Meesteres leiden druipende kutjes

meesteres leiden druipende kutjes

In hun lachen meende ik iets te bespeuren van de kat die ontdekt heeft dat hij wel bij het volle vogelnestje kan. Ik kon het me verbeelden hoor. Ik liep door, de keuken in, om thee te zetten.

Ik vulde de waterkoker en zette de theepot klaar met een zakje vruchtenthee erin. Ik vroeg me net af of ik nou in de kamer in de houding moest gaan staan toen de bel alweer ging.

Thee zetten is niet opwindend genoeg, dat was duidelijk. Ik nam hem in de hand en begon te masturberen terwijl ik weer naar de gang liep. Het ontging de dames niet. De grijns werd groter maar ze zeiden niets. Ik moest langzaam lopen want het lukte nog niet zo best om de boel weer overeind te krijgen.

Dat valt nog helemaal niet mee zonder ordentelijke visuele stimulatie zullen we maar zeggen. Het was dan ook nog niet veel bijzonders toen de bel nog een keer ging. Er volgde het nodige onderdrukte gegiechel op. Dat dan weer wel. Het moest dan maar. Veel minder enthousiast dan de eerste keer deed ik de deur open. Ze stonden er allebei, gelukkig, dan had ik dat maar weer gehad hopelijk. Ook zij droegen korte rokjes. Dat moest haast toch wel afgesproken werk zijn want dat had ik nog nooit eerder gezien.

Allemaal wel eens af en toe maar nooit tegelijk. Zelfs Susan had, nu ik er nog eens aan dacht, haar zwarte jurkje gedragen. Wilden ze hun superieure vrouwelijkheid extra laten afsteken tegen mijn naakte, kwetsbare mannelijkheid?

Je hebt toch niks te verbergen? De buren mochten het eens horen. Eigenlijk heet Sanne ook Susan, maar ter onderscheid was het bij ons altijd Sanne. Zou hij het koud hebben? Die maakte zich inderdaad zo klein mogelijk.

Ik pakte hem weer vast en begon te wrijven. Wat doe je nu? Kun je je niet beheersen? Of probeer je ons te imponeren? Hij weet kennelijk niks beters om dat voor elkaar te krijgen. De beide dames wurmden zich langs mee heen. Niet dat ze het leken te merken. Er werd weer veel gekust.

Femke is directiesecretaresse bij een grote onderneming, een hele grote zelfs. Ze heeft altijd alles onder controle, maar niet op een vervelende manier. Ze is dienstbaar maar zeker niet onderdanig.

Helemaal niet zelfs, ze kan zich prima redden. En een leuke meid. Meestal loopt ze strak in het pak. Ook haar vrijetijdskleding is altijd keurig netjes. Ik vind het altijd wel leuk als ze strakke, gladde broeken draagt. En de lippen van haar vagina, niet te vergeten. Ik ben best een hitsig mannetje, dat geef ik onmiddellijk toe, maar ik kan er niets aan doen.

Ik vind vrouwen mooi en hun vormen nog mooier. Ik benijd haar huidige vriend soms wel een beetje. Ik bedoel, ze is een mooie, veelbelovende meid en ze lijkt me wel van een stoeipartijtje te houden.

Het viel me op dat er van onderaf veel knoopjes open waren. Ik kon in deze staat niet veel opwinding verborgen houden. En een penis die in schokjes omhoog komt en begint te druipen duidt geloof ik meestal wel op opwinding. Ik moest er niet aan denken mezelf zo voor schut te zetten. Sanne is de artistieke van het stel. Ze heeft een winkel waar je echt alles kunt kopen als je creatief aan de gang wilt.

Die loopt goed, zo goed zelfs dat ze nadenkt over filialen. Sanne is niet bijzonder knap, maar ik vind haar wel mooi. Zo lief is ze niet, want anders red je het zakelijk niet zoals zij dat doet, maar ze oogt heel lief. Dat komt ook wel door haar blonde krulletjes. Ze heeft wel wat van een engeltje soms. Haar dunne zomerjurkje droeg daar die dag ook wel aan bij. Volgens mij is ze lesbisch of er tenminste nog niet uit. Ik heb nog nooit van een vaste vriend gehoord maar ik weet natuurlijk ook niet alles.

Misschien dat ik er deze avond achter zou komen. De waterkoker piepte dus ik ging thee zetten terwijl de meiden elkaar begroetten. Ik zette alle spullen op het dienblad en kwam de kamer weer in. Ze gingen zitten terwijl ik de glazen op tafel zette en netjes vulde. Maar ze praatten gewoon door. Het ging over hun laatste avond in de kroeg samen. En de mannen die ze daar gezien hadden. Ik had wel eens gehoord dat vrouwengesprekken nog veel verder gaan dan flinke-mannen-praat en kreeg het gevoel dat ik daar vanavond wel eens getuige van zou kunnen worden.

Ze lieten me eerst een poosje sudderen. Ze praatten met elkaar als altijd en deden alsof ik er niet was, als altijd. Ik schonk nog twee keer thee in, presenteerde een koekje en probeerde er normaal uit te zien. Volgens mij lukte dat niet helemaal want ik zag er wel eens eentje grijnzen, maar als ze zagen dat ik dat zag trokken ze weer een uitgestreken gezicht.

Ik stelde me uiteindelijk maar naast Susan op. Ik zocht onbewust toch een beetje vertrouwen, een beetje steun bij haar. Ik stond zeg maar met mijn rechterheup bijna tegen haar blote linkerschouder. Tot mijn afgrijzen kwam onder het praten haar linkerhand omhoog en ze begon een beetje afwezig met mijn lul en ballen te spelen.

Alsof dat volkomen normaal was. Alsof ze dat altijd deed en zeker als ze met haar vriendinnen praatte. Ik mag er ook zo graag mee spelen. Ze zijn als ze slap zijn zo lekker zacht. Ik vind het altijd leuk om ze aan de basis vast te houden en dan heen en weer te laten wapperen. Dan is het net een hondje dat enthousiast voor je kwispelt! O, o, o, wat leuk was dat. Is het niet vertederend? Lekker formaat, niet te groot, niet te klein. Past goed, denk ik. Dat is niet lekker.

Waarna Kees klaar is en je het verder zelf maar uit moet zoeken? Nee, dat valt best mee. Ik ben eigenlijk wel tevreden over hem. Ik hoef nauwelijks aan te dringen om hem mee te laten doen. Hij begint ook wel eens uit zichzelf hoor.

Maar vaker moet ik hem even op gang helpen. Je kent dat wel. Maar soms is even bukken al voldoende hoor. Kleine Wimmie meldt zich dan al snel! Ik had mezelf altijd als de geilste van de twee beschouwd. Ik meende me zelfs wel eens te moeten inhouden omdat ik haar ook niet steeds wilde bespringen. Meende ze dat nou of zat ze flink te doen?

Ik dacht dat alleen mannen hun trots een koosnaampje gaven!? Wim, ga voor haar staan. Langzaam liep ik op haar toe. Met een blik van: Ik kromp in elkaar. Mijn penis kwam in schokjes omhoog en het duurde niet lang voor zich een druppel voorvocht aandiende. Dat leverde terstond meer voorvocht op en ook dat werd met kleine strelende bewegingen uitgesmeerd. Het duurde niet lang of ze trok me feitelijk af.

Maar dat deed ze eigenlijk wel heel apart: Dat is eigenlijk niet erg prettig als je niet besneden bent, want dan is de eikel heel gevoelig en dat is bij mij niet anders. Maar daar trok ze zich helemaal niks van aan. Wat ik er van vond boeide haar totaal niet. Ik stond erbij en keek er naar. Niet helemaal als een buitenstaander natuurlijk, want het was wel mijn lul en die reageerde toch wel.

Vreemd hoe een onprettig iets je toch nog wel kan stimuleren. Susan keek met onverholen genoegen toe. Ik probeerde oogcontact te maken, maar slaagde daar niet in. Ik wist niet of ze het expres deed. Misschien vond ze het wel echt leuk om naar te kijken.

Sanne had haar benen opgetrokken en bekeek de show met een intense blik. Ik kreeg daardoor een heel korte blik tussen haar benen en zou hebben durven zweren dat ze geen broekje droeg. Die Sanne toch, dat had ik nooit van haar gedacht. Maar misschien was het ook wel een hele minieme string. Die zie je soms ook haast niet. Sanne kwam snel op me toe en ging naast Sam op de leuning van de bank zitten. Ze keek alweer een stuk minder dromerig. Eigenlijk keek ze me strak aan en leek me uit te dagen.

Of misschien keek ze ook wel hoe oncomfortabel ik van die opmerking werd. Nou, ik werd er behoorlijk oncomfortabel van. Ik voelde het klamme zweet uitbreken.

Dat schijnen ze voortdurend te doen en ik heb het nog nooit gezien eigenlijk. Moet je er ook een porno-blaadje bij, Wim? Dan duurt het ook wat langer. Anders is hij al klaar voordat je goed zit, meiden. Ik had geen andere keuze dan gehoorzamen. Wie A zegt moet ook B zeggen. De schande van nu ervandoor gaan zou groter zijn dan de schaamte bij wat ik voor hen zou moeten doen.

Ik had echt geen idee hoe ik na vanavond verder moest met die meiden. Hoe moet je je nog gedragen na zoiets? Probeer het maar eens, je zult het zien. De meiden nestelden zich ondertussen eens lekker op de bank. Waar had ik dat eerder gezien? Ze gunde me daardoor steeds een korte blik op haar kruis.

En zij droeg zeker geen broekje, dat zag ik heel duidelijk. Zou ze me willen helpen? Ik had nog nooit meegemaakt dat ze geen slipje droeg. Dat paste helemaal niet bij Susan eigenlijk. Maar ik vond het op dit moment zeker een opwindend gezicht en ik maakte me ineens wat minder zorgen of ik wel klaar zou kunnen komen.

Want dat was nog mijn grootste zorg geweest: Wat zou erger zijn: Ik gaf geen show, probeerde er niet uit te zien als een stripper want dat zou er toch niet uitzien dacht ik, maar deed het net als altijd: Ik dacht dat ze dat het liefste zouden willen zien. Ik weet niet wat al snel meer stoorde: Ik kwam er al snel achter dat ze in feite maar erg weinig naar mijn geruk keken en dat leidde me verschrikkelijk af, dat weet ik wel.

Misschien zouden alle vrouwen dat wel gedaan hebben. Ik werd er in elk geval heel zenuwachtig van. Ook zeker niet geiler. Dan ging het vast makkelijker. Toon een beetje respect. Je ben hier niet voor je eigen lol, je bent hier voor ons. Ze sloeg nog een keer toe: En Susan had inmiddels haar benen over elkaar gedaan.

Ze liet me weten dat ik zou moeten zweten. Ik probeerde me van alles voor te stellen: Ik zag die ogen naar me kijken, ogen met iets verkneukelends erin en ik kon mijn penis niet overeind krijgen, laat staan houden. Er is wat ervaring nodig geloof ik.

Wie van ons heeft de meeste vriendjes gehad? Ik hield maar op met trekken en boog mijn hoofd heel diep. Hoe kom je daar nou bij? Ik leunde heerlijk tegen haar zachte borsten. Ze streelde met haar linkerhand mijn borst en begon me met haar rechter af te trekken. Zoals ik zat leek het wel alsof ze zichzelf aftrok. Maar zodra ik zag dat Sam zich naar Susan toe boog en haar iets in haar oor fluisterde waar ze allebei erg om moesten lachen zakte mijn penis die net ontwaakt was alweer in.

Wat Femke vervolgens ook probeerde, het werd niks. Zit ik hem hier af te trekken en denk je dat hij het lekker vindt? Hij zal toch niet hopen dat we ons gaan uitkleden? Laat hem maar zo zitten. Ook zij nam mijn penis in haar hand en ik begon net te denken dat zij wel erg dom moest zijn om te denken dat haar hand beter zou zijn toen ze mijn voorhuid terugschoof en mijn eikel in haar mond nam. Ik dacht dat ik gek werd. Susan is een schat, dat zei ik al, maar pijpen is het enige waar ze moeite mee heeft.

Ze vindt het heerlijk als ik haar lik en ik mag haar soms zelfs wel in haar kontje neuken, maar pijpen, nee, alleen op mijn verjaardag en met Kerst zullen me maar zeggen. Gelukkig ben ik in de zomer jarig, dat spreidt het nog wat over het jaar.

Maar ik dring niet aan, daarvoor hou ik teveel van haar. Ik wacht tot ze het uit zichzelf weer doet. We hebben het er wel eens over gehad en ze zei dat ze er vies van is. Ik zei dat ik alleen dingen van haar wilde die ze zelf ook graag wil.

We zoenden elkaar en ze heeft me die avond gepijpt, ja zelfs in haar mond klaar laten komen. Je begrijpt dus dat mijn mast door het gekwispel van Sam in recordtempo omhoog kwam.

Ze haalde me net lang genoeg uit haar mond om te kunnen zeggen dat ik dat kennelijk wel lekker vond. En door ging ze weer, op en neer met haar hoofd, zuigend als op een zuurstok en ondertussen maar likken.

Maar dat had ze door natuurlijk. Ik stond op en ging weer voor ze staan. Ik was nu ver genoeg heen. Er was geen weg meer terug. Dat ze met elkaar praatten ook niet en zelfs niet dat ze grapjes maakten en lachten. Als een schim zo snel ging mijn hand over mijn eikel. Plotseling zag ik het helder zoals het was: En ze genoten ervan. Ik zweefde op golven van genot.

Ik keek naar de blosjes op een paar wangen, de enthousiaste gebaartjes, de uitwisseling van blikken van verstandhouding. Ik zag ze voorover buigen om maar niets te missen en lui onderuit zakken als ze even afstand namen. Ze keken in verbazing, ze knipoogden schalks, ze waren ook ronduit geil. Ze wreven onbewust hun borsten, hadden hun monden open en hun ademhaling was versneld, soms zelfs wel wat zwoegend. Ik zag geen individuele vrouwen meer maar een reeks van gezichten, tongen die langs lippen likten, tanden die in onderlippen beten.

Ik zag vrouwen die genoten en zich lieten gaan. Het was de hemel. Te snel was het genoeg, maar ik kon me absoluut niet beheersen, moest me laten gaan.. De meiden slaakten kreetjes van genoegen, een paar klapten in hun handen. Steeds verder kwamen de stralen neer: Een orgasme zo hevig dat ik er haast bang van werd. Toen ik uiteindelijk tot bedaren kwam zaten ze me alle vier breed grijnzend aan te kijken.

