Neuken in disco stiekem kutje kijken

neuken in disco stiekem kutje kijken

Ik bleef achter met die vriendin. Ik bracht hun drank in de sauna. Ze hadden muziek aan het was er onwijs warm. Hij zat naakt en zij alleen in haar string. Ik zag er niks gek achter.

Zo zat ik te kletsen met die vriendin. Jij niet de sauna in lachte ik naar haar. Ze lachte terug en zei, nee geen zin. Ik hoorde ze roepen uit de sauna, drank is op. Oke ik bracht ze weer nieuwe drank. Ik zag mijn kanjer zitten met opgetrokken benen. Gaf ze een nieuwe ronde drank. Schonk voor me zelf en die vriendin ook nieuwe ronde in. Die vriendin keek me aan en lachte, ik lachte terug en zei, mis ik wat. Nee hoor lachte ze, maar ik weet dat mijn kanjer zihc nu zit te vergeilen op jouw kanjer.

Ik lachte en zei, ja dat denk ik ook. Ach we hebben het er wel eens over gehad, het lijkt ons spannend om eens met jullie een beetje te klieren. Daar hadden wij het nog nooit eerder over gehad. Ik stapte even later even naar buiten om een sigaret te roken en dacht er nog even over na. Klote met hun, mhmhmhm niet slecht, zij zag er toch ook best wel lekker uit, mooie borsten lekker figuur en lekker kontje. Ik stapte weer naar binnen, he was alleen.

Ik liep naar de sauna, daar zou iedereen wel in zitten. Ik keek terwijl ik liep naar de sauna de slaapkamer in. He daar lag die vriendin. Oke mijn harte bonkte nu wel in mijn keel. Mijn kanjer zou toch niet iets aan het doen zijn. Ik stapte de eerste deur door. Bleef stil staan om te luisteren. Ik hoorde ze kletsten.

Oke dan doen ze niks. Ik keek naar binnen via het raampje. Ze zaten wel dicht bij elkaar. Ze zagen me, ik opende de deur en zei, nieuwe ronde. Zo pakte ik weer een biertje en wijn. Nu viel me op dat hij zijn lul weg moest duwen. Oke hij had dus een stijve. Mijn kanjer zat nog altijd met opgetrokken benen. Ze had wel een rode kop. Ze lachte naar me en zei wat is er. Ik lachte en zei niks, je heb een lekkere rode kop. Ja het is hier best wel heet.

Ik liep weer weg maar liet de eerste deur wel open. Stond in de keuken en kon zo luisteren waar ze het over zouden hebben. Ik hoorde hem zeggen, ja wij hebben het er wel over gehad, Maar ja jullie moeten het ook wel willen.

Oke duidelijk hij probeerde haar over te halen. Shit dit was een dubbel gevoel. Eigenlijk heel geil maar ook nee dit wil ik niet. Ik hoorde haar lachen en zeggen, volgens mij heb je ergens last van.

Hij lachte en zei, tja mooie meid naast me met heerlijke lichaam. Oke ging ik de sauan in of niet. Shit ik stond aan de grond genageld en wist niet wat te doen. Het was stil in de sauna.

Ik stapte dichterbij en keek via het raampje stiekem. De hal licht was uit dus ze zagen mij niet. Hij zat echt dicht tegen haar aan. Hij streelde haar boven been en lachte naar haar. Zij lachte ook en nam een slok.

Nee dit wil ik niet, of toch wel. Hij gleed met zijn hand omhoog en kwam onder haar borsten. Hij gleed over haar borsten.

Oke die tepels stonden strak vooruit en ze lachte op een manier van ik ben mega geil. Hij knede haar borsten en speelde met haar tepels. Ze keken elkaar aan en daar was een kus en nog 1 en nog 1. Nu was het tongen en hij speelde wilder met haar borsten.

Tja wat moest ik nu, ze ging gewoon vreemd toch? Haar hand gleed over zijn been en gleed over zijn stijve lul. Shit wilde ze dit dan ook.

