Neuk plezier afgebonden lul

neuk plezier afgebonden lul

Hij stopte zijn kleren in het kluisje en kreeg van de club een superkleine string aangereikt. Aldus uitgedost begaf hij zich weer naar de liveshow. Hij stelde vast dat de stemming er goed in zat en dat Kim inmiddels ook slechts in een string gekleed was.

Hij kuste haar harde tepels op haar kleine, puntige strakke borsten. Hij voelde tussen haar benen aan haar glad geschoren kutje en zei: Dat vond hij nou het lekkere aan de meisjes in een club, die genoten er duidelijk van. Dat was iets anders dan een raamhoertje dat alles zo snel mogelijk achter de rug wilde hebben. Op het podium was inmiddels een nieuwe show aan de gang. Een prachtig meisje werd geneukt door een atletische man, die op zijn beurt door een donker gekleurd meisje met een voorbinddildo in zijn kont werd geneukt.

De man genoot zichtbaar van de behandeling. Toen Eric het zag kreeg hij een geweldige stijve lul, hij was namelijk behoorlijk biseksueel ingesteld, hoewel hij nog nooit iets met een man, of twee vrouwen tegelijk had gehad. Laat staan in zijn kont geneukt was. Dat zou Jacqueline nooit goed hebben gevonden.

Kim kreeg in de gaten dat Eric's string te klein werd voor zijn stijve knoert en trok de slip dus meteen maar uit. Zo zat Eric dus naakt met een paal waar je u tegen zegt naar de show te kijken. Kim boog zich voorover en nam de eikel, waar reeds een grote druppel voorvocht uit kwam, in haar mond en begon langzaam te pijpen. Onderwijl bewerkte zij zijn ballen, die gespannen in zijn zak stonden, met haar nagels. Zachtjes krabbelde zij langs zijn zak. Een andere vinger, die zij eerst met haar eigen kutsap glad had gemaakt perste zij langzaam in zijn kont.

Toen die er helemaal in zat, kromde zij de vinger en masseerde zodoende zijn prostaat. En dan in Kim's strakke kutje, of in haar nauwe aarsje. In haar lekkere pijpmondje kon hij later altijd nog zijn geil spuiten. Kim keek naar hem op, liet zijn lul uit haar mondje glippen en terwijl zij over haar schouder wees, vroeg zij aan Eric: Lijkt je dat wel geil? Zo te voelen wel, man wat heb je een keiharde lul. Laura bleek een slank Nederlands meisje te zijn, die als specialiteit, zoals later bleek, pijpen had.

Zoals Laura kon pijpen, zo kon zelfs Kim het niet. Het leek wel of Laura voor de liefde geschapen was. Zij had lekkere stevige tieten, een strak buikje, strak kontje, waarin het ook heerlijk neuken bleek te zijn, maar dat vond Eric later uit en een lekker strak kutje, waarop zij haar kuthaartjes in een hartvorm had geschoren, met de kutlipjes lekker kaal, zodat je geen haren in je mond kreeg met beffen.

Op haar strakke buikje had zij een klein hartje laten tatoeëren, vlak boven haar lekkere kutje. Op de kamer aangekomen, begonnen Kim en Laura eerst elkaar een beetje op te geilen door een standje 69 op het waterbed uit te oefenen. Eric keek onder het genot van een drankje toe en voelde zich steeds geiler worden.

Lange slierten voorvocht hingen aan zijn stijve lul, als voorpret op de dingen die komen zouden. Toen Laura en Kim allebei klaargekomen waren, richtten zij hun aandacht nu op Eric.

Laura nam zijn lul tot diep in haar keel. Eric kon haar keelspieren voelen als Laura slikte, ondertussen stak zij haar tong uit en likte aan zijn zak, terwijl zij zijn superstijve lul heerlijk pijpte. Eric genoot zoals hij nog nooit had genoten, Jacqueline had hem ooit een keer geprobeerd te pijpen maar begon al snel te kokhalzen en aan het doorslikken van geil hoefde Eric al helemaal niet te denken.

Nou Laura had er geen enkele moeite mee. Zodra zij merkte dat Eric bijna klaar kwam, trok zij snel haar heerlijke mondje van zijn lul af en wachtte tot zijn opwinding wat was afgenomen, door net achter de paars aangelopen eikel van zijn lul druk met haar vingers uit te oefenen, net niet hard genoeg om pijn te doen, maar wel effectief om zijn genot te doen afnemen en een voortijdige ejaculatie te voorkomen.

Toen ging Kim op bed liggen en spreidde haar goddelijke benen en terwijl zij zachtjes haar geschoren kale kutlipjes als een bloemkelkje voor hem openvouwde hijgde ze: Eric ging op haar liggen en schoof zijn beenharde snikkel tot aan zijn zak in haar knijpende kutje. Laura had inmiddels haar middelvinger in de vaseline gedoopt en stopte haar ingevette vinger langzaam in Eric's kont.

Langzaam begon zij hem te vingerneuken, terwijl hij met Kim aan het geilen was. Toen hij aan een vinger gewend was, stopte Laura er nog een vinger bij, langzaam drukte zij door de weerstand van zijn sluitspier heen en begon zijn kont nu met twee vingers te neuken. Heerlijk vond Eric dat, geneukt te worden terwijl hij een heerlijk Aziatisch vrouwtje een beurt gaf.

Toen zijn kont wat opgerekt was, werd het tijd om tot andere actie over te gaan. Laura bond een middelgrote lul om en smeerde deze in met kutsap en vaseline, de lul droop van plezier en het was een supergeil gezicht om Laura met haar stevige borsten en een stijve lul door de kamer te zien lopen. Zij knielde achter Eric op het bed.

Zij trok zijn billen uit elkaar en plaatste de kop van haar kunstlul tegen Eric's aars. Langzaam voerde zij de druk op en Eric's sluitspier gaf vrij makkelijk de weg vrij om binnen te dringen. Op het moment dat Eric zijn lul terugtrok uit het overstromende kutje van Kim stopte Laura de kunstlul in Eric's kont en op het moment dat hij naar voren ging, ging Laura naar achteren. Zo stemden zij hun ritme op elkaar af.

Gedurende enige tijd was de kamer gevuld met kreunende en soppende geluiden van de neukende mensen. Eric wist niet meer waar hij het zoeken moest, zo geil werd hij van het gevoel van de kunstlul in zijn kont.

Op een gegeven moment trok Laura de lul uit Eric's aars en deed hem af. Zij deed een klein kussen onder haar hoofd en terwijl zij haar middelvinger weer in Eric's kont liet glijden, begon zij aan Kim's kutje en kittelaar te likken.

Eric's lul werd daarbij niet vergeten. Zodra hij naar buiten gleed likte Laura met haar geile tongetje langs de hele lengte van zijn pik. Dit kon natuurlijk niet lang zo doorgaan. Eric kwam dan ook luid kreunend klaar. Toen Laura zijn ballen omhoog zag gaan, ten teken dat Eric ging klaarkomen, trok zij de schokkende pik vlug uit Kim's kutje en liet zijn zaad op Kim's wijdopenstaande neukgrotje spuiten.

Zij richtte de stralen precies op Kim's kittelaar. Hierdoor kwam ook Kim luid kreunend klaar. Toen likte Laura Kim's kutje schoon en zoog de laatste druppels geil uit Eric's lul. Het duurde even voordat ze met z'n drieën weer op adem gekomen waren. Zij dronken hierna nog een glaasje en Eric zoende om beurten Kim en Laura en bedankte hen voor de heerlijke ervaring die hij met ze gedeeld had.

Zullen we de volgende keer ook voor een lekkere kerel voor je zorgen? Ze spraken af dat Eric Laura, Kim en Frank zou komen ophalen bij de club en hun dan mee naar huis nemen. Eric werd nog lang nadat hij bij Kim en Laura was geweest geil, alleen bij de gedachte al dat hij binnenkort van Kim, Laura en Frank tegelijk zou kunnen genieten. Dan kon hij eindelijk eens zijn biseksuele geaardheid laten meegeilen. Met Frank erbij Toen dan eindelijk het weekeinde was aangebroken, maakte hij snel alles in orde om het hele weekeinde te kunnen geilen met z'n vieren.

Hij zorgde voor voldoende drankjes, hapjes, condooms en video's om aan alle wensen tegemoet te komen. Ook zorgde hij voor voldoende lingerie en slipjes voor zowel de dames en de heren en voor enkele sex-speelattributen die hij in de sex-shop uitzocht.