Ik zweette en hijgde. Was het wat je had gedacht? Nou, het was niet wat ik had gedacht. Wat een geweld, gaat dat altijd zo? Terwijl ze praatte pikte ze met haar linkerwijsvinger de klodder sperma van haar enkel, rook er even voorzichtig aan en likte die toen op, terwijl ze me in de ogen keek. Ik ging maar even op de salontafel zitten en probeerde weer wat te ontspannen.

Ik zweette wat meer dan ik zou willen, maar had me gelukkig goed gewassen dus ik stonk niet. De meiden waren onderuit gezakt en lagen wat na te genieten. Femke en Susan praatten zachtjes met elkaar en keken zo af en toe naar mij. Sam zat te kijken naar het krimpen van mijn penis.

Ze zagen er zo ontzettend vrouwelijk uit zoals ze daar zaten. Ik voelde me niet meer zo naakt, dat begon wel wat te wennen, maar ik voelde mij zo boers en hoekig en lomp in vergelijking met die prachtige wezens.

Ze waren zo gracieus, zo verfijnd en vooral zo mooi. Ik was intens gelukkig dat ik het ze naar de zin had kunnen maken. Ik wilde ze dienen. Waar kijkt hij niet naar? We wilden zijn ogen zien, maar dat is toch ook weer niet de bedoeling? Hij zit zich gewoon aan ons op te geilen. Ik moest toch ergens heen kijken toen ik me aftrok?

Voor het eerst zolang ik me kon herinneren beoordeelde ik een groepje vrouwen niet op hun tieten, maar verlustigde ik mij in mijn onderdanigheid aan hun oneindige superioriteit. Ik keek naar Susan, hoopte op toestemming om iets te zeggen. Ze was volkomen onbereikbaar. Ze zijn ook allemaal hetzelfde. Ze kunnen zich gewoon niet gedragen en al helemaal niet beheersen. Ik had het ding nog nooit gezien. En ik dacht nog wel dat ik alles van haar wist. Tot mijn spijt was dat helemaal het geval.

Waarom zou hij de enige moeten zijn die klaarkomt? Hij kan ons niet zien, dat is leuk. Hij zal als we stil zijn nooit weten wie hij heeft gelikt. De meisjes vonden het wel een goed idee, want er volgde veel instemmend overleg hoe ze het zouden gaan organiseren.

Dan konden ze boven me knielen. Ik voelde wat gewichtsverplaatsingen en ineens rook ik de onmiskenbare geur van een kutje, iets gemaskeerd door een vleugje parfum. Wat dat betreft ben ik soms wel jaloers op de hondjes.

Lijkt mij namelijk ook wel wat: De geur werd sterker en al snel bleek waarom. De geur was toch wel heel bekend maar aan de andere kant: Het leek me niet waarschijnlijk. Maar toen de venusheuvel mijn voorhoofd raakte wist ik zeker dat dit Susan niet was. Want dit heuveltje was glad geschoren en Susan heeft daar een heel smal streepje haar. Bleef natuurlijk de vraag wie dit dan wel was.

Ik kon het in elk geval niet vragen als dat al had gemogen want het kutje werd nu tegen mijn mond gedrukt. Tegelijk gedwee en enthousiast stak ik mijn tong uit en begon te likken.

Dat vond wie het dan ook was wel lekker want ik hoorde en voelde haar zachtjes kreunen. Ik likte langs en in haar gaatjes, langs en over haar lipjes en probeerde in de richting van haar clitje te komen. Ik vond het best. Ik probeerde haar tenslotte te dienen. Ik likte stevig door en probeerde de eigenaresse van het kutje enthousiast te maken. Ik zoog op haar binnenste lipjes, liet ze los, zoog er weer op en liet ze weer los. Ik zette mijn lippen op haar grotje en probeerde haar helemaal leeg te zuigen, draaiend met mijn hoofd daarvoor het juiste plekje te vinden.

Maar leegzuigen ging natuurlijk helemaal niet want haar sappen begonnen steeds rijkelijker te stromen. Mijn penis werd voorzichtig gepakt en naar ik aannam uitvoerig bestudeerd. Zo voelde het tenminste. Mijn berijdster besloot dat het tijd was voor intensivering van de actie.

Ze liet nu toe dat ik haar genotsknopje bewerkte. Gretig viel ik aan. Ik sabbelde, likte en knabbelde dat het een lieve lust was. Het ging allemaal wat snel zo, zelf had ik er liever wat meer de tijd voor genomen, maar het vrouwtje in kwestie was aangenaam geil en wilde kennelijk snel en met grote sprongen naar huis.

En ondertussen waren die handen daar beneden me nu geroutineerd aan het aftrekken. De vrouw boven me begon zich nu op mijn gezicht klaar te rijden, leek het wel. Ze maakte inmiddels erg veel kabaal, maar vreemd genoeg kon ik eigenlijk nog niet met zekerheid zeggen wie het was.

Ik wilde het dolgraag weten, want deze meid was zo geil als een pondspak boter en ze schreeuwde het bijna uit. En ik voelde me daar toch een beetje verantwoordelijk voor, tenminste ik verbeeldde me dat het mijn tong was die het deed. En is het dan zo vreemd om je af te vragen wie je zo verwent? Ze voerde het tempo steeds iets op en kwam toch nog onverwacht aan haar orgasme toe.

Ze verstarde een beetje en begon toen te schokken. Steeds heftiger, steeds met kortere tussenpozen. En ondertussen spoot haar geil letterlijk in mijn gezicht. Haar kreten waren zo intens dat ik dacht dat het wel haast leek of ze toneel speelde. Als ik het in een film had gehoord had ik dat gedacht, dat wist ik zeker, maar aan al die sappen kon ik zeker voelen dat het geen acteren was.

Ze kwam echt heel intens klaar. Heerlijk vond ik het, ook voor haar. Het leek wel of ik gezoen boven me hoorde. Maar ik kon, het was toch werkelijk te gek, nog steeds niet zeggen wie wie was. Wat ik wel heel duidelijk wist was dat zich op dat moment iemand op mijn lul liet zakken. Ook dit leek me Susan niet want ze was erg nauw. Wel nat genoeg, dus met enig aandringen paste alles uiteindelijk wel.

De wacht werd ook bij mijn hoofd gewisseld. De nieuwe kut rook zwaarder dan de eerste. Misschien is indringender een goed woord. Deze ging gewoon zitten. Ze had kennelijk haar bekken wat gekanteld, want haar spleet leek meer aan de voorkant dan aan de onderkant te zitten en ik kon als ik mijn hoofd een beetje optilde overal goed bij.

Maar eigenlijk werd ik een beetje moe. Ik bedoel, ik had me erg ingespannen bij de vorige en zo getraind ben ik hier nou ook weer niet in. Dus ik begon wel te likken maar niet erg fanatiek. Dat kwam ook een beetje omdat ik haar erg zout vond smaken.

Naast me zei Sam: Fysiek zeer, want er was stevig geknepen en een vlammende pijn was door me heen geschoten. Vrouwen hebben geen idee hoe verschrikkelijk pijnlijk zoiets is denk ik wel eens. Ik was weer teug op aarde. Ik lag hier helemaal niet te sexen met vier mooie vrouwen. Ze waren met mij aan het spelen en ik moest doen wat zij leuk vonden en zo veel en zo vaak als zij het leuk vonden. Ineens voelde die vrouw die mijn pik bereed heel anders aan. Het leek wel of er een knop in mijn hoofd omging.

Ik kon er helemaal niets aan doen, had er helemaal geen invloed op. Het gebeurde gewoon en ik was er willoos bij aanwezig. Ik voelde me helemaal anders worden. In plaats van dat ik me verzette of misbruikt voelde werd ik hun werktuig, hun speeltje. Ik was geen individu meer, geen denkend wezen, niet iets om rekening mee te houden. Maar alleen om te dienen. Zo stijf als een knuppel zou hij moeten zijn, zodat Zij erop kon rijden zoals Zij dat wilde.

Lekkerder dan een vibrator zou hij moeten aanvoelen, zodat Zij kon rijden op golven van genot. Het duurde niet lang of ik werd aan beide kanten weer bereden. Beide dames hadden het naar hun zin. De vrouw op mijn gezicht was een stille genietster. Ze maakte geen geluid, maar moest wel opgewonden zijn, want ze bewoog haar onderlichaam in een steeds sneller ritme.

Ze maakte cirkelende bewegingen met haar heupen, klein genoeg om het contact tussen haar kut en mijn tong niet te verbreken, maar ook krachtig genoeg om datzelfde contact te sturen, te intensiveren. Ze bereed me echt. Maar ik probeerde natuurlijk wel mijn tong in beweging te houden, in harmonie met de dans van haar heupen. Ik was gretig om haar behulpzaam te zijn. De vrouw op mijn penis maakte wel wat geluid, al was het niet veel meer dan duidelijk hoorbaar ademhalen, steeds iets zwaarder, steeds iets sneller.

Buiten het contact dat zij met haar schede met mij maakte voelde ik niets van haar. Ze leunde niet op me, ze raakte me nergens anders aan. Ze leek ook niet veel te wegen. Zou dit misschien Sanne zijn? Of wilde ze het nog eens even proberen? Dat beviel dan kennelijk wel, want ik voelde haar genoegen duidelijk toenemen. Zo werd ik door deze twee vrouwen ingezet als een soort menselijke dildo, als een voorwerp dat hen genoegen verschafte.

Ik was niet in staat om me af te vragen wat dat met me deed, ik had er ook geen tijd voor. En zelfs nu nog brengt het gemengde gevoelens met zich mee.

Voelde ik mij trots dat ze mij wilden gebruiken? Voelde ik me vernederd? Werd ik geil van dit alles? Wat dit het nou wat me zo opgewonden had, wat me zo geweldig geil had geleken? Ik weet het niet, ik weet het gewoon niet. Het varieert met mijn stemming of het gevoelens van opwinding of schaamte bij me teweeg brengt. De overhand heeft de opwinding en zelfs de schaamte heeft nog wel een vleugje opwinding in zich. Het is allemaal erg verwarrend, maar op een bepaalde manier toch ook verrijkend.

Het voegt iets toe. In zekere zin maakt dit het genot dat ik vroeger had wat gewoner, wat simpeler, wat platter. Niet dat dat niet goed was, maar dit is wel.. Het is anders, dieper, meer driedimensionaal. Dat is misschien wel een goed woord. Je in twee dimensies bewegen is prima, maar de derde voegt zoveel meer toe. Ik wist niet of ze samenwerkten, maar ze kwamen kort na elkaar klaar.

Ook hierbij was er verbaal niet zoveel te beleven. Het ging veel subtieler, maar daarom niet minder heftig. Ik voelde het kutje gewoon op mijn penis krampen.

Wat kwam deze vrouw krachtig klaar, het was gewoon griezelig. Ik had nog nooit zoiets gevoeld. Ze raakte me nog steeds niet met de rest van haar lichaam aan, en misschien was dat het wel dat die krampen zo geweldig voelbaar maakte. Ze probeerde haar heupen nog wel op en neer te bewegen, maar dat ging geleidelijk over in schokken van haar lichaam.

Ook bij mijn hoofd ging het eraan toe. Maar toen ze uiteindelijk kwam en zich helemaal liet gaan kwam ze weer in beweging. En wat misschien nog wel het meest bijzondere was was dat ik ook elders in de kamer geluiden van toenemende opwinding hoorde. Ik weet niet welke van de twee mogelijkheden me meer in vervoering bracht. Maar ik weet niet wat ik meer vreesde als ik dat zou doen: Spelen was zeker een goed woord, want er werd geen enkele poging gedaan om me te stimuleren.

Alleen maar rek- en strekoefeningen, om het maar eens zo te zeggen. Na verloop van enige tijd kwamen ze weer in beweging en begonnen ze weer te praten. Omdat ze waren opgestaan had ik nog geen idee wie wie was geweest. Ze letten er verdraaid goed op dat ik in het ongewisse bleef, dat moest ik ze nageven. Je verroert je niet. Ze moesten er zelf om lachen. Ik hoorde iedereen de slaapkamer verlaten en de deur werd gesloten. Ik hoorde nog net hoe de eerste woorden werden gewisseld toen de stereo werd aangezet en ik alleen nog maar een brij van geluid kon waarnemen, maar geen afzonderlijke stemmen meer en dus ook zeker niet wat ze zeiden.

Maar ik hoorde veel en opgewonden gepraat en veel en nog meer opgewonden gelach. Alle denkbare gevoelens raasde door mijn lijf, pijn genot, verdriet, vernedering angst en weer voelde ik mijn lipjes zwellen, mijn clitje hard worden en mijn tepels staken recht vooruit.

Ik voelde voor het eerst hoe prettig eigenlijk mijn kale kutje aanvoelde. Smeekte ik zojuist nog bijna mijn haartjes te laten zitten. Nu nam ik me voor me dagelijks te scheren. Toch wel lekker zo'n glad meisjeskutje. Was ik net bekomen van de indrukken die ik op deed al snel volgde een andere verassing. Ik moest op een onderzoektafel gaan liggen, aan het eind bevonden zich beensteunen zoals bij een gynaecoloog. Het enige verschil is dat de tafel ruim was voorzien van riemen waarmee John me nadat ik ben gaan liggen, behendig vast maakte.

Naast me deed Petra een grote kast open en het zweet brak me uit toen ik zag wat ze daarin had. Ik slikte en ondernam een nodeloze poging los te komen. Nee, alsjeblieft smeekte ik en vervloekte mezelf over de gedachte die ik daarnet had al zou ik het allemaal prettig gaan vinden. De kast puilde uit van klemmetjes, banden, spuiten speculum, mondknevels in allerlei soorten en maten. Dildo's voorbindpenissen, butpluggen ook in vele soorten en maten. Teveel om te onthouden. Mijn gekrijs was voor Petra het teken om letterlijk mijn mond te snoeren.

Ik probeerde me te verzetten toen ze zelf een grote aan bandjes gemonteerde bal stevig in mijn mond duwde. Ik heb even geen zin om naar je gekrijs te luisteren brulde ze en met angst zag ik hoe ze allerlei attributen uit de kast haalde en op een gereed staand tafeltje legde. Ze stuurde John weg, deed de deur op slot zodat ze er zeker van was dat hij niet zou storen en pakte een blinddoek en nog iets wat ik niet kon zien uit de kast.

Het zweet brak me uit toen ze me de blinddoek voor deed en iets in mijn oor stopte. Hier lag ik, vastgebonden en niet in staat op te zien, horen en praten. Ik was alleen met haar en volledig aan haar overgeleverd. Vanaf nu zou mijn waarneming zich beperken tot wat ik voel. Het meest bizarre was dat ik enigszins verwachte wat er zou gaan gebeuren maar al snel kwam ik er achter dat de onmacht om waar te nemen en me niet kunnen bewegen mij in complete verwarring bracht.