Ja anders doet ze het niet. Shit ik stond met gek te maken daar. Wat moest ik nu. Haar het verzetje gunnen. Ik keek nog altijd met een dubbel gevoel. Haar handje pakte zijn lul vast, oke die was best wel groot. Flinke lul had die gast. Zijn hand gleed omlaag en kwam tussen haar benen. Ze opende haar benen en liet zijn hand over haar kruis glijden. Hij trok haar string weg en te zien was dat haar kutje nat was.

Zijn vinger gleed er soepel door heen. Hj begon haar te vingeren en zo te zien genot ze ervan. Ze speelde ze een tijdje met elkaar.

Ik stond nog altijd te kijken. En eerlijk was eerlijk het was best een geil gezicht. Hij vingerde haar met twe vingers en zij trok zijn lul zo te zien lekker.

Even kijken hoe ze in de kamer zitten. Ik snelde naar bank en plofte neer. Had mijn mobiel vast en drukte een candy crush aan. Ze kwam met een handdoek naar buiten lopen. He zit je alleen lachte ze.

Ja ze is in slaap gevallen. Was het lekker in de sauna. Ze lachte naar en zei ja best wel. Ze hadden dus net door gehad dat ik stond te kijken.

Ik wilde een sigaret pakken. Ik stond op en zag hem staan in de keuken. Duidelijk was dat hij daar een zijn stijve lul probeerde te verbergen. Ik lachte en zei, even sigaretten halen. Ik hoorde me kanjer zeggen ik ga even douchen. Tja we stonden tegenover het centrum dus ik had snel twee pakjes sigareten. Alles spookte door mijn hoofd. Ik stond even te roken voor de deur. Ik hoorde stemmen in onze kamer. Het raam stond open. Ja ik vond het onwijs spannend in de sauna hoorde ik haar zeggen.

Ik kon scheef naar binnen kijken en via een spiegel zag ik hun staan. Hij stond naakt en zij in een lingerie met een handdoek over haar hoofd. Oke hij had nog altijd een stijve lul zo te zien. Tja weet niet of hij het leuk vind. We hebben het er nog nooit over gehad. Oke ik kreeg steeds meer een geil gevoel door mijn lijf heen en zeker in mijn kruis. Het was best een geil gezicht in de sauna en dat hij daar nu stond met zijn grote stijve lul.

Het idee dat hij die lul in mijn kanjer zou stoppen vond ik toch steeds geiler te vinden. Ik zag hem staan en hij had zijn lul vast en trok eraan. Wauw eigenlijk was dit een onwijs geil gezicht. Zij stond er bij en keek er naar. Ik stapte zachtjes het huisje in en stond in de keuken.

Ze hadden me niet door dat was duidelijk. Het was stil in de kamer en ik keek stiekem om de hoek. Ze stonden te tongen en streelde elkaar lichaam. Hij gleed in haar string en zij trok zijn stijve lul. Ze zetten 1 been op bed en hij stond tegen haar aan. Ik keek nu met grote ogen. Hij duwde zijn lul in haar en schoof zijn gevaarte in haar zo te horen klets natte kut. Ze hijgde lichtjes en hij begon haar zo te neuken. Wauw dat was een geil gezicht. Ik sloop weer weg en dacht oke de deur dicht trekken en kijken wat ze doen.

Ik trok de deur wat harder dicht. Stond weer in de keuken en liep naar de slaapkamer. Ik hoorde haar nog altijd hijgen. Ik keek stiekem om de hoek. Ze wisten nu dat ik binnen was en ging zo te zien toch door. Ik pakte een biertje en stond te denken wat te doen, dit terwijl ik uit de slaapkamer haar harder hoorde hijgen. Keek weer en ze lag op bed met hem op haar en benen wijd om zijn middel.

Hij was zijn lul nu diep in haar aan het rammen. Ze stopte en ik hoorde haar zeggen. We moeten even wachten tot mijn kanjer terug is. Ik wil het heel graag maar straks vind hij het niks heb ik ruzie.

Oke ze hadden met dus niet gehoord. Hij duwde zijn lul er nog even in terwijl zij op bed lag en hij tussen haar benen zat recht op.

Hij knede haar borsten en zei, ja dat snap ik. Wil ook geen ruzie. Ik hoorde zijn lul soppen in haar klets natte kut. Oke opnieuw dan maar. Stapte naar buiten , oke eerst maar even een sigaret. Terug naar het raam. Hij stond voor haar en zij trok en zoog zijn lul. Zo te zien deed ze het goed. Tja ze kan ook pijpen als de beste. Ze stopte en zei, wie weet straks nog eens. Ik dacht bij me zelf, jij gaat straks zeker los.