Hij ging met zijn Cadillac naar Amsterdam om het stel op te halen. Terug thuis aangekomen, zette Eric eerst zijn gasten een heerlijk diner voor, zodat zij niet met een lege maag hoefden te neuken. Frank bleek een goed gebouwde en goed uitziende neger te zijn. Eric had al steels naar zijn kruis in de strakke spijkerbroek gekeken en wat hij zag leek hem ruim voldoende. Een flinke bult was zichtbaar. En dan moest je er van uitgaan dat Frank's lul nog slap was.

Na het heerlijke eten ging het gezelschap nog wat natafelen in de gezellig ingerichte salon. Eric kreeg veel complimentjes over de smaakvolle inrichting en toen men naar buiten keek, zag men het verlichte zwembad dat naar binnen doorliep.

Dat leek de heren ook wel een aardig idee. Zo gezegd zo gedaan, iedereen kleedde zich aan de rand van het zwembad poedelnaakt uit. Hetgeen Eric aan de buitenkant van Frank's spijkerbroek al vermoedde bleek juist te zijn. Frank was bedeeld met een grote besneden lul en een flinke zak met daarin zo te zien volle kloten. Ongegeneerd greep Laura Frank's lul beet en gaf een kusje op de eikel, deze reageerde direct door met kleine schokjes zich met bloed te vullen en langzaam grotere vormen aan te nemen.

Eric's eikel toonde al een parel voorvocht alleen bij het zien ervan al. Kim ging gelijk op haar knieën en likte de druppel eraf en slikte deze genietend door. Zij wenkte Frank naderbij en liet Eric's eikel aan hem zien. Frank nam de top van Eric's lul voorzichtig in zijn mond. Hij wist dat het de eerste keer voor Eric was dat een man zijn lul naar binnen zoog. Eric sloot genietend zijn ogen en kreunde zacht van geilheid.

Laura was dichterbij gekomen en zoog aan Eric's tepels, die zich dadelijk oprichtten. Kim knielde achter Eric en krabde zachtjes met haar nageltjes aan zijn zak en liet toen haar middelvinger in Eric's aars verdwijnen.

Eric zakte bijna door zijn knieën van genot. Zo geil was hij nog nooit geweest en dit was nog maar het begin van een weekeinde vol sex-pret. Dat beloofde nog veel goeds. Frank slokte Eric's lul tot aan de wortel in zijn mond op en door de dikke lippen van Frank leek het net alsof Eric een lekker kutje aan het neuken was, "Ooh, wat wordt ik hier geil van": Alle vier kwamen zij aan hun trekken want Frank vingerde ondertussen Kim's kutje.

Meet een diep gegrom leegde Eric als eerste de inhoud van zijn ballen in Frank's mond. Die liet het geil genietend over zijn tong rollen en nadat hij Eric's geil via tongzoenen met Kim en Laura gedeeld had stelde hij voor om dan nu eerst een beetje te gaan zwemmen. Om af te koelen en weer op krachten te komen voor de volgende ronde, het weekeinde was immers nog lang niet voorbij?

Na een poosje lekkere te hebben gezwommen, kroop Laura als eerste op de rand van het zwembad en gaf aan Kim te kennen dat ze wel zin had om wat verder te gaan.

Kim had daar wel oren naar: Dan kan ik jouw harde tietjes en klitje lekker likken. De meiden lagen elkaar lekker te verwennen en Eric en Frank lagen nog in het zwembad ernaar te kijken en voelden hun lul langzaam weer stijf worden. Frank greep Eric's lul zachtjes beet en trok de voorhuid helemaal terug over zijn eikel. Hij keek naar Frank en als vanzelf ging ook zijn hand onder water naar de lul van Frank.

Voor de eerste keer in zijn leven nam Eric een warm kloppende lul in zijn hand en begon Frank zachtjes onder water te masturberen. Geile zwarte netkousen met kleine strikjes aan de bovenkant met daarboven haar slanke blanke dijen. Ze heeft zwarte highheels aan haar voeten.

Vera draagt geen slipje en ik kijk zo in haar gladgeschoren poes. Vera draagt een heel strakke buste en kijkt mij arrogant aan. Ze vraagt direct wat ik aan speelgoed heb klaargelegd op bed. Ik houd één voor één de speeltjes omhoog. Opeens zegt ze met een brede glimlach: Ze kijkt plagerig en zegt: Ik weet dat ze in Utrecht woont, waar ik ook werk. Glimlachend geeft ze haar adres op en vertelt waar ik gratis kon parkeren.

Ik klap de laptop dicht, maak het bed netjes en check of ik geen sporen heb achtergelaten waar Lucia vragen over zou kunnen stellen. Nadat ik er zeker van was dat de kust veilig is pak ik mijn zak met speelgoed en stap in de auto.

Binnen 40 minuten ben ik op de plaats van bestemming. Bij nummer 15 stopte ik voor de deur van een statige eengezinswoning met gekleurde glas in loodraampjes, waardoor je niet naar binnen kunt kijken. Zuchtend en een beetje zenuwachtig bel ik aan. Ik hoorde gestommel in de kamer en de gang en niet veel later doet Vera de deur voor mij open en zegt: Hang hier je jas maar op en volg mij naar zolder.

In een soort trance loop ik achter Vera aan en kan mijn ogen niet van haar wiebelende kont afhouden. Alhoewel het donker is zie ik dat Vera een zwarte doorzichtige slip draagt. De glimmende welvingen van haar kutje zijn goed zichtbaar.

Haar dijen strak tegen elkaar geklemd heupwiegt ze bevallig omhoog en kijkt mij speels aan. Op zolder aangekomen doet Vera de deur open. Zwarte en paarse muren, waarvan een muur vol hangt met zweepjes, handboeien, klemmen, kettingen, touwtjes en ander martelwerktuig. Aan het plafond hangen kettingen en een sling. Wow dit is pas een speelkamer. In de achterste hoek staat een diepe roodlederen leunstoel. Nu pas zie ik dat Vera lange puntige nagels heeft. Elke vinger is versierd met een kunstwerkje en op haar duimnagels hangen twee sierlijke kleine kettinkjes met gekleurde kraaltjes.

Ik ga zitten en laat mij diep achterover zakken met mijn armen gestrekt op de leuningen en kijk omhoog naar Vera die langzaam op mij af komt lopen. Vlak voor mij staat ze stil met gespreide benen en haar armen voor haar buik over elkaar gevouwen. Dit is les 1 van je slavencursus. Ik leg al mijn kleren op een hoopje achter de rode leunstoel en ga zitten op het plakkerige leer.

Vera gaat achter mij staan en laat uit het plafond een ketting naar beneden zakken. Aan de ketting zijn twee handboeien bevestigd die ze om mijn polsen sluit. Dan trekt Vera de ketting omhoog. Mijn armen doen vanzelf mee en ik kan niet anders dan rechtop gaan zitten, anders is de pijn in mijn strakgetrokken armen niet te houden.

Ik kreun een beetje maar wil verder niets aan Vera laten merken. Ik begin ook te zweten. Wanneer Vera de ketting heeft gezekerd draait zij zich om en loopt naar de muur met zweepjes. Gelukkig laat ze die hangen, maar ik zie wel dat Vera een paar verschillende koordjes en touwtjes pakt. Ik schuif naar voren en zit ongemakkelijk met mijn armen hoog achter mijn rug. Mijn benen wijd uit elkaar en mijn pik hangt lui over de zitting en wijst naar beneden.

Ze komt nog dichter bij mij en haar borsten dansen ritmisch op en neer, haar harde ronde harde tepels staan recht vooruit. Vera tilt haar rechterbeen op en zet haar gelakte pump op de leuning van de stoel. De punt van haar stilettohak drukt diep in het rode leer , maar dat deert Vera niet.

Ik zie haar dij links naast me. De kettinkjes op haar nagels kriebelen een beetje. Vera kroelt vervolgens met haar vingers in mijn haar op mijn achterhoofd tot ze een vuist maakt en stevig aan mijn haar trekt. Vera glimlacht en zegt dat ik mij niet moet aanstellen.

Ze duwt mijn hoofd naar voren met mijn neus diep in haar zachte kruis. Ik steek mijn tong al uit, maar dan trekt Vera mijn hoofd hard naar achter. Haar puntige nagel prikt venijnig in mijn zachte vel. Ik kan niets anders dan meebewegen en omhoog kijken. Eerst wil ik dat je langzaam mijn clitje likt en daarna begraaf je je tong diep in mijn kutje en lik je mijn roze mossel helemaal uit. Vera laat mijn haar los en ik slik even van want Vera trekt haar zwarte kanten slipje uit.