Ik was er zeker van dat ik ze van plan was om me inwendig te gaan onderzoeken en ik concentreerde me dan ook op het moment dat ze het speculum in mijn kutje zou stoppen. Ik raakte dan ook bijna in paniek toen ik iets onder mijn voetzolen voelde kriebelen, vermoedelijk kietelde ze me met veren of iets dergelijks.

Ik schrok en giechelde wat. Even gebeurde er niets tot ik aangenaam verrast werd met een warm en zacht aanvoelend iets dat sensueel over mijn buik streek. Langzaam voelde ik hoe ze naar de onderkant van mijn buik ging en dan weer kalm naar boven om beurtelings mijn borsten te aaien en weer terug naar mijn onderbuik tot op mijn gladgeschoren heuveltje.

Ik werd er gek van en mijn lijf schokte alle kanten op, echter beperkt door de riemen waar ik mee vast lag. De striemende riemen mochten me dan wel hinderen, de heerlijke sensatie die me overkwam maakte dat meer dan goed. Ik voelde mijn buik gloeien van genot en al snel merkte ik dat mijn schaamlipjes zwollen en ik weer behoorlijk vochtig werd. Ik beleefde zelfs de uitzinnige sensatie dat ik duidelijk mijn hard geworden clit voelde terwijl ze die toch echt niet aanraakte.

Het was alsof mijn borsten zich spande en mijn tepels stevig omhoog priemde. Ik was teleur gesteld toen ze stopte en raakte even in een roes waardoor ik vergat dat er van alles met me kon gebeuren. Ik schrok dan ook hevig en probeerde het uit te gillen van de pijn toen er vrijwel gelijktijdig iets op mijn tepels geklemd werd. Nog voor ik me realiseerde dat ze me voorzien had van tepelklemmen en ik vruchteloos probeerde de pijn wat te onderdrukken voelde ik hoe ze razend snel ook mijn schaamlipjes had voorzien van klemmetjes die pijnlijk op mijn meest gevoelige plekje klemde.

Ik probeerde het uit te gillen van de pijn maar de gag verhinderde dat. Deze marteling hield niet op want ik voelde hoe ze iets wat vermoedelijk kettingen waren aan alle klemmetjes bevestigde. Langs mijn benen en over mijn buik en met een ruk voelde ik hoe mijn tepels omhoog werden getrokken en mijn schaamlipjes naar buiten. Het was alsof ze mijn tepels eraf zou trekken en mijn kut open wou scheuren. Ik kreeg geen tijd om de pijn te verbijten want met mijn buik krimpte ineen toen ik voelde hoe ze wild, snel en pijnlijk iets groots in mijn opengesperde kut stopte, daar iets aandraaide en vervolgens voelde ik hoe dat koude ding mijn kut verder opende.

Ze had zonder enige voorbereiding ruw een speculum in mijn al door de klemmen, gesteigerde kutje gestopt. Ik wist niet meer hoe ik het had en voelde wisselend de knellende klemmetjes op mijn tepels dan weer schrijnde de klemmen aan mijn schaamlipjes en het koude staal van de eendenbek die mijn kutje open dreigde te scheuren.

Nog bleek het niet genoeg want al snel voelde ik iets tegen mijn kontgaatje drukken en nog voor ik het besefte voelde hoe nu mijn anus bijna volledig open scheurde. Alsof ze de kop van een grote kegel met alle geweld bij naar binnen duwde. Toen het ding er eenmaal in zat werd de spanning rond mijn sluitspier geleidelijk iets minder maar voelde mijn poepgaatje pijnlijk en vol aan. Het werd nog gekker toen ik dat ding daar voelde groeien.

Ik realiseerde me al snel dat ze een opblaasbare butplug in mijn kontje had gestopt. Het was te veel en ik lag weerloos te janken en kermen van de pijn. Ik vervloekte haar en was van plan haar alle hoeken van de kamer te laten zien zodra ik weer vrij was.

Opeens bekroop me de angst. Mijn woede was zo groot dat ik bijna vergat hoe vernederd ik er bij lag en al mijn intieme lichaamsdelen gemarteld werden zonder dat ik er ook maar iets tegen kon doen. Nu ook begon ik me af te vragen waar ze al die kennis en spullen vandaan haalde. Ik kon me iets voorstellen dat ze een en ander al wat vaker op John had toegepast, maar op de mannier dat ze mij onderwierp en martelde zou je moeten afleiden dat ik niet het eerste vrouwelijke slachtoffer van haar sadisme ben.

Ik begon merkwaardig genoeg iets van bewondering voor haar te krijgen op de mannier waarop ze mij in deze bizarre situatie heeft weten te manoeuvreren en ik haar als vanzelfsprekend slaafs volgde.

Je zou kunnen zeggen dat ze een aangeboren talent heeft om te domineren. Al deze vragen woede en machteloosheid verdrongen langzaam maar van korte duur de pijn en vernedering.

Wisselend trok ze weer aan de kettinkjes, pompte butplug op en liet hem langzaam leeglopen. De druk in mijn kontje wisselde terwijl mijn borsten tepels en schaamlipjes gemarteld werden. Er bekroop mij een merkwaardig maar gelijk ook beangstigend gevoel van lust en opwinding. Zou ik al die tijd toch onbewust naar pijn en vernedering hebben verlangd?

Hoe vaak dacht ik niet na het lezen van de verhalen over slavinnen en hun dominante tegenpool, hoe kunnen die meiden dit nu prettig of zelfs opwindend vinden. Moet er niet aan denken bedacht ik me toen, maar moet nu bekennen dat ik die verhalen maar al te graag las en zelfs bewust opzocht.

Even zo vaak wist ik niet hoe snel ik mijzelf moest bevredigen en spetterend klaarkwam. Ik probeerde deze gedachte uit mijn hoofd te zetten en fantaseerde hoe ik uiteindelijk beloond zou worden voor mijn gehoorzaamheid. Fantasieën die ik dol graag uit wil laten komen, waardoor deze martelingen tot voor mij ongekende seksuele opwinding zou leiden. Ik maakte mezelf wijs dat niet mijn verborgen sm gevoelens een rol speelde maar mijn fantasieën.

Gedachte die mijn getergde kutlipjes extra deden zwellen, mijn tepels die de pijn trotseerde, het vocht uit mijn grotje dat als een warm beekje naar buiten stroomde en mijn keiharde overgevoelige clit smachtend naar het eerste van een lange reeks orgasmen. Ik snakte naar adem bij het zien van zijn prachtige paal.

Gretig pakte ik zijn geslacht en onblote zijn glanzende roze eikel, stopte hem in mijn mond en begon heerlijk wild te zuigen. Wild stootte hij zijn genotstaaf diep in mijn keeltje en ik genoot volop. Zijn pik groeide nog verder en ik snakte om door hem geneukt te worden. Hij trok zich beheerst terug en ik zag hoe Petra haar glanzende, strakke en glad geschoren kutje aanbood.

Ik draaide me om en begon haar drijfnatte poes smakkend te likken terwijl ik kermend van genot voelde hoe John zijn veel te grote pik wild in mijn nauwe en soppende poesje pompte. Wild neukte hij me terwijl ik Petra naar haar eerste hoogtepunt likte en vingerde. John neukte me keer op keer en ontmaagde mijn kontje. Hij spoot zijn geile zaad diep in mijn buikje kontje en mondje, er kwam geen einde aan. Petra befte als geen ander, at mijn poesje en dronk gretig het zaad van John uit mijn druipende kut..

De pijn in mijn kaak trok langzaam weg toen ik de lippen van Petra tegen de mijne voelde drukken en zij haar tong voor de tweede keer diep in mijn keel stopte. Wild kuste en tongde ze me en haar zachte gekreun wond me nog meer op. Ineens voelde de knellende objecten aan mijn borsten, schaamlipjes en in mijn holletjes verrassend plezierig in weerwil van wat het zou moeten zijn. Spijtig voelde ik hoe ze haar mond van de mijne haalde en de klemmetjes van mijn tepels deed.

Begon er net aan te wennen. Ik vergat dat gemis al snel toen ze behoedzaam en vakkundig mijn borsten zachtjes masseerde en het bloed weer rijkelijk door mijn tepels stroomde die ze een voor een tussen haar lippen nam, er heerlijk aan likte en zachtjes aan knabbelde.

Wat is dat kind goed bedacht ik me, terwijl ik lag te kreunen van genot. Ik voelde hoe mijn geile kutvocht zich een weg zocht langs de eendenbek die nu behoedzaam door haar verwijderd werd waarna ze ook de klemmetjes van mijn lipjes haalde en nog voor ik het me goed en wel besefte nu haar smakkende mond op mijn meest intieme lichaamsdeel voelde.

Ze spreidde met haar vingers mijn lipjes en ik voelde hoe ze plagend met het puntje van haar tong ombeurten de binnenkant van mijn schaamlipjes likte in de richting van mijn smachtende clit. Net voor ze daar was trok ze haar tong plagend terug en begon opnieuw. Wilder werd ze en stak haar tong zo diep mogelijk in mijn soppende kut en net op het moment dat ik dreigde te exploderen, zette ze haar tong vol op mijn geopende grotje en befte me uit alle macht.

Dit keer kreeg mijn clit alle aandacht. Ik wou net stotterend vragen of ze haar vingers in mijn spleet wilde stoppen toen ik wild schokkend in de riemen daverend en meermalen achter elkaar klaar kwam. Ik kan me niet herinneren dat ik ooit tevoren zo intens en langdurig ben klaar gekomen en ik voelde hoe mijn sappen in haar mond stroomde die ze spontaan op likte. Geil en bevredigd als ik was snakte ik naar haar kutje.

Laat me je beffen smeekte ik haast. Laat me alsjeblieft je geile doos likken en je kutsappen proeven. Je maakte me gek schreeuwde ik. Neuk me, alsof nog John nog binnen was en me spontaan zou bespringen, lik me doe alles met me.

Ik zal alles voor jou doen, ik ben je slavin en wil je verwennen. Ik schrok inwendig van wat ik allemaal uitkraamde, maar het kon me even niets schelen. Ik had in mijn stoutste dromen niet durven bedenken dat pijn en genot zo dicht bij elkaar lagen en nog intenser kon klaarkomen dan ik ooit had gedaan. Ik hoorde aan de voetstappen dat Petra van me wegliep en even later terug kwam, naast me kwam staan en eerst de riemen rond mijn armen, polsen en buik los maakte.

Ze pakte mijn polsen en ik voelde hoe ze daar brede banden om deed. Ik moest mijn armen op mijn rug doen en voelde hoe ze mijn polsen aan elkaar vast maakte. Daarna voelde ik dat ze een band om mijn nek deed, mijn benen bevrijde en ook mijn enkels van bandjes voorzag.

Ze hielp me van de tafel af en behoedzaam trok ze aan de band om mijn nek en loodste me naar een plek waar ze mij gebood te gaan knielen. Gehoorzaam volgde ik haar aanwijzingen. Even later pakte ze mijn hoofd en trok deze iets naar voren tot mijn mond iets warms en vochtigs raakte.

Ze had mijn mond tegen haar heerlijk zacht aanvoelende en gladde spleetje gedrukt. Haar schaamlipjes voelde strak aan en gretig zocht mijn tong haar nauwe opening. Haar opdracht om haar schoon te likken en te bevredigen was totaal overbodig. Gretig en vol overgave zocht mijn tong via de binnenkant van haar lipjes, haar clitje die ik zonder moeite vond. Likkend en knabbelend aan haar clitje probeerde ik haar zo goed mogelijk te verwennen. Jammer dat ze mijn polsen vast zaten.

Ik tilde mijn hoofd iets op en vroeg haar deze los te maken zodat ik haar kon vingeren. Nog voor ik dat gezegd had voelde ik snoeihard iets op mijn kont striemen, vermoedelijk een spaansrietje. Vier keer snel achterelkaar trof het mijn billen en ik voelde duidelijk de striemen. Gezien de richting vanwaar ze kwamen vermoede ik dat John "weer" in de kamer was. Aaauuuwww au wauw, schreeuwde ik. Ik verging van de pijn en vervloekte hem innerlijk. Had ik je wat gevraagd druipkut, hoorde ik Petra op scherpe toon zeggen.

Likken zij ze, terwijl ze stevig mijn hoofd weer tussen haar benen duwde. Gehoorzaam en vol overgave begon ik haar weer te likken en stak het puntje van mijn tong tussen haar strakke lipjes. Gretig zette ik mijn mond vol op haar heuveltje dat heerlijk glad aan voelde.

.

Neuk kijken xxxmeesteres leiden druipende kutjes

In hun lachen meende ik iets te bespeuren van de kat die ontdekt heeft dat hij wel bij het volle vogelnestje kan. Ik kon het me verbeelden hoor. Ik liep door, de keuken in, om thee te zetten. Ik vulde de waterkoker en zette de theepot klaar met een zakje vruchtenthee erin. Ik vroeg me net af of ik nou in de kamer in de houding moest gaan staan toen de bel alweer ging. Thee zetten is niet opwindend genoeg, dat was duidelijk.

Ik nam hem in de hand en begon te masturberen terwijl ik weer naar de gang liep. Het ontging de dames niet. De grijns werd groter maar ze zeiden niets. Ik moest langzaam lopen want het lukte nog niet zo best om de boel weer overeind te krijgen. Dat valt nog helemaal niet mee zonder ordentelijke visuele stimulatie zullen we maar zeggen.

Het was dan ook nog niet veel bijzonders toen de bel nog een keer ging. Er volgde het nodige onderdrukte gegiechel op. Dat dan weer wel. Het moest dan maar. Veel minder enthousiast dan de eerste keer deed ik de deur open.

Ze stonden er allebei, gelukkig, dan had ik dat maar weer gehad hopelijk. Ook zij droegen korte rokjes. Dat moest haast toch wel afgesproken werk zijn want dat had ik nog nooit eerder gezien. Allemaal wel eens af en toe maar nooit tegelijk. Zelfs Susan had, nu ik er nog eens aan dacht, haar zwarte jurkje gedragen. Wilden ze hun superieure vrouwelijkheid extra laten afsteken tegen mijn naakte, kwetsbare mannelijkheid?

Je hebt toch niks te verbergen? De buren mochten het eens horen. Eigenlijk heet Sanne ook Susan, maar ter onderscheid was het bij ons altijd Sanne. Zou hij het koud hebben? Die maakte zich inderdaad zo klein mogelijk. Ik pakte hem weer vast en begon te wrijven. Wat doe je nu? Kun je je niet beheersen? Of probeer je ons te imponeren? Hij weet kennelijk niks beters om dat voor elkaar te krijgen.

De beide dames wurmden zich langs mee heen. Niet dat ze het leken te merken. Er werd weer veel gekust. Femke is directiesecretaresse bij een grote onderneming, een hele grote zelfs.

