ladingen diep in haar keel. Slikkend en kokhalzend probeert ze zo veel mogelijk sperma in haar mond te houden. Ze moet uiteindelijk loslaten, en de laatste stralen spoten in haar gezicht. Snel buk ik me, en geef haar een tongzoen.

Onze speeksel vermengd met sperma maakt ons weer gek van verlangen. In gedachten verzonken timmer en zaag ik rustig verder. Met een natte rug van het zweet sta een uurtje later mijn zwager uit te leggen hoe ik alles van plan ben te gaan maken. We eten weer achter het huis, en ik geniet van de koele wind die af en toe door mijn broekspijp trekt.

Mijn schoonzus heeft weer haar zomerjurkje aan. En als mijn zwager het niet kan zien, kijkt ze me veelbetekenend aan. Het spel gaat gewoon door. Alleen die droogkloot van een zwager van me heeft totaal niets door. De metselaars zijn voor vandaag zover klaar, en in overleg met hun baas, komen zij morgen misschien terug voor de volgende klus.

Als de mannen weg zijn, durft mijn zwager te zeggen dat ze eigenlijk wel een beetje te wuft gekleed gaat. Ik zeg dat ik het helemaal niet erg vind, en dat ik het zeker niet aanstootgevend vind.

Na het eten gaat mijn zwager nog wat schilderwerk doen, ik ga verder in de inmiddels bloedhete schuur. Mijn schoonzus blijft me voortdurend opgeilen. Onderweg naar de keuken maakt ze een pirouette, en laat zo zien dat ze nog steeds naakt is onder haar jurk.

Onder het thee drinken zit ze nonchalant met een been over de leuning te bungelen. Het loeder zit zo, dat de tafel tussen hen in staat. Ik moet intussen de grootste moeite doen om niet alsmaar naar haar kutje te kijken. Ze laat zelfs even een vinger tussen haar lippen zakken.

Ik voel mijn eikel weer zwaar in mijn broekspijp hangen. De rest van de dag zie ik haar alleen nog maar regelmatig heen en weer wapperen. Na het avondeten drinken we nog koffie, en maak ik verder de zolder af. En nam een verkwikkende douche. Ze gingen weer vroeg slapen, want mijn zwager moest er weer om 5 uur uit. Mijn schoonzus gaf me een nachtzoen. Als je nog zin hebt, kom je dan zo nog even kijken? Ik vond het een super opwindend idee dus ik knipoogde. Een half uur later stond ik weer in het donker op de gang, en spiedde door de kier.

Mijn zwager en schoonzus lagen weer te vozen. Dit keer was ze helemaal naakt. Ze zag me gelijk. En gaf me een zoen op afstand. Mijn zwager lag op haar, met zijn hoofd in haar nek. Hij kon mij dus niet zien. Brutaal stond ik pal naast de deur. Ze liet zich gewillig neuken, en draaide haar lichaam zodanig, dat ik haar kut goed kon zien. Haar grote borsten wiebelden ritmisch heen en weer.

Even kraakte het bed, en terwijl ze hun nieuwe posities innamen zorgde ik dat ik uit het zich was. Toen ik weer gesteun hoorde, keek ik weer om de deur.

Met mijn pik in mijn hand sloeg ik het stel gade. Zij hing over zijn benen en pijpte hem terwijl ze naar mijn trekkende vuist keek.

Toen hij wild begon te bewegen, trok ze hem verder af en liet hem dit keer in de lucht spuiten. Ik maakte me uit de voeten toen mijn zwager uit bed kroop. Hij ging naar de badkamer, en even later dook hij in zijn bed.

Liters sperma seks gratis


Kwestie van tijd zou het zijn, dat zij de pik in haar keel zou moeten dulden. Hij nam haar zeer diep,’’ik gag.. Vicky voelde de stotende lul opzwellen en daar ketsten de eerste stralen sperma al in haar mond.