In het midden van haar slip is een vochtige plek te zien. Ze duwt haar natte zwarte nylon vodje onder mijn neus en wrijft het hard heen en weer over mijn gezicht.

Het proeft een beetje ziltig en ruikt naar opwinding. Lang duurt dit echter niet want Vera pakt haar slipje met twee handen vast en rekt het uit tot een lange dunne textielreep. Ze bukt voorover, tilt met haar linkerhand mijn ballen omhoog en legt met haar rechterhand haar natte slipje op de stoel onder de schacht van mijn inmiddels opgezwollen pik.

Met haar handen aan beide kanten van mijn pik trekt ze het uitgerekte vodje snel omhoog en legt een strakke knoop boven op mijn geschrokken pik. Vera draait het slipje nog een keer om mijn pik naar beneden en legt ook hier een knoop in.

Mijn pik pompt zich vol en klimt schokkend omhoog. Ze geeft een goedkeurend tikje op mijn gezwollen staaf en knijpt vervolgens speels met duim en wijsvinger in mijn steeds paarser wordende eikel. Er welt een kloddertje voorvocht op uit mijn pikgaatje. Met haar wijsvinger veegt Vera dit van mijn top. Ze doet haar mond open en stopt twee natte vingers in haar mond. Terwijl ze haar vingers langzaam weer naar buiten trekt zuigt Vera hard haar wangen naar binnen.

Ze lijkt geen druppel te willen verliezen. Met haar draaiende tong likt ze haar vingers schoon. Met mijn tong lik ik haar vingers verder af. Vera haalt haar vingers langzaam uit mijn mond en gaat met licht gebogen knieën voor mij staan met naar vochtige speeltje naar voren gericht.

Haar linkerhand legt ze net boven haar venusheuvel op haar buik. Haar wijsvinger en middelvinger van haar rechterhand legt ze aan weerszijden van haar schaamlippen.

Ze spreidt haar vingers van elkaar waardoor haar plakkerige schaamlippen langzaam van elkaar gaan. Wittige kleverige sliertjes kutvocht vormen een soort spinnenwebje. Daarachter wacht haar heerlijk roze vlees en een donker neukgaatje.

Vera stapt naar voren en zet haar mooi gevormde been weer op de leuning van de stoel. Ze maakt de ketting aan het plafond los en mijn armen zakken naar beneden waardoor ik meer bewegingsruimte heb. Mijn handen blijven wel aan elkaar gebonden achter mijn rug. Ik lik heel voorzichtig met het puntje van mijn tong het kleine roze knopje van Vera. Tergend langzaam lik ik heel voorzichtig met het puntje van mijn tong haar clitje.

Met langzame halen trek ik mijn tong van onder naar boven over haar natte knop. Met twee handen trekt Vera aan mijn haren en klemt mijn hoofd stevig vast, mijn mond vol en stevig op haar drijfnatte poes gedrukt. Haar schaamlippen zijn wijd geopend en mijn tong glibbert direct naar binnen en gaat als een bezetene op en neer. Ik probeer met de punt van mijn tong zo diep mogelijk in haar kutgaatje te komen.

Ik merk dat Vera hiervan enorm geniet. Haar bovenbenen trillen wild en ze gromt dat ze wil spuiten. Goh wat is ze nat. Snel zoek ik haar clit weer op en met snelle diepe halen glijdt mijn tong op en neer. Met flinke klodders speeksel maak ik haar kut zeiknat. Ondertussen trekt Vera mij hoofd krachtig van boven naar beneden. Ik houd mijn tong in één stand tegen haar gezwollen knopje aan en laat Vera het likritme bepalen.

Steeds sneller gaat het. Ik hoor Vera snuiven en hijgen. In een ooghoek zie ik dat Vera haar ogen gesloten heeft en haar hoofd achterover houdt. Haar bruine haren wapperen wild over haar gezicht en in haar nek. Nog harder doe ik mijn best en ik ram mijn pijnlijk uitgerekte tong diep bij haar naar binnen.

Opeens trekt Vera mijn hoofd naar achter en duwt haar linkerhand hard in haar onderbuik. Ondertussen wrijft ze met haar platte rechterhand snel heen en weer over haar genotsknopje. Je hoort de soppende geluiden van haar natte schaamlippen die tegen elkaar heen gewreven worden. Plots trekt Vera haar rechterhand wild van haar kutje af en spreidt met haar vingers haar schaamlippen wijd open. Ze buigt haar natte poes ver naar voren. Met haar hoofd achter in haar nek slaakt ze een wilde kreet.

Ondertussen komt ze spuitend klaar. Ze zet haar sluizen volledig open en een ferme straal vocht wordt uit haar roze grotje naar buiten geperst. Hard en recht naar voren. Voor mij het teken om mijn mond open te doen om zoveel mogelijk sap van Vera op te vangen. Dat lukt gedeeltelijk omdat Vera met knikkende knieën onzeker en wiebelend op haar benen staat.

Ze heeft geen controle meer en spettert alle kanten op. Als Vera klaar is hoor ik haar hijgen en kreunen dat ze nog een keer wil klaarkomen. Wild pakt ze mijn hoofd vast en trekt mijn uitgestoken tong wild en ritmisch over haar kut. Op en neer gaat het. Het duurt niet lang voordat Vera weer voor een waterballet zorgt. Mijn god, wat een vocht, wat kan ze klaarkomen. Terwijl ze spuitend tot haar hoogtepunt komt houdt ze mijn mond vol op haar kut.

Al haar sappen worden met grote kracht in mijn mond gespoten. Ik slik zoveel mogelijk door en laat de rest uit mijn mond lopen. Ik hoor haar overtollige kutwater op de grond klateren. Langzaam komt Vera uit haar trance en laat mijn hoofd los. Ze loopt onvast naar achteren en gaat hijgend op de andere stoel zitten, recht tegenover mij. Haar hele lijf is nat van het zweet en haar plakkerige haren hangen wild over haar gezicht. Haar borsten gaan op en neer.

Glazig kijkt ze mijn kant op, terwijl ze met haar tong over haar lippen wrijft. De lippenstift is helemaal verdwenen en van een strenge blik is geen sprake meer. Ze ziet er verzadigd en gelukzalig uit. Ik ben trots op je.

..

Sexclub gangbang een geile vrouw

Lijkt je dat wel geil? Zo te voelen wel, man wat heb je een keiharde lul. Laura bleek een slank Nederlands meisje te zijn, die als specialiteit, zoals later bleek, pijpen had. Zoals Laura kon pijpen, zo kon zelfs Kim het niet. Het leek wel of Laura voor de liefde geschapen was. Zij had lekkere stevige tieten, een strak buikje, strak kontje, waarin het ook heerlijk neuken bleek te zijn, maar dat vond Eric later uit en een lekker strak kutje, waarop zij haar kuthaartjes in een hartvorm had geschoren, met de kutlipjes lekker kaal, zodat je geen haren in je mond kreeg met beffen.

Op haar strakke buikje had zij een klein hartje laten tatoeëren, vlak boven haar lekkere kutje. Op de kamer aangekomen, begonnen Kim en Laura eerst elkaar een beetje op te geilen door een standje 69 op het waterbed uit te oefenen. Eric keek onder het genot van een drankje toe en voelde zich steeds geiler worden. Lange slierten voorvocht hingen aan zijn stijve lul, als voorpret op de dingen die komen zouden.

Toen Laura en Kim allebei klaargekomen waren, richtten zij hun aandacht nu op Eric. Laura nam zijn lul tot diep in haar keel. Eric kon haar keelspieren voelen als Laura slikte, ondertussen stak zij haar tong uit en likte aan zijn zak, terwijl zij zijn superstijve lul heerlijk pijpte.

Eric genoot zoals hij nog nooit had genoten, Jacqueline had hem ooit een keer geprobeerd te pijpen maar begon al snel te kokhalzen en aan het doorslikken van geil hoefde Eric al helemaal niet te denken. Nou Laura had er geen enkele moeite mee. Zodra zij merkte dat Eric bijna klaar kwam, trok zij snel haar heerlijke mondje van zijn lul af en wachtte tot zijn opwinding wat was afgenomen, door net achter de paars aangelopen eikel van zijn lul druk met haar vingers uit te oefenen, net niet hard genoeg om pijn te doen, maar wel effectief om zijn genot te doen afnemen en een voortijdige ejaculatie te voorkomen.