Ze heeft altijd alles onder controle, maar niet op een vervelende manier. Ze is dienstbaar maar zeker niet onderdanig. Helemaal niet zelfs, ze kan zich prima redden.

En een leuke meid. Meestal loopt ze strak in het pak. Ook haar vrijetijdskleding is altijd keurig netjes. Ik vind het altijd wel leuk als ze strakke, gladde broeken draagt. En de lippen van haar vagina, niet te vergeten. Ik ben best een hitsig mannetje, dat geef ik onmiddellijk toe, maar ik kan er niets aan doen. Ik vind vrouwen mooi en hun vormen nog mooier. Ik benijd haar huidige vriend soms wel een beetje.

Ik bedoel, ze is een mooie, veelbelovende meid en ze lijkt me wel van een stoeipartijtje te houden. Het viel me op dat er van onderaf veel knoopjes open waren. Ik kon in deze staat niet veel opwinding verborgen houden. En een penis die in schokjes omhoog komt en begint te druipen duidt geloof ik meestal wel op opwinding.

Ik moest er niet aan denken mezelf zo voor schut te zetten. Sanne is de artistieke van het stel. Ze heeft een winkel waar je echt alles kunt kopen als je creatief aan de gang wilt.

Die loopt goed, zo goed zelfs dat ze nadenkt over filialen. Sanne is niet bijzonder knap, maar ik vind haar wel mooi. Zo lief is ze niet, want anders red je het zakelijk niet zoals zij dat doet, maar ze oogt heel lief. Dat komt ook wel door haar blonde krulletjes. Ze heeft wel wat van een engeltje soms.

Haar dunne zomerjurkje droeg daar die dag ook wel aan bij. Volgens mij is ze lesbisch of er tenminste nog niet uit. Ik heb nog nooit van een vaste vriend gehoord maar ik weet natuurlijk ook niet alles. Misschien dat ik er deze avond achter zou komen. De waterkoker piepte dus ik ging thee zetten terwijl de meiden elkaar begroetten. Ik zette alle spullen op het dienblad en kwam de kamer weer in. Ze gingen zitten terwijl ik de glazen op tafel zette en netjes vulde.

Maar ze praatten gewoon door. Het ging over hun laatste avond in de kroeg samen. En de mannen die ze daar gezien hadden. Ik had wel eens gehoord dat vrouwengesprekken nog veel verder gaan dan flinke-mannen-praat en kreeg het gevoel dat ik daar vanavond wel eens getuige van zou kunnen worden. Ze lieten me eerst een poosje sudderen. Ze praatten met elkaar als altijd en deden alsof ik er niet was, als altijd.

Ik schonk nog twee keer thee in, presenteerde een koekje en probeerde er normaal uit te zien. Volgens mij lukte dat niet helemaal want ik zag er wel eens eentje grijnzen, maar als ze zagen dat ik dat zag trokken ze weer een uitgestreken gezicht.

Ik stelde me uiteindelijk maar naast Susan op. Ik zocht onbewust toch een beetje vertrouwen, een beetje steun bij haar. Ik stond zeg maar met mijn rechterheup bijna tegen haar blote linkerschouder. Tot mijn afgrijzen kwam onder het praten haar linkerhand omhoog en ze begon een beetje afwezig met mijn lul en ballen te spelen. Alsof dat volkomen normaal was. Alsof ze dat altijd deed en zeker als ze met haar vriendinnen praatte. Ik mag er ook zo graag mee spelen.

Ze zijn als ze slap zijn zo lekker zacht. Ik vind het altijd leuk om ze aan de basis vast te houden en dan heen en weer te laten wapperen. Dan is het net een hondje dat enthousiast voor je kwispelt! O, o, o, wat leuk was dat. Is het niet vertederend? Lekker formaat, niet te groot, niet te klein. Past goed, denk ik. Dat is niet lekker. Waarna Kees klaar is en je het verder zelf maar uit moet zoeken? Nee, dat valt best mee.

Ik ben eigenlijk wel tevreden over hem. Ik hoef nauwelijks aan te dringen om hem mee te laten doen. Hij begint ook wel eens uit zichzelf hoor.

Maar vaker moet ik hem even op gang helpen. Je kent dat wel. Maar soms is even bukken al voldoende hoor. Kleine Wimmie meldt zich dan al snel! Ik had mezelf altijd als de geilste van de twee beschouwd. Ik meende me zelfs wel eens te moeten inhouden omdat ik haar ook niet steeds wilde bespringen. Meende ze dat nou of zat ze flink te doen? Ik dacht dat alleen mannen hun trots een koosnaampje gaven!? Wim, ga voor haar staan.

Langzaam liep ik op haar toe. Met een blik van: Ik kromp in elkaar. Mijn penis kwam in schokjes omhoog en het duurde niet lang voor zich een druppel voorvocht aandiende. Dat leverde terstond meer voorvocht op en ook dat werd met kleine strelende bewegingen uitgesmeerd. Het duurde niet lang of ze trok me feitelijk af. Maar dat deed ze eigenlijk wel heel apart: Dat is eigenlijk niet erg prettig als je niet besneden bent, want dan is de eikel heel gevoelig en dat is bij mij niet anders.

Maar daar trok ze zich helemaal niks van aan. Wat ik er van vond boeide haar totaal niet. Ik stond erbij en keek er naar. Niet helemaal als een buitenstaander natuurlijk, want het was wel mijn lul en die reageerde toch wel.

Vreemd hoe een onprettig iets je toch nog wel kan stimuleren. Susan keek met onverholen genoegen toe. Ik probeerde oogcontact te maken, maar slaagde daar niet in. Ik wist niet of ze het expres deed. Misschien vond ze het wel echt leuk om naar te kijken.

Sanne had haar benen opgetrokken en bekeek de show met een intense blik. Ik kreeg daardoor een heel korte blik tussen haar benen en zou hebben durven zweren dat ze geen broekje droeg.

Die Sanne toch, dat had ik nooit van haar gedacht. Maar misschien was het ook wel een hele minieme string. Die zie je soms ook haast niet. Sanne kwam snel op me toe en ging naast Sam op de leuning van de bank zitten.

Ze keek alweer een stuk minder dromerig. Eigenlijk keek ze me strak aan en leek me uit te dagen. Of misschien keek ze ook wel hoe oncomfortabel ik van die opmerking werd. Nou, ik werd er behoorlijk oncomfortabel van. Ik voelde het klamme zweet uitbreken. Dat schijnen ze voortdurend te doen en ik heb het nog nooit gezien eigenlijk. Moet je er ook een porno-blaadje bij, Wim? Dan duurt het ook wat langer.

Anders is hij al klaar voordat je goed zit, meiden. Ik had geen andere keuze dan gehoorzamen. Wie A zegt moet ook B zeggen. De schande van nu ervandoor gaan zou groter zijn dan de schaamte bij wat ik voor hen zou moeten doen. Ik had echt geen idee hoe ik na vanavond verder moest met die meiden. Hoe moet je je nog gedragen na zoiets? Probeer het maar eens, je zult het zien.

De meiden nestelden zich ondertussen eens lekker op de bank. Waar had ik dat eerder gezien? Ze gunde me daardoor steeds een korte blik op haar kruis. En zij droeg zeker geen broekje, dat zag ik heel duidelijk.

Zou ze me willen helpen? Ik had nog nooit meegemaakt dat ze geen slipje droeg. Dat paste helemaal niet bij Susan eigenlijk. Maar ik vond het op dit moment zeker een opwindend gezicht en ik maakte me ineens wat minder zorgen of ik wel klaar zou kunnen komen. Want dat was nog mijn grootste zorg geweest: Wat zou erger zijn: Ik gaf geen show, probeerde er niet uit te zien als een stripper want dat zou er toch niet uitzien dacht ik, maar deed het net als altijd: Ik dacht dat ze dat het liefste zouden willen zien.

Ik weet niet wat al snel meer stoorde: Ik kwam er al snel achter dat ze in feite maar erg weinig naar mijn geruk keken en dat leidde me verschrikkelijk af, dat weet ik wel. Misschien zouden alle vrouwen dat wel gedaan hebben. Ik werd er in elk geval heel zenuwachtig van. Ook zeker niet geiler.

Dan ging het vast makkelijker. Toon een beetje respect. Je ben hier niet voor je eigen lol, je bent hier voor ons. Ze sloeg nog een keer toe: En Susan had inmiddels haar benen over elkaar gedaan.

Ze liet me weten dat ik zou moeten zweten. Ik probeerde me van alles voor te stellen: Ik zag die ogen naar me kijken, ogen met iets verkneukelends erin en ik kon mijn penis niet overeind krijgen, laat staan houden. Er is wat ervaring nodig geloof ik. Wie van ons heeft de meeste vriendjes gehad? Ik hield maar op met trekken en boog mijn hoofd heel diep.

Hoe kom je daar nou bij? Ik leunde heerlijk tegen haar zachte borsten. Ze streelde met haar linkerhand mijn borst en begon me met haar rechter af te trekken. Zoals ik zat leek het wel alsof ze zichzelf aftrok. Maar zodra ik zag dat Sam zich naar Susan toe boog en haar iets in haar oor fluisterde waar ze allebei erg om moesten lachen zakte mijn penis die net ontwaakt was alweer in.

Wat Femke vervolgens ook probeerde, het werd niks. Zit ik hem hier af te trekken en denk je dat hij het lekker vindt? Hij zal toch niet hopen dat we ons gaan uitkleden? Laat hem maar zo zitten. Ook zij nam mijn penis in haar hand en ik begon net te denken dat zij wel erg dom moest zijn om te denken dat haar hand beter zou zijn toen ze mijn voorhuid terugschoof en mijn eikel in haar mond nam.

Ik dacht dat ik gek werd. Susan is een schat, dat zei ik al, maar pijpen is het enige waar ze moeite mee heeft. Ze vindt het heerlijk als ik haar lik en ik mag haar soms zelfs wel in haar kontje neuken, maar pijpen, nee, alleen op mijn verjaardag en met Kerst zullen me maar zeggen. Gelukkig ben ik in de zomer jarig, dat spreidt het nog wat over het jaar. Maar ik dring niet aan, daarvoor hou ik teveel van haar.

Ik wacht tot ze het uit zichzelf weer doet. We hebben het er wel eens over gehad en ze zei dat ze er vies van is. Ik zei dat ik alleen dingen van haar wilde die ze zelf ook graag wil. We zoenden elkaar en ze heeft me die avond gepijpt, ja zelfs in haar mond klaar laten komen. Je begrijpt dus dat mijn mast door het gekwispel van Sam in recordtempo omhoog kwam. Ze haalde me net lang genoeg uit haar mond om te kunnen zeggen dat ik dat kennelijk wel lekker vond. En door ging ze weer, op en neer met haar hoofd, zuigend als op een zuurstok en ondertussen maar likken.

Maar dat had ze door natuurlijk. Ik stond op en ging weer voor ze staan. Ik was nu ver genoeg heen. Er was geen weg meer terug. Dat ze met elkaar praatten ook niet en zelfs niet dat ze grapjes maakten en lachten. Als een schim zo snel ging mijn hand over mijn eikel. Plotseling zag ik het helder zoals het was: En ze genoten ervan. Ik zweefde op golven van genot. Ik keek naar de blosjes op een paar wangen, de enthousiaste gebaartjes, de uitwisseling van blikken van verstandhouding.

Ik zag ze voorover buigen om maar niets te missen en lui onderuit zakken als ze even afstand namen. Ze keken in verbazing, ze knipoogden schalks, ze waren ook ronduit geil. Ze wreven onbewust hun borsten, hadden hun monden open en hun ademhaling was versneld, soms zelfs wel wat zwoegend. Ik zag geen individuele vrouwen meer maar een reeks van gezichten, tongen die langs lippen likten, tanden die in onderlippen beten.

Ik zag vrouwen die genoten en zich lieten gaan. Het was de hemel. Te snel was het genoeg, maar ik kon me absoluut niet beheersen, moest me laten gaan.. De meiden slaakten kreetjes van genoegen, een paar klapten in hun handen. Steeds verder kwamen de stralen neer: Een orgasme zo hevig dat ik er haast bang van werd. Toen ik uiteindelijk tot bedaren kwam zaten ze me alle vier breed grijnzend aan te kijken. Ik zweette en hijgde.

Was het wat je had gedacht? Nou, het was niet wat ik had gedacht. Wat een geweld, gaat dat altijd zo? Terwijl ze praatte pikte ze met haar linkerwijsvinger de klodder sperma van haar enkel, rook er even voorzichtig aan en likte die toen op, terwijl ze me in de ogen keek. Ik ging maar even op de salontafel zitten en probeerde weer wat te ontspannen. Ik zweette wat meer dan ik zou willen, maar had me gelukkig goed gewassen dus ik stonk niet. De meiden waren onderuit gezakt en lagen wat na te genieten.

Femke en Susan praatten zachtjes met elkaar en keken zo af en toe naar mij. Sam zat te kijken naar het krimpen van mijn penis. Ze zagen er zo ontzettend vrouwelijk uit zoals ze daar zaten. Ik voelde me niet meer zo naakt, dat begon wel wat te wennen, maar ik voelde mij zo boers en hoekig en lomp in vergelijking met die prachtige wezens. Ze waren zo gracieus, zo verfijnd en vooral zo mooi.

Ik was intens gelukkig dat ik het ze naar de zin had kunnen maken. Ik wilde ze dienen. Waar kijkt hij niet naar? We wilden zijn ogen zien, maar dat is toch ook weer niet de bedoeling? Hij zit zich gewoon aan ons op te geilen. Ik moest toch ergens heen kijken toen ik me aftrok? Voor het eerst zolang ik me kon herinneren beoordeelde ik een groepje vrouwen niet op hun tieten, maar verlustigde ik mij in mijn onderdanigheid aan hun oneindige superioriteit.

Ik keek naar Susan, hoopte op toestemming om iets te zeggen. Ze was volkomen onbereikbaar. Ze zijn ook allemaal hetzelfde. Ze kunnen zich gewoon niet gedragen en al helemaal niet beheersen. Ik had het ding nog nooit gezien. En ik dacht nog wel dat ik alles van haar wist.

Tot mijn spijt was dat helemaal het geval. Waarom zou hij de enige moeten zijn die klaarkomt? Hij kan ons niet zien, dat is leuk. Hij zal als we stil zijn nooit weten wie hij heeft gelikt. De meisjes vonden het wel een goed idee, want er volgde veel instemmend overleg hoe ze het zouden gaan organiseren. Dan konden ze boven me knielen. Ik voelde wat gewichtsverplaatsingen en ineens rook ik de onmiskenbare geur van een kutje, iets gemaskeerd door een vleugje parfum.