Ze slikte ditmaal het meeste door, er lekte nog wat langs haar kin dat op haar babydoll droop. Zijn pik verslapte en gleed uit haar mond, hij veegde zijn lul schoon aan haar nachtkleedje, daar ging ze lekker van stinken. Vicky mocht weer naar boven en papa smeerde wat boterhammen voor tijdens de pauze op zijn werk en even later vertrok hij.

Vicky werd een uur later door mama gewekt want het was tijd om op te staan, te ontbijten en dan moest zij naar school. Mama waste nu wel het aangekoekte geil van haar gezicht, het vlindertje bleef op haar kutje zitten ook als ze in de schoolbank zat, gelukkig was het trillen niet te horen.

Vicky schoof natuurlijk wel regelmatig op haar stoel, wat de leraar uit lokte te zeggen,’’Vicky blijf eens stil zitten, hittepetit. Haar klitje keek schalks uit het kapseltje. Wilma hielp haar weer met de bandjes strak aantrekken terwijl Vicky er voor zorgde dat het neusje van de vlinder goed op haar klitje zat. Ik moet papa thuis al afzuigen, zei ze. Vicky was blij dat de dag er op zat en een ding was zeker, dat ding liet ze op school niet meer er op. Papa was een uur later ook thuis en Vicky moest hem gelijk weer leeg zuigen.

Hij zat op een stoel met de benen wijd en zij moest er tussen knielen. Ze zoog hem goed af en slikte nu zonder te knoeien de lauwe glibberige zooi door, je ging aan de smaak wennen vond ze en het leek dit keer al minder smerig. Het werd nu dagelijkse gewoon dat Vicky ‘s morgens zijn ODOL, om in haar mond geneukt te worden kreeg en dat ze later op de dag hem een of twee maal moest leeg pijpen, in de weekenden was dat soms nog vaker, als hij onverwacht geil op haar werd.

Mama wilde af en toe dat ze haar kut likte maar dat was niet zo vaak. Vicky praat er af en toe met haar vriendin over, maar veel snapte ze er nog niet van.

Wilma werd wel nieuwsgieriger wat het nou eigenlijk was dat af zuigen. Ze kwam Pieter de buurjongen tegen op een Woensdagmiddag. Jij weet nog al veel, He.

Wilma kon aan het lawaai horen dat de buurman in de schuur bezig was, hij lag op zijn knieën naast de bromfiets en allerlei onderdelen er van lagen er naast. Hij had smerige zwarte handen door het werk. Hij keek op toen het buurmeisje de schuur in kwam, ze had weer zo een lekker kort zomers jurkje aan,’’ik ik wil wat weten.

Vraag maar, alleen mijn pincode krijg je niet. De buurman was ook helemaal gek op jonge meisjes en de zeventien jarige Wilma met haar lange blonde haren deed hem wel wat.

Zij opende het iets en hij gleed naar binnen, hij pakte met zijn smerige handen haar hoofd en zei licht kreunend,’’zuigen slet. Pieter was eigenlijk wel nieuwsgierig of de buurman het wel wist, hij hoorde de buurman niet meer sleutelen aan zijn brommer, dus liep hij om de schuur heen en trok de deur iets open, daar lag Wilma op haar knieën met de pik van de buurman in haar mond? Zuigen aaagghh zuig me af sletje mmmmmm aaaaggggh zz..

Zuig mij ll leeg. De buurman begon steeds luider te kreunen. Dat hij klaar kwam in de mond van Wilma begreep Pieter nog niet, maar hij zag dat de buurman zijn grote piemel uit haar mond haalde en dat Wilma sperma in haar gezicht gespoten kreeg.

Hij had zichzelf al wel een paar keer afgetrokken, dus hij wist best wat er in Wilma’s gezicht gespoten werd.