Toen ging Kim op bed liggen en spreidde haar goddelijke benen en terwijl zij zachtjes haar geschoren kale kutlipjes als een bloemkelkje voor hem openvouwde hijgde ze: Eric ging op haar liggen en schoof zijn beenharde snikkel tot aan zijn zak in haar knijpende kutje.

Laura had inmiddels haar middelvinger in de vaseline gedoopt en stopte haar ingevette vinger langzaam in Eric's kont. Langzaam begon zij hem te vingerneuken, terwijl hij met Kim aan het geilen was. Toen hij aan een vinger gewend was, stopte Laura er nog een vinger bij, langzaam drukte zij door de weerstand van zijn sluitspier heen en begon zijn kont nu met twee vingers te neuken.

Heerlijk vond Eric dat, geneukt te worden terwijl hij een heerlijk Aziatisch vrouwtje een beurt gaf. Toen zijn kont wat opgerekt was, werd het tijd om tot andere actie over te gaan. Laura bond een middelgrote lul om en smeerde deze in met kutsap en vaseline, de lul droop van plezier en het was een supergeil gezicht om Laura met haar stevige borsten en een stijve lul door de kamer te zien lopen. Zij knielde achter Eric op het bed. Zij trok zijn billen uit elkaar en plaatste de kop van haar kunstlul tegen Eric's aars.

Langzaam voerde zij de druk op en Eric's sluitspier gaf vrij makkelijk de weg vrij om binnen te dringen. Op het moment dat Eric zijn lul terugtrok uit het overstromende kutje van Kim stopte Laura de kunstlul in Eric's kont en op het moment dat hij naar voren ging, ging Laura naar achteren.

Zo stemden zij hun ritme op elkaar af. Gedurende enige tijd was de kamer gevuld met kreunende en soppende geluiden van de neukende mensen. Eric wist niet meer waar hij het zoeken moest, zo geil werd hij van het gevoel van de kunstlul in zijn kont. Op een gegeven moment trok Laura de lul uit Eric's aars en deed hem af.

Zij deed een klein kussen onder haar hoofd en terwijl zij haar middelvinger weer in Eric's kont liet glijden, begon zij aan Kim's kutje en kittelaar te likken.

Eric's lul werd daarbij niet vergeten. Zodra hij naar buiten gleed likte Laura met haar geile tongetje langs de hele lengte van zijn pik. Dit kon natuurlijk niet lang zo doorgaan. Eric kwam dan ook luid kreunend klaar. Toen Laura zijn ballen omhoog zag gaan, ten teken dat Eric ging klaarkomen, trok zij de schokkende pik vlug uit Kim's kutje en liet zijn zaad op Kim's wijdopenstaande neukgrotje spuiten.

Zij richtte de stralen precies op Kim's kittelaar. Hierdoor kwam ook Kim luid kreunend klaar. Toen likte Laura Kim's kutje schoon en zoog de laatste druppels geil uit Eric's lul. Het duurde even voordat ze met z'n drieën weer op adem gekomen waren. Zij dronken hierna nog een glaasje en Eric zoende om beurten Kim en Laura en bedankte hen voor de heerlijke ervaring die hij met ze gedeeld had. Zullen we de volgende keer ook voor een lekkere kerel voor je zorgen?

Ze spraken af dat Eric Laura, Kim en Frank zou komen ophalen bij de club en hun dan mee naar huis nemen. Eric werd nog lang nadat hij bij Kim en Laura was geweest geil, alleen bij de gedachte al dat hij binnenkort van Kim, Laura en Frank tegelijk zou kunnen genieten. Dan kon hij eindelijk eens zijn biseksuele geaardheid laten meegeilen.

Met Frank erbij Toen dan eindelijk het weekeinde was aangebroken, maakte hij snel alles in orde om het hele weekeinde te kunnen geilen met z'n vieren. Hij zorgde voor voldoende drankjes, hapjes, condooms en video's om aan alle wensen tegemoet te komen. Ook zorgde hij voor voldoende lingerie en slipjes voor zowel de dames en de heren en voor enkele sex-speelattributen die hij in de sex-shop uitzocht.

Hij ging met zijn Cadillac naar Amsterdam om het stel op te halen. Terug thuis aangekomen, zette Eric eerst zijn gasten een heerlijk diner voor, zodat zij niet met een lege maag hoefden te neuken. Frank bleek een goed gebouwde en goed uitziende neger te zijn. Eric had al steels naar zijn kruis in de strakke spijkerbroek gekeken en wat hij zag leek hem ruim voldoende. Een flinke bult was zichtbaar. En dan moest je er van uitgaan dat Frank's lul nog slap was. Na het heerlijke eten ging het gezelschap nog wat natafelen in de gezellig ingerichte salon.

Eric kreeg veel complimentjes over de smaakvolle inrichting en toen men naar buiten keek, zag men het verlichte zwembad dat naar binnen doorliep. Dat leek de heren ook wel een aardig idee. Zo gezegd zo gedaan, iedereen kleedde zich aan de rand van het zwembad poedelnaakt uit. Hetgeen Eric aan de buitenkant van Frank's spijkerbroek al vermoedde bleek juist te zijn. Frank was bedeeld met een grote besneden lul en een flinke zak met daarin zo te zien volle kloten. Ongegeneerd greep Laura Frank's lul beet en gaf een kusje op de eikel, deze reageerde direct door met kleine schokjes zich met bloed te vullen en langzaam grotere vormen aan te nemen.

Eric's eikel toonde al een parel voorvocht alleen bij het zien ervan al. Kim ging gelijk op haar knieën en likte de druppel eraf en slikte deze genietend door. Zij wenkte Frank naderbij en liet Eric's eikel aan hem zien. Frank nam de top van Eric's lul voorzichtig in zijn mond. Hij wist dat het de eerste keer voor Eric was dat een man zijn lul naar binnen zoog.

Eric sloot genietend zijn ogen en kreunde zacht van geilheid. Laura was dichterbij gekomen en zoog aan Eric's tepels, die zich dadelijk oprichtten. Kim knielde achter Eric en krabde zachtjes met haar nageltjes aan zijn zak en liet toen haar middelvinger in Eric's aars verdwijnen. Eric zakte bijna door zijn knieën van genot. Zo geil was hij nog nooit geweest en dit was nog maar het begin van een weekeinde vol sex-pret.

Dat beloofde nog veel goeds. Frank slokte Eric's lul tot aan de wortel in zijn mond op en door de dikke lippen van Frank leek het net alsof Eric een lekker kutje aan het neuken was, "Ooh, wat wordt ik hier geil van": Alle vier kwamen zij aan hun trekken want Frank vingerde ondertussen Kim's kutje. Meet een diep gegrom leegde Eric als eerste de inhoud van zijn ballen in Frank's mond.

Die liet het geil genietend over zijn tong rollen en nadat hij Eric's geil via tongzoenen met Kim en Laura gedeeld had stelde hij voor om dan nu eerst een beetje te gaan zwemmen.

Om af te koelen en weer op krachten te komen voor de volgende ronde, het weekeinde was immers nog lang niet voorbij? Na een poosje lekkere te hebben gezwommen, kroop Laura als eerste op de rand van het zwembad en gaf aan Kim te kennen dat ze wel zin had om wat verder te gaan. Kim had daar wel oren naar: Dan kan ik jouw harde tietjes en klitje lekker likken.

De meiden lagen elkaar lekker te verwennen en Eric en Frank lagen nog in het zwembad ernaar te kijken en voelden hun lul langzaam weer stijf worden. Frank greep Eric's lul zachtjes beet en trok de voorhuid helemaal terug over zijn eikel. Hij keek naar Frank en als vanzelf ging ook zijn hand onder water naar de lul van Frank. Voor de eerste keer in zijn leven nam Eric een warm kloppende lul in zijn hand en begon Frank zachtjes onder water te masturberen. Ze raakten alle twee al snel opgewonden.

Ze klommen uit het zwembad en gingen op een stretcher liggen. Frank knielde naast Eric's stretcher en nam Eric's lul in zijn mond. Die, omdat Frank besneden was zijn eikel in volle glorie tentoonspreidde. Er parelde al een druppel voorvocht op. Eric stak voorzichtig zijn tong uit en likte de druppel op. De meiden hadden in de gaten dat Eric voor het eerst een man pijpte en kwamen om het stel heen zitten. Laura kneedde Eric's ballen die gespannen en opgezwollen in de harige zak hingen en Kim begon Eric's aars met een vochtige vinger te bewerken.