Ik was niet meer boos alleen maar bloed geil. Ik opende de deur weer en maakte dit keer nog meer kabel. Oke ik zag hem snel hun slaapkamer in lopen. Ik zag mijn kanjer zitten voor de spiegel. Ze zei hoi terug.

Ik liep op haar af en trok haar op bed. Ze lachte en zei wat doe je. Ik opende haar benen en trok haar string weg. Oke die was dus klets en dan ook klets nat. Ik duwde er twee vingers in en zei, zo die is lekker nat hoe komt dat. Ze hijgde en zei, tja ben erg geil. Ik kroop naast haar en bleef haar vingeren en likte haar oorlel. Was wel erg warm he in de sauna. Ze hijgde en zei hoe bedoel je.

Naakte man vingers door je kutje. Ze schrok maar ik bleef vingeren. Ja ik kon alles zien. Bleef in haar oor praten terwijl ik bleef vingeren. Was het lekker die lul in je kutje net. Ze hijgde en zei, ja erg geil en spannend. Je wilt hem weer voelen he. Ze hijgde en zei, alleen als het mag. Ik hijgde toch ook wel in haar oor en zei, niets zeggen en straks gewoon heerlijk neuken.

Ik vond het wel een geil iets dat ik keek. Ze hijgde en zei, je heb alles gezien. Ik lachte en zei ja alles. Hoe jij hier pijpte en hoe hij jouw neukte op bed. Ze kwam toch wel trillend klaar. We stopte en ze zei, viezerik. Ik lachte en zei wie is er nu een viezerik, geile slet van me. Laat ze nog even in waan dat ik niks weet, vind ik wel spannend. Ze lachte en gaf me een zoen. Ik lachte en zei, nou lekker is dat, net een lul in je mond gehad en zoen je mij.

Zo trok ze lachen kleding aan. Na het eten even voor kijken en weer drank. Dames aan de cocktail en wij bier. Er werd niet over gesproken.

Terug in het huisje weer de drank. Het was gezellig en er was veel lol. De dames waren aardig teut. Die vriendin lachte en zei, ik ga slapen ben kapot en dronken. Die liep weg, oke nu was het mijn beurt. Ik stond op en ging plassen en zei, kap er ook mee tot morgen. Stapte de slaapkamer in en ging op bed zitten. Ik hoorde gelach uit de woonkamer.

Ik was benieuwd of ze het weer zouden doen. Het was stil en ik hoorde andere geluiden. Ik keek om de hoek en zag ze tongen. De kleding ging snel uit.

Ze zat hem te pijpen en hij speelde met haar borsten en kutje. Nu lagen ze in standje 69 en hij likte haar kutje en zij zijn grote lul. Shit ik stond in mijn boxer en stond me zelf te trekken. Ik hoorde haar hijgen en klaar komen. Ze ging op de bank liggen en hij kroop op haar. Al snel gleed zijn lul diep in mijn kanjer en liet zij zich lekker gaan. Ze wist natuurlijk dat ik zou kijken. Ik kroop langs de keuken. Ik keek nu de slaapkamer in waar die vriendin lag.

Ik wilde door kruipen maar keek weer die kamer in. Ze lag naakt op bed wijds been. Ze speelde met haar kale kut met heerlijk schaamlippen. Ik keek omhoog en zag mijn kanjer nog altijd die flinke lul in haar geschoven krijgen. Haar benen om zijn billen spoorde ze hem aan. Shit wat even geil gezicht. Ik kroop die slaap kamer in en rook haar heerlijke kut lucht.

Ze trok haar tepels en vingerde haar kut terwijl haar ogen dicht waren. Ik ging staan en stapte op bed en streelde haar moie grote borsten met geile tepels. Shit wat een heerlijk borsten. Zoek meer berichten van jnieuwelaar. Anally injected death sentence. Infaustus Bekijk openbaar profiel Bezoek Infaustus's webpagina! Zoek meer berichten van Infaustus. Zoek meer berichten van a new noise. Bekijk openbaar profiel Bezoek Aaaaaart.. Zoek meer berichten van Aaaaaart..

