Sex gluurders ongesteld kutje neuken

sex gluurders ongesteld kutje neuken

..

Kut slaan blote meiden neukensex gluurders ongesteld kutje neuken

..

Escort transexueel naakte geile meisjes


Ze stond stil en keek om zich heen, ja, hier was het, dit was een mooie rustig stuk strand. Op het moment dat ze stilstond om een plekje te zoeken werd ze ingehaald door de intense hitte en voelde ze hoe druppels zweet vanuit haar hals naar beneden rolden en tussen haar borsten haar jurkje in verdwenen. God, wat was het warm vandaag! Erik was naar zijn werk en de kinderen logeerde bij oma. Carolien had dus de dag voor zichzelf en ze had besloten dat het te warm was om thuis het huishouden te doen.

Ze zou de boel de boel laten en eens lekker gaan genieten op het strand. De laatste tijd was het emotioneel best zwaar geweest voor haar, haar goede relatie met Erik voelde de laatste tijd niet meer zoals ze het graag wilde. Hij wuifde de problemen weg en weet de spanningen van de laatste tijd aan zijn drukke baan, maar was het wel de werkdruk of toch iets anders?

Twijfels, twijfels, maar nu even niet! En dus stond ze nu in de brandende zon op het strand. Ze wilde rustig en ongestoord genieten van deze mooie dag en daarom was ze verder gelopen dan dat ze deed als ze met Erik en de kinderen naar het strand ging.

Ver, ver voorbij die drukke strandtenten met lawaaierige jongelui en veel meer ruimte om te genieten zonder dat je onder het zand gestoven word door spelende kinderen van anderen. Carolien zette de strandtas tussen haar benen en viste er een thuis met water gevulde petfles uit. Het verbaasde haar dat de thuis nog zo koel aanvoelende fles nu al lauw geworden was. Ze draaide de dop eraf en nam een flinke slok.

Een beetje goot ze in haar hand en met dat water verfriste ze haar gezicht. Het overtollige water vloeide via haar hals naar beneden. Het voelde heerlijk fris! Ze deed er nog wat van in haar hand en dat goot ze uit over haar hals en decolleté.

Het water verkoelde niet alleen de zijdezachte huid van haar borsten maar doorweekte ook de witte stof van haar zomerjurkje. Het dunne katoen zoog het water gulzig op en de kleine natte plekjes werden op precies de verkeerde plaats wat groter. Caroline giechelde, normaal zou ze zich er druk om gemaakt hebben maar nu, hier op dit hete strand, maakte het haar niets uit. Ze was toch al van plan om topless te zonnen, voor Carolien geen ontsierende witte bandjes op haar mooie bruine huid!

Ondertussen was haar oog gevallen op het ideale plekje! Een klein beetje verder en vlakbij de duinrand.

Daar stonden een paar struikjes die net iets voor de duinrand waren gegroeid en die gaven mooi een beetje privacy en schaduw voor haar spulletjes. Ze schroefde de dop weer op de fles en deed hem terug in de tas. Ontspannen liep ze in de richting van het plekje dat ze op het oog had. Het topje van haar bikini zat nog in de strandtas.

Ze had geen Bh aan en dus wiegde haar flinke borsten zachtjes bij elke stap in het zand heen en weer. Al snel was ze er en bleek het inderdaad een ideaal plekje te zijn.

Ze haalde een grote badhanddoek uit de tas en zette die in de schaduw van het struikje. Carolien had meer oog voor de zoektocht naar het ideale plekje gehad dan voor wat er verder op het strand gebeurde.

Op het eerste gezicht leek het strand bijna verlaten maar ze had niet in de gaten dat een al wat oudere man, die door precies die struikjes in eerste instantie niet te zien was, haar doen en laten nauwgezet in de gaten hield. Carolien was een flinke vrouw die haar tiener lijfje na de bevalling van haar kinderen flink had zien veranderen. Caroliens borstjes waren flink in omvang toe genomen net als het strakke kontje dat ze ooit eens had.

Haar billen waren nog steeds een van haar sterke punten alleen was er gewoon meer van dan toen ze nog een meisje was! Carolien deed haar imitatie wayfarer af en legde die op de strandtas, ze wilde hem niet in het zand laten vallen!