Hij zag het sperma ook uit haar mondje lopen. De buurman tilde haar jurk op en trok haar onderbroek naar beneden, hij voelde aan Wilma’s kutje zag Pieter. Daarna trok hij haar onderbroekje weer omhoog,’’ ik wil dit wel vaker met jou doen Wilma, dan geef ik je zakgeld en ik wil meer geile dingen met jou gaan doen, maar dan gewoon bij me thuis.

Haar jurk zat onder de zwarte vlekken en ook had ze een veeg over haar gezicht. De buurman gaf haar twintig euro, zag Pieter en hij maakte dat hij weg kwam bij de schuur. Hij had eigenlijk ook wel zin om dat met Wilma te doen.

Vicky was inmiddels een ervaren pijpster geworden na een aantal maanden en ze slikte probleemloos haar vaders sperma door, dat ging nog maanden door en haar volgende verjaardag kwam alras in zicht. Het was weer een gezellige avond. Mama had een taart voor haar gebakken en papa had er zeventien kaarsjes op gezet. Vicky’s kutje was nu supergevoelig en blijkbaar blijvend. Ze had het vlindertje drie maand lang onafgebroken op haar kutje gehad.

De Barbie pop en bij behoren waren direct na de eerste dag vorig jaar al ergens boven in de kast neer gelegd. Papa had haar ook al laten oefenen door met de kunst lul over haar klitje en heel haar kutje te wrijven terwijl die trilde.

Vicky vond het heel lekker in haar onderbuik dat gevoel. Vicky haar lange haren, nog langer dan vorig jaar hingen weer als vlechtjes langs haar heerlijke lichaam, zeventien jaar geworden ze had iets vollere billen en dijen en haar tietjes waren ook forser. Natuurlijk had ze weer een zeer kort rokje aan moeten trekken van mama, ze liet zich nog steeds domineren, door haar ouders.

Wilma gaf haar als eerste het cadeautje. Wilma was zelf inmiddels achttien jaar. Vicky peuterde het pakje los en er zaten balletjes in oplopend in grote die met elkaar verbonden waren? De mannen dronken bier. Pieter ook want die vond zich een man en hij dronk het glas in een teug leeg. De beide meisjes kregen breezer, want ze moesten een beetje losser zijn vanavond.

Mama zette de schalen chips en nootjes op tafel en nam zelf wijn. De buurman gaf haar een cadeautje. Vicky trok het los en haar kwamen stalen enkelboeien uit, met zebra bond er om heen, de sleuteltjes gaf hij lachend aan papa. Het was inmiddels elf uur en mama en papa begonnen de spullen op te ruimen. Wilma en Vicky hadden beiden drie flessen breezer op gemaakt en liepen behoorlijk onvast rond.

Tja, en wat dan op valt? Er ging niemand naar huis. Mama hielp haar eigen dochter en Wilma in geile sekskleding super korte zwarte rokjes, een jarretel gordeltje waaraan ze bij beiden netkousen aan klikte. Sliploos, Vicky met haar vlechten en strikjes en Wilma twee lange staartjes in haar blonde haren en ook strikjes. Ze kregen een zwart BH-tje aan en beiden werden voor zien van de boeien, want ja enkel boeien kon je natuurlijk ook als handboeien gebruiken.

Hun handen op de rug en dus gebruiksklaar. Met zijn drieën liepen ze naar de grote slaapkamer. Papa, de buurman en Pieter waren geheel naakt, voor Pieter was dat een verrassing en hij had dan ook nog een rood hoofd van schaamte, moest wel even wennen, He. Papa en de buurman hun pikken waren al kei en keihard, maar Pieter zijn pik begon omhoog te schokken toen hij de beide meisjes zag binnen komen,’’Jezus wat zien die er lekker uit.

Mama trok grommend Pieter over zich heen, haar kut lekte. Ze had gewoon zin om deze jonge knaap te ontmaagden, ’’je mag wel aan mijn tieten voelen hoor en knijp er maar in.