Alle vier raakten opgewonden. Eric begon nu ook Frank's ballen met zijn handen te bewerken en merkte dat Frank zijn lul en zak had geschoren en helemaal kaal was, tot in zijn bilnaad toe. Toen Eric hiernaar vroeg zei Frank dat hij dit speciaal had gedaan voor mensen die het schaamhaar van een neger niet gewend waren.

Dat is nogal stug en vaak minder prettig om tegen je billen of mond te voelen schuren, zodoende. De meiden knipten met een schaar eerst de langste haren af en gingen toen met een speciale ontharingsolie aan de gang.

De rest van de haren losten volledig op, ook tussen zijn billen en het enige dat Eric nog hoefde te doen was een douche te nemen en alles af te spoelen. Daarna masseerde Frank speciale olie op Eric's lul en ballen en met zijn vingertoppen ook tussen Eric's billen.

Af en toe liet hij zijn vinger even in Eric's aars. Eric lag te genieten en de meiden voerden intussen een dildo show voor hen op zodat ze allebei met een stijve als van een paard stonden.

Frank stelde voor dat Eric een zgn. Dat is een ring die om je lul geschoven wordt en eventueel ook een om je ballen. Je houdt dan een flinke stijve lul en omdat je ballen enigszins van je lichaam af blijven zitten, kom je minder snel klaar. Je lul wordt dikker omdat de bloedtoevoer enigszins afgebonden wordt. De aderen op je lul zwellen daardoor meer op en je eikel zet meer uit. Zo gezegd zo gedaan. Even dacht ik het bewustzijn te verliezen maar werd door vlugzout bij mijn positieven gehouden.

Ze pakte een paardenborstel en begon daarmee over mijn eikel te raggen. Ik schreeuwde en smeekte haar te stoppen. Maar Yvonne begon er steeds meer plezier in te krijgen. Het vliesje van mijn eikel werd compleet weg geborsteld. Mijn eikel begon hevig te bloeden maar Yvonne wist van geen ophouden.

Ondertussen druppelde Cereb de heetste Chineese olie over de eikel heen. Ik jammerde als een klein kind maar werd elke keer weer opgepept met vlugzout. Dan is het nu tijd voor eikel trekken. Twee lange dikke draadnagels werden tegelijk door mijn eikel geslagen.

Een links en een rechts. Vervolgens werden deze onder hevige stroom gezet. Waag het niet om klaar te komen zie Yvonne want dan ben je nog niet jarig. Alsof ik enige behoefte had klaar te komen. Ik wilde weg van hier. Weg van deze hel. Maar stroom door je eikel en ballen zorgen er simpelweg voor dat je klaarkomt. Maar Cereb wist iedere keer weer o ptijd de stroom te onderbreken net op het punt van spuiten. De draadnagels die door mijn eikel waren gedrukt werden nu ook door een dikke plank getimmerd.

Ik zat dus als het ware met mijn eikel vastgenageld aan de plank. Onder deze plank stonden 2 kaarsen te branden die de draadnagels langzaam verwarmden. Langzaam werden de draadnagels verhit tot roodgloeiend. De enige manier om hier aan te ontsnappen was mijn lul eraf te trekken maar de kop van de draadnagels zaten in de weg.

Trek, trek schreeuwde Cereb en Yvonne. Trek je eikel eraf. Ik kon niet meer. Ik was niet bij machte mijn lul te bevrijden van de roodgloeinde draadnagels.

Dan trekken wij wel je eikel door de knoppen van de draadnagels. Nu had ik 2 redelijke gaten in mijn eikel zitten die vreemd genoeg niet overmatig bloedde. Toch werden de gaten door Yvonne dicht genaaid terwijl Cereb op een gruwlijke manier in mijn ballen aan het knijpen was. Nadat Yvonne klaar was met hechten begonnen ze om de beurt met een potlepel op mijn eikel te slaan.

Zo hard dat ik ieder moment dacht dat mijn eikel open zou zou springen. Het slaan op de eikel werd door Yvonne afgewisseld met ferme klappen op mijn afgebonden ballen. Plotseling stopten ze en begonnen me te pijpen. Elke keer als ik op het punt stond te gaan spuiten beten ze hard in mijn lul en drukte Cereb een dikke hete naald door mijn ballen.

Inmiddels waren al een paar uren verstreken. Ik wil z'n pik voelen zei Yvonne en stak mijn lul in haar natte kutje. Ze stond met haar kont tegen mij aan.

Bij iedere beweging zag ik mijn lul in haar natte kutje verdwijnen. Haar schaamlipjes waren zo opgezwollen van geiligheid dat ze wel 2 keer zo groot waren als normaal. Terwijl Yvonne mij neukte moest ik Cereb likken. Even had ik de neiging haar lipjes eraf te bijten maar was te bang voor wat mij dan voor straf te wachten stond.

Ik kon het niet langer meer ophouden. Ik spoot Yvonne haar kutje helemaal vol. Mijn lul bleef stijf door de 3 viagra's die ik een paar uur daarvoor had moeten nemen. Mijn eikel was nu zo gevoelig dat ik naar adem snakte. Yvonne gaf mij een gruwelijke "post orgasm torture".neuk plezier afgebonden lul

Hij stopte zijn kleren in het kluisje en kreeg van de club een superkleine string aangereikt. Aldus uitgedost begaf hij zich weer naar de liveshow. Hij stelde vast dat de stemming er goed in zat en dat Kim inmiddels ook slechts in een string gekleed was. Hij kuste haar harde tepels op haar kleine, puntige strakke borsten.

Hij voelde tussen haar benen aan haar glad geschoren kutje en zei: Dat vond hij nou het lekkere aan de meisjes in een club, die genoten er duidelijk van. Dat was iets anders dan een raamhoertje dat alles zo snel mogelijk achter de rug wilde hebben. Op het podium was inmiddels een nieuwe show aan de gang. Een prachtig meisje werd geneukt door een atletische man, die op zijn beurt door een donker gekleurd meisje met een voorbinddildo in zijn kont werd geneukt.

De man genoot zichtbaar van de behandeling. Toen Eric het zag kreeg hij een geweldige stijve lul, hij was namelijk behoorlijk biseksueel ingesteld, hoewel hij nog nooit iets met een man, of twee vrouwen tegelijk had gehad. Laat staan in zijn kont geneukt was.

Dat zou Jacqueline nooit goed hebben gevonden. Kim kreeg in de gaten dat Eric's string te klein werd voor zijn stijve knoert en trok de slip dus meteen maar uit. Zo zat Eric dus naakt met een paal waar je u tegen zegt naar de show te kijken. Kim boog zich voorover en nam de eikel, waar reeds een grote druppel voorvocht uit kwam, in haar mond en begon langzaam te pijpen. Onderwijl bewerkte zij zijn ballen, die gespannen in zijn zak stonden, met haar nagels.

Zachtjes krabbelde zij langs zijn zak. Een andere vinger, die zij eerst met haar eigen kutsap glad had gemaakt perste zij langzaam in zijn kont. Toen die er helemaal in zat, kromde zij de vinger en masseerde zodoende zijn prostaat. En dan in Kim's strakke kutje, of in haar nauwe aarsje.

In haar lekkere pijpmondje kon hij later altijd nog zijn geil spuiten. Kim keek naar hem op, liet zijn lul uit haar mondje glippen en terwijl zij over haar schouder wees, vroeg zij aan Eric: Lijkt je dat wel geil? Zo te voelen wel, man wat heb je een keiharde lul.

Laura bleek een slank Nederlands meisje te zijn, die als specialiteit, zoals later bleek, pijpen had. Zoals Laura kon pijpen, zo kon zelfs Kim het niet. Het leek wel of Laura voor de liefde geschapen was. Zij had lekkere stevige tieten, een strak buikje, strak kontje, waarin het ook heerlijk neuken bleek te zijn, maar dat vond Eric later uit en een lekker strak kutje, waarop zij haar kuthaartjes in een hartvorm had geschoren, met de kutlipjes lekker kaal, zodat je geen haren in je mond kreeg met beffen.

Op haar strakke buikje had zij een klein hartje laten tatoeëren, vlak boven haar lekkere kutje. Op de kamer aangekomen, begonnen Kim en Laura eerst elkaar een beetje op te geilen door een standje 69 op het waterbed uit te oefenen. Eric keek onder het genot van een drankje toe en voelde zich steeds geiler worden.