Rustig trok ze het zomerjurkje over haar hoofd heen uit. Ze voelde hoe haar flinke voorgevel er even in bleef hangen maar al snel ontsnapte aan de dunne stof en het zonlicht op zocht. De warme zon die nu direct de zachte huid van haar borsten verwarmde deed haar flinke tepels verstijven. Ze was zich bewust van het opzwellen van haar spenen, ze voelde de tepeltjes die door het fanatieke zuigen van de kinderen tot wel drie keer hun originele grote waren uitgegroeid smeken om aangeraakt te worden.

Carolien zuchtte, ze was de opwindende werking die de zomer zon altijd op haar had even vergeten, en genoot van de warmte op haar huid. Ze streelde even met haar handen de huid van haar borsten om eventueel verdwaalde zandkorrels weg te vegen maar eigenlijk gewoon om dat het lekker aanvoelde. Bijna masserend streelde ze de contouren van haar borsten om te eindigen met een ondeugend knijpje in haar o zo gevoelige tepels.

Carolien ging in kleermaker zit op de handdoek zitten en zocht naar de fles zonnebrandcrème in de tas. Terwijl ze in de tas rommelde besefte ze dat ze best geil was, ze wist dat dat niet alleen door de zon kwam. Erik was een fijne vent maar niet meer de stud, de dekhengst die hij was toen ze elkaar nog maar net kenden. Gisteravond wilde ze geneukt worden, als een loopse teef suf geneukt worden maar haar echtgenoot was weer eens moe.

Het gezinsleven en zijn werk slokten schijnbaar veel van zijn seksuele energie op, hoewel Carolien daar ook zo haar bedenkingen over had. Ze dacht af en toe dat hij seks had met een ander, niet dat ze er bewijs voor had! Het was meer een gevoel. Terwijl Carolien de fles crème vond en uit de tas haalde was de man ongemerkt opgestaan en wat dichterbij gaan liggen.

Carolien zette haar zonnebril weer op en opende de fles zonnecrème. Terwijl zij flink wat witte crème op haar armen aanbracht verdween de hand van de oudere man tussen zijn benen. Nadat ze haar armen en benen had ingesmeerd waren haar borsten aan de beurt.

Zonder er bij na te denken spoot ze witte zonnebrand op haar grote borsten, als sperma spetterde de crème uiteen op haar volle tieten. Rustig smeerde ze de crème uit, wreef het witte spul in haar huid, nauwlettend gadegeslagen door twee ogen. Nu de voorbereiding was afgelopen kon het zonnen beginnen. Carolien deed de fles terug in de tas en ging lekker liggen.

De zonnebril ging weer af en de ogen dicht. Het ruisen van de zee en de wind die het duin-gras liet fluisteren maakte het moment prefect! Ze zuchtte en voelde zich heerlijk ontspannen. Toch gingen haar gedachten weer terug naar Erik, hij was altijd erg lief en zorgzaam, nog steeds maar toch voelde er iets niet goed.

Ze wilde dat hij naar haar verlangde, haar begeerde zoals vroeger. Toen ze net getrouwd waren haastte hij zich na zijn werk naar huis en vergreep zich gewoon aan haar! Ze dacht aan zijn begerig dwingende handen en voelde de behoefte om met zichzelf te spelen, ze was zo geil en haar kutje nat. Het was lang geleden dat ze zo de tijd had om haar gedachtes de vrije loop te laten.

De afgelopen weken, maanden liepen als een film aan haar voorbij. De kinderen, het gezinsleven maar vooral hun afnemende seksleven bleef terug keren in haar gedachtes. Carolien besefte dat zij tegenwoordig de initiatief neemster was geworden. Dat was vroeger wel anders geweest, toch vreemd? Nu ze hier zo lag wilde ze zich ontspannen en nu nam deze vervelende gedachte de rust weg en vergrote haar verlangen. Het plekje dat ze had uitgezocht helde iets en door die lichte helling schoof Carolien langzaam maar zeker iets omlaag.

Haar zachte en gladde huid werkte moeiteloos mee met de zwaartekracht, haar bikini broekje was echter niet zo soepel en bleef waar het was.

De dunne stof nam eerst perfect de contouren aan van haar venusheuvel maar werd langzaam maar zeker strak in alle plooien van haar huid getrokken. De naad van het toch ook wat kleine broekje zat ingeklemd tussen haar glad geschoren schaamlippen die er op deze manier gepresenteerd meer dan uitnodigend uitzagen.