Ik ga nu echt neuken? Spookte het in Pieter zijn hoofd, wie had dat nu kunnen bedenken. Pieter deed zijn best, het voelde wel lekker, ze had stevige grote tieten vond hij en de kut voelde ook wel lekker aan. Pieter zijn zweet spatte van hem af, zo een hoog tempo hield hij aan en de vrouw begon steeds harder te kreunen, hij hoorde en voelde zijn piemel soppen in haar kut. Het gevoel werd steeds lekkerder, heel anders dan wanneer je met je eigen hand aan je piem zat te rukken. De vrouw sloeg haar benen om hem heen en hield zo zijn pik diep in haar, ze voelde hem spuiten en dat was voor haar voldoende om een orgasme te krijgen.

Pieter voelde dat haar kut zijn best deed om zijn pik af te knijpen en ze kwam schokkend onder hem klaar. Pieter voelde zijn sperma door zijn buis heen in haar kut schieten, nadat ze allebei uitgehijgd waren, duwde ze hem van haar af. Wilma werd door papa bij haar schouder gepakt en Vicky voelde de hand van de buurman op haar schouder. De beide meisjes gingen op bed liggen en werden door de mannen naar voren getrokken zodat ze met hun kontje op de rand van het bed lagen, hun dijen werden zover mogelijk uit elkaar getrokken zodat hun kutjes al iets open gingen staan.

De buurman zag het klitje van Vicky al uit het kapseltje komen, dat kwam natuurlijk door de lange werking van het vlindertje. De mannen knielden tussen hun dijen en roken de frisse geile geur van de kutjes vermengd met wat urine lucht. Wilma voelde als eerste een tong haar kutje binnendringen en papa begon driftig te likken de geur van haar kutje trok goed zijn neusgaten in en deed zijn pik extra hard worden.

Vicky kreeg ook een tong in haar spleetje, ‘’Huhu aahh huhu. De beide sletjes begonnen vocht aan te maken wat de mannen gulzig met hun tongen oplepelde.

Ze merkte beiden wel dat ze erg strak waren, dat werd zo dadelijk nog wat als ze hun eerste volwassen harde mannen lul in hun lichaam kregen. Hun dikke kut lipjes zwollen wat op door het gelik. Mama drukte bij Vicky een rood balletje op haar mond, die ze gewillig opende zodat mama het balletje goed tussen haar lippen kreeg en ze trok het riempje goed strak achter haar hoofd.

Wilma kreeg een strook sport tape over haar mond. De buurman trok Vicky van het bed en zette haar tegen een nachtkastje aan en drukte haar voor over en spreidde haar benen. Papa trok Wilma nu over de lengte van het bed en spreidde haar benen, hij kroop over haar heen en zette zijn vette dikke pik op haar iets open staande kutje. De buurman drukte zijn lul tegen het natte gevoelige spleetje van Vicky.

Pieter zat met grote ogen te kijken en zijn pik was al weer hard. God o god dat deed verrekte pijn, maar die vent op haar drukte door en leek haar uiteen te splijten en al snel begon hij te stoten steeds dieper, de weerstand werd met een snelle diepe haal vernietigd, ‘’whheeeeee. Toen de buurman het eerste gemurmel van Wilma hoorde, begon hij zijn lul bij Vicky naar binnen te persen, die was al net zo strak waardoor hij veel kracht moest gebruiken, ook zij kreeg het gevoel compleet open te scheuren, ‘’mmmmmmmm rrrmm rrrmmmr,’’ meer kon ze de door de mondknevel niet uit brengen, toen haar vliesje aan barrels werd gejaagd.

Beiden werden al snel in hoog tempo genomen en het harde gereedschap van de mannen verdween bij elke stoot dieper in de geile lichamen van de te neuken geile jonge hoertjes, want ze kregen er zakgeld voor en als je het voor geld deed was je een prostituee, of te wel een hoertje!