Lange slierten voorvocht hingen aan zijn stijve lul, als voorpret op de dingen die komen zouden. Toen Laura en Kim allebei klaargekomen waren, richtten zij hun aandacht nu op Eric. Laura nam zijn lul tot diep in haar keel.

Eric kon haar keelspieren voelen als Laura slikte, ondertussen stak zij haar tong uit en likte aan zijn zak, terwijl zij zijn superstijve lul heerlijk pijpte.

Eric genoot zoals hij nog nooit had genoten, Jacqueline had hem ooit een keer geprobeerd te pijpen maar begon al snel te kokhalzen en aan het doorslikken van geil hoefde Eric al helemaal niet te denken. Nou Laura had er geen enkele moeite mee. Zodra zij merkte dat Eric bijna klaar kwam, trok zij snel haar heerlijke mondje van zijn lul af en wachtte tot zijn opwinding wat was afgenomen, door net achter de paars aangelopen eikel van zijn lul druk met haar vingers uit te oefenen, net niet hard genoeg om pijn te doen, maar wel effectief om zijn genot te doen afnemen en een voortijdige ejaculatie te voorkomen.

Toen ging Kim op bed liggen en spreidde haar goddelijke benen en terwijl zij zachtjes haar geschoren kale kutlipjes als een bloemkelkje voor hem openvouwde hijgde ze: Eric ging op haar liggen en schoof zijn beenharde snikkel tot aan zijn zak in haar knijpende kutje.

Laura had inmiddels haar middelvinger in de vaseline gedoopt en stopte haar ingevette vinger langzaam in Eric's kont. Langzaam begon zij hem te vingerneuken, terwijl hij met Kim aan het geilen was. Toen hij aan een vinger gewend was, stopte Laura er nog een vinger bij, langzaam drukte zij door de weerstand van zijn sluitspier heen en begon zijn kont nu met twee vingers te neuken.

Heerlijk vond Eric dat, geneukt te worden terwijl hij een heerlijk Aziatisch vrouwtje een beurt gaf. Toen zijn kont wat opgerekt was, werd het tijd om tot andere actie over te gaan. Laura bond een middelgrote lul om en smeerde deze in met kutsap en vaseline, de lul droop van plezier en het was een supergeil gezicht om Laura met haar stevige borsten en een stijve lul door de kamer te zien lopen. Zij knielde achter Eric op het bed. Zij trok zijn billen uit elkaar en plaatste de kop van haar kunstlul tegen Eric's aars.

Langzaam voerde zij de druk op en Eric's sluitspier gaf vrij makkelijk de weg vrij om binnen te dringen. Op het moment dat Eric zijn lul terugtrok uit het overstromende kutje van Kim stopte Laura de kunstlul in Eric's kont en op het moment dat hij naar voren ging, ging Laura naar achteren.

Zo stemden zij hun ritme op elkaar af. Gedurende enige tijd was de kamer gevuld met kreunende en soppende geluiden van de neukende mensen. Eric wist niet meer waar hij het zoeken moest, zo geil werd hij van het gevoel van de kunstlul in zijn kont. Op een gegeven moment trok Laura de lul uit Eric's aars en deed hem af. Zij deed een klein kussen onder haar hoofd en terwijl zij haar middelvinger weer in Eric's kont liet glijden, begon zij aan Kim's kutje en kittelaar te likken.

Eric's lul werd daarbij niet vergeten. Zodra hij naar buiten gleed likte Laura met haar geile tongetje langs de hele lengte van zijn pik. Dit kon natuurlijk niet lang zo doorgaan. Eric kwam dan ook luid kreunend klaar. Toen Laura zijn ballen omhoog zag gaan, ten teken dat Eric ging klaarkomen, trok zij de schokkende pik vlug uit Kim's kutje en liet zijn zaad op Kim's wijdopenstaande neukgrotje spuiten.

Zij richtte de stralen precies op Kim's kittelaar. Hierdoor kwam ook Kim luid kreunend klaar. Toen likte Laura Kim's kutje schoon en zoog de laatste druppels geil uit Eric's lul. Het duurde even voordat ze met z'n drieën weer op adem gekomen waren. Zij dronken hierna nog een glaasje en Eric zoende om beurten Kim en Laura en bedankte hen voor de heerlijke ervaring die hij met ze gedeeld had. Zullen we de volgende keer ook voor een lekkere kerel voor je zorgen?

Ze spraken af dat Eric Laura, Kim en Frank zou komen ophalen bij de club en hun dan mee naar huis nemen. Eric werd nog lang nadat hij bij Kim en Laura was geweest geil, alleen bij de gedachte al dat hij binnenkort van Kim, Laura en Frank tegelijk zou kunnen genieten. Dan kon hij eindelijk eens zijn biseksuele geaardheid laten meegeilen. Met Frank erbij Toen dan eindelijk het weekeinde was aangebroken, maakte hij snel alles in orde om het hele weekeinde te kunnen geilen met z'n vieren.

Hij zorgde voor voldoende drankjes, hapjes, condooms en video's om aan alle wensen tegemoet te komen. Ook zorgde hij voor voldoende lingerie en slipjes voor zowel de dames en de heren en voor enkele sex-speelattributen die hij in de sex-shop uitzocht. Hij ging met zijn Cadillac naar Amsterdam om het stel op te halen. Terug thuis aangekomen, zette Eric eerst zijn gasten een heerlijk diner voor, zodat zij niet met een lege maag hoefden te neuken.

Frank bleek een goed gebouwde en goed uitziende neger te zijn. Eric had al steels naar zijn kruis in de strakke spijkerbroek gekeken en wat hij zag leek hem ruim voldoende. Een flinke bult was zichtbaar. En dan moest je er van uitgaan dat Frank's lul nog slap was. Na het heerlijke eten ging het gezelschap nog wat natafelen in de gezellig ingerichte salon.

Eric kreeg veel complimentjes over de smaakvolle inrichting en toen men naar buiten keek, zag men het verlichte zwembad dat naar binnen doorliep.

Dat leek de heren ook wel een aardig idee. Zo gezegd zo gedaan, iedereen kleedde zich aan de rand van het zwembad poedelnaakt uit. Hetgeen Eric aan de buitenkant van Frank's spijkerbroek al vermoedde bleek juist te zijn. Frank was bedeeld met een grote besneden lul en een flinke zak met daarin zo te zien volle kloten.

Ongegeneerd greep Laura Frank's lul beet en gaf een kusje op de eikel, deze reageerde direct door met kleine schokjes zich met bloed te vullen en langzaam grotere vormen aan te nemen.

Eric's eikel toonde al een parel voorvocht alleen bij het zien ervan al. Kim ging gelijk op haar knieën en likte de druppel eraf en slikte deze genietend door. Zij wenkte Frank naderbij en liet Eric's eikel aan hem zien. Frank nam de top van Eric's lul voorzichtig in zijn mond. Hij wist dat het de eerste keer voor Eric was dat een man zijn lul naar binnen zoog. Eric sloot genietend zijn ogen en kreunde zacht van geilheid. Laura was dichterbij gekomen en zoog aan Eric's tepels, die zich dadelijk oprichtten.

Kim knielde achter Eric en krabde zachtjes met haar nageltjes aan zijn zak en liet toen haar middelvinger in Eric's aars verdwijnen.

Eric zakte bijna door zijn knieën van genot. Zo geil was hij nog nooit geweest en dit was nog maar het begin van een weekeinde vol sex-pret.

Dat beloofde nog veel goeds. Frank slokte Eric's lul tot aan de wortel in zijn mond op en door de dikke lippen van Frank leek het net alsof Eric een lekker kutje aan het neuken was, "Ooh, wat wordt ik hier geil van": Alle vier kwamen zij aan hun trekken want Frank vingerde ondertussen Kim's kutje. Meet een diep gegrom leegde Eric als eerste de inhoud van zijn ballen in Frank's mond. Die liet het geil genietend over zijn tong rollen en nadat hij Eric's geil via tongzoenen met Kim en Laura gedeeld had stelde hij voor om dan nu eerst een beetje te gaan zwemmen.

Om af te koelen en weer op krachten te komen voor de volgende ronde, het weekeinde was immers nog lang niet voorbij? Na een poosje lekkere te hebben gezwommen, kroop Laura als eerste op de rand van het zwembad en gaf aan Kim te kennen dat ze wel zin had om wat verder te gaan. Kim had daar wel oren naar: Dan kan ik jouw harde tietjes en klitje lekker likken. De meiden lagen elkaar lekker te verwennen en Eric en Frank lagen nog in het zwembad ernaar te kijken en voelden hun lul langzaam weer stijf worden.