Grows, grose, gross, whatever. Net of jullie allemaal vlekkeloos engels spreken en schrijven. Wat een offtopic gezeik. Om niet af te dwalen van het onderwerp, nee, niet in de disco zelf. Dan nog liever in de auto of gewoon mee naar huis nemen. Jointme Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Jointme.

Niks stiekem strelen Al zaten wij dan in de terror zaal, en was iedereen daar aan het stampen behalve wij. Maar die zijn zo erg weg gepest. Er waren allemaal foto's van gemaakt door iemand die zijn digitale camera had mee genomen. Sja, ieder zijn eigen voorkeur hè. Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van G.

Topictools Printversie tonen Deze pagina e-mailen. Zoek in deze topic Geavanceerd zoeken. BB code is Aan. Exacte vakken     Huiswerkvragen: Het is nu E-mail ons - Scholieren. Pagina 1 van 2. Zoek in deze topic. Zoek meer berichten van nattebeer. Zoek meer berichten van Methuselah. Zoek meer berichten van very drunk driver. Zoek meer berichten van Destrøyer.

Zoek meer berichten van GrayBurn. Zoek meer berichten van Alicia Silverstone. Lijkt me toch wat ordinair. Zoek meer berichten van miro. Zoek meer berichten van Studentje. Wat is er op tegen om dat gewoon thuis te doen? Zo moeilijk kan het toch niet zijn om je hormoontjes nog een half uurtje in bedwang te houden? Helemaal niet als je weet dat het dan ook een stuk leuker en lekkerder is. Zoek meer berichten van Zuccherino. Zoek meer berichten van Angerfist. Vind ik ook hoor, thuis kun je lekker je gang gaan en hoef je nergens op te letten.

Maar sommige heel veel eigenlijk vinden het wel spannend om het in het openbaar te doen en ehm.. In mijn ogen hoor je trouwens al niet eens te tongzoenen in een cafe of discotheek. Zoek meer berichten van Ik ben de Walrus!

.

Amateur meiden die vingerenneuken in disco stiekem kutje kijken

Ik bleef achter met die vriendin. Ik bracht hun drank in de sauna. Ze hadden muziek aan het was er onwijs warm. Hij zat naakt en zij alleen in haar string. Ik zag er niks gek achter. Zo zat ik te kletsen met die vriendin. Jij niet de sauna in lachte ik naar haar. Ze lachte terug en zei, nee geen zin.

Ik hoorde ze roepen uit de sauna, drank is op. Oke ik bracht ze weer nieuwe drank. Ik zag mijn kanjer zitten met opgetrokken benen. Gaf ze een nieuwe ronde drank. Schonk voor me zelf en die vriendin ook nieuwe ronde in. Die vriendin keek me aan en lachte, ik lachte terug en zei, mis ik wat. Nee hoor lachte ze, maar ik weet dat mijn kanjer zihc nu zit te vergeilen op jouw kanjer. Ik lachte en zei, ja dat denk ik ook. Ach we hebben het er wel eens over gehad, het lijkt ons spannend om eens met jullie een beetje te klieren.

Daar hadden wij het nog nooit eerder over gehad. Ik stapte even later even naar buiten om een sigaret te roken en dacht er nog even over na. Klote met hun, mhmhmhm niet slecht, zij zag er toch ook best wel lekker uit, mooie borsten lekker figuur en lekker kontje.

Ik stapte weer naar binnen, he was alleen. Ik liep naar de sauna, daar zou iedereen wel in zitten. Ik keek terwijl ik liep naar de sauna de slaapkamer in. He daar lag die vriendin.

Oke mijn harte bonkte nu wel in mijn keel. Mijn kanjer zou toch niet iets aan het doen zijn. Ik stapte de eerste deur door. Bleef stil staan om te luisteren. Ik hoorde ze kletsten. Oke dan doen ze niks. Ik keek naar binnen via het raampje.

Ze zaten wel dicht bij elkaar. Ze zagen me, ik opende de deur en zei, nieuwe ronde. Zo pakte ik weer een biertje en wijn. Nu viel me op dat hij zijn lul weg moest duwen. Oke hij had dus een stijve. Mijn kanjer zat nog altijd met opgetrokken benen.