De traantjes vloeide rijkelijk en langzaam, zeer langzaam verdween de snijdende pijn, wat nog een tijdje bleef zeuren maar ook dat verdween.

Mama merkte dat en verwijderde de tape bij Wilma en de mondknevel bij haar dochter. Beide meisjes kreunde zachtjes en hun mondjes stonden open om het gekreun de vrijheid te geven, schuimend kwam hun vocht vermengd met bloed langs de stotende pikken naar buiten. Buurman oooooooo, vv voelt zz z.. Haar gevoelige klitje werd bij elke stoot deels naar binnen getrokken.

Wilma kreunde wat inhoudende, maar het begon lekker te voelen, alleen wist ze nog niet wat ze er mee aan moest. Wilma had van haar moeder wel is iets gehoord en had daar uit begrepen dat je pas op je zeventiende of zo er op moest rekenen dat mannen je wilde neuken en nu was het dan zover en zat er al een hele dikke grote pik in haar te stoten en waren mannen al geil op haar en werd ze zelfs al hoertje genoemd. Vicky kreunde steeds harder en gilde er soms bij van geiligheid.

Pieter dacht er opeens aan wat hij de buurman bij Wilma had zien doen en stond op. Hij liep naar het nachtkastje waar Vicky voorover gebogen op leunde en draaide haar hoofd zijn kant op. Gelijk daarna keken we allebei, naar het sperma wat uit haar kut op het aanrecht droop. Ik had gisteravond al zin om je te neuken. Ondeugend zei ze dat ze nog lang niet genoeg had gehad.

Ik toog naar boven, en waste mijn zaakje even lekker schoon voordat ik me in de kleren hees. Nou ja, ik trok mijn korte broek aan met een T-shirtje. Met blote voeten in mijn werkschoenen stond ik even later in de schuur. Er moest een zoldertje getimmerd worden.

De aannemer was inmiddels gearriveerd, en die begon met twee mannen met het her opmetselen van een gebroken muur. De dwarsbalken waren nog intact, en op hun plaats, zodat ik kon beginnen met het leggen van de vloer. Na een uurtje of zo, kon ik al op een stukje zolder staan, en dat vergemakkelijkte het werk aanzienlijk. Rond half tien hielden we koffie pauze. We zaten achter het huis, en mijn schoonzus schonk de koffie in. De metselaars zaten een paar meter verderop, op een stapel hout.

Ze wilden de tuinset niet vuil maken zeiden ze. Schoonzus was een zwierige verschijning, en ze had een zomerjurkje aan en duidelijk was te zien dat ze vandaag geen bh droeg. We keken met veel plezier naar haar. Ze genoot zichtbaar van de aandacht. Ze zwierde heen en weer, en even later bood ze de kijkgrage mannen een koekje aan. Ze nam plaats schuin tegenover mij, en boog naar mij toe om ook mij een koekje aan te bieden. Ze keek me ondeugend aan, en gunde mij een uitgebreide blik tussen haar borsten.

Ze knipoogde er bij. De zon stond al hoog, en ze schoof iets onderuit. Ze schoof haar jurkje tot aan haar kruis omhoog. Bijna verslikte ik me, Ik keek recht in haar blote kruis. Het loeder droeg geen slipje! Ze zat voor de metselaars gezien achter de tafel, maar ik kon niet anders dan naar haar spleet te kijken. We spraken over koetjes en kalfjes, en ik nam haar steeds zo onopvallend mogelijk op. Met de brandende zon in mijn nek en een dikke lul zat ik aan mijn tweede bakkie koffie.

Schoonzus zwierde langs de metselaars en terwijl ze de koffie in schonk genoot ze van hun hongerige blikken. Ik had weinig stof tot praten, en ging dus maar aan mijn werk. Dit beloofde een leuke week te worden. Een uurtje later stond ik op de ladder, met mijn buik tegen de nieuwe zoldervloer, toen ik plotseling een hand langs mijn been omhoog voelde glijden. Tintelingen in mijn onderbuik zorgden dat ik acuut een stijve kreeg. Even later stond zij boven en ik beneden.