Wat dat betreft ben ik soms wel jaloers op de hondjes. Lijkt mij namelijk ook wel wat: De geur werd sterker en al snel bleek waarom. De geur was toch wel heel bekend maar aan de andere kant: Het leek me niet waarschijnlijk. Maar toen de venusheuvel mijn voorhoofd raakte wist ik zeker dat dit Susan niet was. Want dit heuveltje was glad geschoren en Susan heeft daar een heel smal streepje haar.

Bleef natuurlijk de vraag wie dit dan wel was. Ik kon het in elk geval niet vragen als dat al had gemogen want het kutje werd nu tegen mijn mond gedrukt. Tegelijk gedwee en enthousiast stak ik mijn tong uit en begon te likken. Dat vond wie het dan ook was wel lekker want ik hoorde en voelde haar zachtjes kreunen. Ik likte langs en in haar gaatjes, langs en over haar lipjes en probeerde in de richting van haar clitje te komen.

Ik vond het best. Ik probeerde haar tenslotte te dienen. Ik likte stevig door en probeerde de eigenaresse van het kutje enthousiast te maken. Ik zoog op haar binnenste lipjes, liet ze los, zoog er weer op en liet ze weer los. Ik zette mijn lippen op haar grotje en probeerde haar helemaal leeg te zuigen, draaiend met mijn hoofd daarvoor het juiste plekje te vinden. Maar leegzuigen ging natuurlijk helemaal niet want haar sappen begonnen steeds rijkelijker te stromen.

Mijn penis werd voorzichtig gepakt en naar ik aannam uitvoerig bestudeerd. Zo voelde het tenminste. Mijn berijdster besloot dat het tijd was voor intensivering van de actie.

Ze liet nu toe dat ik haar genotsknopje bewerkte. Gretig viel ik aan. Ik sabbelde, likte en knabbelde dat het een lieve lust was. Het ging allemaal wat snel zo, zelf had ik er liever wat meer de tijd voor genomen, maar het vrouwtje in kwestie was aangenaam geil en wilde kennelijk snel en met grote sprongen naar huis.

En ondertussen waren die handen daar beneden me nu geroutineerd aan het aftrekken. De vrouw boven me begon zich nu op mijn gezicht klaar te rijden, leek het wel. Ze maakte inmiddels erg veel kabaal, maar vreemd genoeg kon ik eigenlijk nog niet met zekerheid zeggen wie het was. Ik wilde het dolgraag weten, want deze meid was zo geil als een pondspak boter en ze schreeuwde het bijna uit.

En ik voelde me daar toch een beetje verantwoordelijk voor, tenminste ik verbeeldde me dat het mijn tong was die het deed. En is het dan zo vreemd om je af te vragen wie je zo verwent?

Ze voerde het tempo steeds iets op en kwam toch nog onverwacht aan haar orgasme toe. Ze verstarde een beetje en begon toen te schokken. Steeds heftiger, steeds met kortere tussenpozen. En ondertussen spoot haar geil letterlijk in mijn gezicht. Haar kreten waren zo intens dat ik dacht dat het wel haast leek of ze toneel speelde. Als ik het in een film had gehoord had ik dat gedacht, dat wist ik zeker, maar aan al die sappen kon ik zeker voelen dat het geen acteren was.

Ze kwam echt heel intens klaar. Heerlijk vond ik het, ook voor haar. Het leek wel of ik gezoen boven me hoorde. Maar ik kon, het was toch werkelijk te gek, nog steeds niet zeggen wie wie was. Wat ik wel heel duidelijk wist was dat zich op dat moment iemand op mijn lul liet zakken.

Ook dit leek me Susan niet want ze was erg nauw. Wel nat genoeg, dus met enig aandringen paste alles uiteindelijk wel. De wacht werd ook bij mijn hoofd gewisseld. De nieuwe kut rook zwaarder dan de eerste. Misschien is indringender een goed woord. Deze ging gewoon zitten. Ze had kennelijk haar bekken wat gekanteld, want haar spleet leek meer aan de voorkant dan aan de onderkant te zitten en ik kon als ik mijn hoofd een beetje optilde overal goed bij.

Maar eigenlijk werd ik een beetje moe. Ik bedoel, ik had me erg ingespannen bij de vorige en zo getraind ben ik hier nou ook weer niet in. Dus ik begon wel te likken maar niet erg fanatiek. Dat kwam ook een beetje omdat ik haar erg zout vond smaken.

Naast me zei Sam: Fysiek zeer, want er was stevig geknepen en een vlammende pijn was door me heen geschoten. Vrouwen hebben geen idee hoe verschrikkelijk pijnlijk zoiets is denk ik wel eens. Ik was weer teug op aarde. Ik lag hier helemaal niet te sexen met vier mooie vrouwen. Ze waren met mij aan het spelen en ik moest doen wat zij leuk vonden en zo veel en zo vaak als zij het leuk vonden. Ineens voelde die vrouw die mijn pik bereed heel anders aan.

Het leek wel of er een knop in mijn hoofd omging. Ik kon er helemaal niets aan doen, had er helemaal geen invloed op. Het gebeurde gewoon en ik was er willoos bij aanwezig. Ik voelde me helemaal anders worden. In plaats van dat ik me verzette of misbruikt voelde werd ik hun werktuig, hun speeltje. Ik was geen individu meer, geen denkend wezen, niet iets om rekening mee te houden. Maar alleen om te dienen. Zo stijf als een knuppel zou hij moeten zijn, zodat Zij erop kon rijden zoals Zij dat wilde.

Lekkerder dan een vibrator zou hij moeten aanvoelen, zodat Zij kon rijden op golven van genot. Het duurde niet lang of ik werd aan beide kanten weer bereden. Beide dames hadden het naar hun zin. De vrouw op mijn gezicht was een stille genietster. Ze maakte geen geluid, maar moest wel opgewonden zijn, want ze bewoog haar onderlichaam in een steeds sneller ritme.

Ze maakte cirkelende bewegingen met haar heupen, klein genoeg om het contact tussen haar kut en mijn tong niet te verbreken, maar ook krachtig genoeg om datzelfde contact te sturen, te intensiveren.

Ze bereed me echt. Maar ik probeerde natuurlijk wel mijn tong in beweging te houden, in harmonie met de dans van haar heupen. Ik was gretig om haar behulpzaam te zijn. De vrouw op mijn penis maakte wel wat geluid, al was het niet veel meer dan duidelijk hoorbaar ademhalen, steeds iets zwaarder, steeds iets sneller.

Buiten het contact dat zij met haar schede met mij maakte voelde ik niets van haar. Ze leunde niet op me, ze raakte me nergens anders aan.

Ze leek ook niet veel te wegen. Zou dit misschien Sanne zijn? Of wilde ze het nog eens even proberen? Dat beviel dan kennelijk wel, want ik voelde haar genoegen duidelijk toenemen. Zo werd ik door deze twee vrouwen ingezet als een soort menselijke dildo, als een voorwerp dat hen genoegen verschafte. Ik was niet in staat om me af te vragen wat dat met me deed, ik had er ook geen tijd voor.

En zelfs nu nog brengt het gemengde gevoelens met zich mee. Voelde ik mij trots dat ze mij wilden gebruiken? Voelde ik me vernederd? Werd ik geil van dit alles? Wat dit het nou wat me zo opgewonden had, wat me zo geweldig geil had geleken? Ik weet het niet, ik weet het gewoon niet. Het varieert met mijn stemming of het gevoelens van opwinding of schaamte bij me teweeg brengt.

De overhand heeft de opwinding en zelfs de schaamte heeft nog wel een vleugje opwinding in zich. Het is allemaal erg verwarrend, maar op een bepaalde manier toch ook verrijkend. Het voegt iets toe. In zekere zin maakt dit het genot dat ik vroeger had wat gewoner, wat simpeler, wat platter. Niet dat dat niet goed was, maar dit is wel.. Het is anders, dieper, meer driedimensionaal.

Dat is misschien wel een goed woord. Je in twee dimensies bewegen is prima, maar de derde voegt zoveel meer toe. Ik wist niet of ze samenwerkten, maar ze kwamen kort na elkaar klaar. Ook hierbij was er verbaal niet zoveel te beleven. Het ging veel subtieler, maar daarom niet minder heftig. Ik voelde het kutje gewoon op mijn penis krampen.

Wat kwam deze vrouw krachtig klaar, het was gewoon griezelig. Ik had nog nooit zoiets gevoeld. Ze raakte me nog steeds niet met de rest van haar lichaam aan, en misschien was dat het wel dat die krampen zo geweldig voelbaar maakte. Ze probeerde haar heupen nog wel op en neer te bewegen, maar dat ging geleidelijk over in schokken van haar lichaam. Ook bij mijn hoofd ging het eraan toe. Maar toen ze uiteindelijk kwam en zich helemaal liet gaan kwam ze weer in beweging.

En wat misschien nog wel het meest bijzondere was was dat ik ook elders in de kamer geluiden van toenemende opwinding hoorde. Ik weet niet welke van de twee mogelijkheden me meer in vervoering bracht. Maar ik weet niet wat ik meer vreesde als ik dat zou doen: Spelen was zeker een goed woord, want er werd geen enkele poging gedaan om me te stimuleren.

Alleen maar rek- en strekoefeningen, om het maar eens zo te zeggen. Na verloop van enige tijd kwamen ze weer in beweging en begonnen ze weer te praten.

Omdat ze waren opgestaan had ik nog geen idee wie wie was geweest. Ze letten er verdraaid goed op dat ik in het ongewisse bleef, dat moest ik ze nageven.

Je verroert je niet. Ze moesten er zelf om lachen. Ik hoorde iedereen de slaapkamer verlaten en de deur werd gesloten. Ik hoorde nog net hoe de eerste woorden werden gewisseld toen de stereo werd aangezet en ik alleen nog maar een brij van geluid kon waarnemen, maar geen afzonderlijke stemmen meer en dus ook zeker niet wat ze zeiden. Maar ik hoorde veel en opgewonden gepraat en veel en nog meer opgewonden gelach.

Alle denkbare gevoelens raasde door mijn lijf, pijn genot, verdriet, vernedering angst en weer voelde ik mijn lipjes zwellen, mijn clitje hard worden en mijn tepels staken recht vooruit. Ik voelde voor het eerst hoe prettig eigenlijk mijn kale kutje aanvoelde.

Smeekte ik zojuist nog bijna mijn haartjes te laten zitten. Nu nam ik me voor me dagelijks te scheren. Toch wel lekker zo'n glad meisjeskutje. Was ik net bekomen van de indrukken die ik op deed al snel volgde een andere verassing.

Ik moest op een onderzoektafel gaan liggen, aan het eind bevonden zich beensteunen zoals bij een gynaecoloog. Het enige verschil is dat de tafel ruim was voorzien van riemen waarmee John me nadat ik ben gaan liggen, behendig vast maakte. Naast me deed Petra een grote kast open en het zweet brak me uit toen ik zag wat ze daarin had. Ik slikte en ondernam een nodeloze poging los te komen. Nee, alsjeblieft smeekte ik en vervloekte mezelf over de gedachte die ik daarnet had al zou ik het allemaal prettig gaan vinden.

De kast puilde uit van klemmetjes, banden, spuiten speculum, mondknevels in allerlei soorten en maten. Dildo's voorbindpenissen, butpluggen ook in vele soorten en maten. Teveel om te onthouden.

Mijn gekrijs was voor Petra het teken om letterlijk mijn mond te snoeren. Ik probeerde me te verzetten toen ze zelf een grote aan bandjes gemonteerde bal stevig in mijn mond duwde.

Ik heb even geen zin om naar je gekrijs te luisteren brulde ze en met angst zag ik hoe ze allerlei attributen uit de kast haalde en op een gereed staand tafeltje legde.

Ze stuurde John weg, deed de deur op slot zodat ze er zeker van was dat hij niet zou storen en pakte een blinddoek en nog iets wat ik niet kon zien uit de kast. Het zweet brak me uit toen ze me de blinddoek voor deed en iets in mijn oor stopte. Hier lag ik, vastgebonden en niet in staat op te zien, horen en praten. Ik was alleen met haar en volledig aan haar overgeleverd. Vanaf nu zou mijn waarneming zich beperken tot wat ik voel.

Het meest bizarre was dat ik enigszins verwachte wat er zou gaan gebeuren maar al snel kwam ik er achter dat de onmacht om waar te nemen en me niet kunnen bewegen mij in complete verwarring bracht. Ik was er zeker van dat ik ze van plan was om me inwendig te gaan onderzoeken en ik concentreerde me dan ook op het moment dat ze het speculum in mijn kutje zou stoppen.

Ik raakte dan ook bijna in paniek toen ik iets onder mijn voetzolen voelde kriebelen, vermoedelijk kietelde ze me met veren of iets dergelijks. Ik schrok en giechelde wat. Even gebeurde er niets tot ik aangenaam verrast werd met een warm en zacht aanvoelend iets dat sensueel over mijn buik streek. Langzaam voelde ik hoe ze naar de onderkant van mijn buik ging en dan weer kalm naar boven om beurtelings mijn borsten te aaien en weer terug naar mijn onderbuik tot op mijn gladgeschoren heuveltje.

Ik werd er gek van en mijn lijf schokte alle kanten op, echter beperkt door de riemen waar ik mee vast lag. De striemende riemen mochten me dan wel hinderen, de heerlijke sensatie die me overkwam maakte dat meer dan goed. Ik voelde mijn buik gloeien van genot en al snel merkte ik dat mijn schaamlipjes zwollen en ik weer behoorlijk vochtig werd.

Ik beleefde zelfs de uitzinnige sensatie dat ik duidelijk mijn hard geworden clit voelde terwijl ze die toch echt niet aanraakte.

Het was alsof mijn borsten zich spande en mijn tepels stevig omhoog priemde. Ik was teleur gesteld toen ze stopte en raakte even in een roes waardoor ik vergat dat er van alles met me kon gebeuren. Ik schrok dan ook hevig en probeerde het uit te gillen van de pijn toen er vrijwel gelijktijdig iets op mijn tepels geklemd werd.

Nog voor ik me realiseerde dat ze me voorzien had van tepelklemmen en ik vruchteloos probeerde de pijn wat te onderdrukken voelde ik hoe ze razend snel ook mijn schaamlipjes had voorzien van klemmetjes die pijnlijk op mijn meest gevoelige plekje klemde.

Ik probeerde het uit te gillen van de pijn maar de gag verhinderde dat. Deze marteling hield niet op want ik voelde hoe ze iets wat vermoedelijk kettingen waren aan alle klemmetjes bevestigde.

Langs mijn benen en over mijn buik en met een ruk voelde ik hoe mijn tepels omhoog werden getrokken en mijn schaamlipjes naar buiten. Het was alsof ze mijn tepels eraf zou trekken en mijn kut open wou scheuren.