De voyeur keek dan ook ademloos naar deze bijzonder aantrekkelijke rijpe vrouw. Een tikje gestrest trok Carolien een been omhoog en zette het ietwat opzij al snel gevolgd door haar andere been, ze schoof wat heen en weer met haar heerlijke billen op de handdoek en gaf zo haar ingesnoerde kutje wat lucht. Carolien had nog steeds niet door dat ze werd bewonderd en gaf de gluurder ongewild een diepere kijk in haar privé.

Hoe langer Carolien er over nadacht hoe minder blij ze was met haar seksleven, of beter gezegd met de seksuele verlangens van Erik.

Tuurlijk snapte ze wel dat altijd maar seks met dezelfde partner voor een sleur zorgde als je er niet aan werkte. Maar ook dat wilde Erik niet. Nu ze er over nadacht had ze al veel vaker aan hem gevraagd of er iets mis was, of hij verlangens had waar hij niet met haar over durfde te praten. Ze had hem zelfs haar kontje aangeboden! Op de een of andere manier werden haar seksuele wensen extremer naar mate ze er minder van kreeg, seks dus.

Carolien wilde in haar reet geneukt worden, hoe bruter ze het zich in haar hoofd voorstelde hoe geiler het haar leek te zijn. Alleen de gedachte eraan maakte haar nog geiler dan ze al was, in je kont gepakt worden, in je poepgat geneukt. Hmmm, ze voelde een rilling die haar klitje deed opzwellen van verlangen. Tevreden, maar waar mee! Alles werd altijd afgeschoven op het werk, de werkdruk of de kinderen.

Het klonk op die momenten logisch, vanzelfsprekend maar nu ze hier met een opgewonden kut ernaar lag te verlangen om eens keihard geneukte te worden, lekker afgepaald te worden zoals haar vriendin Angela altijd zei, was de logica ver te zoeken! Ze zuchtte machteloos en liet de hand die dit al een tijdje wilde zijn gang gaan. Verleidelijk sloop haar rechterhand over haar nog altijd opvallend strakke buik naar benden. Stiekem streelde ze over de witte stof van haar bikini broekje.

God, wat was ze nat. Was Erik hier maar! Ze fantaseerde hoe hij haar de duinen mee introk en haar zonder pardon in het zand smeet en neukte, haar neukte als een teefje, op zijn hondjes, die stijve pik achterlangs in haar kutje ramde terwijl haar borsten in het hete zand geperst werden. Ze kreunde verlangend, liet haar hoofd wat opzij vallen. Haar hand streelde, gleed langzaam over haar bikini broekje, zo nat, zo geil!

Ze duwde de katoenen stof heen en weer over haar gezwollen klit, haar vingers perste de stof tussen haar schaamlippen. Plotseling verloor ze haar zelfbeheersing en vingerde ze zich wild. O, God, ze wilde neuken! Ze kwam klaar, doorweekte haar bikini broekje met haar geil en kreunde zachtjes. Even lag ze bewegingsloos, wreef zachtjes nagenietend over haar venusheuvel en zonder te weten waarom opende ze haar ogen, een klein beetje maar. Misschien omdat ze wat hoorde, misschien omdat ze iets voelde.

Behoedzaam, voor de enorme felheid van de zon keek ze door een spleetje en haar adem stokte in haar keel. Met opperste verbazing keek ze naar een man, een al wat oudere man. Hij maakte een verzorgde indruk en was zeker niet onaantrekkelijk, een klein buikje, flinke brede behaarde borstkas en vast ergens in de vijftig.

Haard hand bevroor, shit! Hij lag niet ver van haar vandaan, hij had daar beslist niet gelegen toen ze hier was gaan zitten! Hij lag daar ongegeneerd naar haar te kijken! Snel sloot ze haar ogen, wat had hij gezien, had hij gezien dat ze stiekem over haar kutje wreef en zich klaar vingerde, had hij gezien dat ze net naar hem had gekeken? Ze wist dat veel mannen haar aantrekkelijk vonden, ze was niet meer zo hot als tien jaar geleden maar ze kon een man toch nog wel zijn hoofd laten draaien als ze voorbij liep.

Haar buurjongen rukte zich op haar af, dat zag ze aan de manier waarop hij naar haar keek. Het mannetje staarde naar borsten en fantaseerde er flink op los en zo ook deze onbekende. Ze giechelde inwendig, ze had een fan, een bewonderaar! Hihi, wat een viespeuk, om zo maar te liggen gluren!