Ze had haar zomerjurkje verwisseld voor een hele korte broek, met een T-shirtje. Een kwartiertje later had ik een behoorlijk voorraad hout boven, en ik klom ook de ladder op. Ze zat gehurkt en liet zonder gene zien dat ze nog steeds geen slipje droeg.

Ik greep haar zonder veel omhaal recht in haar kruis. Ik voelde met een vinger in haar vagina, en likte hem even later af. Terwijl ik nog op de ladder stond duwde ik mijn gezicht in haar kruis. Zelf trok ze de stof opzij, en gewillig liet ze zich beffen. Ingehouden kreunend liet ze zich achterover zakken. Ze genoot van de likbeurt. En met het gemompel van de metselaars op de achtergrond komt ze kort daarna stilletjes klaar. Ze trekt me zachtjes de ladder op. Mijn paal is niet moeilijk te vinden.

Binnen twee tellen hebben haar wriemelende handjes mijn broek los, en even later verdwijnt mijn pik tussen haar lippen. Met mijn broeken op mijn enkels sta ik voor mijn schoonzus. Ook ik ben supergeil van dit spannende gedoe, en binnen een minuut bereik ik mijn hoogtepunt.

Met twee handen om mijn billen trekt zij mijn lul diep in haar keel. Dit is voor mij het ultieme genot. Spastische krampen trekken dor mijn ruggenmerg, en grommend spuit ik mijn ladingen diep in haar keel.

Slikkend en kokhalzend probeert ze zo veel mogelijk sperma in haar mond te houden. Ze moet uiteindelijk loslaten, en de laatste stralen spoten in haar gezicht. Snel buk ik me, en geef haar een tongzoen. Onze speeksel vermengd met sperma maakt ons weer gek van verlangen. In gedachten verzonken timmer en zaag ik rustig verder. Met een natte rug van het zweet sta een uurtje later mijn zwager uit te leggen hoe ik alles van plan ben te gaan maken.

We eten weer achter het huis, en ik geniet van de koele wind die af en toe door mijn broekspijp trekt. Mijn schoonzus heeft weer haar zomerjurkje aan. En als mijn zwager het niet kan zien, kijkt ze me veelbetekenend aan. Het spel gaat gewoon door. Alleen die droogkloot van een zwager van me heeft totaal niets door. De metselaars zijn voor vandaag zover klaar, en in overleg met hun baas, komen zij morgen misschien terug voor de volgende klus.

Als de mannen weg zijn, durft mijn zwager te zeggen dat ze eigenlijk wel een beetje te wuft gekleed gaat. Ik zeg dat ik het helemaal niet erg vind, en dat ik het zeker niet aanstootgevend vind. Na het eten gaat mijn zwager nog wat schilderwerk doen, ik ga verder in de inmiddels bloedhete schuur. Mijn schoonzus blijft me voortdurend opgeilen. Onderweg naar de keuken maakt ze een pirouette, en laat zo zien dat ze nog steeds naakt is onder haar jurk.

Onder het thee drinken zit ze nonchalant met een been over de leuning te bungelen. Het loeder zit zo, dat de tafel tussen hen in staat.

Ik moet intussen de grootste moeite doen om niet alsmaar naar haar kutje te kijken. Ze laat zelfs even een vinger tussen haar lippen zakken. Ik voel mijn eikel weer zwaar in mijn broekspijp hangen. De rest van de dag zie ik haar alleen nog maar regelmatig heen en weer wapperen. Na het avondeten drinken we nog koffie, en maak ik verder de zolder af. En nam een verkwikkende douche. Ze gingen weer vroeg slapen, want mijn zwager moest er weer om 5 uur uit.