Ik kreeg geen tijd om de pijn te verbijten want met mijn buik krimpte ineen toen ik voelde hoe ze wild, snel en pijnlijk iets groots in mijn opengesperde kut stopte, daar iets aandraaide en vervolgens voelde ik hoe dat koude ding mijn kut verder opende.

Ze had zonder enige voorbereiding ruw een speculum in mijn al door de klemmen, gesteigerde kutje gestopt. Ik wist niet meer hoe ik het had en voelde wisselend de knellende klemmetjes op mijn tepels dan weer schrijnde de klemmen aan mijn schaamlipjes en het koude staal van de eendenbek die mijn kutje open dreigde te scheuren.

Nog bleek het niet genoeg want al snel voelde ik iets tegen mijn kontgaatje drukken en nog voor ik het besefte voelde hoe nu mijn anus bijna volledig open scheurde.

Alsof ze de kop van een grote kegel met alle geweld bij naar binnen duwde. Toen het ding er eenmaal in zat werd de spanning rond mijn sluitspier geleidelijk iets minder maar voelde mijn poepgaatje pijnlijk en vol aan.

Het werd nog gekker toen ik dat ding daar voelde groeien. Ik realiseerde me al snel dat ze een opblaasbare butplug in mijn kontje had gestopt. Het was te veel en ik lag weerloos te janken en kermen van de pijn. Ik vervloekte haar en was van plan haar alle hoeken van de kamer te laten zien zodra ik weer vrij was. Opeens bekroop me de angst. Mijn woede was zo groot dat ik bijna vergat hoe vernederd ik er bij lag en al mijn intieme lichaamsdelen gemarteld werden zonder dat ik er ook maar iets tegen kon doen.

Nu ook begon ik me af te vragen waar ze al die kennis en spullen vandaan haalde. Ik kon me iets voorstellen dat ze een en ander al wat vaker op John had toegepast, maar op de mannier dat ze mij onderwierp en martelde zou je moeten afleiden dat ik niet het eerste vrouwelijke slachtoffer van haar sadisme ben.

Ik begon merkwaardig genoeg iets van bewondering voor haar te krijgen op de mannier waarop ze mij in deze bizarre situatie heeft weten te manoeuvreren en ik haar als vanzelfsprekend slaafs volgde.

Je zou kunnen zeggen dat ze een aangeboren talent heeft om te domineren. Al deze vragen woede en machteloosheid verdrongen langzaam maar van korte duur de pijn en vernedering. Wisselend trok ze weer aan de kettinkjes, pompte butplug op en liet hem langzaam leeglopen. De druk in mijn kontje wisselde terwijl mijn borsten tepels en schaamlipjes gemarteld werden.

Er bekroop mij een merkwaardig maar gelijk ook beangstigend gevoel van lust en opwinding. Zou ik al die tijd toch onbewust naar pijn en vernedering hebben verlangd? Hoe vaak dacht ik niet na het lezen van de verhalen over slavinnen en hun dominante tegenpool, hoe kunnen die meiden dit nu prettig of zelfs opwindend vinden.

Moet er niet aan denken bedacht ik me toen, maar moet nu bekennen dat ik die verhalen maar al te graag las en zelfs bewust opzocht. Even zo vaak wist ik niet hoe snel ik mijzelf moest bevredigen en spetterend klaarkwam. Ik probeerde deze gedachte uit mijn hoofd te zetten en fantaseerde hoe ik uiteindelijk beloond zou worden voor mijn gehoorzaamheid. Fantasieën die ik dol graag uit wil laten komen, waardoor deze martelingen tot voor mij ongekende seksuele opwinding zou leiden.

Ik maakte mezelf wijs dat niet mijn verborgen sm gevoelens een rol speelde maar mijn fantasieën. Gedachte die mijn getergde kutlipjes extra deden zwellen, mijn tepels die de pijn trotseerde, het vocht uit mijn grotje dat als een warm beekje naar buiten stroomde en mijn keiharde overgevoelige clit smachtend naar het eerste van een lange reeks orgasmen.

Ik snakte naar adem bij het zien van zijn prachtige paal. Gretig pakte ik zijn geslacht en onblote zijn glanzende roze eikel, stopte hem in mijn mond en begon heerlijk wild te zuigen.

Wild stootte hij zijn genotstaaf diep in mijn keeltje en ik genoot volop. Zijn pik groeide nog verder en ik snakte om door hem geneukt te worden. Hij trok zich beheerst terug en ik zag hoe Petra haar glanzende, strakke en glad geschoren kutje aanbood. Ik draaide me om en begon haar drijfnatte poes smakkend te likken terwijl ik kermend van genot voelde hoe John zijn veel te grote pik wild in mijn nauwe en soppende poesje pompte.

Wild neukte hij me terwijl ik Petra naar haar eerste hoogtepunt likte en vingerde. John neukte me keer op keer en ontmaagde mijn kontje. Hij spoot zijn geile zaad diep in mijn buikje kontje en mondje, er kwam geen einde aan.

Petra befte als geen ander, at mijn poesje en dronk gretig het zaad van John uit mijn druipende kut.. De pijn in mijn kaak trok langzaam weg toen ik de lippen van Petra tegen de mijne voelde drukken en zij haar tong voor de tweede keer diep in mijn keel stopte. Wild kuste en tongde ze me en haar zachte gekreun wond me nog meer op. Ineens voelde de knellende objecten aan mijn borsten, schaamlipjes en in mijn holletjes verrassend plezierig in weerwil van wat het zou moeten zijn.

Spijtig voelde ik hoe ze haar mond van de mijne haalde en de klemmetjes van mijn tepels deed. Begon er net aan te wennen.

Ik vergat dat gemis al snel toen ze behoedzaam en vakkundig mijn borsten zachtjes masseerde en het bloed weer rijkelijk door mijn tepels stroomde die ze een voor een tussen haar lippen nam, er heerlijk aan likte en zachtjes aan knabbelde. Wat is dat kind goed bedacht ik me, terwijl ik lag te kreunen van genot. Ik voelde hoe mijn geile kutvocht zich een weg zocht langs de eendenbek die nu behoedzaam door haar verwijderd werd waarna ze ook de klemmetjes van mijn lipjes haalde en nog voor ik het me goed en wel besefte nu haar smakkende mond op mijn meest intieme lichaamsdeel voelde.

Ze spreidde met haar vingers mijn lipjes en ik voelde hoe ze plagend met het puntje van haar tong ombeurten de binnenkant van mijn schaamlipjes likte in de richting van mijn smachtende clit.

Net voor ze daar was trok ze haar tong plagend terug en begon opnieuw. Wilder werd ze en stak haar tong zo diep mogelijk in mijn soppende kut en net op het moment dat ik dreigde te exploderen, zette ze haar tong vol op mijn geopende grotje en befte me uit alle macht. Dit keer kreeg mijn clit alle aandacht.

Ik wou net stotterend vragen of ze haar vingers in mijn spleet wilde stoppen toen ik wild schokkend in de riemen daverend en meermalen achter elkaar klaar kwam. Ik kan me niet herinneren dat ik ooit tevoren zo intens en langdurig ben klaar gekomen en ik voelde hoe mijn sappen in haar mond stroomde die ze spontaan op likte.

Geil en bevredigd als ik was snakte ik naar haar kutje. Laat me je beffen smeekte ik haast. Laat me alsjeblieft je geile doos likken en je kutsappen proeven.

Je maakte me gek schreeuwde ik. Neuk me, alsof nog John nog binnen was en me spontaan zou bespringen, lik me doe alles met me. Ik zal alles voor jou doen, ik ben je slavin en wil je verwennen. Ik schrok inwendig van wat ik allemaal uitkraamde, maar het kon me even niets schelen. Ik had in mijn stoutste dromen niet durven bedenken dat pijn en genot zo dicht bij elkaar lagen en nog intenser kon klaarkomen dan ik ooit had gedaan. Ik hoorde aan de voetstappen dat Petra van me wegliep en even later terug kwam, naast me kwam staan en eerst de riemen rond mijn armen, polsen en buik los maakte.

Ze pakte mijn polsen en ik voelde hoe ze daar brede banden om deed. Ik moest mijn armen op mijn rug doen en voelde hoe ze mijn polsen aan elkaar vast maakte.

Daarna voelde ik dat ze een band om mijn nek deed, mijn benen bevrijde en ook mijn enkels van bandjes voorzag. Ze hielp me van de tafel af en behoedzaam trok ze aan de band om mijn nek en loodste me naar een plek waar ze mij gebood te gaan knielen. Gehoorzaam volgde ik haar aanwijzingen.

Even later pakte ze mijn hoofd en trok deze iets naar voren tot mijn mond iets warms en vochtigs raakte. Ze had mijn mond tegen haar heerlijk zacht aanvoelende en gladde spleetje gedrukt.

Haar schaamlipjes voelde strak aan en gretig zocht mijn tong haar nauwe opening. Haar opdracht om haar schoon te likken en te bevredigen was totaal overbodig.

Gretig en vol overgave zocht mijn tong via de binnenkant van haar lipjes, haar clitje die ik zonder moeite vond. Likkend en knabbelend aan haar clitje probeerde ik haar zo goed mogelijk te verwennen. Jammer dat ze mijn polsen vast zaten. Ik tilde mijn hoofd iets op en vroeg haar deze los te maken zodat ik haar kon vingeren.

Nog voor ik dat gezegd had voelde ik snoeihard iets op mijn kont striemen, vermoedelijk een spaansrietje. Vier keer snel achterelkaar trof het mijn billen en ik voelde duidelijk de striemen.

Gezien de richting vanwaar ze kwamen vermoede ik dat John "weer" in de kamer was. Aaauuuwww au wauw, schreeuwde ik. Ik verging van de pijn en vervloekte hem innerlijk. Had ik je wat gevraagd druipkut, hoorde ik Petra op scherpe toon zeggen. Likken zij ze, terwijl ze stevig mijn hoofd weer tussen haar benen duwde. Gehoorzaam en vol overgave begon ik haar weer te likken en stak het puntje van mijn tong tussen haar strakke lipjes.

Gretig zette ik mijn mond vol op haar heuveltje dat heerlijk glad aan voelde.

.

Ik pijp uitstekend zonder condoom en doe ook sm bij jou, kan Deze 34 jarige, Nederlandse dame staat voor jou klaar, om samen met jou te genieten van een spannende date, of een langdurige private wap party! Dit kan bij mij thuis, of op de door jou gewenste locatie. Zelf vind ik het fijn om je te leren kennen. Kennismaken onder het genot van een Airco aanwezig tijdens de warme dagen!

Ik zal me even voorstellen: Mijn naam is Zoey, 32 lentes jong. Na veel leuke kantoorbanen te hebben gehad heb ik besloten om van mijn hobby mijn werk te maken. Ik hou van het verwennen en teasen van mannen en het geweldige Hallo geile mannen mijn naam is naam amanda een mooi jonge nederlandse vrouw dit graag sex doet. Ik ben een sexy geile natte meid met een volle cup D en die erg veel van sex houd!

Heb je zin in pure ontspanning of genot. Bel me dan gauw voor een date. My name is Lora gorgeous young lady with a face of angel! I am exotic,sensual,seductive,open-minded for new experience!!! You will delight at my sexy firm body,natural breast,smooth skin and silken hair!

Escort in tilburg , arnhem , helmond , venlo , arnhem , weert Lees meer. I have a very firm body with great breast and bum. I spend a lot of time looking after my body so you can enjoy it! I can give you a really good time and you can blow your mind with my skills in the bedroom.

I love the company of nice men and Email adres Wachtwoord Onthouden. De prostitutie marktplaats van de Benelux". Home vrouwen prive-ontvangst wolvega. Veilig afspreken Kinkyplay Webcam bordeel Hookers. Plaats 0 return false;this. Katwijk Zh Keerbergen Kerkrade Kies woonplaats Advertenties Video's Live afspreken.

Ik heb de algemene voorwaarden van Midhold B. Tina Nl Turnhout 29 jaar volle Hollandse zaadslet in alle gaatjes neuken Vrouw Privé ontvangst 10 juni. Nikki vandaag zondag Amersfoort 19 jaar Knappe jonge exotische girl, vol passie! Vrouw Privéhuis 10 juni.

Leiden 35 jaar Heerlijke borsten en lekkere billen Vrouw Privé ontvangst Escort 10 juni. Tamara Leiden 27 jaar Kom jij met me spelen? Begon er net aan te wennen. Ik vergat dat gemis al snel toen ze behoedzaam en vakkundig mijn borsten zachtjes masseerde en het bloed weer rijkelijk door mijn tepels stroomde die ze een voor een tussen haar lippen nam, er heerlijk aan likte en zachtjes aan knabbelde.

Wat is dat kind goed bedacht ik me, terwijl ik lag te kreunen van genot. Ik voelde hoe mijn geile kutvocht zich een weg zocht langs de eendenbek die nu behoedzaam door haar verwijderd werd waarna ze ook de klemmetjes van mijn lipjes haalde en nog voor ik het me goed en wel besefte nu haar smakkende mond op mijn meest intieme lichaamsdeel voelde.

Ze spreidde met haar vingers mijn lipjes en ik voelde hoe ze plagend met het puntje van haar tong ombeurten de binnenkant van mijn schaamlipjes likte in de richting van mijn smachtende clit.

Net voor ze daar was trok ze haar tong plagend terug en begon opnieuw. Wilder werd ze en stak haar tong zo diep mogelijk in mijn soppende kut en net op het moment dat ik dreigde te exploderen, zette ze haar tong vol op mijn geopende grotje en befte me uit alle macht. Dit keer kreeg mijn clit alle aandacht. Ik wou net stotterend vragen of ze haar vingers in mijn spleet wilde stoppen toen ik wild schokkend in de riemen daverend en meermalen achter elkaar klaar kwam.

Ik kan me niet herinneren dat ik ooit tevoren zo intens en langdurig ben klaar gekomen en ik voelde hoe mijn sappen in haar mond stroomde die ze spontaan op likte.

Geil en bevredigd als ik was snakte ik naar haar kutje. Laat me je beffen smeekte ik haast. Laat me alsjeblieft je geile doos likken en je kutsappen proeven. Je maakte me gek schreeuwde ik. Neuk me, alsof nog John nog binnen was en me spontaan zou bespringen, lik me doe alles met me. Ik zal alles voor jou doen, ik ben je slavin en wil je verwennen. Ik schrok inwendig van wat ik allemaal uitkraamde, maar het kon me even niets schelen.

Ik had in mijn stoutste dromen niet durven bedenken dat pijn en genot zo dicht bij elkaar lagen en nog intenser kon klaarkomen dan ik ooit had gedaan. Ik hoorde aan de voetstappen dat Petra van me wegliep en even later terug kwam, naast me kwam staan en eerst de riemen rond mijn armen, polsen en buik los maakte. Ze pakte mijn polsen en ik voelde hoe ze daar brede banden om deed.