Ze had wel een rode kop. Ze lachte naar me en zei wat is er. Ik lachte en zei niks, je heb een lekkere rode kop. Ja het is hier best wel heet. Ik liep weer weg maar liet de eerste deur wel open.

Stond in de keuken en kon zo luisteren waar ze het over zouden hebben. Ik hoorde hem zeggen, ja wij hebben het er wel over gehad, Maar ja jullie moeten het ook wel willen. Oke duidelijk hij probeerde haar over te halen. Shit dit was een dubbel gevoel. Eigenlijk heel geil maar ook nee dit wil ik niet. Ik hoorde haar lachen en zeggen, volgens mij heb je ergens last van. Hij lachte en zei, tja mooie meid naast me met heerlijke lichaam.

Oke ging ik de sauan in of niet. Shit ik stond aan de grond genageld en wist niet wat te doen. Het was stil in de sauna. Ik stapte dichterbij en keek via het raampje stiekem. De hal licht was uit dus ze zagen mij niet. Hij zat echt dicht tegen haar aan. Hij streelde haar boven been en lachte naar haar. Zij lachte ook en nam een slok. Nee dit wil ik niet, of toch wel. Hij gleed met zijn hand omhoog en kwam onder haar borsten. Hij gleed over haar borsten. Oke die tepels stonden strak vooruit en ze lachte op een manier van ik ben mega geil.

Hij knede haar borsten en speelde met haar tepels. Ze keken elkaar aan en daar was een kus en nog 1 en nog 1. Nu was het tongen en hij speelde wilder met haar borsten. Tja wat moest ik nu, ze ging gewoon vreemd toch? Haar hand gleed over zijn been en gleed over zijn stijve lul. Shit wilde ze dit dan ook.

Ja anders doet ze het niet. Shit ik stond met gek te maken daar. Wat moest ik nu. Haar het verzetje gunnen. Ik keek nog altijd met een dubbel gevoel. Haar handje pakte zijn lul vast, oke die was best wel groot. Flinke lul had die gast. Zijn hand gleed omlaag en kwam tussen haar benen.

Ze opende haar benen en liet zijn hand over haar kruis glijden. Hij trok haar string weg en te zien was dat haar kutje nat was. Zijn vinger gleed er soepel door heen. Hj begon haar te vingeren en zo te zien genot ze ervan. Ze speelde ze een tijdje met elkaar. Ik stond nog altijd te kijken. En eerlijk was eerlijk het was best een geil gezicht. Hij vingerde haar met twe vingers en zij trok zijn lul zo te zien lekker. Even kijken hoe ze in de kamer zitten.

Ik snelde naar bank en plofte neer. Had mijn mobiel vast en drukte een candy crush aan. Ze kwam met een handdoek naar buiten lopen. He zit je alleen lachte ze.

Ja ze is in slaap gevallen. Was het lekker in de sauna. Ze lachte naar en zei ja best wel. Ze hadden dus net door gehad dat ik stond te kijken.

Ik wilde een sigaret pakken. Ik stond op en zag hem staan in de keuken. Duidelijk was dat hij daar een zijn stijve lul probeerde te verbergen. Ik lachte en zei, even sigaretten halen. Ik hoorde me kanjer zeggen ik ga even douchen. Tja we stonden tegenover het centrum dus ik had snel twee pakjes sigareten.

Alles spookte door mijn hoofd. Ik stond even te roken voor de deur. Ik hoorde stemmen in onze kamer. Het raam stond open. Ja ik vond het onwijs spannend in de sauna hoorde ik haar zeggen. Ik kon scheef naar binnen kijken en via een spiegel zag ik hun staan. Hij stond naakt en zij in een lingerie met een handdoek over haar hoofd.

Oke hij had nog altijd een stijve lul zo te zien. Tja weet niet of hij het leuk vind. We hebben het er nog nooit over gehad. Oke ik kreeg steeds meer een geil gevoel door mijn lijf heen en zeker in mijn kruis. Het was best een geil gezicht in de sauna en dat hij daar nu stond met zijn grote stijve lul. Het idee dat hij die lul in mijn kanjer zou stoppen vond ik toch steeds geiler te vinden.