Mijn schoonzus gaf me een nachtzoen. Als je nog zin hebt, kom je dan zo nog even kijken? Ik vond het een super opwindend idee dus ik knipoogde. Een half uur later stond ik weer in het donker op de gang, en spiedde door de kier. Mijn zwager en schoonzus lagen weer te vozen. Dit keer was ze helemaal naakt.

Ze zag me gelijk. En gaf me een zoen op afstand. Mijn zwager lag op haar, met zijn hoofd in haar nek. Hij kon mij dus niet zien. Brutaal stond ik pal naast de deur. Ze liet zich gewillig neuken, en draaide haar lichaam zodanig, dat ik haar kut goed kon zien.

Haar grote borsten wiebelden ritmisch heen en weer. Even kraakte het bed, en terwijl ze hun nieuwe posities innamen zorgde ik dat ik uit het zich was. Toen ik weer gesteun hoorde, keek ik weer om de deur. Met mijn pik in mijn hand sloeg ik het stel gade. Zij hing over zijn benen en pijpte hem terwijl ze naar mijn trekkende vuist keek.

Toen hij wild begon te bewegen, trok ze hem verder af en liet hem dit keer in de lucht spuiten. Ik maakte me uit de voeten toen mijn zwager uit bed kroop. Hij ging naar de badkamer, en even later dook hij in zijn bed.

Mooie dikke tieten nymphomane zoekt


Ja, ik accepteer alle cookies en aanverwante technieken. Dank je wel, helemaal top. Klik nu op de knop hieronder om je keuze te bevestigen en door te gaan naar FOK. Ja, Ik wil graag een goed werkende site! Je gaat tevens akkoord met onze privacy policy en algemene voorwaarden. Je kunt deze toestemming op ieder moment intrekken.

Je zult dan echter geen toegang meer hebben tot onze site. Je browser ondersteunt geen javascript. Schakel javascript in om door te kunnen gaan. Scroll omlaag voor meer informatie. De cookie is een klein stukje tekst dat door een website op je computer wordt geplaatst om bijvoorbeeld bij te houden of je bent ingelogd, wanneer je laatste bezoek was etc.

Cookies zijn niet eng, maar onderdeel van de HTTP-specificatie. Het HyperText Transfer Protocol wordt door iedereen gebruikt die een website bezoekt: Cookies kunnen nooit gebruikt worden om privégegevens van je computer uit te lezen of wachtwoorden te onderscheppen.

Ook kunnen ze een computer niet infecteren met een virus of trojan. Ze zijn dus volkomen veilig en worden al sinds de jaren 90 zonder incident gebruikt op bijna ALLE websites in de wereld.

Uitleg over onze cookies. Dit is een hash van je huidige session id. Deze wordt gebruikt om te voorkomen dat anderen zich door middel van browsermanipulatie kunnen voordoen als jou. Mijn plan bedacht ik al snel. Hij moet eerst nu maar eens met mijn borsten spelen, lekker aan mijn tepeltjes en leren likken.

Hoewel ik daar mijn twijfels over heb. Nou als hij maar lekker met mijn tietjes speelt en een beetje vingert. Mijn clitoris is nog al gevoelig als ik goed geil bent. Dus dat knopje moet hij wel aanraken. Ik gaf hem wat te drinken. Kom zo bij je, ik moet even de wasmachine uit zetten Boven gekomen trok ik gauw mijn string uit en liep weer naar beneden.

Hoe is het gegaan vandaag op school?. Oh goed hoor, gelukkig geen huiswerk. Dus je bent de hele middag vrij? En ik ging zo zitten dat hij kon gluren. Ik deed net of ik gek was en er geen erg in had. Onder het praten deed ik ze steeds iets wijder.