Ik moest mijn armen op mijn rug doen en voelde hoe ze mijn polsen aan elkaar vast maakte. Daarna voelde ik dat ze een band om mijn nek deed, mijn benen bevrijde en ook mijn enkels van bandjes voorzag. Ze hielp me van de tafel af en behoedzaam trok ze aan de band om mijn nek en loodste me naar een plek waar ze mij gebood te gaan knielen.

Gehoorzaam volgde ik haar aanwijzingen. Even later pakte ze mijn hoofd en trok deze iets naar voren tot mijn mond iets warms en vochtigs raakte. Ze had mijn mond tegen haar heerlijk zacht aanvoelende en gladde spleetje gedrukt. Haar schaamlipjes voelde strak aan en gretig zocht mijn tong haar nauwe opening. Haar opdracht om haar schoon te likken en te bevredigen was totaal overbodig. Gretig en vol overgave zocht mijn tong via de binnenkant van haar lipjes, haar clitje die ik zonder moeite vond.

Likkend en knabbelend aan haar clitje probeerde ik haar zo goed mogelijk te verwennen. Jammer dat ze mijn polsen vast zaten. Ik tilde mijn hoofd iets op en vroeg haar deze los te maken zodat ik haar kon vingeren.

Nog voor ik dat gezegd had voelde ik snoeihard iets op mijn kont striemen, vermoedelijk een spaansrietje. Vier keer snel achterelkaar trof het mijn billen en ik voelde duidelijk de striemen.

Gezien de richting vanwaar ze kwamen vermoede ik dat John "weer" in de kamer was. Aaauuuwww au wauw, schreeuwde ik. Ik verging van de pijn en vervloekte hem innerlijk. Had ik je wat gevraagd druipkut, hoorde ik Petra op scherpe toon zeggen.

Likken zij ze, terwijl ze stevig mijn hoofd weer tussen haar benen duwde. Gehoorzaam en vol overgave begon ik haar weer te likken en stak het puntje van mijn tong tussen haar strakke lipjes. Gretig zette ik mijn mond vol op haar heuveltje dat heerlijk glad aan voelde. Zo'n kaal kutje is inderdaad toch wel lekker zeg. Al likkend slikte ik haar overvloedige kutsappen in, die uit haar geile spleetje lekte.

Ik probeerde zoveel mogelijk mijn pijnlijk gloeiende billen te vergeten. Met enig succes, al snel voelde ik haar benen spannen en schokkend enkele keren achtereen flink en heftig klaar kwam. Ik bleef gretig likken en beffen tot ze ruw mijn hoofd weg duwde en zij dat het genoeg was. Ik snakte er na om van de blinddoek bevrijd te worden om haar glanzende poesje te kunnen zien.

De teleurstelling was groot toen dat eenmaal gebeurde. Petra stond weer gekleed voor me met een blik alsof er niets gebeurd was. Ik zag inderdaad in en ooghoek John staan die de opdracht kreeg om "de spullen" me te nemen naar de kamer. Ik had niet verwacht dat juist hij me zo hard op mijn billen zo slaan, maar toen ik weer naar de bolling in zijn strakke string keek, was alles vergeven.

Ze deed vervolgens een riem om een van de ogen die aan de halsband zaten en als een hondje kreeg ik de opdracht haar te volgen. Ze trok me mee naar een lege plek in de kamer welke met drie grote spots sterk werd aangelicht terwijl het in de rest van de kamer schemerig was. Met haar ogen het plafond afzoekend plaatste me op een plek waar zich twee grote haken in het plafond bevinden die ik nog niet eerder had gezien.

Dreigend kwam ze voor me staan. Zwetend van angst en met mijn blik op de haken gericht kreeg ik een angstig voorgevoel dat het nog niet was afgelopen en dat ik nu de volgende fase van marteling en vernedering te gemoed zou treden. Ben je er klaar voor brulde ze bits, terwijl ik John zag binnenkomen met allerlei stangen, zweepjes en een ding met een grote zwarte dildo aan riempjes.

Jja Mmeesteres hakkelde ik angstig. Ik moest me omdraaien en bukken. Ruw rukte ze de butplug uit mijn kontje die ik al bijna was vergeten. De verlichting die dat gaf werd overschaduwd door het beeld dat door mij spookte dat straks wellicht die grote dildo in mijn nauwe kontje zou verdwijnen. Ik moest vervolgens mijn armen vooruit strekken waarna John vakkundig een van de stangen tussen mijn polsen plaatste en het uiteinde bevestigde aan ringen die aan de polsriempjes zaten.

Mijn armen werden zo ver mogelijk uit elkaar gedrukt en ik voelde me nu alweer totaal weerloos terwijl John bezig was om ook tussen mijn enkels een spreidstang te bevestigen. Vervolgens zag ik hoe John op een krukje ging staan en behendig twee dunne stalen kabels door de ogen in het plafond haalde.

Een ervan werd met behulp van een haak die aan het uiteinde zat aan een oog geklikt dat zich in het midden van de spreidstang bevond die mijn armen uit elkaar hielden. Angstig keek ik naar beneden en zag dat ook aan de andere spreidstang zo'n oog zat.

Ik voelde hoe John de eerste kabel strak trok en me zo dwong om met mijn armen gespreid in de lucht en mijn benen ver uit elkaar te gaan staan. Mijn borsten priemde strak en recht vooruit en mijn tepels waren hard. Weerloos stond ik daar, angstig afwachtend wat er komen zou.

John moest vervolgens enkele martelwerktuigen aanreiken en Petra liet me deze uitvoerig bekijken. Eerst liet ze het rietje zien waarmee ik eerder op mijn billen had gekregen van John en ze begon me uit te leggen wat me zoal te wachten stond. Zo druipkut, ik ga je nu kennis laten maken met een deel van mijn instrumenten weermee ik je ga leren te gehoorzamen en mijn tucht ondergaan.

Deze ken je al en ga ik straks mee verder, ik slikte mijn angst weg en voelde hoe mijn billen zich in een reflex tegen elkaar drukte. Ik dorst niets te zeggen, ook niet toen ze verder ging, uit angst dat ik daar extra voor gestraft zou worden. Ik kon tenslotte geen kant op en was volledig in haar macht. Als tweede liet ze me een strap zien met drie riempjes en plagend zij ze dat ik het kleine broertje hiervan al gevoeld had, daar had ze nu echt niet aan hoeven herinneren. Vervolgens liet ze me een plankje met handvat zien en in dat plankje zaten gaten.

Dit noemen we een padle met gaatjes vertelde ze me overbodig net als de mededeling dat het eerste een spaans rietje was. Ze ging verder met een zweep met een bos kleine riempjes eraan. Straks, "ging ze verder" ga ik daar de weerstand van je billen mee testen. Je krijgt van al deze dingen, vijf flinke tikken op elke bil in de volgorde dat ik je ze liet zien. Alstublieft Meesteres probeerde ik te smeken waarbij ongewild de eerste traantjes al over mijn wangen rolde.

Ik zal echt alles voor u doen. Ze negeerde me volkomen en ging verder. Bij elke mep die je ontvangt zeg je hardop het volgnummer en daarachter Meesteres, dus 1 Meesteres, twee Meesters enz. Ja, Meesteres zij ik licht huilend van angst, genade alstublieft smeekte ik haar wetende dat het niets uit zou halen. Voor de tweede keer die avond vervloekte ik het moment dat mijn chef me aan haar voorstelde en hoopte dat ik straks wakker zou worden uit een boze droom.

Petra kwam achter me staan en ik kreeg de kans niet om me voor te bereiden toen de eerste mep van het rietje duidelijk en hard mijn linker bil raakte.

Aaauw, één Meesteres kermde ik, twweee Meesteres en ook mijn andere bil werd hard door het rietje geraakt. Ik trachtte zonder succes me in allerlei bochten te wringen wat alles alleen maar erger maakte door de positie waarin ik stond. Ik schreeuwde het uit van de pijn maar kan met veel moeite nog net de tel bijhouden en haalde opgelucht adem toen ze zacht over mijn pijnlijke billen wreef en ik bijna letterlijk ook de striemen kon tellen die daar ongetwijfeld goed te zien waren.

Bij de volgende serie met de strap was ik minder fortuinlijk en kon de telling na de derde mep niet meer bijhouden en ook had ik de kracht niet meer om mee te tellen. Ik voelde hoe de riempjes mijn billen nog meer deed gloeien en op plekken waar de striemen zaten van het rietje, sneed de pijn extra hard door me heen. Als verdoofd voelde ik nog maar deels wat er gebeurde. Tellen kon ik al niet meer en ik was me ook niet volledig bewust dat na de riempjes, het harde plankje met gaatjes mijn billen raakte en tenslotte de zweep alle pijnlijke plekken nog eens extra accentueerde.

Ik voelde hoe mijn tranen via mijn wangen op mijn borsten viel. Ik snikte en smeekte, ook nog toen Petra voor me kwam staan en me vertelde dat ze niet helemaal ontevreden was voor de eerste keer. Je begon goed, maar bent toch duidelijk erg onervaren, je zult nog de nodige sessies moeten ondergaan eer je een goede slavin bent.

Bij die woorden bedacht ik me dat ze zich daarin wel eens kon vergissen. Althans dat dacht ik toen. Ze wist maar heel goed hoe ze de balans moest terug brengen en teder begon ze mijn tranen met haar tong op te likken en onderweg mijn mond zoekende om vervolgens me deelgenoot te maken van mijn eigen, zout smakende tranen te laten proeven.

Ik begon me nog meer te onspannen toen ik voelde hoe John zorgvuldig iets op mijn billen smeerde. Iets dat niet alleen zeer prettig aanvoelde, maar ook een deel van de pijn weghaalde. De combinatie van Petra's gretige tong die nu weer wild door mijn mond kroelde, de zachte en letterlijk zalvende handen van John deden me alles een beetje vergeten. Petra ging verder om aan te geven dat ik ook kan genieten bij haar en liet langzaam haar handen via mij buik naar mijn gladde heuveltje glijden en pakte plagend mijn schaamlipjes.

Ik voelde hoe spontaan scheutjes kutvocht tussen mijn lipjes doorliep, hoe zij daarmee haar vingers nat maakte en vervolgens in mijn trillende kut stopte waarna ze me heftig begon te vingeren. Voor de tweede keer die avond kwam ik geketend en spetterend klaar.

Ik zag hoe ze na me bevredigd te hebben, haar vingers met mijn geil eerst in haar eigen mond stopte en vervolgens mijn eigen kutvocht van haar vingers liet likken. Hoe verward ik ook was, kon ik haar met een "Dank U Meesteres" mijn dankbaarheid en onderdanigheid tonen. Ik wist me geen raad, voor de tweede keer toonde ze haar superioriteit en haar macht. Voor de tweede keer wist ze me intens te laten genieten alvorens me vernederd en gepijnigd te hebben.

Meer nog snakte ik naar haar blote lijf en wederom liet ik me gaan bij de gedachte om haar kutje te mogen zien en betasten. Weer zag ik in mijn verbeelding die heerlijke staaf uit John zijn string spatten en me wild nemen terwijl Petra al vingerend toe keek. Ook nu weer een roes van pijn, vernedering en intens genot.

Ik moest toegeven dat ze het spel tot in de puntjes beheerst en nam me voor me nu echt over te geven, wellicht tegen beter weten in toen ik zag dat Petra nu met een ander soort zweepje voor me stond, een met een leren flapje aan het eind. Ik kreeg nu geen uitleg en om beurten zag en voelde ik hoe ze nu mijn inmiddels hard geworden tepels bewerkte.

Het was behoorlijk pijnlijk, maar er overviel mij ook een beangstigende vorm opwinding tussen mijn benen. Ook nu weer werd elke borst vijf keer getroffen zij het dat het bij een zweepje bleef. Bij de laatste tikken kon ik de pijn niet meer onderdrukken en riep ook nu weer om genade. Ik hoopte te vergeefs dat John nu mijn borsten teder in zo smeren, maar in plaats daarvan maakte hij de tweede kabel vast aan de spreidstang tussen mijn benen.

Met angst en beven zag en voelde ik hoe hij nu mijn benen omhoog trok en even later voelde ik mijn armen nog strakker aan mijn polsen trekken toen deze mijn volle gewicht moesten torsen. Ik weet niet wat ze van plan was, ik hoopte echter dat ik snel weer los gelaten zou worden. Dit houd ik niet lang vol bedacht ik me.


Vrouw wil plassex klussen in natura


Net voor ze daar was trok ze haar tong plagend terug en begon opnieuw. Wilder werd ze en stak haar tong zo diep mogelijk in mijn soppende kut en net op het moment dat ik dreigde te exploderen, zette ze haar tong vol op mijn geopende grotje en befte me uit alle macht. Dit keer kreeg mijn clit alle aandacht. Ik wou net stotterend vragen of ze haar vingers in mijn spleet wilde stoppen toen ik wild schokkend in de riemen daverend en meermalen achter elkaar klaar kwam.

Ik kan me niet herinneren dat ik ooit tevoren zo intens en langdurig ben klaar gekomen en ik voelde hoe mijn sappen in haar mond stroomde die ze spontaan op likte. Geil en bevredigd als ik was snakte ik naar haar kutje.

Laat me je beffen smeekte ik haast. Laat me alsjeblieft je geile doos likken en je kutsappen proeven. Je maakte me gek schreeuwde ik. Neuk me, alsof nog John nog binnen was en me spontaan zou bespringen, lik me doe alles met me. Ik zal alles voor jou doen, ik ben je slavin en wil je verwennen.

Ik schrok inwendig van wat ik allemaal uitkraamde, maar het kon me even niets schelen. Ik had in mijn stoutste dromen niet durven bedenken dat pijn en genot zo dicht bij elkaar lagen en nog intenser kon klaarkomen dan ik ooit had gedaan.

Ik hoorde aan de voetstappen dat Petra van me wegliep en even later terug kwam, naast me kwam staan en eerst de riemen rond mijn armen, polsen en buik los maakte. Ze pakte mijn polsen en ik voelde hoe ze daar brede banden om deed. Ik moest mijn armen op mijn rug doen en voelde hoe ze mijn polsen aan elkaar vast maakte. Daarna voelde ik dat ze een band om mijn nek deed, mijn benen bevrijde en ook mijn enkels van bandjes voorzag.

Ze hielp me van de tafel af en behoedzaam trok ze aan de band om mijn nek en loodste me naar een plek waar ze mij gebood te gaan knielen. Gehoorzaam volgde ik haar aanwijzingen. Even later pakte ze mijn hoofd en trok deze iets naar voren tot mijn mond iets warms en vochtigs raakte.