Frank greep Eric's lul zachtjes beet en trok de voorhuid helemaal terug over zijn eikel. Hij keek naar Frank en als vanzelf ging ook zijn hand onder water naar de lul van Frank. Voor de eerste keer in zijn leven nam Eric een warm kloppende lul in zijn hand en begon Frank zachtjes onder water te masturberen. Geile zwarte netkousen met kleine strikjes aan de bovenkant met daarboven haar slanke blanke dijen. Ze heeft zwarte highheels aan haar voeten. Vera draagt geen slipje en ik kijk zo in haar gladgeschoren poes.

Vera draagt een heel strakke buste en kijkt mij arrogant aan. Ze vraagt direct wat ik aan speelgoed heb klaargelegd op bed. Ik houd één voor één de speeltjes omhoog.

Opeens zegt ze met een brede glimlach: Ze kijkt plagerig en zegt: Ik weet dat ze in Utrecht woont, waar ik ook werk. Glimlachend geeft ze haar adres op en vertelt waar ik gratis kon parkeren. Ik klap de laptop dicht, maak het bed netjes en check of ik geen sporen heb achtergelaten waar Lucia vragen over zou kunnen stellen. Nadat ik er zeker van was dat de kust veilig is pak ik mijn zak met speelgoed en stap in de auto.

Binnen 40 minuten ben ik op de plaats van bestemming. Bij nummer 15 stopte ik voor de deur van een statige eengezinswoning met gekleurde glas in loodraampjes, waardoor je niet naar binnen kunt kijken. Zuchtend en een beetje zenuwachtig bel ik aan. Ik hoorde gestommel in de kamer en de gang en niet veel later doet Vera de deur voor mij open en zegt: Hang hier je jas maar op en volg mij naar zolder.

In een soort trance loop ik achter Vera aan en kan mijn ogen niet van haar wiebelende kont afhouden. Alhoewel het donker is zie ik dat Vera een zwarte doorzichtige slip draagt. De glimmende welvingen van haar kutje zijn goed zichtbaar. Haar dijen strak tegen elkaar geklemd heupwiegt ze bevallig omhoog en kijkt mij speels aan. Op zolder aangekomen doet Vera de deur open. Zwarte en paarse muren, waarvan een muur vol hangt met zweepjes, handboeien, klemmen, kettingen, touwtjes en ander martelwerktuig.

Aan het plafond hangen kettingen en een sling. Wow dit is pas een speelkamer. In de achterste hoek staat een diepe roodlederen leunstoel. Nu pas zie ik dat Vera lange puntige nagels heeft.

Elke vinger is versierd met een kunstwerkje en op haar duimnagels hangen twee sierlijke kleine kettinkjes met gekleurde kraaltjes. Ik ga zitten en laat mij diep achterover zakken met mijn armen gestrekt op de leuningen en kijk omhoog naar Vera die langzaam op mij af komt lopen. Vlak voor mij staat ze stil met gespreide benen en haar armen voor haar buik over elkaar gevouwen. Dit is les 1 van je slavencursus. Ik leg al mijn kleren op een hoopje achter de rode leunstoel en ga zitten op het plakkerige leer.

Vera gaat achter mij staan en laat uit het plafond een ketting naar beneden zakken. Aan de ketting zijn twee handboeien bevestigd die ze om mijn polsen sluit. Dan trekt Vera de ketting omhoog. Mijn armen doen vanzelf mee en ik kan niet anders dan rechtop gaan zitten, anders is de pijn in mijn strakgetrokken armen niet te houden. Ik kreun een beetje maar wil verder niets aan Vera laten merken.

Ik begin ook te zweten. Wanneer Vera de ketting heeft gezekerd draait zij zich om en loopt naar de muur met zweepjes. Gelukkig laat ze die hangen, maar ik zie wel dat Vera een paar verschillende koordjes en touwtjes pakt. Ik schuif naar voren en zit ongemakkelijk met mijn armen hoog achter mijn rug. Mijn benen wijd uit elkaar en mijn pik hangt lui over de zitting en wijst naar beneden.

Ze komt nog dichter bij mij en haar borsten dansen ritmisch op en neer, haar harde ronde harde tepels staan recht vooruit. Vera tilt haar rechterbeen op en zet haar gelakte pump op de leuning van de stoel. De punt van haar stilettohak drukt diep in het rode leer , maar dat deert Vera niet. Ik zie haar dij links naast me. De kettinkjes op haar nagels kriebelen een beetje.

Vera kroelt vervolgens met haar vingers in mijn haar op mijn achterhoofd tot ze een vuist maakt en stevig aan mijn haar trekt. Vera glimlacht en zegt dat ik mij niet moet aanstellen. Ze duwt mijn hoofd naar voren met mijn neus diep in haar zachte kruis. Ik steek mijn tong al uit, maar dan trekt Vera mijn hoofd hard naar achter.

Haar puntige nagel prikt venijnig in mijn zachte vel. Ik kan niets anders dan meebewegen en omhoog kijken. Eerst wil ik dat je langzaam mijn clitje likt en daarna begraaf je je tong diep in mijn kutje en lik je mijn roze mossel helemaal uit. Vera laat mijn haar los en ik slik even van want Vera trekt haar zwarte kanten slipje uit. In het midden van haar slip is een vochtige plek te zien.

Ze duwt haar natte zwarte nylon vodje onder mijn neus en wrijft het hard heen en weer over mijn gezicht. Het proeft een beetje ziltig en ruikt naar opwinding. Lang duurt dit echter niet want Vera pakt haar slipje met twee handen vast en rekt het uit tot een lange dunne textielreep. Ze bukt voorover, tilt met haar linkerhand mijn ballen omhoog en legt met haar rechterhand haar natte slipje op de stoel onder de schacht van mijn inmiddels opgezwollen pik.

Met haar handen aan beide kanten van mijn pik trekt ze het uitgerekte vodje snel omhoog en legt een strakke knoop boven op mijn geschrokken pik.

Vera draait het slipje nog een keer om mijn pik naar beneden en legt ook hier een knoop in. Mijn pik pompt zich vol en klimt schokkend omhoog. Ze geeft een goedkeurend tikje op mijn gezwollen staaf en knijpt vervolgens speels met duim en wijsvinger in mijn steeds paarser wordende eikel. Er welt een kloddertje voorvocht op uit mijn pikgaatje. Met haar wijsvinger veegt Vera dit van mijn top. Ze doet haar mond open en stopt twee natte vingers in haar mond. Terwijl ze haar vingers langzaam weer naar buiten trekt zuigt Vera hard haar wangen naar binnen.

Ze lijkt geen druppel te willen verliezen. Met haar draaiende tong likt ze haar vingers schoon. Met mijn tong lik ik haar vingers verder af.

Vera haalt haar vingers langzaam uit mijn mond en gaat met licht gebogen knieën voor mij staan met naar vochtige speeltje naar voren gericht.

Haar linkerhand legt ze net boven haar venusheuvel op haar buik. Haar wijsvinger en middelvinger van haar rechterhand legt ze aan weerszijden van haar schaamlippen. Ze spreidt haar vingers van elkaar waardoor haar plakkerige schaamlippen langzaam van elkaar gaan. Wittige kleverige sliertjes kutvocht vormen een soort spinnenwebje. Daarachter wacht haar heerlijk roze vlees en een donker neukgaatje. Vera stapt naar voren en zet haar mooi gevormde been weer op de leuning van de stoel.

Ze maakt de ketting aan het plafond los en mijn armen zakken naar beneden waardoor ik meer bewegingsruimte heb.

Mijn handen blijven wel aan elkaar gebonden achter mijn rug. Ik lik heel voorzichtig met het puntje van mijn tong het kleine roze knopje van Vera. Tergend langzaam lik ik heel voorzichtig met het puntje van mijn tong haar clitje.

Met langzame halen trek ik mijn tong van onder naar boven over haar natte knop. Met twee handen trekt Vera aan mijn haren en klemt mijn hoofd stevig vast, mijn mond vol en stevig op haar drijfnatte poes gedrukt.

Haar schaamlippen zijn wijd geopend en mijn tong glibbert direct naar binnen en gaat als een bezetene op en neer. Ik probeer met de punt van mijn tong zo diep mogelijk in haar kutgaatje te komen.