En aan zijn gedrag te zien zag hij mijn kutje wel. Schuin hield ik hem in de gaten. Zijn ene hand lag hij op zijn kruis om het te verbergen. Ik zal het spelletje nu iets verder door voeren. Expres liet ik iets vallen en bukte zo dat hij gemakkelijk tegen mijn kutje aan kon kijken en bleef even langer gebukt staan. Ik voelde zijn ogen op mijn natte kutje priemen Ik werd er al zo geil van dat ik hem er wel op zou willen trekken.

Maar ik wou nu even verder met hem. Hij moet er naar hunkeren, en straks alles willen doen wat ik hem opdraag. We praten gelijk over de vorige keer en of hij er geen spijt van had. Nee zei hij, ik vond het wel lekker. Vooral dat, en wees naar mijn kutje.

Dus je zal het nog wel een keertje willen? Nu noem je mij geen tante meer, maar gewoon Karin. Kom eens voor mij staan. Hij stond recht voor mij en hij keek op mijn hoofd. Zijn arm hield hij voor zijn pik. Ik pakte zijn handen en bracht ze naar mijn borsten.

Kijk, nu moet je met je vingers deze tepeltjes een beetje masseren. In iedere hand een tepel en hij friemelde wat aan. Ik ritste zijn gulp open en zag zijn harde in zijn slip zitten. Terwijl hij met mijn tepels speelde liet ik zijn broek zakken Daar sprong dat mooie slanke pik zo voor mij te voorschijn. De zeep lucht rook ik nog op zijn zakje. Mijn tepels werden harder en mijn kutje sopte als een spons.

Ik trok het velletje van zijn pik op en neer. Ik spoorde hem aan om iets harder met mijn borsten te spelen. Ja toe maar, je doet het goed. Dit hoort er ook bij, alle vrouwen vinden dat fijn. Langzaan liet ik mijn hoofd iets zakken en zijn pik had ik nu precies voor mijn mond. Hoe zal hij daar op reageren. Ik likte eerst zijn gaatje en duwde hem verder mijn mond in. Hij reageerde niet, en duwde hem nog dieper. Oh wat was dat lekker, dat kleine nog niet volwassen pik in mijn keel. Hij was al erg geil en door zijn stoten in mijn keel merkte ik dat het niet lang zou duren voor hij zijn kwak in mijn mond zal spuiten.

Allebij goed geil en nu de kleren uit en het kan beginnen. Zijn broek was al uit en nu zijn shirt, en ik liet mijn rokje op de grond zakken. Hij keek met geile oogjes naar mijn kutje en wou er direct aan zitten. Nee, rustig eerst nog even wat je beneden deed mee doorgaan. We kropen naast elkaar, en de doeken al klaar gelegen. Ik pakte zijn ene hand en de andere duwde ik op mijn kutje.

Terwijl hij aan mijn tepel zat, bracht ik zijn vingers eerst even door mijn super natte gleuf. Ik liet hem het knopje voelen en deed het voor hoe hij dat moest doen. Zoals je dat met mijn tepeltjes doet, moetje ook dat knopje zo doen. Een beetje onwennig glitste hij er over heen. Mijn clit groeide en ik voelde het al komen. Met mijn ene hand trok ik aan zijn lul.

Met mijn ogen dicht concentreerde ik me helemaal op mijn klitje. Mijn kut gloeide en het vocht stroomde uit mijn gleuf. Oh wat is dat lekker. Bij mijn man ben ik nog nooit zo gekomen.

Steek je vingers erin, kom snel. Maar hij vond het gaatje niet en ik stuurde zijn vier vingers er diep in. Het tempo gaf ik aan en hij keek een beetje vreemd. Dit wasvoor hem de eerste paar keer dat hij een vrouw zo klaar zag komen. Ik liet het even zakken en ik draaide hem op zijn rug. Kroop boven hem en hij keek zo in mijn natte doos. Misschien dat hij mij straks likt.

Met zijn vinger voelde ik hem in mijn kutje gaan. Kon niet missen, mijn kut stond helemaal open.

Erotische massage amsterdam west sexsfun nl