Ze had mijn mond tegen haar heerlijk zacht aanvoelende en gladde spleetje gedrukt. Haar schaamlipjes voelde strak aan en gretig zocht mijn tong haar nauwe opening.

Haar opdracht om haar schoon te likken en te bevredigen was totaal overbodig. Gretig en vol overgave zocht mijn tong via de binnenkant van haar lipjes, haar clitje die ik zonder moeite vond. Likkend en knabbelend aan haar clitje probeerde ik haar zo goed mogelijk te verwennen. Jammer dat ze mijn polsen vast zaten. Ik tilde mijn hoofd iets op en vroeg haar deze los te maken zodat ik haar kon vingeren. Nog voor ik dat gezegd had voelde ik snoeihard iets op mijn kont striemen, vermoedelijk een spaansrietje.

Vier keer snel achterelkaar trof het mijn billen en ik voelde duidelijk de striemen. Gezien de richting vanwaar ze kwamen vermoede ik dat John "weer" in de kamer was. Aaauuuwww au wauw, schreeuwde ik.

Ik verging van de pijn en vervloekte hem innerlijk. Had ik je wat gevraagd druipkut, hoorde ik Petra op scherpe toon zeggen. Likken zij ze, terwijl ze stevig mijn hoofd weer tussen haar benen duwde. Gehoorzaam en vol overgave begon ik haar weer te likken en stak het puntje van mijn tong tussen haar strakke lipjes.

Gretig zette ik mijn mond vol op haar heuveltje dat heerlijk glad aan voelde. Zo'n kaal kutje is inderdaad toch wel lekker zeg.

Al likkend slikte ik haar overvloedige kutsappen in, die uit haar geile spleetje lekte. Ik probeerde zoveel mogelijk mijn pijnlijk gloeiende billen te vergeten. Met enig succes, al snel voelde ik haar benen spannen en schokkend enkele keren achtereen flink en heftig klaar kwam. Ik bleef gretig likken en beffen tot ze ruw mijn hoofd weg duwde en zij dat het genoeg was. Ik snakte er na om van de blinddoek bevrijd te worden om haar glanzende poesje te kunnen zien. De teleurstelling was groot toen dat eenmaal gebeurde.

Petra stond weer gekleed voor me met een blik alsof er niets gebeurd was. Ik zag inderdaad in en ooghoek John staan die de opdracht kreeg om "de spullen" me te nemen naar de kamer.

Ik had niet verwacht dat juist hij me zo hard op mijn billen zo slaan, maar toen ik weer naar de bolling in zijn strakke string keek, was alles vergeven.

Ze deed vervolgens een riem om een van de ogen die aan de halsband zaten en als een hondje kreeg ik de opdracht haar te volgen. Ze trok me mee naar een lege plek in de kamer welke met drie grote spots sterk werd aangelicht terwijl het in de rest van de kamer schemerig was. Met haar ogen het plafond afzoekend plaatste me op een plek waar zich twee grote haken in het plafond bevinden die ik nog niet eerder had gezien.

Dreigend kwam ze voor me staan. Zwetend van angst en met mijn blik op de haken gericht kreeg ik een angstig voorgevoel dat het nog niet was afgelopen en dat ik nu de volgende fase van marteling en vernedering te gemoed zou treden.

Ben je er klaar voor brulde ze bits, terwijl ik John zag binnenkomen met allerlei stangen, zweepjes en een ding met een grote zwarte dildo aan riempjes.

Jja Mmeesteres hakkelde ik angstig. Ik moest me omdraaien en bukken. Ruw rukte ze de butplug uit mijn kontje die ik al bijna was vergeten.

De verlichting die dat gaf werd overschaduwd door het beeld dat door mij spookte dat straks wellicht die grote dildo in mijn nauwe kontje zou verdwijnen. Ik moest vervolgens mijn armen vooruit strekken waarna John vakkundig een van de stangen tussen mijn polsen plaatste en het uiteinde bevestigde aan ringen die aan de polsriempjes zaten. Mijn armen werden zo ver mogelijk uit elkaar gedrukt en ik voelde me nu alweer totaal weerloos terwijl John bezig was om ook tussen mijn enkels een spreidstang te bevestigen.

Vervolgens zag ik hoe John op een krukje ging staan en behendig twee dunne stalen kabels door de ogen in het plafond haalde.

Een ervan werd met behulp van een haak die aan het uiteinde zat aan een oog geklikt dat zich in het midden van de spreidstang bevond die mijn armen uit elkaar hielden. Angstig keek ik naar beneden en zag dat ook aan de andere spreidstang zo'n oog zat.

Ik voelde hoe John de eerste kabel strak trok en me zo dwong om met mijn armen gespreid in de lucht en mijn benen ver uit elkaar te gaan staan. Mijn borsten priemde strak en recht vooruit en mijn tepels waren hard. Weerloos stond ik daar, angstig afwachtend wat er komen zou. John moest vervolgens enkele martelwerktuigen aanreiken en Petra liet me deze uitvoerig bekijken. Eerst liet ze het rietje zien waarmee ik eerder op mijn billen had gekregen van John en ze begon me uit te leggen wat me zoal te wachten stond.

Zo druipkut, ik ga je nu kennis laten maken met een deel van mijn instrumenten weermee ik je ga leren te gehoorzamen en mijn tucht ondergaan. Deze ken je al en ga ik straks mee verder, ik slikte mijn angst weg en voelde hoe mijn billen zich in een reflex tegen elkaar drukte. Ik dorst niets te zeggen, ook niet toen ze verder ging, uit angst dat ik daar extra voor gestraft zou worden. Ik kon tenslotte geen kant op en was volledig in haar macht. Als tweede liet ze me een strap zien met drie riempjes en plagend zij ze dat ik het kleine broertje hiervan al gevoeld had, daar had ze nu echt niet aan hoeven herinneren.

Vervolgens liet ze me een plankje met handvat zien en in dat plankje zaten gaten. Dit noemen we een padle met gaatjes vertelde ze me overbodig net als de mededeling dat het eerste een spaans rietje was. Ze ging verder met een zweep met een bos kleine riempjes eraan. Straks, "ging ze verder" ga ik daar de weerstand van je billen mee testen. Je krijgt van al deze dingen, vijf flinke tikken op elke bil in de volgorde dat ik je ze liet zien.

Alstublieft Meesteres probeerde ik te smeken waarbij ongewild de eerste traantjes al over mijn wangen rolde. Ik zal echt alles voor u doen. Ze negeerde me volkomen en ging verder. Bij elke mep die je ontvangt zeg je hardop het volgnummer en daarachter Meesteres, dus 1 Meesteres, twee Meesters enz. Ja, Meesteres zij ik licht huilend van angst, genade alstublieft smeekte ik haar wetende dat het niets uit zou halen. Voor de tweede keer die avond vervloekte ik het moment dat mijn chef me aan haar voorstelde en hoopte dat ik straks wakker zou worden uit een boze droom.

Petra kwam achter me staan en ik kreeg de kans niet om me voor te bereiden toen de eerste mep van het rietje duidelijk en hard mijn linker bil raakte.

Aaauw, één Meesteres kermde ik, twweee Meesteres en ook mijn andere bil werd hard door het rietje geraakt. Ik trachtte zonder succes me in allerlei bochten te wringen wat alles alleen maar erger maakte door de positie waarin ik stond. Ik schreeuwde het uit van de pijn maar kan met veel moeite nog net de tel bijhouden en haalde opgelucht adem toen ze zacht over mijn pijnlijke billen wreef en ik bijna letterlijk ook de striemen kon tellen die daar ongetwijfeld goed te zien waren.

Bij de volgende serie met de strap was ik minder fortuinlijk en kon de telling na de derde mep niet meer bijhouden en ook had ik de kracht niet meer om mee te tellen. Ik voelde hoe de riempjes mijn billen nog meer deed gloeien en op plekken waar de striemen zaten van het rietje, sneed de pijn extra hard door me heen.

Als verdoofd voelde ik nog maar deels wat er gebeurde. Tellen kon ik al niet meer en ik was me ook niet volledig bewust dat na de riempjes, het harde plankje met gaatjes mijn billen raakte en tenslotte de zweep alle pijnlijke plekken nog eens extra accentueerde. Ik voelde hoe mijn tranen via mijn wangen op mijn borsten viel. Ik snikte en smeekte, ook nog toen Petra voor me kwam staan en me vertelde dat ze niet helemaal ontevreden was voor de eerste keer.

Je begon goed, maar bent toch duidelijk erg onervaren, je zult nog de nodige sessies moeten ondergaan eer je een goede slavin bent. Bij die woorden bedacht ik me dat ze zich daarin wel eens kon vergissen. Althans dat dacht ik toen. Ze wist maar heel goed hoe ze de balans moest terug brengen en teder begon ze mijn tranen met haar tong op te likken en onderweg mijn mond zoekende om vervolgens me deelgenoot te maken van mijn eigen, zout smakende tranen te laten proeven.

Ik begon me nog meer te onspannen toen ik voelde hoe John zorgvuldig iets op mijn billen smeerde. Iets dat niet alleen zeer prettig aanvoelde, maar ook een deel van de pijn weghaalde.

De combinatie van Petra's gretige tong die nu weer wild door mijn mond kroelde, de zachte en letterlijk zalvende handen van John deden me alles een beetje vergeten.

Petra ging verder om aan te geven dat ik ook kan genieten bij haar en liet langzaam haar handen via mij buik naar mijn gladde heuveltje glijden en pakte plagend mijn schaamlipjes. Ik voelde hoe spontaan scheutjes kutvocht tussen mijn lipjes doorliep, hoe zij daarmee haar vingers nat maakte en vervolgens in mijn trillende kut stopte waarna ze me heftig begon te vingeren. Voor de tweede keer die avond kwam ik geketend en spetterend klaar. Ik zag hoe ze na me bevredigd te hebben, haar vingers met mijn geil eerst in haar eigen mond stopte en vervolgens mijn eigen kutvocht van haar vingers liet likken.

Hoe verward ik ook was, kon ik haar met een "Dank U Meesteres" mijn dankbaarheid en onderdanigheid tonen. Ik wist me geen raad, voor de tweede keer toonde ze haar superioriteit en haar macht. Voor de tweede keer wist ze me intens te laten genieten alvorens me vernederd en gepijnigd te hebben. Meer nog snakte ik naar haar blote lijf en wederom liet ik me gaan bij de gedachte om haar kutje te mogen zien en betasten.

Weer zag ik in mijn verbeelding die heerlijke staaf uit John zijn string spatten en me wild nemen terwijl Petra al vingerend toe keek. Ook nu weer een roes van pijn, vernedering en intens genot. Ik moest toegeven dat ze het spel tot in de puntjes beheerst en nam me voor me nu echt over te geven, wellicht tegen beter weten in toen ik zag dat Petra nu met een ander soort zweepje voor me stond, een met een leren flapje aan het eind.

Ik kreeg nu geen uitleg en om beurten zag en voelde ik hoe ze nu mijn inmiddels hard geworden tepels bewerkte. Het was behoorlijk pijnlijk, maar er overviel mij ook een beangstigende vorm opwinding tussen mijn benen. Ook nu weer werd elke borst vijf keer getroffen zij het dat het bij een zweepje bleef.

Bij de laatste tikken kon ik de pijn niet meer onderdrukken en riep ook nu weer om genade. Ik hoopte te vergeefs dat John nu mijn borsten teder in zo smeren, maar in plaats daarvan maakte hij de tweede kabel vast aan de spreidstang tussen mijn benen. Met angst en beven zag en voelde ik hoe hij nu mijn benen omhoog trok en even later voelde ik mijn armen nog strakker aan mijn polsen trekken toen deze mijn volle gewicht moesten torsen. Ik weet niet wat ze van plan was, ik hoopte echter dat ik snel weer los gelaten zou worden.

Dit houd ik niet lang vol bedacht ik me. Ik liet mijn hoofd achterover hangen waardoor ik even niet kon zien wat er gebeurde. Ik schudde als een wilde, hangend aan de kabels toen ik snerend het leren flapje van de zweep hard tegen mijn kutje voelde striemen.

Het kreng begon zowaar nu ook mijn toch al nog pijnlijke schaamlipjes te bewerken. Nee alsjeblieft, niet mijn kutje, smeekte ik tevergeefs. Ik keek en zag hoe John knielend tussen mijn wijd opengesperde knielde, met zijn vingers mijn schaamlippen ruw opentrok en zijn hoofd iets liet zakken. Deze 34 jarige, Nederlandse dame staat voor jou klaar, om samen met jou te genieten van een spannende date, of een langdurige private wap party!

Dit kan bij mij thuis, of op de door jou gewenste locatie. Zelf vind ik het fijn om je te leren kennen. Kennismaken onder het genot van een Airco aanwezig tijdens de warme dagen! Ik zal me even voorstellen: Mijn naam is Zoey, 32 lentes jong.

Na veel leuke kantoorbanen te hebben gehad heb ik besloten om van mijn hobby mijn werk te maken. Ik hou van het verwennen en teasen van mannen en het geweldige Hallo geile mannen mijn naam is naam amanda een mooi jonge nederlandse vrouw dit graag sex doet. Ik ben een sexy geile natte meid met een volle cup D en die erg veel van sex houd! Heb je zin in pure ontspanning of genot. Bel me dan gauw voor een date. My name is Lora gorgeous young lady with a face of angel! I am exotic,sensual,seductive,open-minded for new experience!!!

You will delight at my sexy firm body,natural breast,smooth skin and silken hair! Escort in tilburg , arnhem , helmond , venlo , arnhem , weert Lees meer. I have a very firm body with great breast and bum. I spend a lot of time looking after my body so you can enjoy it! I can give you a really good time and you can blow your mind with my skills in the bedroom. I love the company of nice men and Email adres Wachtwoord Onthouden. De prostitutie marktplaats van de Benelux". Home vrouwen prive-ontvangst wolvega.

Veilig afspreken Kinkyplay Webcam bordeel Hookers. Plaats 0 return false;this. Katwijk Zh Keerbergen Kerkrade Kies woonplaats Advertenties Video's Live afspreken. Ik heb de algemene voorwaarden van Midhold B. Tina Nl Turnhout 29 jaar volle Hollandse zaadslet in alle gaatjes neuken Vrouw Privé ontvangst 10 juni.

Nikki vandaag zondag Amersfoort 19 jaar Knappe jonge exotische girl, vol passie! Vrouw Privéhuis 10 juni. Leiden 35 jaar Heerlijke borsten en lekkere billen Vrouw Privé ontvangst Escort 10 juni. Tamara Leiden 27 jaar Kom jij met me spelen? Lusy Roosendaal 31 jaar Nieuwe lusy in roosendaal Vrouw Privé ontvangst 10 juni.

meesteres leiden druipende kutjes