Ik zag hem staan en hij had zijn lul vast en trok eraan. Wauw eigenlijk was dit een onwijs geil gezicht. Zij stond er bij en keek er naar. Ik stapte zachtjes het huisje in en stond in de keuken. Ze hadden me niet door dat was duidelijk. Het was stil in de kamer en ik keek stiekem om de hoek. Ze stonden te tongen en streelde elkaar lichaam. Hij gleed in haar string en zij trok zijn stijve lul. Ze zetten 1 been op bed en hij stond tegen haar aan.

Ik keek nu met grote ogen. Hij duwde zijn lul in haar en schoof zijn gevaarte in haar zo te horen klets natte kut. Ze hijgde lichtjes en hij begon haar zo te neuken. Wauw dat was een geil gezicht. Ik sloop weer weg en dacht oke de deur dicht trekken en kijken wat ze doen. Ik trok de deur wat harder dicht. Stond weer in de keuken en liep naar de slaapkamer. Ik hoorde haar nog altijd hijgen. Ik keek stiekem om de hoek. Ze wisten nu dat ik binnen was en ging zo te zien toch door.

Ik pakte een biertje en stond te denken wat te doen, dit terwijl ik uit de slaapkamer haar harder hoorde hijgen. Keek weer en ze lag op bed met hem op haar en benen wijd om zijn middel. Hij was zijn lul nu diep in haar aan het rammen. Ze stopte en ik hoorde haar zeggen. We moeten even wachten tot mijn kanjer terug is. Ik wil het heel graag maar straks vind hij het niks heb ik ruzie.

Oke ze hadden met dus niet gehoord. Hij duwde zijn lul er nog even in terwijl zij op bed lag en hij tussen haar benen zat recht op. Hij knede haar borsten en zei, ja dat snap ik. Wil ook geen ruzie. Ik hoorde zijn lul soppen in haar klets natte kut. Oke opnieuw dan maar. Stapte naar buiten , oke eerst maar even een sigaret.

Terug naar het raam. Hij stond voor haar en zij trok en zoog zijn lul. Zo te zien deed ze het goed. Tja ze kan ook pijpen als de beste. Ze stopte en zei, wie weet straks nog eens. Ik dacht bij me zelf, jij gaat straks zeker los. Ik was niet meer boos alleen maar bloed geil. Ik opende de deur weer en maakte dit keer nog meer kabel.

Oke ik zag hem snel hun slaapkamer in lopen. Ik zag mijn kanjer zitten voor de spiegel. Ze zei hoi terug. Ik liep op haar af en trok haar op bed. Ze lachte en zei wat doe je. Ik opende haar benen en trok haar string weg. Oke die was dus klets en dan ook klets nat. Ik duwde er twee vingers in en zei, zo die is lekker nat hoe komt dat.

Ze hijgde en zei, tja ben erg geil. Ik kroop naast haar en bleef haar vingeren en likte haar oorlel. Was wel erg warm he in de sauna. Ze hijgde en zei hoe bedoel je. Naakte man vingers door je kutje.

Ze schrok maar ik bleef vingeren. Ja ik kon alles zien. Bleef in haar oor praten terwijl ik bleef vingeren. Was het lekker die lul in je kutje net. Ze hijgde en zei, ja erg geil en spannend. Je wilt hem weer voelen he. Ze hijgde en zei, alleen als het mag. Ik hijgde toch ook wel in haar oor en zei, niets zeggen en straks gewoon heerlijk neuken.

Ik vond het wel een geil iets dat ik keek. Ze hijgde en zei, je heb alles gezien. Ik lachte en zei ja alles. Hoe jij hier pijpte en hoe hij jouw neukte op bed. Ze kwam toch wel trillend klaar. We stopte en ze zei, viezerik.

Ik lachte en zei wie is er nu een viezerik, geile slet van me. Laat ze nog even in waan dat ik niks weet, vind ik wel spannend. Ze lachte en gaf me een zoen. Ik lachte en zei, nou lekker is dat, net een lul in je mond gehad en zoen je mij.

Zo trok ze lachen kleding aan. Na het eten even voor kijken en weer drank. Dames aan de cocktail en wij bier. Er werd niet over gesproken. Terug in het huisje weer de drank.