Stiekem opende ze haar ogen weer, een klein, klein beetje, net genoeg om die vent te kunnen zien zonder dat hij kon zien dat zij hem zag. Hihihi, ze voelde zich stout! Pas toen zag ze het! Het zien van die stijve pik deed haar rillen van verlangen, neuken! Wat een schoft zeg, wat een stijve! Ze deed weer haar ogen dicht. Dit was belachelijk, absurd! Ook al was ze zo geil als boter, ze kon hier natuurlijk helemaal niets mee!

Voorop gesteld dat ze wat zou willen met die ouwe vent, ze was niet aan de pil en ook nog heel erg getrouwd én had een gezin! Jezus, ze vervloekte haar geilheid, ze was zo nat! En dan die stijve van hem! God, die heerlijke harde stijve neuker! Weer opende ze haar ogen, nu ietsje verder, ze moest toch nog even kijken, was het echt zo?

Rukte die vent zich echt af op haar? Ze voelde de ogen van die man op haar huid branden, hij geilde zich aan haar op! Langzaam zag ze hem rukken aan zijn lul, de eikel was een stuk donkerder dan de rest van zijn pik en ze kon hem keer op keer zien verdwijnen in die vent zijn voorhuid. Verdomme, hmmm, wel een lekkere dikke lul had die vent.

God, die pik was een stuk groter, veel groter dan die van Erik, dat zeker! Vast een heerlijke lekker pik om door opgerekt en sufgeneukt te worden. Ze was nieuwsgierig, zou ze hem durven aankijken? En dan, wat dan? Carolien voelde hoe de seksuele spanning door haar lijf gierde, ze was al zo geil toen ze hier op het strand kwam en nu dit! Dit was echt gek, absurd maar ook spannend en opwindend! Zo geil, zo vreselijk geil! Ze opende haar ogen, geen weg terug!

Ze keek de man recht in de ogen en deed alsof hij er niet was. Ze zag de lag om zijn mond, gezien! De man ging gewoon door, rustig speelde hij met zijn grote stijve, misschien liet hij er nu wat meer van zien leek het wel. Shit, hij schaamde zich helemaal niet!

De flinke leuter gleed langzaam heen en weer in die man zijn hand, op en neer, op en neer. Caroliens hand bewoog ook weer en wreef geil over haar dikke klit.

Met die geile neukstaaf, ruk maar! Trek maar lekker aan die geile pik van je! Ze tilde haar billen iets op, net genoeg om de spanning van haar bikini broekje te halen zodat ze met haar hand haar broekje in kon. Fuck, wat was ze nat! Opgewonden glibberde haar vingers over haar klit en tussen haar schaamlippen, zo fucking nat, ze was zo nat! Carolien schoot gewoonte getrouw overeind en vist haar trendy Iphone uit het voorzakje van haar strandtas: Vraagje, heb jij je zus vandaag nog gezien of gesproken?

De blonde slet krijgt een dikke donkere pik in haar kontje. Aziatisch meisje dat haar vinger in haar poesje steekt ja lekker die grote dildo eerst in mijn kutje daarna in mijn anus. Een snol wordt geneukt in het pretpark, ik heb er altijd al van gedroomd om genomen te worden op het station. Over een paar uur wil ik in mijn anus bereden worden. Lekkere pakistaanse neukt stevig, na het picknicken wil deze slet anaal geneukt worden. Geile milf neukt anaal met haar nieuwe stiefzoon.

Indrukwekkende brunette neukt twee arbeiders, duits schoolmeisje wordt geneukt door haar persoonlijke leraar. Lauren phoenix anaal geneukt door donkere lul. Meisje met kleine tietjes wordt hard geneukt brunette zit met haar sappige kut op gezicht van vriendin. Heerlijk rondborstig jarig meisje in de spa schoolmeisje met slipje op enkels pijpt haar wiskunde leraar. Geil pubermeisje laat haar lekkere billen zien neger spuit sperma op buik van jong puber meisje.

Knap tienermeisje masseert haar tepels hard. Knap tienermeisje masseert haar tepels hard met brunette Massage kleine tietjes met tieners Vaginale masturbatie. Nog meer gratis sexfilms. Vaginale masturbatie oma vingert haar harige kut Vaginale masturbatie film Een jong blondje laat haar afgeneukte sterretje onderspuiten met dikke kwak zaad, dochter zit met behaarde vagina op lul van vader te rijen.

De blonde slet krijgt een dikke donkere pik in haar kontje