Ik merk dat Vera hiervan enorm geniet. Haar bovenbenen trillen wild en ze gromt dat ze wil spuiten. Goh wat is ze nat. Snel zoek ik haar clit weer op en met snelle diepe halen glijdt mijn tong op en neer. Met flinke klodders speeksel maak ik haar kut zeiknat. Ondertussen trekt Vera mij hoofd krachtig van boven naar beneden. Ik houd mijn tong in één stand tegen haar gezwollen knopje aan en laat Vera het likritme bepalen.

Steeds sneller gaat het. Ik hoor Vera snuiven en hijgen. In een ooghoek zie ik dat Vera haar ogen gesloten heeft en haar hoofd achterover houdt. Haar bruine haren wapperen wild over haar gezicht en in haar nek. Nog harder doe ik mijn best en ik ram mijn pijnlijk uitgerekte tong diep bij haar naar binnen.

Opeens trekt Vera mijn hoofd naar achter en duwt haar linkerhand hard in haar onderbuik. Ondertussen wrijft ze met haar platte rechterhand snel heen en weer over haar genotsknopje. Je hoort de soppende geluiden van haar natte schaamlippen die tegen elkaar heen gewreven worden. Plots trekt Vera haar rechterhand wild van haar kutje af en spreidt met haar vingers haar schaamlippen wijd open.

Ze buigt haar natte poes ver naar voren. Met haar hoofd achter in haar nek slaakt ze een wilde kreet. Ondertussen komt ze spuitend klaar. Ze zet haar sluizen volledig open en een ferme straal vocht wordt uit haar roze grotje naar buiten geperst. Hard en recht naar voren. Voor mij het teken om mijn mond open te doen om zoveel mogelijk sap van Vera op te vangen. Dat lukt gedeeltelijk omdat Vera met knikkende knieën onzeker en wiebelend op haar benen staat. Ze heeft geen controle meer en spettert alle kanten op.

Als Vera klaar is hoor ik haar hijgen en kreunen dat ze nog een keer wil klaarkomen. Wild pakt ze mijn hoofd vast en trekt mijn uitgestoken tong wild en ritmisch over haar kut. Op en neer gaat het. Het duurt niet lang voordat Vera weer voor een waterballet zorgt.

Mijn god, wat een vocht, wat kan ze klaarkomen. Terwijl ze spuitend tot haar hoogtepunt komt houdt ze mijn mond vol op haar kut. Al haar sappen worden met grote kracht in mijn mond gespoten. Ik slik zoveel mogelijk door en laat de rest uit mijn mond lopen. Ik hoor haar overtollige kutwater op de grond klateren.

Langzaam komt Vera uit haar trance en laat mijn hoofd los. Ze loopt onvast naar achteren en gaat hijgend op de andere stoel zitten, recht tegenover mij. Haar hele lijf is nat van het zweet en haar plakkerige haren hangen wild over haar gezicht.

Haar borsten gaan op en neer. Glazig kijkt ze mijn kant op, terwijl ze met haar tong over haar lippen wrijft. De lippenstift is helemaal verdwenen en van een strenge blik is geen sprake meer. Ze ziet er verzadigd en gelukzalig uit. Ik ben trots op je.

..

Hitsige italiaanse cougar geneukt door haar jonge en lekkere masseur vinger in haar geoliede kont - Vaginale masturbatie sex film. Twee vrouwen voor twee grote lullen, twee elegante vrouwen en een gelukkige kerel.

Geile amateur moeder neukt een tiener jongen - Teen sex film. Rijpe vrouw in lingerie likt een jong kaal tienerkutje drie hete studentes likken en naaien elkaars natte geschoren kutjes bij het zonovergoten zwembad op ibiza - Panties sex film.

Snol hitsige blonde meid wil graag in seksfilms spelen en doet haar 1e auditie, sexy anaal slet duwt haar hele hand in haar reet en wil dan 2 pikken tegelijk in haar bruine ster. Blonde anaalbabe wil nu zijn sperma - POV sex film. Nadat hij haar heeft laten squirten zal zij als beloning zijn sperma tot de laatste druppel slikken een lekkere pik in haar mondje - Latex sex film. Dido krijgt geen genoeg van gangbang, een strijder neukt haar kont. Andie anderson haar geweldig kontje drillen - Sex toys sex film.

En ramt de enorme lul tot aan zijn ballen in haar, tot hij in haar klaar komt schattige tiener neukt en pijpt monsterlul - Roodharigen sex film. Kijk hoe een tiener geniet van een flinke beurt een handtastelijke dame wordt geneukt. Kijk hoe een tiener verwend wil worden. Zuigen kan deze getinte babe brunette meid wordt gedwongen tot blowjob - Brunette sex film. Anaal met de engelachtige irina, brutaal schoolmeisje anaal ontmaagd.

Adriana chechiks eerste keer anaal - Sex toys sex film. Geile lesbische meisjes beffen er lustig op los britse milfs verleiden een jonge kerel - Vaginale masturbatie sex film. Twee meiden willen seks en beginnen de cameraman optegeilen, geil speelt ze met haar enorme paal.

Geile neger propt zijn pik en kut en kont van gewillig huisvrouwtje - Trio sex film. Meid likt aan haar tepels terwijl ze kunstlul aan het rukken is jonge strakke tiener laat zich misbruiken door 2 ruige mannen - Sex toys sex film. Huisvrouw gaat vreemd met twee mannen, dikke sloerie laat zich keihard neuken voor pak met geld. Lekkere babe vingert haar kutje en pijpt dan een grote pik hard om er flink mee te naaien - Geschoren sex film. Slavin in rode lingerie met afgebonden hangtieten. Klik hier voor meer Lingerie.

Volslanke brunette krijgt een dikke pik in haar kaalgeschoren flamoes mollige huisvrouw wordt in haar kale kut geneukt. Blondjes mooie brunette begint haar blonde vriendin te vuistneuken - Vaginale masturbatie sex film. Lesbo vrouwtje is het kutje van haar vriendin aan het beffen en vingeren   - Vaginale masturbatie sex film. Klik hier voor jouw XXX keuze: Met schuim op mond pijpt snolletje de zoveelste lul klaar - Trio sex film. Teen heerlijke latina met kutje en mooie borsten - Teen sex film.

Gitzwart haar wellustige wijf wordt hard geneukt. Groepseks jong blond meisje zuigt de forse lullen van twee marokkaanse mannen - Trio sex film. Gemaskerde dokter knijpt in billen van patiente in witte lingerie - Sex toys sex film. Na het zwemmen wordt henk onder de douche bareback ontmaagd door badmeester - Teen sex film. Orale seks sexy slanke brunette pijpt een lul hard en laat zich dan hard in haar kutje afneuken - Orale seks sex film.

Geile lesbo sletten likken en vingeren elkaars grote natte grot   - Vaginale masturbatie sex film. Grote borsten twee geile huisvrouwen zuigen op elkaars clitje en beffen elkaars kutje - Teen sex film. Eboney zwanger dagen geleden Laat je ballen tegen mijn klit slaan je me neukt dagen geleden Ballen kom uit mijn staartstukt dagen geleden Vier gigantische tieten en een strap-on dagen geleden Kleine tiener met sokken wordt geneukt op plank dagen geleden Sexy en getatoeëerde engel wordt hard geneukt dagen geleden Wraak van de meisjes die bespied werden dagen geleden Koffie en gangbang dagen geleden In zijn hotelkamer mag deze Europese sextoerist met de hitsige ladyboy spelen!

Babe wordt geruïneerd dagen geleden Lesbische schoolmeisjes spelen dagen geleden Hete Aziatische laat zien hoe ze een pik bewerkt dagen geleden Water behandeling na een bondage sessie dagen geleden Honing En Robb HD dagen geleden Sweet Candy 8 dagen geleden Mooi schoolmeisje speelt dokertje dagen geleden Heet wijf wordt gepaald in iemands achtertuin en slikt zijn anonieme zaad lading dagen geleden Ik mag bij mijn grootmoeder over haar borsten klaarkomen ze trekt kietelt me op balle dagen geleden De kracht een grote pik dagen geleden Geile zwarte lesbiennes dagen geleden Genieten van een harig poesje dagen geleden Kim is een geile bijstandsmoeder die zich bij Don en Ad laat neuken voor geld dagen geleden Twee stoute mannen verwennen geile MILF op het strand, vingeren en tieten zuigen dagen geleden Geanimeerde blondine in kniesokken wordt anaal geneukt dagen geleden
Milf zoekt jongen dikke tieten negerin