Het was gezellig en er was veel lol. De dames waren aardig teut. Die vriendin lachte en zei, ik ga slapen ben kapot en dronken. Die liep weg, oke nu was het mijn beurt.

Ik stond op en ging plassen en zei, kap er ook mee tot morgen. Stapte de slaapkamer in en ging op bed zitten. Ik hoorde gelach uit de woonkamer. Ik was benieuwd of ze het weer zouden doen. Het was stil en ik hoorde andere geluiden. Ik keek om de hoek en zag ze tongen. De kleding ging snel uit. Ze zat hem te pijpen en hij speelde met haar borsten en kutje.

Nu lagen ze in standje 69 en hij likte haar kutje en zij zijn grote lul. Shit ik stond in mijn boxer en stond me zelf te trekken. Ik hoorde haar hijgen en klaar komen. Ze ging op de bank liggen en hij kroop op haar. Al snel gleed zijn lul diep in mijn kanjer en liet zij zich lekker gaan. Ze wist natuurlijk dat ik zou kijken. Ik kroop langs de keuken. Ik keek nu de slaapkamer in waar die vriendin lag.

Ik wilde door kruipen maar keek weer die kamer in. Ze lag naakt op bed wijds been. Ze speelde met haar kale kut met heerlijk schaamlippen. Ik keek omhoog en zag mijn kanjer nog altijd die flinke lul in haar geschoven krijgen. Haar benen om zijn billen spoorde ze hem aan. Shit wat even geil gezicht.

Ik kroop die slaap kamer in en rook haar heerlijke kut lucht. Ze trok haar tepels en vingerde haar kut terwijl haar ogen dicht waren.

Ik ging staan en stapte op bed en streelde haar moie grote borsten met geile tepels. Shit wat een heerlijk borsten. Zoek meer berichten van jnieuwelaar. Anally injected death sentence. Infaustus Bekijk openbaar profiel Bezoek Infaustus's webpagina! Zoek meer berichten van Infaustus. Zoek meer berichten van a new noise. Bekijk openbaar profiel Bezoek Aaaaaart..

Zoek meer berichten van Aaaaaart.. Grows, grose, gross, whatever. Net of jullie allemaal vlekkeloos engels spreken en schrijven. Wat een offtopic gezeik. Om niet af te dwalen van het onderwerp, nee, niet in de disco zelf. Dan nog liever in de auto of gewoon mee naar huis nemen. Jointme Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Jointme. Niks stiekem strelen Al zaten wij dan in de terror zaal, en was iedereen daar aan het stampen behalve wij. Maar die zijn zo erg weg gepest.

Er waren allemaal foto's van gemaakt door iemand die zijn digitale camera had mee genomen. Sja, ieder zijn eigen voorkeur hè.

Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van G. Topictools Printversie tonen Deze pagina e-mailen. Zoek in deze topic Geavanceerd zoeken. BB code is Aan. Exacte vakken     Huiswerkvragen: Het is nu E-mail ons - Scholieren.

Pagina 1 van 2. Zoek in deze topic. Zoek meer berichten van nattebeer. Zoek meer berichten van Methuselah. Zoek meer berichten van very drunk driver. Zoek meer berichten van Destrøyer. Zoek meer berichten van GrayBurn. Zoek meer berichten van Alicia Silverstone. Lijkt me toch wat ordinair. Zoek meer berichten van miro. Zoek meer berichten van Studentje. Wat is er op tegen om dat gewoon thuis te doen? Zo moeilijk kan het toch niet zijn om je hormoontjes nog een half uurtje in bedwang te houden?

Helemaal niet als je weet dat het dan ook een stuk leuker en lekkerder is. Zoek meer berichten van Zuccherino. Zoek meer berichten van Angerfist. Vind ik ook hoor, thuis kun je lekker je gang gaan en hoef je nergens op te letten. Maar sommige heel veel eigenlijk vinden het wel spannend om het in het openbaar te doen en ehm.. In mijn ogen hoor je trouwens al niet eens te tongzoenen in een cafe of discotheek.

Zoek meer berichten van Ik ben de Walrus!

.


Lekkere strakke kutjes spuitende vagina


neuken in disco stiekem kutje kijken